FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zasarajevo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zasarajevo » 13 avg 2012, 09:37

Nemojte se obazirati na ovaj IDOTSKI tekst na indexu to samo debil neki moze napisati. Sto nije ovo napisao kada u banjaluci skandiraju turcima, balijama, ratnim zlocincima??? Ne smije jer znaju da ce izgubiti klikove iz rs-a.
P.I.C.K.E.T.I.N.E. I.D.I.T.S.K.E.
UEFA=MAFIA

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 09:38

bistrikboy je napisao/la:
seven je napisao/la:
Željo je pošten i nikada ne krade sa sudijama!

cvrc kako je završila prošla sezona, a bogami i kako je počelo ove :lol:
Željo je prekucao ovu ligu i davno je prevazišao!
cvrc godinama Željo dokazuje veličinu (gol razlike) u pretkolima europskih takmičenja, uzrok nema pomoći sudija u UEFA-inim takmičenjima :lol:
Željini navijači su operisani od politike i nikada ne skandiraju nacionalističke parole!
ops, isti ste ko i ostali nacionalisti, dobro ne baš isti ali ima sličnosto

Zato najbolje da prestanete sanjati o nekoj posebnosti i veličini, vaš klub nije ništa bolji od ostalih lopovskih klubova tipa Leotar, Borac, Travnik, Gošk itd, nego poslušajte Acu i priznajte sami sebi ono što svi znaju, a vi ignorišete.
Gdje su to sinoc pokradeni?Ko je lani pokraden?Ko je to bio jaci lani?Ko nam je pomogao protiv Serifa?Nacionalizam je svugdje oko nas,otkrio si Ameriku...
Pjesnik bi rekao, ja nisam planirano dijete, ja sam izraziti policijski talent.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 avg 2012, 09:38

bistrikboy je napisao/la:
seven je napisao/la:
Željo je pošten i nikada ne krade sa sudijama!

cvrc kako je završila prošla sezona, a bogami i kako je počelo ove :lol:
Željo je prekucao ovu ligu i davno je prevazišao!
cvrc godinama Željo dokazuje veličinu (gol razlike) u pretkolima europskih takmičenja, uzrok nema pomoći sudija u UEFA-inim takmičenjima :lol:
Željini navijači su operisani od politike i nikada ne skandiraju nacionalističke parole!
ops, isti ste ko i ostali nacionalisti, dobro ne baš isti ali ima sličnosto

Zato najbolje da prestanete sanjati o nekoj posebnosti i veličini, vaš klub nije ništa bolji od ostalih lopovskih klubova tipa Leotar, Borac, Travnik, Gošk itd, nego poslušajte Acu i priznajte sami sebi ono što svi znaju, a vi ignorišete.
Gdje su to sinoc pokradeni?Ko je lani pokraden?Ko je to bio jaci lani?Ko nam je pomogao protiv Serifa?Nacionalizam je svugdje oko nas,otkrio si Ameriku...

nastavi sanjati, tvoj problem, možda se nešto promijenilo u pravilima fudbalske igre ali do sada se gol pisao kada lopta cijelim obimom pređe crtu

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 09:40

Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 avg 2012, 09:40

Osudjujem ono 10 sekundi i par puta izgovorenog !To nam nije trebalo ! Bila sam na JI i tamo to niko nije pjevao svi su sa ljutnjom to popratili ,da nam ne treba to i da ne budemo kao oni ! Srecom trajalo je jako kratko,a jug cijeli to nije pjevao samo par ljudi ! Po meni trebalo bise u javnost izadji sa nekim izvinjenjem jer ONO NISMO MI,ONO NISU MANIJACI,ONO NIJE ŽELJO !!
Željeznicar za život cijeli !

