Nisam ni očekivao pametniji odgovorbistrikboy je napisao/la:A kako objasnjavas to sto je vas stoper stao i skamenio seGluposti se hvatas,jednostavno nema kamere da nam dokaze jel' gol ili nije.

EDIT
NISMO ISTI I NIKAD NEĆEMO BITI !!!! Bogu hvala!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisam ni očekivao pametniji odgovorbistrikboy je napisao/la:A kako objasnjavas to sto je vas stoper stao i skamenio seGluposti se hvatas,jednostavno nema kamere da nam dokaze jel' gol ili nije.
Kako ne shvataš, boli nas briga je li bio go ili nije i haj zdravo idi na svoju temu i plači!ASUS je napisao/la:Ti si mnogo pametan dečkić vidim a pri tom si i "objektivan" pa ću te morati ispraviti. Nije pomoćni sudija jedini vidio da nije bio gol. Najbliži lopti u tom trenutku je bio vaš igrač, mislim da se Adilović preziva koji se uhvatio za glavu kad je vidio da nije gol.bistrikboy je napisao/la:Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
Pogledaj na 13 sec njegovu reakciju i hvatanje za glavu...jel treba još neka potvrda!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Ljudi moji sami sebe zavaravate i lažete. Prvo kažete naši igrači provocirali na terenu, pa kažete naši navijači bili ovakvi onakvi, a vaši su krenuli prema nama, onda kažete bio je gol, onda kažete da je neki ubačeni element skandirao a ne cijeli stadion, jel teško prizati istinu majku mu?
Gostovanje na Grbavici je najmesarskije gostovanje u ovoj nazovi ligi i mogu samo misliti kako je manjim ekipama i kad nema tv prenosa. Samo mogu zamisliti.
Tačno, mi imamo tri boda, a vi nemate! Hvala Bogu !!!ASUS je napisao/la:Nisam ni očekivao pametniji odgovorbistrikboy je napisao/la:A kako objasnjavas to sto je vas stoper stao i skamenio seGluposti se hvatas,jednostavno nema kamere da nam dokaze jel' gol ili nije.
EDIT
NISMO ISTI I NIKAD NEĆEMO BITI !!!! Bogu hvala!
Sve je umjetno u BiH, rješenja su teško izvediva kao i primjene zakona.Nema ideje.champions1921 je napisao/la:Ma ne interesuje mene borac. Sta ti predlazes kao rjesenje za ovakve ispade jer evo desavaju se i kod nas. Do duse u mnogo manjoj mjeri ali se desavaju.. Ja sam rekao zakoni haj sad ti reciEngland je napisao/la:O čemu pričaš ti, kakvo sankcioniranje, dođi u B.Luku prošetaj kroz grad prije utakmice il'Mostar il'sta ja znam, nije stvar u kaznama niti u bilo čemu, 20 godina je izdrkavanje, nema tog zakona o sportu koji može donijeti napredak, a ovo pod pratnjom, tako su u logore vozili, razmisli o budućnosti koje nema, treba **** ligu i komitet i sve, pa nek igra borac u ligu sa svim klubovima iz rs, oni se zalažu za ligu 118 , uvjek su mali stila za napredak.champions1921 je napisao/la:Ma mozemo mi ovo osudjivati koliko hocemo ali sve dok se ne bude konkretno i ostro sancionisalo ovo ce biti sastavni dio navijackih koreografija po cijeloj drzavi. Da bi se to uradilo moraju postojati zakoni koji ovakve pojave sankcionisu. Pa onda recimo na prvi incident prekinuti utakmicu pet minuta a na drugi totalni prekid i oduzimanje bodova uz novcanu kaznu od jedno 50 000 KM.. Fali nam kvalitetan zakon o sportu i zakon koji sankcionise nebuloze a znamo ko se godinama bori da se ti zakone ne usvoje.. Upravo oni koji nam danas popuju o moralu i lijepom ponasanju..
Kad shvatiš da su 3 boda najmanji problem ovde biće ti boljemamaSmurf je napisao/la: Tačno, mi imamo tri boda, a vi nemate! Hvala Bogu !!!
Ja mislim da bi najbolje rjesenje bilo da Borac istupi iz PL zbog ove kradjeASUS je napisao/la:Kad shvatiš da su 3 boda najmanji problem ovde biće ti boljemamaSmurf je napisao/la: Tačno, mi imamo tri boda, a vi nemate! Hvala Bogu !!!
