NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 avg 2012, 15:28

SirokiZg je napisao/la:Kasnije danas ćeš dobiti popis od bar 5 napadača koji su bili slobodni i kojeg je Široki bez problema kao kandidat za naslov prvaka, kao klub koji redovno i za naše podneblje dobro plaća igrače dovesti.
Nemam sad vremena to složiti.
Bolan, trebas ti, i ostatak, shvatiti da vecina takvih ce radije igrati u Medjimurju, Lokomotivi, ako treba, samo zato sto smatra da im je to bolja prilika i bolja liga i da su blize nekim uvjetima i mogucnostima odlaska vani. Puca njima k* za kandidate za naslov, tu je stvar lige i svega ostalog. I mislis da je platezna moc ovdje nesto bolja nego tu? lol. Ne kazem da je to do Širokog, to je do takvih. Pa pogledaj samo listu igraca koji su odbili posudbu iz Dinama i otisli u Lokomotivu, Lucko, npr., a sta su oni koji k*? Nitko i nista. A vi to uopce ne shvacate, niti uvazavate, samo pretpostavljate.
Očajna i nepostojeća?!
Protiv Želje smo bili ravnopravni i zaslužili smo najmanje bod na tom gostovanju.
Protiv Veleža smo ostvarili cilj, zabit i ne primiti.
A zadnju domaću tekmu Karačića neću komentirati jer su tamo bile aktivne igrice van nogometnog terena.
I to je bilo očajno i nepostojeće?!
Da smo bili 10.na tablici i ispali iz kupa od kluba iz 3.lige- OK, ali bili smo do kola prije kraja vodeći u Premierligi i jednom nogom u finalu.
Da, ocajna i nepostojeca. U tom momentu. Ne kontam sta si ti gledao cijelo to vrijeme? Odakle si ti? Iz Zagreba? Ti znaci bolje vidis stvari od mene koji ne propustim kroz sezonu 10-15 posto utakmica Širokog kuci i na strani ili od dosta ljudi ovdje koji ce se sa mnom sloziti da nam je igra bila nepostojeca ka naprijed?
Sad ce se kroz ovu pricu opet iskristalizirati da ja kao podrzavam odluku o smjeni. Jesam, iz gore navedenih razloga, ali uz uvjet da je dosao netko kao prava zamjena da uspostavi pravi ritam i rijesi neefikasnost i bezidejnost momcadi koja je u tom momentu evidentna bila, kao sto sam vec rekao, pa ti zatvaraj oci pred tim koliko hoces, krajem jesenskog dijela polusezone i pocetkom proljetnog je to toliko evidentno bilo da je Široki djelovao isto kao i sada - bezopasno po gol protivnika. Ti to mozes pokrivati pozicijom na tabeli, rezultatom u kupu, ili rezultatom uopce, ALI cinjenica je da je momcad djelovala u potpunosti bezopasno za razliku od starta i prokockala svu prednost koju je imala. Da se ona polusezona jesenska protegnula jos malo vise, garantiram da bi i pao nize, ona stanka je dosla kao narucena u tom momentu s obzirom kako je ekipa izgledala.

Čovjek nije prošao pripreme sa klubom tj.otišao je iz Turske sa priprema jer mu je otac umro i morao je kao i svaki normalan čovjek ići na pogreb svog oca. Zar je tebi to neozbiljno?!?!
Odmah potom se vratio u Široki i odradio sve kako spada.
Sad dolazimo do drugog dijela, ta stanka koja je dosla kao narucena nazalost nista novo i dobro nije ponudila i momcad je nastavila nista bolje nego krajem te polusezone, mozda cak i gore.
Ne govorim ja da je neopravdan odlazak, ja tebi govorim da se nista bolje nije moglo ocekivati kada nije ni prosao pripreme sa momcadi, nista on nije mogao vise ''odraditi kako spada'' kad u kljucnom razdoblju nije mogao biti tu, kraj price. Ponavljam, ne govorim da nije opravdano, no ne mijenja cinjenicu da je u potpunosti sj.ebalo koncept priprema. Cinjenica. I popusti vise svega ti o tom Karacicu, svaka mu cast, nije zasluzio da ga se otjera na racun losijeg trenera, ali nije zasluzio ni nekakve hvalospjeve i sta vec na osnovu cega? Nije se nikad dokazao kao trener za najvise domete, za titule, a Širokom takav jedan treba.
Za Wagnera, to je isto kao i priča za Tomečaka kod Dinama. Zar zbog jednog igrača mijenjati cijeli sustav igre i da ti cijela momčad pati?!
Pa ajd pitaj malo ostale momke koji ginu na terenu i bore se do zadnje kapi znoja kako je to kad moraš trčati za nekog koji to više ne može.
Očito nikad ništa nisi trenirao i neznaš šta je to disati kao momčad i stvoriti kolektiv koji je spreman sve napraviti jedan za drugoga.
Kad imaš jednu kariku koja je slaba, odmah ti je cijela momčad 40% slabija.
Ovo gore ti je smijesno. Pitaj ti Wagnera kako je NJEMU bilo godinama trcati za levate u veznom redu i glumiti i ofenzivnog i defanzivnog veznjaka jer ovi iza tebe niti ti ledja znaju cuvati ni predati loptu. Smijesno bolan. Bas sam se naglas nasmijao kad sam ovo gore procitao. Evo da pricas o Juri ili nekome.
To da sad evidentno nema vise snage, to da, no kao sto rekoh ove sezone bi svakako sve vise prostora dobivao mladi Kozulj, a i Landeka je upravo iz tog razloga doveden u klubu (ponavljam, tko je sad tu kriv sto su obojica ozlijedjena pa se mora pljuvati po Wagneru?) ali ovo o momcima koji ginu na terenu i bore se - presmijesno.
I da se razumijemo, u pravom konceptu igre oni bi upravo i TREBALI prolijevati zadnje kapi znoja da kreativniji igraci od njih imaju sanse svjezi uci u zavrsnicu, a ne da pokrivaju njihove greske i vracaju se po loptu duboku na svoju polovicu, al haj ti to objasni balvanima od suigraca koji ni ne shvacaju koncept zonalne obrane, a i kad je shvate, opet ne mogu zaustaviti svog igraca. Da je Sliskovic npr. trener ove momcadi, ovo bi ti KRISTALNO jasno bilo.
Ne brini se ti za mene i mom treniranju, kad sam ja s time pocinjao u ŠB momcad se jos zvala Mladost.
Za ozljede nisam ništa ni govorio,ali je očito da sa istim tj.95% istim kadrom neki imaju 6 bodova na kontu nakon 2 tekme dok neki imaju 1 bod.
Na ozljede utjecati ne mozes, na igru mozes. Ne garantira nitko da bi i netko drugi dosad imao stopostotni ucinak.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 13 avg 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 13 avg 2012, 15:29