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 13 avg 2012, 09:44

nakon prospavane noci mislim da je borac zasluzio bod.bili smo koliko toliko ravnopravni imali par dobrih prilika prvenstveno krunic ali eto antolovic je nasao da se bas kod vas i bas protiv nas razbrani.pobjedili ste u najmanju ruku sumnjivim golom.licno nakon odgledanog usporenog snimka skoro sam siguran da nije bio gol jer lopta nije citava presla liniju.ono sto se meni vise popelo na vrh one stvari je sto su utakmice zeljeznicara i borca postale toliko prljave nes samo sto se sudjenja tice vec ponasanja igraca.mislim da je kvota da ce biti crvenih kartona 1,01.ali kad pogledam prosle meceve ovaj je koliko toliko i bio okej sto se igre tice.sto se jamaka tice shvatam ja sve je zar borbe ali ono je toliko seljacki bilo da nemam rijeci.ako je beslija za kazenje ivetica dobio 5 utakmica suspenzije jamak bi trebao 5 ako ne i vise.ono nije u sportskom duhu ono je ulicarski.neki kazu pobjedili bi mi i da nije bilo tog sumnjivog gola ali niste ni vi nesto pokazali realnije bi bilo da ce ostati 0:0.za kraj sto se skandiranja tice meni to ne smeta pjevajte sta ocete ali te izvlakuse tipa skandirala je grupica sacica ljudi je glupo pricati jer se na tvu culo kako grmi stadion.grmi.ili je grbavica toliko akusticna da 20 ljudi moze stvoriti atmosferu nevidjenu.uglavnom maske su pale sad svi znaju na cemu su i fino je da se otkrilo sve pa da nastavimo dalje.niste multietnicari isti ste kao i svi ostali.samo jos da kazem da niko od navijaca borca nije razocaran ovim porazom jer je u ekipi bilo toliko novih igraca a pogotovo mladih cak 4 od 18,19,20 godina.tako da je ovo super.vidimo se u bl u drugoj polusezoni

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 09:45

Ma mozemo mi ovo osudjivati koliko hocemo ali sve dok se ne bude konkretno i ostro sancionisalo ovo ce biti sastavni dio navijackih koreografija po cijeloj drzavi. Da bi se to uradilo moraju postojati zakoni koji ovakve pojave sankcionisu. Pa onda recimo na prvi incident prekinuti utakmicu pet minuta a na drugi totalni prekid i oduzimanje bodova uz novcanu kaznu od jedno 50 000 KM.. Fali nam kvalitetan zakon o sportu i zakon koji sankcionise nebuloze a znamo ko se godinama bori da se ti zakone ne usvoje.. Upravo oni koji nam danas popuju o moralu i lijepom ponasanju..
BUDI ŽELJO !!!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 13 avg 2012, 09:46

tonete sve dublje u svakom pogledu.zavaravate sami sebe.cijeli stadion skandira ubij srbina a ne 2 čovjeka i to mi nije ništa čudno za BH.

Samo ne znam čemu skrivanje očiglednog i zavaravanje samoga sebe.ne možete biti ono za šta se predstavljate nego ono što očigledno jeste i što pokazujete, nacionalisti sa primjesama šovinizma većim ili manjim, kako ko.

rezultat u evropi, pa primate golova više nego svi zajedno godinama od ekipa koje ste pričali da ćete olešiti. a onda odjednom ispadoše tobože jači za 5 komada.za 3 min.
fasujete 3 crvena jer ste se navikli na mesarsku igru što u evropi ne tolerišu niti tamo dolaze babine sudije.....

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 avg 2012, 09:48

Isto to skandiranje je izvizdano od strane manijaka ili se meni to ucinilo :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 avg 2012, 09:48

bistrikboy je napisao/la:Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
pa dobro slažem se da sudija nije mogao dobro procijeniti da li gol ili ne, tek na usporenom se vidi da nije, ali u takvim trenucima sudija svira gol ili ne, ali je indikativno da za Želju uvijek svira takve situacije, siguran sam da ne bi svirnuo za kontra stranu, i te situacije se ponavljaju iz kola u kolo, da ne pričamo o faulovima, a pogotovo na rubu 16, kada su Željini igrači zaštićeni ko' bijeli medvjedi, a Željini grubi startovi se ne sankcionišu, što se vidjelo protiv Maribora kada sudi pravi sudija, naravno da su tada crveni sipali ko na traci, jer je Željo navikao da može u kost s leđa bez kartona

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 09:50

Dejan, BL je napisao/la:tonete sve dublje u svakom pogledu.zavaravate sami sebe.cijeli stadion skandira ubij srbina a ne 2 čovjeka i to mi nije ništa čudno za BH.

