Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Amoxicillin
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 18:35

tyler durden je napisao/la: Nije ovo tema za rasprave :) al odg cu :)

Sto ti nisi nabubo matematiku i upisao se ?

lol ,znaci ti fino zabranjujes ljudima pravo na izbor :D

lol,znaci ,ucim anatomiju 4 godine, skontam da sam pogrijesio odabir srednej skole i hocu da upisem saobracajni ;)
Sjednem navjezbam i naucim fiziku(matematiku), dodem na taj prijemni i uradim ga bolje od tebe koji razvaljujes tehnike komunikacija :lol: sto uz duzno postovanje prema predmetu ima veze samo sa odredenom oblasti u jednoj ogromnoj oblasti telekomunikacija :)
lol,znaci ocito te muce predrasude prema svim ostalim skolama, jer se ispostavlja da si ti umislio da si neki znalac :D
(a znaci ocigledno se vidi da nisi svjestan , zasto se radi matematika na prijemnom) i to ne samo na saobracajnom :)

Ako ces odgovarat na ovo, koristi privatne poruke ;)
prvo,
tvoj i bilo čiji pogrešan izbor srednje je vaša stvar, neko je odabrao smišljeno, neko ne,
drugo, ja znalaca? i jesam i nisam ( uz dužno poštovanje, bosniacum me zna pa ako ne vjeruješ nek ti kaže da sam u našem razredu što se tiče tehnologije, mreža i računara bio tata), i nisam ni đaba učio sve te pojmove, vrste mreža, vrste vodova, prenosne sisteme, pi*ke materne, i ti dođeš i uzmeš mi/i većini drugih (koji su upisali da nastave ono što im ide )mjesto redovnog studenta a mi moramo iskeširat 1.8k da nastavim jer ne znam onu nelogičnu matematiku ( da ja sad ne moram plaćat' to bolio bi me tuki jel' ide neko iz medrese ili ne, al pošto ja moram platit da bi nastavio, a neko će na budžetu živit' pravo bez brige hoće li mu prosjek biti iznad 8,0 ili više da bi prešao u redovite),i tebi ako ima veze nejednačina s apsolutnim vrijednostima ili jednačine s logaritmima sa telekomunikacijama ili mrežama, onda ja fkt ne znam, ja bih to prije stavio na pmf.
Moja profesorka i profesori, inžinjeri saobraćaja su rekli da je matematika pro-forme tu ;) jer se fax vodi pod tehničkim. Ili si ti mjerodavniji od njih.
PS: matematika se ne može nabubat', bubali su mnogi, pa su loše prošli, ili imaš dobar temelj i znaš raditi ili nemaš i ne znaš ;)
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 08 avg 2012, 18:37

lol..dupli, brišite ovaj..
Zadnja izmjena: Amoxicillin, dana/u 08 avg 2012, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 08 avg 2012, 21:14

Edin TM87 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:

pa zar nekome moze bit smijesno kad monolog provaljuje? :roll:

odo log out
Šta to,@Monolog nema smisla za humor,je li ? :mrgreen:
Hajd nek ti imaš. :)

šta bi tek bilo da postavim kada je legenda rekao 'očekujem priznanje od retra,formancea,magice,valencie da je @Edin najveći stručnjak na forumu (ironija od @legende,naravno) i ti onda njega citiraš i kažeš 'nikad to oni neće priznati'.mrtav ozbiljan. :mrgreen:
You'll never walk alone.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 avg 2012, 10:39

Haj popustite nas Tita vam vasih privatnih nesuglasica...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

harison_ford
Kontakt:

Post Postao/la harison_ford » 09 avg 2012, 22:50

alfa,beta,gama,ZETA :D :D

bez ljutnje meni je smjesno :mrgreen:
RZ88

IN VLADO WE TRUST !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 09 avg 2012, 23:44

ko gubi, ima pravo da se ljuti :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 avg 2012, 00:45

harison_ford je napisao/la:

moze zvucati smijesno, ali mi nema logike, znam da ovako nesto ismijavaju zelju, s brojem primljenih golova tipa 1.2.3. maribor, 5, litex, kako to vec ide