Slaven Musa novi trener!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 13 avg 2012, 16:45

Android je napisao/la:Slaven Musa novi trener!!!
Odlican mlad strucnjak,dokazat ce se u Sirokom,lani u Zrinjskom ga uprava sjeb... prodajom igraca na polusezoni te na kraju njega okrivili za losu sezonu ,problem je samo sto Slava nema autoriteta pa su mu i pojedini igraci "morali" igrati!
Meni se osobno nije svidjao radi defanzivne igra ali mu je ona donosila rezultat barem dok je imao solidne igrace na okupu!

realno
Kontakt:

Post Postao/la realno » 13 avg 2012, 18:18

Slaven Musa,100% trener za siroki,provjereni hrvat,bez dileme. Dostigli ste limit,sad idete prema dole,a politika vaseg kluba ima zaslugu za to. Ovo nije provokacija.
Celik u srcu

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 avg 2012, 18:44

Dobar izbor.Iako za nase rezultate su krivi uprava i ove pickice od igrača sto igraju.Sve isluzeni igrači.Srce me zaboli koliko cemo dati para samo ovim igračima sto su sad dosli a pola ih ne igra.Umjsesto da pojeftinemo momcad mi dovodimo ove isluzene krave.To da smo mi dosegli limit je samo utjeha vama.Europa ce opet biti osigurana,a ne bi me zacudilo ni da budemo prvaci jer smo mi ipak svima vama trn u oku i kad nas svi otpisu bit cemo najbolji!!

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 13 avg 2012, 20:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:
SirokiZg je napisao/la:Kasnije danas ćeš dobiti popis od bar 5 napadača koji su bili slobodni i kojeg je Široki bez problema kao kandidat za naslov prvaka, kao klub koji redovno i za naše podneblje dobro plaća igrače dovesti.
Nemam sad vremena to složiti.
Bolan, trebas ti, i ostatak, shvatiti da vecina takvih ce radije igrati u Medjimurju, Lokomotivi, ako treba, samo zato sto smatra da im je to bolja prilika i bolja liga i da su blize nekim uvjetima i mogucnostima odlaska vani. Puca njima k* za kandidate za naslov, tu je stvar lige i svega ostalog. I mislis da je platezna moc ovdje nesto bolja nego tu? lol. Ne kazem da je to do Širokog, to je do takvih. Pa pogledaj samo listu igraca koji su odbili posudbu iz Dinama i otisli u Lokomotivu, Lucko, npr., a sta su oni koji k*? Nitko i nista. A vi to uopce ne shvacate, niti uvazavate, samo pretpostavljate.
Očajna i nepostojeća?!
Protiv Želje smo bili ravnopravni i zaslužili smo najmanje bod na tom gostovanju.
Protiv Veleža smo ostvarili cilj, zabit i ne primiti.
A zadnju domaću tekmu Karačića neću komentirati jer su tamo bile aktivne igrice van nogometnog terena.
I to je bilo očajno i nepostojeće?!
Da smo bili 10.na tablici i ispali iz kupa od kluba iz 3.lige- OK, ali bili smo do kola prije kraja vodeći u Premierligi i jednom nogom u finalu.
Da, ocajna i nepostojeca. U tom momentu. Ne kontam sta si ti gledao cijelo to vrijeme? Odakle si ti? Iz Zagreba? Ti znaci bolje vidis stvari od mene koji ne propustim kroz sezonu 10-15 posto utakmica Širokog kuci i na strani ili od dosta ljudi ovdje koji ce se sa mnom sloziti da nam je igra bila nepostojeca ka naprijed?
Sad ce se kroz ovu pricu opet iskristalizirati da ja kao podrzavam odluku o smjeni. Jesam, iz gore navedenih razloga, ali uz uvjet da je dosao netko kao prava zamjena da uspostavi pravi ritam i rijesi neefikasnost i bezidejnost momcadi koja je u tom momentu evidentna bila, kao sto sam vec rekao, pa ti zatvaraj oci pred tim koliko hoces, krajem jesenskog dijela polusezone i pocetkom proljetnog je to toliko evidentno bilo da je Široki djelovao isto kao i sada - bezopasno po gol protivnika. Ti to mozes pokrivati pozicijom na tabeli, rezultatom u kupu, ili rezultatom uopce, ALI cinjenica je da je momcad djelovala u potpunosti bezopasno za razliku od starta i prokockala svu prednost koju je imala. Da se ona polusezona jesenska protegnula jos malo vise, garantiram da bi i pao nize, ona stanka je dosla kao narucena u tom momentu s obzirom kako je ekipa izgledala.