Na cemu si ti ? Sta je vama svima ??? Sto vam je Željo toliko u glavi ,nabijamo komplekse ???? Cuj 10 zabrane pa Borac onda nikad ne bi igrao pred publikom<3 LiMes <3 je napisao/la:Da je ovaj komitet pošten koliko nije, trebali bi dobiti jedno 10 utakmica zabrane bez gledatelja, pa da se malo izduvate, kao što bi to trebalo bilo gdje gdje se nacionalizam promoviše. Jasno je da takvu odluku nećemo dočekati, bar kad je Željo u pitanju. Međutim, ne treba kolektivizirati stvari, jasno je da je to uradila jedna grupa glupaka koji dolaze na utakmice samo iz razloga da nešto razbiju, slome itd. Najgora stvar je što su sad pokrenuli jednu lavinu nacionalizma, koja će se nastaviti na sportskim terenima u dosta većoj mjeri. Djeca nikad da odrastu,pamet u glavu.
Lijepo sam ti gore elaborirala šta mislim o ponašanju navijača.A ti si zlonamjeran i izvukao si samo zadnju rečenicu.Sam moj post ti govori da ,ipak, nismo svi isti. Kod nas se nađe podosta ljudi koji osuđuju sve što je negativno, mogu se usuditi da je to većina na ovom forumu.Naravno, tebe to ne zanima, zanimaju te oni koji su u manjini jer ti samo to odgovara.Odgovara ti da se svi zajedno valjamo u blatu.I da ,na kraju se sve svede na ta tri boda. Za ostalo svako u svojoj kući treba da se pobrine.ASUS je napisao/la:Kad shvatiš da su 3 boda najmanji problem ovde biće ti boljemamaSmurf je napisao/la: Tačno, mi imamo tri boda, a vi nemate! Hvala Bogu !!!
<3 LiMes <3 je napisao/la:Da je ovaj komitet pošten koliko nije, trebali bi dobiti jedno 10 utakmica zabrane bez gledatelja, pa da se malo izduvate, kao što bi to trebalo bilo gdje gdje se nacionalizam promoviše. Jasno je da takvu odluku nećemo dočekati, bar kad je Željo u pitanju. Međutim, ne treba kolektivizirati stvari, jasno je da je to uradila jedna grupa glupaka koji dolaze na utakmice samo iz razloga da nešto razbiju, slome itd. Najgora stvar je što su sad pokrenuli jednu lavinu nacionalizma, koja će se nastaviti na sportskim terenima u dosta većoj mjeri. Djeca nikad da odrastu,pamet u glavu.
champions1921 je napisao/la:<3 LiMes <3 je napisao/la:Da je ovaj komitet pošten koliko nije, trebali bi dobiti jedno 10 utakmica zabrane bez gledatelja, pa da se malo izduvate, kao što bi to trebalo bilo gdje gdje se nacionalizam promoviše. Jasno je da takvu odluku nećemo dočekati, bar kad je Željo u pitanju. Međutim, ne treba kolektivizirati stvari, jasno je da je to uradila jedna grupa glupaka koji dolaze na utakmice samo iz razloga da nešto razbiju, slome itd. Najgora stvar je što su sad pokrenuli jednu lavinu nacionalizma, koja će se nastaviti na sportskim terenima u dosta većoj mjeri. Djeca nikad da odrastu,pamet u glavu.
Slazem se. 10 tekmi minimum.. Ali onda Borac, Zrinjski, Siroki, Slaviju trajno izbaciti iz lige.. Sve po zaslugama..
Da, svakom da se odmjeri. Ja nemam ništa protiv Želje, ja govorim kako bi stvari trebala da budu ako želimo da idemo u neki napredak. Padamo sve dublje, vodimo računa o drugima stvarima, a ne o tom kako je ko igrao, ko je bolji bio. Ovaj gore poziva moderatore, pa hajvanu jedan čime sam ja to uvrijedio Manijake, rekao sam da treba klub kazniti, kao i svaki drugi gdje se to desi, jednom se mora početi s drastičnim kaznama kad je nacionalizam u pitanju. U normalnim zemljama se to rješava i puno gore nego što sam ja to naveo.champions1921 je napisao/la:<3 LiMes <3 je napisao/la:Da je ovaj komitet pošten koliko nije, trebali bi dobiti jedno 10 utakmica zabrane bez gledatelja, pa da se malo izduvate, kao što bi to trebalo bilo gdje gdje se nacionalizam promoviše. Jasno je da takvu odluku nećemo dočekati, bar kad je Željo u pitanju. Međutim, ne treba kolektivizirati stvari, jasno je da je to uradila jedna grupa glupaka koji dolaze na utakmice samo iz razloga da nešto razbiju, slome itd. Najgora stvar je što su sad pokrenuli jednu lavinu nacionalizma, koja će se nastaviti na sportskim terenima u dosta većoj mjeri. Djeca nikad da odrastu,pamet u glavu.
