Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma Song je ko terminator na sredini terena.
Cazorla madjionicar, samo da nastavi ovako i u EPL i bice golova. Mozemo se pohvalit da imamo jedan od najboljih veznih redova. Jos kad se tu vrati Arteta. Yebacina teska.
Cazorla madjionicar, samo da nastavi ovako i u EPL i bice golova. Mozemo se pohvalit da imamo jedan od najboljih veznih redova. Jos kad se tu vrati Arteta. Yebacina teska.
Loše vam se piše

Znaju oni spanci igrati fudbala, a Liverpool dovodi neke Allene
Sta kazete za Cazorlu ?

Sta kazete za Cazorlu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Lazni account. Ako ces vec vjerovat tome, provjeri novije twittove od tog "Songa".EBSCO je napisao/la:Loše vam se piše![]()
Victoria Concordia Crescit.
Cazorla prava mašina
Jedva čekam da dođe ta subota,pa da počnemo razbijat u ligi

Jedva čekam da dođe ta subota,pa da počnemo razbijat u ligi

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Igrač koji će biti pojačanje sezone u Arsenalu, ako ne i u Premiershipu. Savršenstvo, pregled igre savršen, pass također, centaršuti, ma sve. Fasciniran sam, koliko nam je falio ovakav igrač od odlaska Cesca to nije normalno.M4kaveli je napisao/la:Znaju oni spanci igrati fudbala, a Liverpool dovodi neke Allene![]()
Sta kazete za Cazorlu ?
A M'Vila nek ide, ako je budala i ako voli da u probleme ulazi ni ne treba, ja sam uvjeren da je za nas Capoue bolja opcija

Gunner Galáctico @GunnerGalactico
AS on Isco: "Some members of the press are already saying that he could be Arsenal's new Cesc Fàbregas."
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 91431.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Arsenal ove sezone ima ekipu za nesto vise ,i ako ode Van Persie nema veze ako je istina onih 25 miliona funti od Man Utd treba to istog trenutka prihvatiti.
Znaci
------------------Scesni-----------------
--Sagna--Vermalen-Koscielny--Gibs--
------------------Song------------------
-------Arteta---------------------------
-----------------------Cazorla-----------
-OX----------------------------Gervinho-
---------------Podolsi-------------------
tu jos ima Girod koji se moze rotirat s Podolskim ,a sta je s Wilsherom,kada se on oporavlja i ako ode Song to ce biti problem ,treba ce onda jedam DMF tima Mvila ili Sisoko iz Toulousea
Znaci
------------------Scesni-----------------
--Sagna--Vermalen-Koscielny--Gibs--
------------------Song------------------
-------Arteta---------------------------
-----------------------Cazorla-----------
-OX----------------------------Gervinho-
---------------Podolsi-------------------
tu jos ima Girod koji se moze rotirat s Podolskim ,a sta je s Wilsherom,kada se on oporavlja i ako ode Song to ce biti problem ,treba ce onda jedam DMF tima Mvila ili Sisoko iz Toulousea
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- TheVerminator
- Kontakt:
Tek sam sad uspio doći do neta
Sve u svemu, dobra utakmica protiv Kolna, iako su drugoligaši, u prvom poluvremenu ona kombinovana ekipa ih je razvalila, a Giroud, iako nije dao gol, odigrao je sjajno, biće odličan.
Poldi je mogao dati hat-trick, ali i ovako je ok, trčao je, trudio se, iako je prijateljska, imao je puno želje za igrom, tako da i on je zadovoljio
I Cazorla pokazao da je pojačanje ogromno za ekipu, vidim ga kao nosioca igre ove sezone, samo neka nastavi ovako.
Gervinho je izgleda napokon došao sebi, majstorski je ono zabio, radio im je dar-mar po krilu, i od njega očekujem dobre partije barem do AKN-a
Ali najsmješniji trenutak utakmice je bio, kad je neko šutnuo pravo u Vitomira, a on kad ne primi gol kroz ruke

Sve u svemu, dobra utakmica protiv Kolna, iako su drugoligaši, u prvom poluvremenu ona kombinovana ekipa ih je razvalila, a Giroud, iako nije dao gol, odigrao je sjajno, biće odličan.
Poldi je mogao dati hat-trick, ali i ovako je ok, trčao je, trudio se, iako je prijateljska, imao je puno želje za igrom, tako da i on je zadovoljio

I Cazorla pokazao da je pojačanje ogromno za ekipu, vidim ga kao nosioca igre ove sezone, samo neka nastavi ovako.
Gervinho je izgleda napokon došao sebi, majstorski je ono zabio, radio im je dar-mar po krilu, i od njega očekujem dobre partije barem do AKN-a

Ali najsmješniji trenutak utakmice je bio, kad je neko šutnuo pravo u Vitomira, a on kad ne primi gol kroz ruke

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ma Podolski i Giroud nek igraju zajedno,RVP na klupu. 

Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja mislim da ce najvece pojacanje biti Giroud. Samo ako bude imao malo vise srece, a inace odradio je jucer sve sto se od jednog spica i moze ocekivati. Otkrivao se, sutao, spustao lopte igracima(ovo je pravo dobro radio, kako je fino spusti Cazorli a potom i Walcottu) nalazio se u sansama. Isao na lopte, to je najbitnije, Chamakh uopste ne napada lopte u 16 metara, ovaj to radi, i to je dodatna opasnost po protivnicki gol. Cazorla ce biti drugo najbolje pojacanje

Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Tesko je na osnovu ove jedne utakmice govoriti bas toliko o svim ovim pojacanjima.
Cazorla jeste i u ovom jednom poluvremenu bas dosta pokazao ali opet...
Podolski je igrac koji ima najbolju zavrsnicu u Arsenalu. U to sam se uvjerio jucer a i prije svakako. Kad ima šansu to je gol 99,9 % tako da smo dobili strasnog igraca.
Giroud je strašno odigrao jucer. Nije to bilo nešto primjetno toliko da je pravio razliku ali jeste sigurno. Spustio je par lopti, imao nekoliko odličnih šuteva. Imam osjećaj da ce on biti najbolji strijelac u Arsenalu ove sezone.
Gervinho i Diaby ako budu igrali kao što su jučer, bice kao nova pojačanja za nas. Gervinho je za mene i prošle godine do AKN bio vrlo dobar, trudio se sto najvise volim a Diaby se eto nije povrijedio nakon jedne utakmice tako da
Ide ovo na dobro sve u svemu. Nisam bio zadovoljniji ekipom trenutnom kojom raspolazemo odavno.
Cazorla jeste i u ovom jednom poluvremenu bas dosta pokazao ali opet...
Podolski je igrac koji ima najbolju zavrsnicu u Arsenalu. U to sam se uvjerio jucer a i prije svakako. Kad ima šansu to je gol 99,9 % tako da smo dobili strasnog igraca.
Giroud je strašno odigrao jucer. Nije to bilo nešto primjetno toliko da je pravio razliku ali jeste sigurno. Spustio je par lopti, imao nekoliko odličnih šuteva. Imam osjećaj da ce on biti najbolji strijelac u Arsenalu ove sezone.
Gervinho i Diaby ako budu igrali kao što su jučer, bice kao nova pojačanja za nas. Gervinho je za mene i prošle godine do AKN bio vrlo dobar, trudio se sto najvise volim a Diaby se eto nije povrijedio nakon jedne utakmice tako da

Ide ovo na dobro sve u svemu. Nisam bio zadovoljniji ekipom trenutnom kojom raspolazemo odavno.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Cazorla je jedan od najboljih tehnicara na svijetu,samo je nevjerovatno koliko je podcjenjen..
Pregled,pass,prijem,prvi korak,sut..Jako polivalentan,fali mu mozda sekundica brzine i jacine.Moze igrati sve pozicije u veznom redu osim destruktivca. Meni licno jedan od najdrazih igraca i strasno mi je zao sto nije presao u Real ,a dva puta im se nudio..2008 i ovo ljeto,ajde ako nista ovakav igrac ce vam donjeti ono sto je trebao prenapuhani Fabregas..
Pregled,pass,prijem,prvi korak,sut..Jako polivalentan,fali mu mozda sekundica brzine i jacine.Moze igrati sve pozicije u veznom redu osim destruktivca. Meni licno jedan od najdrazih igraca i strasno mi je zao sto nije presao u Real ,a dva puta im se nudio..2008 i ovo ljeto,ajde ako nista ovakav igrac ce vam donjeti ono sto je trebao prenapuhani Fabregas..
- TheVerminator
- Kontakt:
Juče stvarno nije imao sreće, onaj Hohn mu je skidao sve, ali po igri je bio odličan tako da se slažem s tobomvedofeelgood je napisao/la: Giroud je strašno odigrao jucer. Nije to bilo nešto primjetno toliko da je pravio razliku ali jeste sigurno. Spustio je par lopti, imao nekoliko odličnih šuteva. Imam osjećaj da ce on biti najbolji strijelac u Arsenalu ove sezone.

Sad je najvaznije 3 boda uzeti protiv Sunderlanda, a sa ovakvom ekipom to ne bi trebao biti problem

— Tony Adams.
— Tony Adams.
Subota, BHT1, 15:55, Arsenal-Sunderland
Od Septembra uvodim TOTAL Tv, a izbacujem Moju TV, samo zbog Arsenala i Sport klubova.
Hura!
Od Septembra uvodim TOTAL Tv, a izbacujem Moju TV, samo zbog Arsenala i Sport klubova.

Hura!
- TheVerminator
- Kontakt:
Blago tebi, ja imam još ugovora,valja opet streamove ganjatSheyi je napisao/la:Subota, BHT1, 15:55, Arsenal-Sunderland
Hura!

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako ih nije bilo stid, ove sa BHT1, prenositi olimpijske igre u formatu 16:9, a kvaliteta slike u minusu
Sreca pa imam SK, SK+ i SKPrime, tako da ce biti uzivancije i ove godine
Cazorla moze biti veliko pojacanje, samo pitanje je sad koga staviti u sredu. Ja bi to ovako :
Szczesny - Yennaris - Vermaelen - Koscienly - Gibbs - SONG - ARTETA - CAZORLA - Walcott - Podolski - Giroud

Sreca pa imam SK, SK+ i SKPrime, tako da ce biti uzivancije i ove godine

Cazorla moze biti veliko pojacanje, samo pitanje je sad koga staviti u sredu. Ja bi to ovako :
Szczesny - Yennaris - Vermaelen - Koscienly - Gibbs - SONG - ARTETA - CAZORLA - Walcott - Podolski - Giroud

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Wenger je ljudina.Matt Barlow @Matt_Barlow_DM
Mikael Silvestre, without club, training with Arsenal today. Wenger does look after his old boys.
Trenutno korisnika/ca: Brokula, gigglessmoke, Invincibles14 i 15 gostiju.