Čovjek nije prošao pripreme sa klubom tj.otišao je iz Turske sa priprema jer mu je otac umro i morao je kao i svaki normalan čovjek ići na pogreb svog oca. Zar je tebi to neozbiljno?!?!
Odmah potom se vratio u Široki i odradio sve kako spada.
Sad dolazimo do drugog dijela, ta stanka koja je dosla kao narucena nazalost nista novo i dobro nije ponudila i momcad je nastavila nista bolje nego krajem te polusezone, mozda cak i gore.
Ne govorim ja da je neopravdan odlazak, ja tebi govorim da se nista bolje nije moglo ocekivati kada nije ni prosao pripreme sa momcadi, nista on nije mogao vise ''odraditi kako spada'' kad u kljucnom razdoblju nije mogao biti tu, kraj price. Ponavljam, ne govorim da nije opravdano, no ne mijenja cinjenicu da je u potpunosti sj.ebalo koncept priprema. Cinjenica. I popusti vise svega ti o tom Karacicu, svaka mu cast, nije zasluzio da ga se otjera na racun losijeg trenera, ali nije zasluzio ni nekakve hvalospjeve i sta vec na osnovu cega? Nije se nikad dokazao kao trener za najvise domete, za titule, a Širokom takav jedan treba.
Za Wagnera, to je isto kao i priča za Tomečaka kod Dinama. Zar zbog jednog igrača mijenjati cijeli sustav igre i da ti cijela momčad pati?!
Pa ajd pitaj malo ostale momke koji ginu na terenu i bore se do zadnje kapi znoja kako je to kad moraš trčati za nekog koji to više ne može.
Očito nikad ništa nisi trenirao i neznaš šta je to disati kao momčad i stvoriti kolektiv koji je spreman sve napraviti jedan za drugoga.
Kad imaš jednu kariku koja je slaba, odmah ti je cijela momčad 40% slabija.
Ovo gore ti je smijesno. Pitaj ti Wagnera kako je NJEMU bilo godinama trcati za levate u veznom redu i glumiti i ofenzivnog i defanzivnog veznjaka jer ovi iza tebe niti ti ledja znaju cuvati ni predati loptu. Smijesno bolan. Bas sam se naglas nasmijao kad sam ovo gore procitao. Evo da pricas o Juri ili nekome.
To da sad evidentno nema vise snage, to da, no kao sto rekoh ove sezone bi svakako sve vise prostora dobivao mladi Kozulj, a i Landeka je upravo iz tog razloga doveden u klubu (ponavljam, tko je sad tu kriv sto su obojica ozlijedjena pa se mora pljuvati po Wagneru?) ali ovo o momcima koji ginu na terenu i bore se - presmijesno.
I da se razumijemo, u pravom konceptu igre oni bi upravo i TREBALI prolijevati zadnje kapi znoja da kreativniji igraci od njih imaju sanse svjezi uci u zavrsnicu, a ne da pokrivaju njihove greske i vracaju se po loptu duboku na svoju polovicu, al haj ti to objasni balvanima od suigraca koji ni ne shvacaju koncept zonalne obrane, a i kad je shvate, opet ne mogu zaustaviti svog igraca. Da je Sliskovic npr. trener ove momcadi, ovo bi ti KRISTALNO jasno bilo.
Ne brini se ti za mene i mom treniranju, kad sam ja s time pocinjao u ŠB momcad se jos zvala Mladost.
Za ozljede nisam ništa ni govorio,ali je očito da sa istim tj.95% istim kadrom neki imaju 6 bodova na kontu nakon 2 tekme dok neki imaju 1 bod.
Na ozljede utjecati ne mozes, na igru mozes. Ne garantira nitko da bi i netko drugi dosad imao stopostotni ucinak.
1. Znam puno mladih talenata koji bi došli u Široki da znaju da će igrati a ne sjediti na klupi. Ako to ne mogu tamo, radije će u Lućko,Dragovoljac, Brod, Šibenik,itd. Jer moraš jednu stvar shvatiti- za igrača do 25 godina je najbitnije da igra, para za cijeli život se neće zaraditi igrajući kod nas ili nekom prosječnom hrvatskom klubu. A prodat se jedino može ako igra.

2. Joj da, zaboravio sam da se nogomet igra zbog ljepote igre. Ne zbog rezultata. J.... rezultat. Chelsea je užasan klub i Di Matteo je najgori trener ikada jer nije igrao kao Barcelona. Šta je osvajanje Lige Šampiona neko mjerilo. Ma bezveze.
Pričaš gluposti. Ili si čovjek od 50 godina koji je zapeo u prošlom stoljeću ili si klinac koji neke stvari još ne shvaća.
S kim je Karačić igrao trebat lepršavo kad nemamo niti jednog plemenitog veznog. Aj mi sad opet spomeni Wagnera koji je počeo igrat nogomet s 25 godina na nagovor brata. Isto tako, tko je trebao zabijati. Varea? koji ako Wagner igra ne može igrati jer je to onda 2 igrača manje na terenu. Ili Roskam koji ne može zabiti ni na prazan gol što smo vidjeli protiv Želje.
Ti zamjeraš Karačiću što igra na rezultat a ne na ljepotu a istovremeno očekuješ titule?!
Pa daj prvo pogledaj koji nam je kadar pa onda razmišljaj o ljepoti igre.
I tebi se Karačić očito zamjerio s nečime dok govoriš za njega da nije trener za titule. Očito ne vidiš da je sa svakim prosječnim klubom u Hrvatskoj bio u top 6, da je sa Šibenkom dogurao do finala Kupa i da je naš Široki konačno vratio gdje mu je mjesto- u borbi za titule! I još je uz sve ti o naš domaći čovjek jer ako se ne varam- njegovi roditelji su iz Širokog.

3. Svaka čast Wagneru na svemu što je dao za klub. Ali kad je vrijeme za prestanak ili selidbu na klupu onda je vrijeme. Šta bi ti na staru slavu neke igrače ostavljao u prvom timu!!
Pa ti si sam sebi kontradiktoran- ti bi htio sve- rezultat, ljepotu igre, da određeni igrači igraju, da se ima para. Pa nije ovo bolan Barcelona. Ni tamo nije tako, a kamoli u nas.
Baka možda daje više slobode određenim igračima, ali kad je on s nekim klubom napravio neku dobru stvar. Ima potencijal biti dobar trener, ali brate mili toliko toga ne valja kod njega van terena što se kasnije odrazi na klub da je to čudo.

4. Ne garantira, ali prošle godine smo startali tako. Ove ni blizu! A imao si Želju i Borac prva dva kola.

Prestani sam sebi biti kontradiktoran i priznaj neke činjenice koje se događaju u nas.

Vezano uz Musu- za njega mislim da je puno bolji od Bloudeka. Mlad je, talentiran i ima volje za radom. Samo se bojim ako je istina da nema autoriteta. Da će neki to malo previše iskoristiti.
Neka zapne sada i proba nas dići što prije u top 5!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 13 avg 2012, 20:10

Stide li se nasi igrači zvizduka s tribina??Ima ovdje ovih sto piju s njima u gradu pa nek kazu!!

jure9
Kontakt:

Post Postao/la jure9 » 13 avg 2012, 22:14

ŠB.TRN je napisao/la:Stide li se nasi igrači zvizduka s tribina??Ima ovdje ovih sto piju s njima u gradu pa nek kazu!!
sinoć u Mostaru gledam igru Roskama to je tuga od igrača nijednu loptu on nije dirnuo glavom a za svakom je skočio a kako se zalaže to je sramota