Slazem se. 10 tekmi minimum.. Ali onda Borac, Zrinjski, Siroki, Slaviju trajno izbaciti iz lige.. Sve po zaslugama..
Vjeruj mi to su obična djeca koja se lože na travu, air max sa 3000 boja, torbice itd. I oni nemaju inteligenciju. Neki dan prolazim ja Vilsonovim kada idu dvojica sa brzim naočalama, air max i tako to, i razgovaraju o tome koja je rijeka pored njih, ni jedan od njih nezna koja je rijeka. Ja pričam o tome da djeca idu u krivom smjeru, ja sam isto dosta mlađi ali pokušavam raditi normalne stvari. I zbog njih i njihove inteligencije ja se moram stiditi i crveniti pred ljudima kada pričaju o navijačima FK Željezničar. Ja ne tražim opravdanje ali govorim kako jeste.<3 LiMes <3 je napisao/la:Da je ovaj komitet pošten koliko nije, trebali bi dobiti jedno 10 utakmica zabrane bez gledatelja, pa da se malo izduvate, kao što bi to trebalo bilo gdje gdje se nacionalizam promoviše. Jasno je da takvu odluku nećemo dočekati, bar kad je Željo u pitanju. Međutim, ne treba kolektivizirati stvari, jasno je da je to uradila jedna grupa glupaka koji dolaze na utakmice samo iz razloga da nešto razbiju, slome itd. Najgora stvar je što su sad pokrenuli jednu lavinu nacionalizma, koja će se nastaviti na sportskim terenima u dosta većoj mjeri. Djeca nikad da odrastu,pamet u glavu.
Oko 7 sati ja čekam jarana da kupi sebi kartu kada dvojica starijih likova kupuju po 15 karata.likusa je napisao/la:sinoc raja (dio raje) 7km placali kartu za jugvaljda poslije nije bilo ? Ili je bilo ali na jugi a vecina nije znala da ima na jugu
Ja sam ga uvijek branio i govorio kako nam je on bitan igrač zna lopte i tako to. Ali sada sve pada u vodi, nadam se da će biti kažnjen. Sad bih najviše volio da dože Salčinović da igra umjesto njega...champions1921 je napisao/la:@ipetm
Kud pomenu Jamaka. Ja ga taman bio zaboravioSto je najgore ta situacija sa Jamakom je i proizvela ova skandiranja tako da je indirektno i nehoticno napravio dvije gluposti
a covjeceipetm je napisao/la:Oko 7 sati ja čekam jarana da kupi sebi kartu kada dvojica starijih likova kupuju po 15 karata.likusa je napisao/la:sinoc raja (dio raje) 7km placali kartu za jugvaljda poslije nije bilo ? Ili je bilo ali na jugi a vecina nije znala da ima na jugu
Rjesenje-sezonska karta. A i klubu bi vise pomogli..likusa je napisao/la:a covjeceipetm je napisao/la:Oko 7 sati ja čekam jarana da kupi sebi kartu kada dvojica starijih likova kupuju po 15 karata.likusa je napisao/la:sinoc raja (dio raje) 7km placali kartu za jugvaljda poslije nije bilo ? Ili je bilo ali na jugi a vecina nije znala da ima na jugu
! Znaci neko na ocigled vara raju
,prica mi drug pred tekmu dosli proda ima lik 3 karte za jug za 20 km
,ja sam sreca kupila cim sam dosla,a tako uvijek radim...Ovo je bas cudno
Trenutno korisnika/ca: aqarius, avalPacidoroP, Hrammm1921, Jadnimi, Lokomotifa, MukiBek, Paromlinac, ristagrad, tuitamo i 169 gostiju.