Nemoze imati stida onaj tko nema obrazaBuu je napisao/la:Jedni su do neki dan pominjali Markale u losem kontekstu, dizali 3 prsta, jedni psovali balije, ustase, kacili transparente ratnih zlocinaca, vrijedjali Srberenicu i sad ti sto su sve to radili dosli nama nesto pametovati. Jeli vas stid imalo ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Muharemovicu odlazi iz Zelje
Pa ja iskreno ni ne znam ni sta su, ni ko su balije. trebalo bi mi pojasnjenje za to.Veracruz je napisao/la:Pa to ti i govorim, tako i oni tamo u bluci mogu reci "nisu svi Bosnjaci balije". Problem je sto se jucer nije skandiralo "ubij cetnika" nego "ubij srbina", dakle jasno, glasno i direktno je receno na koga se odnosi.hamo_pipa je napisao/la: sta je problem sa ovim???
Sto psujemo fasistima jel?
Naravno da nisu svi Srbi cetnici, zato se to tako i kaze: "nisu sve Srbi cetnici".
Cetnici znamo ko su i sta su.
Ovo sinoc kako se skandiralo osudjujem, kao i skoro svi ovdje na forumu, i smatram da to nije Zeljo.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma zajebajem se malo nemoj zamjerit neka ste skandirali sta ima veze sve je to dio navijanja oni skandiraju svaku utakmicu pa nikom nista a novinari moraju nesto pisat[/quote]bosnaaaaa je napisao/la:i ne provociras jel ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: sta imam provocirat nisam ti ja kriv sto ste vi picici skandirate ubij srbina i onda sutradan se pravdate da je to radilo 10 momaka nesmijete priznat .........al u stvari zaboli me ona stvar i zavas i zanjih istaste vi **** samo drugo pakovanje...![]()
ti si gori od lesinara
i ja sa svakakvim budalama ulazim u diskusiju
Za zivot cijeli!
i ja sa svakakvim budalama ulazim u diskusiju[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma zajebajem se malo nemoj zamjerit neka ste skandirali sta ima veze sve je to dio navijanja oni skandiraju svaku utakmicu pa nikom nista a novinari moraju nesto pisatbosnaaaaa je napisao/la:i ne provociras jel ?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: sta imam provocirat nisam ti ja kriv sto ste vi picici skandirate ubij srbina i onda sutradan se pravdate da je to radilo 10 momaka nesmijete priznat .........al u stvari zaboli me ona stvar i zavas i zanjih istaste vi **** samo drugo pakovanje...![]()
ti si gori od lesinara
ma ti si naj bolji ovdje uvjek se nakacis

- champions1921
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako da ga ignorisem?:Dchampions1921 je napisao/la:@bosnaaaa
Imas pp pa se prepucavaj.
Za zivot cijeli!
ok izvinjavam sechampions1921 je napisao/la:@bosnaaaa
Imas pp pa se prepucavaj.