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 13 avg 2012, 23:38

ŠB.TRN je napisao/la:Dobar izbor.Iako za nase rezultate su krivi uprava i ove pickice od igrača sto igraju.Sve isluzeni igrači.Srce me zaboli koliko cemo dati para samo ovim igračima sto su sad dosli a pola ih ne igra.Umjsesto da pojeftinemo momcad mi dovodimo ove isluzene krave.To da smo mi dosegli limit je samo utjeha vama.Europa ce opet biti osigurana,a ne bi me zacudilo ni da budemo prvaci jer smo mi ipak svima vama trn u oku i kad nas svi otpisu bit cemo najbolji!!
Zašto ti misliš da ste vi svima trn u oku, molim te pojasni, može i na pp ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

modric

Post Postao/la modric » 14 avg 2012, 00:50

Sretno Slavenu mislim da nije los izbor,ali ce imati puno posla da od losih igraca napravi rezultat,moj savjet da odmah potjera barem 5 igraca i da postepeno pravi selekciju igraca za iducu sezonu, nadam se da nece Siroki sa ovim igracima ispasti iz lige.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 avg 2012, 11:19

SirokiZg je napisao/la: 1. Znam puno mladih talenata koji bi došli u Široki da znaju da će igrati a ne sjediti na klupi. Ako to ne mogu tamo, radije će u Lućko,Dragovoljac, Brod, Šibenik,itd. Jer moraš jednu stvar shvatiti- za igrača do 25 godina je najbitnije da igra, para za cijeli život se neće zaraditi igrajući kod nas ili nekom prosječnom hrvatskom klubu. A prodat se jedino može ako igra.
Drugim rijecima, opet nemas konkretna imena.
No dobro, kad vec znas puno mladih talenata, nagovaraj ih i dovodi u Široki, tko ti smeta.
I cuj dosli bi u Široki da znaju da ce igrati. Pa to je presmijesno bolan i ujedno zalosno. Znaci mladi igrac, jos neformiran, sa strane da dodje, evo da iskoristim klasicnu pacenicku pricu nasih ljudi i ''zauzme nasoj dici misto'', samo sto eto slovi za talenta, i on bi uvjetovao svoj dolazak u klub koji se bori za prvaka time da ce igrati? Ma mrs bolan u pm, igraj za Lucko, boli me k*, tko si TI da ucjenjujes NK Široki Brijeg?
Golema ti logika, a i logika takvih igraca. Ne bi mu ja minute dao cim bi on meni ista uvjetovao. Cinjenica. Sjedi, suti, radi na treninzima i cekaj sansu. To ceka svakog mladog igraca, pa igrao on u Širokom ili Real Madridu, neki kodeks, neke stvari se postovati moraju ako zelis biti klub. Nisu Messi da dolaze i postavljaju uvjete, o cemu bolan pricas. Zbog iste stvari je i Tomic izletio iz ekipe, uzdignuo se kao da je Boga vidio pa de mu financijske uvjete, de mu garancije o igri jos, a igrao u futavom GOŠK-u (da se simpatizeri istog ne naljute, karikiram). To se sinko moj radom zasluzi, a ne garancijama.
2. Joj da, zaboravio sam da se nogomet igra zbog ljepote igre. Ne zbog rezultata. J.... rezultat. Chelsea je užasan klub i Di Matteo je najgori trener ikada jer nije igrao kao Barcelona. Šta je osvajanje Lige Šampiona neko mjerilo. Ma bezveze.
Pričaš gluposti. Ili si čovjek od 50 godina koji je zapeo u prošlom stoljeću ili si klinac koji neke stvari još ne shvaća.
S kim je Karačić igrao trebat lepršavo kad nemamo niti jednog plemenitog veznog. Aj mi sad opet spomeni Wagnera koji je počeo igrat nogomet s 25 godina na nagovor brata. Isto tako, tko je trebao zabijati. Varea? koji ako Wagner igra ne može igrati jer je to onda 2 igrača manje na terenu. Ili Roskam koji ne može zabiti ni na prazan gol što smo vidjeli protiv Želje.
Karikiras. Ne treba meni ljepota igre, iako nije na odmet naravno, i svakako da bi Široki trebao tako igrati, poanta je da Široki nije nicim ulijevao sigurnost i vjeru da moze ista napraviti, odnosno djelovao je u potpunosti bezopasno i neuvjerljivo i nije se nazirao izlazak iz krize, i plus jos onda dodju te famozne pripreme i sj.ebavanje istih i ponovno mucenje. Postoji razlika. Za Chelsea, kad vec eto inzistiras na usporedbi, ti ne mozes reci da ce igrati prekrasno, ali djeluju sigurno i nemas nekog straha i brige. Za Široki sto stajalo nije zato sto su lose i neuvjerljivo djelovali na terenu i to se pocelo odrazavati i na rezultate i efikasnost i ovo su cinjenice koje ce se lako potkrijepiti rezultatima i padom na tabeli.
Ovo ostalo - smijesno. Igrao je Wagner daleko prije ovih analiza i redovito bio najbolji, pa uostalom cak i nakon onakve proslogodisnje sezone gdje je vec na zalasku karijere i gdje su mu ove godine dovedene zamjene i zamjene u pripremi (Kozulj) statisticki je bio najkorisniji igrac u ekipi. A prepuna momcad ''plemenitih veznjaka'', mora da je do njega, nastranu sto Jure i Dane u onakvom stanju ne mogu pogoditi igraca na tri metra pa se svi ofenzivni veznjaci moraju u svoju polovicu vracati po loptu.
Uostalom, Sliskovic je zorno dokazao sta se moze kad se prilagodi sustav igracima, a ne obrnuto. Mada nebitno, nijedan ni drugi nisu polucili trazeni rezultat i tu je kraj price, meni ne pada na pamet nijednog ni drugog braniti i opravdavati, a sta tebi doticni dodje pa toliko zapeo za njega, ne znam niti me boli k*.
Ti zamjeraš Karačiću što igra na rezultat a ne na ljepotu a istovremeno očekuješ titule?!
Pa daj prvo pogledaj koji nam je kadar pa onda razmišljaj o ljepoti igre.
I tebi se Karačić očito zamjerio s nečime dok govoriš za njega da nije trener za titule. Očito ne vidiš da je sa svakim prosječnim klubom u Hrvatskoj bio u top 6, da je sa Šibenkom dogurao do finala Kupa i da je naš Široki konačno vratio gdje mu je mjesto- u borbi za titule! I još je uz sve ti o naš domaći čovjek jer ako se ne varam- njegovi roditelji su iz Širokog.
Ne zamjeram ja nista Karacicu osim sto mu je momcad izgubila startnu uvjerljivost i efikasnost, lose izgledala na terenu u kljucnom razdoblju i sto igra predefanzivno za momcad koju ima.
Vidim ja nas kadar, nas kadar upravo i ne moze stajati defanzivno i povuceno, s jednim napadacem, to je smijesno i van pameti, kad vec imas makar malo te kreativnosti i potencijala naprijed, ne mozes ti ocekivati sada da ces taktiziranje i trku izvesti na svoj zamisljeni nacin kao da treniras Sibenik j.ebeni i slicne koje smo mi u prethodnom razdoblju po volji pobijedjivali.
Nema se meni sta Karacic zamjeriti, jednostavno mi vise idete na k* sa kuknjavom i ''krivljavinom'' oko istog i nekakvo izdizanje, covjece rodjene rodjake i tu rodbinu mu znam odavde, dapace rade sa mnom, i pricali smo sto puta o ovome, a ti me iz Zagreba ''tares'' o stvarima koje ti shvacas na jedan ''poseban'' nacin i objasnjavas ovdasnjim ljudima sto gledaju, cuju i zive uzivo. :/ Pa bolan smijesno. Trenirao je dosad prosjecne klubove bez najvisih ambicija. Gdje je sa njima dogurao, svaka mu cast, ali to je sve bez nekog posebnog ocekivanja i pritiska, ali sta u klubu koji stremi najvecem uspjehu? Ja bi volio da je ostao POKUSATI osvojiti titulu, ja sam rekao sto puta da sam ja za smjenu iskljucivo ako ce doci netko bolji, ali nije ostao, ja sad oko toga necu plakati ili mu pisati hvalospjeve nicim izazvan, ni prvi ni zadnji, vec sam gore napisao razloge zasto.
3. Svaka čast Wagneru na svemu što je dao za klub. Ali kad je vrijeme za prestanak ili selidbu na klupu onda je vrijeme. Šta bi ti na staru slavu neke igrače ostavljao u prvom timu!!
Pa ti si sam sebi kontradiktoran- ti bi htio sve- rezultat, ljepotu igre, da određeni igrači igraju, da se ima para. Pa nije ovo bolan Barcelona. Ni tamo nije tako, a kamoli u nas.
Baka možda daje više slobode određenim igračima, ali kad je on s nekim klubom napravio neku dobru stvar. Ima potencijal biti dobar trener, ali brate mili toliko toga ne valja kod njega van terena što se kasnije odrazi na klub da je to čudo.
Pa sto ti mislis zasto je doveden Landeka ili mali Kozulj prebacen u prvi tim? Pa upravo iz razloga da se trazi najbolja opcija i zamjena za Wagnera koji je, da se ne lazemo, uz Silica godinama drzao Široki u samom vrhu BH nogometa, i ponoviti cu, cak i ovakav je prosle sezone bio najkorisniji igrac momcadi. Ti ne shvacas da to nije do njega koliko do cijelog koncepta i sterilnosti ekipe. Da su oko njega pokretljivi igraci koji razumiju nogomet i poantu vertikalnog utrcavanja i trokut igre, bio bi puno bolji. No, kao sto rekoh i tako i tako nebitno, posto je svakako rijec o igracima koji su na zalasku karijere i to smjena se vec dogadja, samo sto bi vi sve preko noci, a nesredjena situacija.
To sve sto napisa o Baki stoji, ali shvati jednu stvar : Baka razumije nogomet, on razumije igraca, on je iz one ekipe nakon samo par kola izvukao vise i napravio efikasnu ekipu koju su na Pecari sa zadovoljstvom gledali, a da ne govorim kako je preporodio jednog Juru, npr., koji je JEDINO kod njega nesto pokazivao, a necu ni pricati o igracima s finesama poput Silica i Wagnera. Cak i u tim godinama.
4. Ne garantira, ali prošle godine smo startali tako. Ove ni blizu! A imao si Želju i Borac prva dva kola.
Startao. I onda stao. I mucio se. I izgubio cijeli koncept. I djelovao neefikasno, neuvjerljivo. I prosuo sve.