Samo ne znam čemu skrivanje očiglednog i zavaravanje samoga sebe.ne možete biti ono za šta se predstavljate nego ono što očigledno jeste i što pokazujete, nacionalisti sa primjesama šovinizma većim ili manjim, kako ko.

rezultat u evropi, pa primate golova više nego svi zajedno godinama od ekipa koje ste pričali da ćete olešiti. a onda odjednom ispadoše tobože jači za 5 komada.za 3 min.
fasujete 3 crvena jer ste se navikli na mesarsku igru što u evropi ne tolerišu niti tamo dolaze babine sudije.....

Sutjeska Niksic :lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 09:51

champions1921 je napisao/la:Ma mozemo mi ovo osudjivati koliko hocemo ali sve dok se ne bude konkretno i ostro sancionisalo ovo ce biti sastavni dio navijackih koreografija po cijeloj drzavi. Da bi se to uradilo moraju postojati zakoni koji ovakve pojave sankcionisu. Pa onda recimo na prvi incident prekinuti utakmicu pet minuta a na drugi totalni prekid i oduzimanje bodova uz novcanu kaznu od jedno 50 000 KM.. Fali nam kvalitetan zakon o sportu i zakon koji sankcionise nebuloze a znamo ko se godinama bori da se ti zakone ne usvoje.. Upravo oni koji nam danas popuju o moralu i lijepom ponasanju..
O čemu pričaš ti, kakvo sankcioniranje, dođi u B.Luku prošetaj kroz grad prije utakmice il'Mostar il'sta ja znam, nije stvar u kaznama niti u bilo čemu, 20 godina je izdrkavanje, nema tog zakona o sportu koji može donijeti napredak, a ovo pod pratnjom, tako su u logore vozili, razmisli o budućnosti koje nema, treba **** ligu i komitet i sve, pa nek igra borac u ligu sa svim klubovima iz rs, oni se zalažu za ligu 118 , uvjek su mali stila za napredak.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 13 avg 2012, 09:51

10DelPiero je napisao/la:Isto to skandiranje je izvizdano od strane manijaka ili se meni to ucinilo :?
Nije ti se ucinilo ;) Odma je dio raje poceo zvizdati
Željeznicar za život cijeli !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 09:54

seven je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Odgovori na pitanja.Niko u drzavi sem mozda pomocnog nije mogao vidjeti jel' ono gol ili nije,u slucaju da nisi pomocni sudija ne razumijem kako si ti to mogao vidjeti.Napisao sam vec sinoc nema ni jedne kamere BHT koja moze pokazati da li je gol ili ne
pa dobro slažem se da sudija nije mogao dobro procijeniti da li gol ili ne, tek na usporenom se vidi da nije, ali u takvim trenucima sudija svira gol ili ne, ali je indikativno da za Želju uvijek svira takve situacije, siguran sam da ne bi svirnuo za kontra stranu, i te situacije se ponavljaju iz kola u kolo, da ne pričamo o faulovima, a pogotovo na rubu 16, kada su Željini igrači zaštićeni ko' bijeli medvjedi, a Željini grubi startovi se ne sankcionišu, što se vidjelo protiv Maribora kada sudi pravi sudija, naravno da su tada crveni sipali ko na traci, jer je Željo navikao da može u kost s leđa bez kartona
Sinoc vala nije ni jedan faul oko 16 bio sporan,ako je sviran i za nas i za njih bio je.Sto se tice protiv Maribora su i Jamak i Stanic uradili glupost a ovaj prvi je sinoc opet ponovio.Prije toga cist gol ponisten.Al' to je tako kako jeste.Nema ni jedne slicne situacije od prosle godine da je sudjena u nasu korist,u finalu kupa cist gol poniste na Grbavici,u BL nam svira ofsajd kada nas igrac krece iz svoje polovine.Ali to valjda nije bitno,bitno je polemisati o situaciji koju je nemoguce 100% tacno ocijeniti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 09:55

