Bolan, trebas ti, i ostatak, shvatiti da vecina takvih ce radije igrati u Medjimurju, Lokomotivi, ako treba, samo zato sto smatra da im je to bolja prilika i bolja liga i da su blize nekim uvjetima i mogucnostima odlaska vani. Puca njima k* za kandidate za naslov, tu je stvar lige i svega ostalog. I mislis da je platezna moc ovdje nesto bolja nego tu? lol. Ne kazem da je to do Širokog, to je do takvih. Pa pogledaj samo listu igraca koji su odbili posudbu iz Dinama i otisli u Lokomotivu, Lucko, npr., a sta su oni koji k*? Nitko i nista. A vi to uopce ne shvacate, niti uvazavate, samo pretpostavljate.SirokiZg je napisao/la:Kasnije danas ćeš dobiti popis od bar 5 napadača koji su bili slobodni i kojeg je Široki bez problema kao kandidat za naslov prvaka, kao klub koji redovno i za naše podneblje dobro plaća igrače dovesti.
Nemam sad vremena to složiti.
Da, ocajna i nepostojeca. U tom momentu. Ne kontam sta si ti gledao cijelo to vrijeme? Odakle si ti? Iz Zagreba? Ti znaci bolje vidis stvari od mene koji ne propustim kroz sezonu 10-15 posto utakmica Širokog kuci i na strani ili od dosta ljudi ovdje koji ce se sa mnom sloziti da nam je igra bila nepostojeca ka naprijed?Očajna i nepostojeća?!
Protiv Želje smo bili ravnopravni i zaslužili smo najmanje bod na tom gostovanju.
Protiv Veleža smo ostvarili cilj, zabit i ne primiti.
A zadnju domaću tekmu Karačića neću komentirati jer su tamo bile aktivne igrice van nogometnog terena.
I to je bilo očajno i nepostojeće?!
Da smo bili 10.na tablici i ispali iz kupa od kluba iz 3.lige- OK, ali bili smo do kola prije kraja vodeći u Premierligi i jednom nogom u finalu.
Sad ce se kroz ovu pricu opet iskristalizirati da ja kao podrzavam odluku o smjeni. Jesam, iz gore navedenih razloga, ali uz uvjet da je dosao netko kao prava zamjena da uspostavi pravi ritam i rijesi neefikasnost i bezidejnost momcadi koja je u tom momentu evidentna bila, kao sto sam vec rekao, pa ti zatvaraj oci pred tim koliko hoces, krajem jesenskog dijela polusezone i pocetkom proljetnog je to toliko evidentno bilo da je Široki djelovao isto kao i sada - bezopasno po gol protivnika. Ti to mozes pokrivati pozicijom na tabeli, rezultatom u kupu, ili rezultatom uopce, ALI cinjenica je da je momcad djelovala u potpunosti bezopasno za razliku od starta i prokockala svu prednost koju je imala. Da se ona polusezona jesenska protegnula jos malo vise, garantiram da bi i pao nize, ona stanka je dosla kao narucena u tom momentu s obzirom kako je ekipa izgledala.
Sad dolazimo do drugog dijela, ta stanka koja je dosla kao narucena nazalost nista novo i dobro nije ponudila i momcad je nastavila nista bolje nego krajem te polusezone, mozda cak i gore.Čovjek nije prošao pripreme sa klubom tj.otišao je iz Turske sa priprema jer mu je otac umro i morao je kao i svaki normalan čovjek ići na pogreb svog oca. Zar je tebi to neozbiljno?!?!
Odmah potom se vratio u Široki i odradio sve kako spada.
Ne govorim ja da je neopravdan odlazak, ja tebi govorim da se nista bolje nije moglo ocekivati kada nije ni prosao pripreme sa momcadi, nista on nije mogao vise ''odraditi kako spada'' kad u kljucnom razdoblju nije mogao biti tu, kraj price. Ponavljam, ne govorim da nije opravdano, no ne mijenja cinjenicu da je u potpunosti sj.ebalo koncept priprema. Cinjenica. I popusti vise svega ti o tom Karacicu, svaka mu cast, nije zasluzio da ga se otjera na racun losijeg trenera, ali nije zasluzio ni nekakve hvalospjeve i sta vec na osnovu cega? Nije se nikad dokazao kao trener za najvise domete, za titule, a Širokom takav jedan treba.
Ovo gore ti je smijesno. Pitaj ti Wagnera kako je NJEMU bilo godinama trcati za levate u veznom redu i glumiti i ofenzivnog i defanzivnog veznjaka jer ovi iza tebe niti ti ledja znaju cuvati ni predati loptu. Smijesno bolan. Bas sam se naglas nasmijao kad sam ovo gore procitao. Evo da pricas o Juri ili nekome.Za Wagnera, to je isto kao i priča za Tomečaka kod Dinama. Zar zbog jednog igrača mijenjati cijeli sustav igre i da ti cijela momčad pati?!
Pa ajd pitaj malo ostale momke koji ginu na terenu i bore se do zadnje kapi znoja kako je to kad moraš trčati za nekog koji to više ne može.
Očito nikad ništa nisi trenirao i neznaš šta je to disati kao momčad i stvoriti kolektiv koji je spreman sve napraviti jedan za drugoga.
Kad imaš jednu kariku koja je slaba, odmah ti je cijela momčad 40% slabija.
To da sad evidentno nema vise snage, to da, no kao sto rekoh ove sezone bi svakako sve vise prostora dobivao mladi Kozulj, a i Landeka je upravo iz tog razloga doveden u klubu (ponavljam, tko je sad tu kriv sto su obojica ozlijedjena pa se mora pljuvati po Wagneru?) ali ovo o momcima koji ginu na terenu i bore se - presmijesno.
I da se razumijemo, u pravom konceptu igre oni bi upravo i TREBALI prolijevati zadnje kapi znoja da kreativniji igraci od njih imaju sanse svjezi uci u zavrsnicu, a ne da pokrivaju njihove greske i vracaju se po loptu duboku na svoju polovicu, al haj ti to objasni balvanima od suigraca koji ni ne shvacaju koncept zonalne obrane, a i kad je shvate, opet ne mogu zaustaviti svog igraca. Da je Sliskovic npr. trener ove momcadi, ovo bi ti KRISTALNO jasno bilo.
Ne brini se ti za mene i mom treniranju, kad sam ja s time pocinjao u ŠB momcad se jos zvala Mladost.
Na ozljede utjecati ne mozes, na igru mozes. Ne garantira nitko da bi i netko drugi dosad imao stopostotni ucinak.Za ozljede nisam ništa ni govorio,ali je očito da sa istim tj.95% istim kadrom neki imaju 6 bodova na kontu nakon 2 tekme dok neki imaju 1 bod.