Prestani sam sebi biti kontradiktoran i priznaj neke činjenice koje se događaju u nas.

Vezano uz Musu- za njega mislim da je puno bolji od Bloudeka. Mlad je, talentiran i ima volje za radom. Samo se bojim ako je istina da nema autoriteta. Da će neki to malo previše iskoristiti.
Neka zapne sada i proba nas dići što prije u top 5!
Nemam ja sta sam sebi biti kontradiktoran, pretpostavit cemo da puno duze i vise to pratim sve, tako da mi nema sta tko sa strane pricati o pojedinim igracima, trenerima, Upravi. Premala je ovo sredina da ti nekome sa strane dajes fiksna i instant rijesenja i ''otvaras oci''.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2012, 11:40

Ovako. da se umiješam u raspravu..
činjenica je da Wagner više nemože..kraj je došao..činjenica je da on i neće igrat, pogotovo vani jer zaboli ga, to znam info da se čuva vani i bježi od lopte..činjenica je i to što spominješ wagner na klupu a mlađi unutra, to ti isto ne ide jer on neće na klupu dok ne prestane igrat, odnosno dok ne preseli na tribine..upravo to, da je on zamjenjiv, on i silic su doveli do toga da su njih dva bojkotirali karacica u dogovoru sa određenima iz uprave da bi se isti smijenio..

isto tako, činjenica je da je ovo limitirana ekipa, da nemaš mladog dobrog veznjaka..moram reći da smo s karacicem bili disciplinirani u igri, primili smo samo 3 gola ali momcad je takticki djelovalo odlicno, onoliko koliko joj je limit..ali djelovala je organizirano i disciplinirano maksimalno..karacic je uveo red u klub, red na treningu..(da samo znate sta pojedinci rade dok je trening ili ne rade, nema ih po 3-4 treninga tjedno, al necu imenovat)

dalje, isto tako, ono sto zamjeram karacicu je ta igra prema naprijed, pogotovo kod kuce..shvacam da protiv borca, zelje nemozes tako igrat, ali s jednim napadacem protiv zvijezde itd svakako nije prava odluka..međutim, isto tako protiv zvijezde je igro žnj sastav..o

jos jedna stvar koju ne znate, doveden je bajano..i u drustvu jednom s karacicem covjek govori da bajano ne smije igrat jer je nespreman, ali veliki mag kaze mora igrat, mora odmah i karacic ga uvede da mu dokaze koliko ce moc i bajano je istu utakmicu ozljedu dobio..eto toliko..

jedina zamjerka karacicu, 1 napadač kuci i utakmica s olimpicom gdje nam bod ne znaci nista a s 3 smo prvi na jesen, mi igramo na bod..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 14 avg 2012, 12:25

Dragi moj ŠB Fideliš, j.... se mene za Karačića i sve ostalo.
Meni je bitno samo da Široki igra što bolje i da imamo rezultat.
I samo zbog toga mi je žao što je čovjek koji je sve uspio dići na višu razinu dobio
nogu nakon 1 utakmice koju smo odigrali jako loše i koja je bojkotirana od nekoliko osoba unutar kluba.