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 10 avg 2012, 01:32

anonimni je napisao/la:ko gubi, ima pravo da se ljuti :lol:
ko se ljudi,..... kruti :mrgreen:

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 avg 2012, 01:36

to, to :lol: :lol:

Kapiten Blue Traina

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 11 avg 2012, 21:51

zodi36 je napisao/la: da vam nije smajlija nebi znali recenicu sastaviti,ali nije to slucajnost,pa podvelezje i ima samo skolu do 4 razreda :lol:
Republika Zenica

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 avg 2012, 01:12

Marsal je napisao/la:
neo je napisao/la: Dalje ti necu pricati, ali sadasnji ugovor koji traje JOS JEDNU GODINU RvP ne namece veliku cijenu. **** ti ja zatupljene navijace koji se ne mogu pomiriti sa cinjenicama.
Izvini, ali nadam se da mi možeš nešto pojasnit jer mi nikako nije jasno kako je to fizički moguće. Kako ćeš bolan ne bio, yebat sam sebe? slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 12 avg 2012, 01:46

Ako trcite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji mogucnost da sami sebe j**ete... - Albert Einstein :|
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 avg 2012, 01:57

D10S je napisao/la:Ako trcite goli oko drveta brzinom 87 km/h, postoji mogucnost da sami sebe j**ete... - Albert Einstein :|
Odakle njega na forumu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 13 avg 2012, 12:22

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
bosnaaaaa je napisao/la:cuj grupa ljudi skandirala a grmi na televiziji pa lesinara je bilo preko 100 pa ih nisam malte ne ni jednom cuo a tu grupicu da cujem :lol: :lol: priznajte jesmo skandirali smo citav stadion se dero i cao sta vam ko moze
ne lazi da imas televiziju
:lol: :lol: :lol:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 13 avg 2012, 16:18

pile87 je napisao/la: Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.Daleko od toga da borac nije imao svoje sanse iz kontri sto je i normalno ako jedna ekipa napada ali je razlika bila ocigledna.Ako sti ti zadovoljan odigranim ja jos sretni nego ti.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 avg 2012, 12:01

veteran II je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.Daleko od toga da borac nije imao svoje sanse iz kontri sto je i normalno ako jedna ekipa napada ali je razlika bila ocigledna.Ako sti ti zadovoljan odigranim ja jos sretni nego ti.

moguce moguce :lol: :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 avg 2012, 13:47

pabizo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:On se već sada poštuje, bar s moje strane, poštujem ga otkako je ušao u Premijer ligu, ima svoj sistem rada, razlikuje se od ostalih, i to cijenim, sada, kako ostali na to gledaju, mogu samo da nagađam.
Tako je paša,,,,,,lijepo si napisao i bice jako lijepo za par kola biti na Otoci kada krene da melje MAHINA zvana OLIMPIC,,,,,,,,,,Bice pozitivno ludilo,,,,UZIVANJEEEEEEEE
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 14:19

Taksistu Pabiza opalio propuh dok je vozio neku nanu u koševo na pregled pa je ovako luckast.
DRUG NEBI TI PUNCA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 avg 2012, 15:31

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
harison_ford je napisao/la:

moze zvucati smijesno, ali mi nema logike, znam da ovako nesto ismijavaju zelju, s brojem primljenih golova tipa 1.2.3. maribor, 5, litex, kako to vec ide
1 2 3 maribor hapoel maccabi litex
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 avg 2012, 19:21

Baja_Zvjerka je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:On se već sada poštuje, bar s moje strane, poštujem ga otkako je ušao u Premijer ligu, ima svoj sistem rada, razlikuje se od ostalih, i to cijenim, sada, kako ostali na to gledaju, mogu samo da nagađam.
Tako je paša,,,,,,lijepo si napisao i bice jako lijepo za par kola biti na Otoci kada krene da melje MAHINA zvana OLIMPIC,,,,,,,,,,Bice pozitivno ludilo,,,,UZIVANJEEEEEEEE
propuh mu u glavi :lol: :lol:

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.