Ova ekipa bez Nyeme nema snage da ponovo osvoji duplu krunu. Sinoć na momente dobro ali teško je igrati kada u ofanzivi imaš Jamaka i Selimovića. Krenut ću redom Antolović odličan ali ne zna izbiti loptu.
Bogičević- loš
Kerla- odličan ispravljao greške Bogičevića
Kvesić-solidan u odbrani ali ofanzivi bolje igra kada je Zeba tu.
Čolić-u napadu naš najgori igrač u defanzivi dobar
SVraka-Zolotić teško da zajedno mogu iznijeti sezonu na naj odgovornijem mjestu u timu
Jamak-najlošiji sinoć.
Bekrić- dobar mnogo je pretrčao trudio se.
Selimović- na krilu on nema šta ponuditi.
Adilović- borben nije imao pravih lopti.
Za skandiranje samo ću reći bruka jer je veći dio juga to uzvikivao. Ali je još veća bruka da su navijači na sjeveru gađali bakljom Lešinari i čini mi se lomili naše stolice kako bi gađali Lešinare.
Bogičević- loš
Kerla- odličan ispravljao greške Bogičevića
Kvesić-solidan u odbrani ali ofanzivi bolje igra kada je Zeba tu.
Čolić-u napadu naš najgori igrač u defanzivi dobar
SVraka-Zolotić teško da zajedno mogu iznijeti sezonu na naj odgovornijem mjestu u timu
Jamak-najlošiji sinoć.
Bekrić- dobar mnogo je pretrčao trudio se.
Selimović- na krilu on nema šta ponuditi.
Adilović- borben nije imao pravih lopti.
Za skandiranje samo ću reći bruka jer je veći dio juga to uzvikivao. Ali je još veća bruka da su navijači na sjeveru gađali bakljom Lešinari i čini mi se lomili naše stolice kako bi gađali Lešinare.
jednom rijecju licemjeri velika vecina cast izuzetcima.neko je napisao nesto u vezi srebrenice da kao to skandira se u bl a znaci nidje veze to se jednom cini mi se skandiralo i to jako daaavnoooo toliko davno da mislim da cak nemaju nikakve slike sa te utakmice.znaci brat bratu 10 godina.od tada niko srebrenicu nije spomenuo u banjaluci.meni je smijesno sjecam se ono kad se pjevalo "ebacemo cetnika" i sad neko kaze skandirate protiv srba a vi cete "nisu svi cetnici srbi" zna se kome je namjenjeno.onda se pjeva "jug je nasa sveta strana po islamu odabrana".i slag na tortu sinoc "ubij srbina".a u banjaluci kad se skandiralo ubij turcina govorili ste sta mislite kako se avdukic osjeca kad to cuje.sta mislite kako su se vasi igraci osjecali kad su sinoc culi?licemjerstvo i nema drugog definisanja.isto tako dodjem nakon utakmice borca na ovaj forum i citam "fasisti nacisti sovinisti" treba ih izbaciti iz lige a ovamo kad vas ss.ba popljuje bunite se kao sto nas napadate.
Iz kojeg razloga je navukao bijes navijača ? Smatram, da svako vrijeđanje bilo koga na na bilo kakvoj osnovi treba biti osuđeno, i da se uprava klupa automatski ogradi od tih i takvih ispada.mija je napisao/la:Ja samo znam da je ovaj novinar ako se tako moze nazvati navukao bijes navijaca zbog svog tendencioznog teksta
Za svako provociranje i vrijeđanje, svaki klub u BiH treba da " masnu " kaznu plati, ili da se uvede u zakonik da se krivci počnu privoditi da odleže određeno vrijeme u zatvoru i tim bi se sigurno smanjio intenzitet ovakvih ispada.
Da se zna, da nisam niti na čijoj " strani ", i ovaj " izbor " bi trebao da bude u glavama svakog normalnog čovjeka,
kazna po zasluzi za sve - to bi trebao da bude moto Komiteta za normalizaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Što se tice igre i da smo cijelo drugo poluvrijeme ostali sa igracem manje da igrač Borca nije dobio crveni, oni nam ne bi dali gola.. solidno smo i borbeno odigrali,zabili taj gol i to je to,Borac je imao par dobrih šansi i da su pobijedili drugacija bi prica bila,komitet bi bio dobar bla bla bla.. Crveni kartoni na obje strane su zasluženi,Jamak je napravio takvu glupost,da normalan navijač ono nikad nece zaboraviti,ma da ti je opsovao sve, ti si profesionalac,ti se ne trebaš obazirati na to ,tvoj posao je samo na terenu da igraš,a ne da slušaš šta ti ko govori..a onaj lakat igrača Borca na Adilovicu je isto opravdano crveni karton..
Pitanje za admina: možeš li mi care poslati neki članak gdje ste napisali da je npr. Borac skandiranjem Ubij Baliju pljunuo u lice na grad Banja Luku,na fudbalski klub Borac,itd.. isti je slucaj i sa Širokim i sa Slavijom.. tu ste samo napisali navijači, npr.. Borca su skandirali ubij Baliju itd..
ne opravdavam ono navijanje gdje se govori ubij Srbina,al svako ko je bio na stadionu može potvrditi da je to uradila manja grupa ljudi a da su ostali to izviždali..
Pitanje za admina: možeš li mi care poslati neki članak gdje ste napisali da je npr. Borac skandiranjem Ubij Baliju pljunuo u lice na grad Banja Luku,na fudbalski klub Borac,itd.. isti je slucaj i sa Širokim i sa Slavijom.. tu ste samo napisali navijači, npr.. Borca su skandirali ubij Baliju itd..
ne opravdavam ono navijanje gdje se govori ubij Srbina,al svako ko je bio na stadionu može potvrditi da je to uradila manja grupa ljudi a da su ostali to izviždali..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- inacefindecko
- Kontakt:
što se tiče "ubij srbina" to me bilo stid kad sam čuo da se pjeva na tribini. šutio sam taj dio, iako sam i ja veliki "bošnjo", patriota, nemam pozitivnih emocija prema njima, šutio sam jer se ne treba na njihov nivo spuštati. a i drugo je "četnik", drugo "srbin"..
i trebaju nam opalit kaznu!
i trebaju nam opalit kaznu!
Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:
Zasto je ovo "ubi srbina" izvuceno iz kontesta u ovom vasem tekstu na portalu.
Znaci nikog ne pravdam al' svo to skandiranje se odnosilo na sakicu navijaca Borca koji su poceli pravit sranja i policija ih malo pritisla. A kod vas u tekstu ispada da su navijaci pozivali na neke teroristicke napade.
I ide mi na neku stvar da se kod nas na stadionu gleda sve kroz neko povecalo a odes na bilo koji u rs i na svakoj utakmici ali bas na svakoj ces cuti 10 puta gore skandiranje i navijanje i ja ne vidim da se to stalno potencira.
Znaci nikog ne pravdam al' svo to skandiranje se odnosilo na sakicu navijaca Borca koji su poceli pravit sranja i policija ih malo pritisla. A kod vas u tekstu ispada da su navijaci pozivali na neke teroristicke napade.