To je žalosno i zbog takvih stvari, Kevin ti ih je isto objasnio, mi nikad nećemo moći biti miljama iznad svih.
Iako imamo velik potencijal za tako nešto.

Da si bar kao i Kevin rekao neke egzaktne stvari koje i ja zamjeram Karačiću, poput igranja s jednim napadačem doma protiv momčadi poput Zvijezde, ali ti i dalje mlatiš praznu slamu.
Vidi se da su ti oče zamagljene jer si predugo u nekim stvarima. Bolje bi ti bilo da se malo odmakneš od svega i počneš gledati sve kroz normalnu prizmu.

Jel Slaven odradio već prvi trening s ekipom?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 avg 2012, 13:09

Kevin je napisao/la: dalje, isto tako, ono sto zamjeram karacicu je ta igra prema naprijed, pogotovo kod kuce..shvacam da protiv borca, zelje nemozes tako igrat, ali s jednim napadacem protiv zvijezde itd svakako nije prava odluka..međutim, isto tako protiv zvijezde je igro žnj sastav..o
Upravo ovo (izmedju ostalog) je razlog zasto vjerovatno ne bi osvojio titulu. To i sj.ebane pripreme (ne kazem da je kriv, cisto kazem da se desilo).
Gledao si istu momcad i u evidentnom je padu bila, postala je predefanzivna, gubila bodove, ali izgubila i na konkretnosti i sigurnosti koju je imala te je bila bezopasna ka naprijed, to je cinjenica.

A ovo ostalo, to ces naci u bilo kojem klubu u ligi i cemu sve ne, ta i sam znam dosta tih igraca i nema sta tko pricati o tome. To su standardne stvari za BH nogomet, tu ne znam sta tko ima fantazirati, neke stvari kontrolirati mozes u odredjenoj, ali u takvoj drzavi i ligi ocekivati da mozes sve, tesko. Nema tu toliko veze Karacic ili netko deseti.
...Život za Široki...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 14 avg 2012, 13:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la: dalje, isto tako, ono sto zamjeram karacicu je ta igra prema naprijed, pogotovo kod kuce..shvacam da protiv borca, zelje nemozes tako igrat, ali s jednim napadacem protiv zvijezde itd svakako nije prava odluka..međutim, isto tako protiv zvijezde je igro žnj sastav..o
Upravo ovo (izmedju ostalog) je razlog zasto vjerovatno ne bi osvojio titulu. To i sj.ebane pripreme (ne kazem da je kriv, cisto kazem da se desilo).
Gledao si istu momcad i u evidentnom je padu bila, postala je predefanzivna, gubila bodove, ali izgubila i na konkretnosti i sigurnosti koju je imala te je bila bezopasna ka naprijed, to je cinjenica.

A ovo ostalo, to ces naci u bilo kojem klubu u ligi i cemu sve ne, ta i sam znam dosta tih igraca i nema sta tko pricati o tome. To su standardne stvari za BH nogomet, tu ne znam sta tko ima fantazirati, neke stvari kontrolirati mozes u odredjenoj, ali u takvoj drzavi i ligi ocekivati da mozes sve, tesko. Nema tu toliko veze Karacic ili netko deseti.
Već duze vrijeme vas čitam i konačno je došao dan da se i registriram na forum, Fidelis mi je pomogao da to učinim brže. Pozdrav svima.
Pošto je Fidelis stari navijač Mladosti ne znam je li Dubinta ili one ranije?? Ne mogu a da da ne prokomentiram njegovo pisanje.
Wagner, zar je moguće da za njega neko ima riječi hvale. Vertikalna igra sa Wagnerom, pa dođe mi da puknem od smijeha. Čovjek je igrač poteza, kada on uzme loptu totalno uspori igru. Vrijeme ga je bilo mjenjati prije godinu dana ne sada. Wagner odavno nije budućnost ovog kluba.
Nemoj mi reći da je Wagner, Šilić i slični zadužili klub. To je smješno nisu igrali za klikere nego za novac. Ja ne znam kako je on to zadužio klub, biti će da nam je svaku drugu plaću oprostio. Hvala mu . Doviđenja.
Osobno sam klubu nudio igrača (desnog beka),slobodnog igrača, nije uspjelo, dečko sada igra u Mađarskoj, tako da ni ta priča ne pije vode, novac nije bio upitan.
Baka, smješno, najlošiji trener koji moze doći u klub. Zašto? Zato što se ni u jednom klubu ne zadrži više od polusezone. Trči za lovom i dugoročno gledajući, negov talent za nas ne znači ništa. Kako reče da si blizu kluba, onda bi trebao znati više nego ja i bolje ga je ne spominjati kao trenera i uspjehe koje je napravio. Usput, daj mi te njegove reference uspjeha??
Struka, jako loše radi. Zadnjih nekoliko igrača koji su dovedeni u klub imaju istu sudbinu. Sva pojačanja koja nam dođu u klub su prvih 2 do 6 mjeseci ozljeđena i to nešto znači.
Karačić! Najveća nepravda koju je klub u svojoj povjesti napravio! Karačić je htio napraviti ono čemu svi danas težimo , pomlađivanju. Reci mi da li je radio pogrešno!? Zna se koji igrači su ga bojkotirali i on je potjeran. Je li to bahato od tih istih?? Još su tu jer su zadužili klub!! mozes ga ne voliti ili voliti , ali on je bio realan sagledao je sliku stvari i napravio formaciju koja je realna, što se danas dokazuje, loši smo , jako loši. Sramotno je da ako ti nedaj Boze umre otac ili majka budeš osuđen na otkaz sa posla, neću dalje to komentirati. Ne zeli drugom što ni sam ne želiš da ti se dogodi. Bloudek izgleda da je ista priča, bojkot, gazio ih na treningu pa ga odlučili zamjeniti!!!! Klub je postao žrtva par igrača koji su na zalasku. Smješno. Mada Bloudeka na ljestvici od 1 do 5 kao trenera rangiram 0,5. Danas, klub želi ono što je Karačić htio napraviti, čvrste temelje...ali kasno. Puno stvari se treba promjeniti , nama fali ne jedan igrač nego 5. Sezona nije ni počela a svi bi mi zelili da je polusezona da se saberemo. Uprava ako ima išta u glavi će reći Musi da sprema ekipu za titulu u idućoj sezoni, probati uhvatiti EL jer kako stvari stoje teško će biti i to.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 avg 2012, 13:38

