može na pm da ne spamamo
Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
@neurofunk ajde ako ti nije teško malo me uputi 
može na pm da ne spamamo
može na pm da ne spamamo
Ne mozes dovesti veliku zvijerku u mali klub jer imas ogranicen Wage --- plate za igrace ,,,, i da imas 100 miliona na racunu platu mu ne mozes platiti jer npr veliki igraci dosezu kao u pravom svijetu sedmicno 100 000 Funti ,Eura ne bitno ... trebao bi rasprodati cijelu ekipu npr drugoligasku da bi doveo barem jednog igraca i to srednjeg kojem je plata na 50-60 000 ... tako da je fudball jako realan igram ja cim izadje skidam i pes i fifu i igram malo jedno malo drugoo tako vec niz godinaaa i po meni je PES bio bolj sve do 12-te verzije i sad mi je Fifa bolja naravno 12-ka od pesa ...
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma nikakve fajlove ne skidas, skini ovo i pokreni, on ce ti updateovati directx zbog kojeg inace i imas problemIbizevic je napisao/la:Skinuo sam ovaj patch wehellas ali kad ga pokrenem pojavi mi se ovo
Zna li ko šta trebam uraditi
http://www.microsoft.com/en-us/download ... aspx?id=35
Hvala, mada sam već riješio ovaj problem 
Pomazite ,skinuo sam Pes demo ali kad hocu uci u match samo me izbaci ,a Copa Libertadores moze normalno !

Na stranici balkanpesbox edit tim je izbacio svoj patch u kojem su ex yu klubovi: Zeljo, Sarajevo, Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezda
A mozes li namjestati formaciju?Adelin je napisao/la:Pomazite ,skinuo sam Pes demo ali kad hocu uci u match samo me izbaci ,a Copa Libertadores moze normalno !![]()
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
nmgAndroid je napisao/la:A mozes li namjestati formaciju?Adelin je napisao/la:Pomazite ,skinuo sam Pes demo ali kad hocu uci u match samo me izbaci ,a Copa Libertadores moze normalno !![]()
Onda imas isti problem kao ja,nema nam pomoci,imamo losu graficku
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ovaj Konami stvarno vise postaje smijesan, evo vec godina nemaju licencu za timove a cini se da nista ni ne rade po tom pitanju 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
[youtube][/youtube]
evo par mojih golova na ovom novom sokeru
evo par mojih golova na ovom novom sokeru
ev upravo skidam demo, i moze li mi neko da posalje na pp link gdje da skinem ovaj patch sa 117 klubova
trazio sam po google ali nisam nasao gdje da skinem....
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
- raul-zakon
- Kontakt:
Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt. 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- 10DelPiero
- Kontakt:
raul-zakon je napisao/la:Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt.
Dajte taj patch za PS3
Alessandro Del Piero !
daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
i jos jedno pitanje ak moze neko da mi pomogne, mali od amidje bio neki dan i igrao pess na compu i stimalo dijete sebi naku formaciju i nastimao da analogom u toku utakmice mijenja taktiku, sad on otisao i ja bi to da ugasim, posto cim izadje lopta ponisti mi se formacija sto nastimam, ja se sjeba trazeci tamo gdje da ugasim ali nikako da skontam......
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad provjerieldo je napisao/la:daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
hvala.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:sad provjerieldo je napisao/la:daj molim te da stavis novi link,sa onoga vise nemoze.....QUARESMA 18<<< je napisao/la:odi na prvu stranicu, linkao sam patch, trudit cu se i ubuduce da to bude up to date, nekima kojima je tesko na googlu naci, da im bude pri ruci na prvoj stranici, eto provjeri
- raul-zakon
- Kontakt:
Šta se smiješ10DelPiero je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt.![]()
![]()
Dajte taj patch za PS3
Tako ti je, štopa mi nenormalno, jbt, prolazim Tantalove muke !
Soker mi štopa, FM12 ne mogu igrati, mogu učitati pola lige, zato što imam ZVIJER OD KOMPA !
A da ne spominjem kad krene igra...k'o da serru, a ne igraju fudbal !
Neki dan probao instalirati FIFA 12, kad mi nije komp. crk'o !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.