sto se tice skandiranja samog, ono je sramota, mada razumijem sve (to je ba ljudi kod nas tako i pomorite se s tim) ali zamislite kako je bilo nekim manijacima (a ima ih sigurno) koji su pravoslavne vjeroispovjesti slusati te bljuvotine. kazu napuseni pojedinci, dajte ba ljudi pustite tu pricu. sad u prvom kolu kad smo mi isli na kosevo licno u mom busu je bio jedan majmun, konj, glupan, gnoj il kako god vec hocete koji je psovao nekolicini prolaznika Markale, u roku od dvije sekunde ga je pola busa napalo i **** njemu mater...sacete vi reci drugo je jedan a drugo je grupa ljudi, NIJE JARANE!!!sto ljudi s ograde nisu **** mater toj "grupi napusenih idiota" sto ga nije slozio megafonom u arkadu pa bi usutio zauvjek, ne nego se skandiranje nastavilo...
ja mislim da treba kaznit zelju drakonski i to ne samo njega nego svaki klub koji radi ove fasisticke ispade...mene je bilo stid sad protiv veleza kad smo izvizdali gospodina Ivicu Osima (kazem SMO jer sam bio na dijelu tribine gdje je robija) jos onaj majmun od novinara napisa da su Pape i on docekani ovacijama

da sam vlast neka u ovom nenormalnom komitetu/savezu uveo bi slijedece pravilo: pored prekida tekme nakon prvog izljeva fasizma i nacionalizma, zabranio bih na ogradama sve transove koji se ne ticu striktno kluba i grupe! znaci nikakve trobojke, sahovnice, ljiljani ili ovaj sad pokusaj zastave koju je zapad nametnuo!!!
pa ljudi ne igra BiH, RS il Herceg-bosna igra zeljo, borac, celik, zrinjski, siroki, sarajevo za njih navijas i njih prestavljas, al jok vazno je istaci konfesiju i vjeroispovjest (koje mi se gade) samo kako bi se isprovocirala ona druga strana
zapamtite ljudi ovdje nikad nece biti bolje i ovo ce bojim se i moje dijete docekat, ako ga budem imao!!!
drustvo nam je rinaka, a tribine su ogledalo drustva u svakom smislu!!! pozz