Naravno da nije buducnost covjece kad je na zalasku karijere i istu zavrsava mozda vec i ove godine, dok mu se dovode i skoluju zamjene, odnosno vec dovedeno. Znaci sad ja, Uprava, klub, trener, sprajco, tko vec, kriv sto su obojica ozlijedjeni iako su tocno s tim ciljem tu dovedeni i promovirani u prvu momcad? E brate golemo.
Gdje sam ja kao napisao da gradim ekipu oko njega za buducnost ili sta vec? Moja poanta je da je i ovakav bio statisticki najkorisniji igrac ekipe prosle sezone (ponovit cu opet u daljnjem tekstu, ali evo da kazem i ovdje - to puno vise o ostatku govori), a bio bi i ove koristan u PRAVOM sustavu prilagodjenom OVIM igracima, a ne obrnuto, pa sad, to bi vam valjda svima puno vise trebalo reci o ostalima, a ne o doticnom, ali ne, hajmo mi vidjeti problem gdje zelimo, ipak je stranac, ostarjeli stranac, opet zauzima ''misto nasoj dici''. Sta bi jos da je nedaj boze jedan od ''nji'ovih'', ''the neimenovanih'', ''the nepozeljnih''.
On je i tako i tako na odlasku i ne vidim sto vam je uopce bitan faktor? To uopce nije sporno. Pa vec ove godine ne bi imao tu minutazu samo da Landeka i mali Kozulj mogu igrati. Ali ne, 'ajmo mi dokazivati kako ja preferiram nekoga od igraca ili branim Upravu, pljujem Karacica, itd.

I da, naravno da su zaduzili klub, sta je tu nejasno? Tko te pita za sto su igrali? Boga ti tko to igdje igra besplatno, zar bi trebao igrati besplatno da stekne zahvalnost publike? To mu je posao isto kao i meni sto radim svaki dan po osam, devet sati, i obavljao ga je profesionalno i dobro. Cinjenica. Ali najpametnije sutnuti samo nekoga kad prestane biti koristan, da, to su pravi klubovi, tako se ponasa prema zasluznicima kluba, zato su tako i Bubala i Bazinu sutnuli, pa to je zalosno, a vecina ljudi to i danas vidim advocira. Takve se lagano izvodi iz momcadi, stavlja na klupu (kao sto je Silic presjedio dobar dio sezone na klupi dok ponovno nije poceo pruzati prave partije i ulaziti na poluvremenu, itd., pa evo trenutacno je mozda i najagilniji u momcadi, nije on kriv npr. sto u Mostaru namjesti tri ciste sanse suigracima i oni ne znaju zabiti ili gdje trebaju stajati), pusta da prenesu iskustvo na nadolazece generacije jer prisustvo takvih igraca pomaze buducim generacijama i znaci im nesto, sto ce i sami reci.

Baka? Tvoje misljenje. Smijesno raspravljati o tome uopce.
Ja blizak s klubom? Cuj, i to mi je novost.

Struka? Znas li gdje ti je struka problem vec dugo vremena? U omladinskom pogonu. Sve do dolaska T. Karacica kad stvari krecu na bolje. Tu ti trazi problem, tu ti pogledaj tko se godinama oko toga zabavljao i radio od puste neobrazovanosti kadra, a mogu i ja voditi seniore sto se toga tice i necu nista losiji biti od brojnih u ovoj ligi, jer to je takva liga i nije bit prezivljavanja u tome. Tu ti kritiziraj Upravu. Tocno tu. I ja cu se prvi sloziti. Tu i tome sto se orijentira cesto na levate iz HNL-a i sl., koji dolaze samo kad im se i u Luckom zatvore vrata, bas zbog rejtinga lige i svega ostalog sto ide uz ovu velebnu sredjenu drzavu, a zbog svojih nekih principa ili levatluka i ogranicenosti gradjana te njihovog ''misljenja'' zatvara vrata stotinama mladica druge nacionalnosti u BiH koji mole (ne da traze, nego MOLE) probu u uvjetima koje pruza jedan Široki Brijeg, a kostaju kudikamo manje i mogu predstavljati realnu buducnost dok vi mastate o nekakvim pojacanjima i pljujete postojeca, a ne mozete iz glave navesti dva j.ebena igraca iz vana koja bi dosla ovdje, a da budu realno jako ime ili pojacanje. Pa ne bi j.ebote da imaju para kao blata ili da im nije drzae u j.ebeni Azerbejdzan otici, sramotno, a ne u rupu bez dna poput premijer lige. Ali, j.ebo to, necemo o tome, mi smo ipak sila, mi bi i sa 11 svojih juniora i ''dice'' bili cudo, samo da nam je Karacica, da nema Mije, da voda nije mokra...
Al u medjuvremenu, ako ikako moze, sto vise cemo pljuvati po klubu, sve vise cemo gurati ''svoje'', a posjetu cemo srozati na najnizu razinu, ipak, 'ta cu ja gledat' tamo nekog kad moj mali za njih Ronaldo', 'ta cu ja misliti da je NK Široki Brijeg iznad i igraca i trenera i Mije i Bevande i Grbesica, doci cu ja kad meni stanje bude bolje i guz'ca zadovoljnija'. Al prije ne. Dotad, evo mi foruma pa cu zugati i ovdje.