I ide mi na neku stvar da se kod nas na stadionu gleda sve kroz neko povecalo a odes na bilo koji u rs i na svakoj utakmici ali bas na svakoj ces cuti 10 puta gore skandiranje i navijanje i ja ne vidim da se to stalno potencira.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ovo ubij srbina se skandiralo upravo kad su specijalci i securityi udarali navijače Borca tzv.Lešinare.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Ovo što se sinoć desilo je presedan i s toga je jasno zašto ovako burne reakcije.Da se to dešava svaku utakmicu kao što se dešava u Banja Luci to niko nebi ni spomenuo. Ovo se desilo samo zato što je tribina povjerena djeci.
propuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:

Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
-
- Kontakt:
Bravopropuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:

Dobro brate stid nas je,i treba da nas bude.Ne samo zbog skandiranja,vec i zbog drugih stvari.Ma da opet kazem,nas ako je stid,ostale onda treba u zatvor,ili protjerat iz drzave.Stadion je ocito izduvni ventil,pogotovo balavurdiji.Ja ne znam imal vise tog nekog autoriteta na tribinama,ali ocito je da konje neke treba staviti pod kontrolu.Stani ba jel nismo nedavno dobili kaznu radi baklji,eto sto nam to treba u ligi opet.Sto bolan zapalismo baklje,i ja gledam haj reko nece valjda na teren.Grupica momaka baca ih na onaj prolaz ispod juzne,i onda se nadje par delegata da je baci kod gola.Pa kakav je to mozak,majko draga.Jesmo li toliko nekerativni da ne moze bez baklje.Ti proizvodjaci baklji samo kod nas pare uzese,jer se nigdje to ne kupuje vise.Pogledajte malo nekad Argentince i ostale,nigdje baklje a sjajan dekor naprave.
Eto sad Numa radis brate na toj suradnji,pa de malo obratite paznju i na ta upozorenja i edukaciju navijaca.Napravite kampanju,da se navijaci upozore,na stetu koju nanose klubu.U krajnjem slucaju odstranjivati takve i cao.Moramo se izdici iznad ostalih,shvatam da prorade tenzije i strasti,zbog svega sto smo dizivjeli od drugih,ali necu da budemo kao oni,necu da nam komsije glume moraliste,a radili su iste stvari.
Eto sad Numa radis brate na toj suradnji,pa de malo obratite paznju i na ta upozorenja i edukaciju navijaca.Napravite kampanju,da se navijaci upozore,na stetu koju nanose klubu.U krajnjem slucaju odstranjivati takve i cao.Moramo se izdici iznad ostalih,shvatam da prorade tenzije i strasti,zbog svega sto smo dizivjeli od drugih,ali necu da budemo kao oni,necu da nam komsije glume moraliste,a radili su iste stvari.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 avg 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
nešto me se ne tiče, al' eto da te priupitam.propuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:
da li ti želiš sebe pokazati da si isti kao "oni"?
da li ti sebe želiš da vidiš kao "rušitelja" Bosne i Hercegovine?
kad odgovoriš na ova dva pitanja, videjet ćeš zašto je mnogo bitnije da se za ovakve stvari prozivamo "mi".
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
pasha objasnio.Pasha je napisao/la:nešto me se ne tiče, al' eto da te priupitam.propuh je napisao/la:Pade mi rijec koju palamude cesto po novinama, za moderatore pitanje:
da li ti želiš sebe pokazati da si isti kao "oni"?
da li ti sebe želiš da vidiš kao "rušitelja" Bosne i Hercegovine?
kad odgovoriš na ova dva pitanja, veidjet ćeš zašto je mnogo bitnije da se za ovakve stvari prozivamo "mi".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.