Dovedeni igraci, pojacanja? Kao sto rekoh, trazite vi konkretna i vec definirana imena, pa dovodite. Cudo jedno kako svi jedva cekaju da dodju u ovaj odron od lige, a naravno redom je rijec o hiperkvalitetnim igracima u naponu snage, ali eto iz nekog cuda zele u premijer ligu, umjesto u inozemstvo ili, sto je jos jadnije, u okruzenje. I cek, ups, pa klub ''ne moze'' ni potraziti unutar drzave adekvatna pojacanja. Jebga.

Karacic? Ja se vise necu ponavljati o doticnom. Prvo, iskreno me za istim boli k*, kao i za Bakom i bilo kim desetim sto se toga tice, stoga se manite te price i zalopojki i krivljavine i toga da ja moram glumiti djavoljeg advokata ovdje Jelicu ili njegovim poltronima ili cime vec. Ja kao sto rekoh, ono sto meni smeta je ova ''strucna'' publika na Pecari i one placipi.cke koje nakon svake utakmice dodju i '''ta ce on'', ''necu vise nikad doci''. Ma mrs, nemoj, dabogda, ali zaista dabogda da ne bude 50 ljudi na Pecari, samo da ne slusam ove nadristrucnjake i jadnike sa svojim komentarima i vidjenjem necega. Za takve je liga prvaka i glamur. To me ne zanima.
Sto se Karacica tice, on je digao klub na stepenicu vise u odnosu sto je zatekao (a zatekao je katastrofalno stanje) ali tu i zastao i poceo stagnirati. Zasto? O tom potom, uvijek ce se naci stotinu teorija i ideja.
Imao je ispravnu politiku, naravno, sta je tako nevjerovatno bilo u takvom cemu, a da svatko tko ide na Pecaru uopce to ne vidi svojim ocima? Prerano je smijenjen, da, ja sam za njegovu smjenu bio iskljucivo ako bi dosao bolji, kao sto sam tada i rekao. I ja sam to pet puta rekao i ovih dana i ovim putem zadnji put govorim i vise se ponavljati necu. To se desilo nije. To sad moja greska, sta li, ja suradjujem s Upravom ili branim poteze? Momcad mu je otisla kvragu, igra i sigurnost otisla kvragu, zasto, ne ulazim u to, a Uprava jos slag na to ''pukla'', i sad to razlog da se o tome 100 stranica raspravlja? Idite brate pred Upravu kluba, il unesite pare u klub, pa cete se i pitati i moci raditi sta hocete.
Bloudek? Pa eto kad pricas o Bloudeku imao je zapazeniji rezultat od Karacica tehnicki, pa sta sad s tim? I on sam slovi kao trener radnik, a ako netko nece raditi, sta onda ti tu mozes?

Klub odavno zeli nesto napraviti cvrsto i stabilno i upravo cijela poanta gradnje ovog omladinskog kampa i suradnje unutar BiH, suradnje sa Dinamom itd. itd. ide u prilog tome, nije Karacic tu dosao najednom kao spasitelj, vidio nesto sto nitko dotad vidio nije i izmislio toplu vodu najednom, zamisli, pomladjivanjem momcadi i taktickom uigravanju, lol, ne budite smijesni.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2012, 14:00

ŠB_Fidelis je napisao/la: Bloudek? Pa eto kad pricas o Bloudeku imao je zapazeniji rezultat od Karacica tehnicki, pa sta sad s tim? I on sam slovi kao trener radnik, a ako netko nece raditi, sta onda ti tu mozes?
ostavit ih da iz sezone u sezonu ne budu radnici! :(
potjerat igrače, a ne mjenjat trenere kao čarape..da nam Wagner i Šilić diktiraju treninge, kako ih volja? :roll:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 avg 2012, 14:03

Ha znas i sam kako to ide, lakse promijeniti jednog covjeka nego 6 igraca. Jel to cini ispravnim? Ne. Ali je tako. Sumnjam da je tu cisto do pojedinih igraca, to ne pije vodu.

Po meni je upravo zbog toga Musa potpisan odmah na dvije godine. Jer nema vise ''cile mile'', nego se daje igracima jasno do znanja u startu da trener nije upitan i da nece biti upitan, da nece biti do njega i da se nemaju sta tu ''truditi'', nego da se njih sada ''gazi'' i dovodi u red i pritisce. I to je jasna stvar i pametan potez.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 14 avg 2012, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 avg 2012, 14:07

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ha znas i sam kako to ide, lakse promijeniti jednog covjeka nego 6 igraca. Jel to cini ispravnim? Ne. Ali je tako.

Po meni je upravo zbog toga Musa potpisan odmah na dvije godine. Jer nema vise ''cile mile'', nego se daje igracima jasno do znanja u startu da trener nije upitan i da nece biti upitan, da nece biti do njega, nego da se njih sada ''gazi'' i dovodi u red i pritisce. I to je jasna stvar i pametan potez.
nemozes ti pritiskat wagnera, šilića...gotovo je..što prije shvatimo to tim bolje..vrijeme prošlo..ćao bao..hvala na svemu

SirokiZg
Kontakt:

Post Postao/la SirokiZg » 14 avg 2012, 15:03

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: Bloudek? Pa eto kad pricas o Bloudeku imao je zapazeniji rezultat od Karacica tehnicki, pa sta sad s tim? I on sam slovi kao trener radnik, a ako netko nece raditi, sta onda ti tu mozes?
ostavit ih da iz sezone u sezonu ne budu radnici! :(
potjerat igrače, a ne mjenjat trenere kao čarape..da nam Wagner i Šilić diktiraju treninge, kako ih volja? :roll:
Ti iz posta u post sam sebi s.... u usta!
Bloudek je imao zapaženiji rezultat?! hahahahhaa
To je kao da kažeš da je Jurčić osvojio naslov s Dinamom kad je preuzeo 2 kola prije kraja klupu od Vahe,a ovaj
je stvorio 20 bodova prednosti nad ostatkom lige.
Ajde ba prekini s glupostima i spusti se na zemlju prije nego kreneš komentirati dalje.

Ja sam sve svoje argumentirano tu napisao i mislim da sve moje činjenice stoje. Navečer ćeš dobiti i popis igrača koji su bili slobodni,mladi talentirani, i dobri za našu momčad.
Pa da te i u tom pogledu skinem s k.... iako mi na skoro pa nijednu stvar nisi argumentirano ništa napisao.
Najbolji argument ti je -"Wagner je to zaslužio prije".. kita moja..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: held9, Zigazaga i 10 gostiju.