England je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ma mozemo mi ovo osudjivati koliko hocemo ali sve dok se ne bude konkretno i ostro sancionisalo ovo ce biti sastavni dio navijackih koreografija po cijeloj drzavi. Da bi se to uradilo moraju postojati zakoni koji ovakve pojave sankcionisu. Pa onda recimo na prvi incident prekinuti utakmicu pet minuta a na drugi totalni prekid i oduzimanje bodova uz novcanu kaznu od jedno 50 000 KM.. Fali nam kvalitetan zakon o sportu i zakon koji sankcionise nebuloze a znamo ko se godinama bori da se ti zakone ne usvoje.. Upravo oni koji nam danas popuju o moralu i lijepom ponasanju..
O čemu pričaš ti, kakvo sankcioniranje, dođi u B.Luku prošetaj kroz grad prije utakmice il'Mostar il'sta ja znam, nije stvar u kaznama niti u bilo čemu, 20 godina je izdrkavanje, nema tog zakona o sportu koji može donijeti napredak, a ovo pod pratnjom, tako su u logore vozili, razmisli o budućnosti koje nema, treba **** ligu i komitet i sve, pa nek igra borac u ligu sa svim klubovima iz rs, oni se zalažu za ligu 118 , uvjek su mali stila za napredak.
Ma ne interesuje mene borac. Sta ti predlazes kao rjesenje za ovakve ispade jer evo desavaju se i kod nas. Do duse u mnogo manjoj mjeri ali se desavaju.. Ja sam rekao zakoni haj sad ti reci ;)
BUDI ŽELJO !!!

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 13 avg 2012, 09:55

Zašto mi se briše post,možda zbog toga što sam rekao da su ono sinoć uradili domaće balije,sandžaklije i kosovci.
Mozda je neko od admina baš takav,ali ne zamjeram desi se nakon 20 godina ispiranja mozga od SDA,jednostavno se ljudima omakne...
Da pojasnim Balije nisu muslimani nego fašističke horde koje su se borile za Firera.
Odmah danas se treba izaći u javnost sa izvinjenjem i osudom..To je jasno ko dan ljudi

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 13 avg 2012, 09:56

Ti si mnogo pametan dečkić vidim a pri tom si i "objektivan" pa ću te morati ispraviti. Nije pomoćni sudija jedini vidio da nije bio gol. Najbliži lopti u tom trenutku je bio vaš igrač, mislim da se Adilović preziva koji se uhvatio za glavu kad je vidio da nije gol.
Pogledaj na 13 sec njegovu reakciju i hvatanje za glavu...jel treba još neka potvrda!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Ljudi moji sami sebe zavaravate i lažete. Prvo kažete naši igrači provocirali na terenu, pa kažete naši navijači bili ovakvi onakvi, a vaši su krenuli prema nama, onda kažete bio je gol, onda kažete da je neki ubačeni element skandirao a ne cijeli stadion, jel teško prizati istinu majku mu?

Gostovanje na Grbavici je najmesarskije gostovanje u ovoj nazovi ligi i mogu samo misliti kako je manjim ekipama i kad nema tv prenosa. Samo mogu zamisliti.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 avg 2012, 09:58

likusa je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Isto to skandiranje je izvizdano od strane manijaka ili se meni to ucinilo :?
Nije ti se ucinilo ;) Odma je dio raje poceo zvizdati
Za veliko cudo to naravno niko ne spominje, ako se vec mogao napisati onakav teskt moglo je i ovo da se ubaci :)
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 10:00

A kako objasnjavas to sto je vas stoper stao i skamenio se :mrgreen: Gluposti se hvatas,jednostavno nema kamere da nam dokaze jel' gol ili nije.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 13 avg 2012, 10:00

U državi vaspitno zapuštene djece, gdje se njeguje kultura mržnje prema drugačijem, ispadi primitivizma su neminovni. Vidim i ovdje pojedini pravdaju takvo ponašanje istim ponašanjem nekog drugog.Svako od nas treba da se pogleda u ogledalo i odluči hoće li biti primitivac ili normalno ljudsko biće.Ali staviti naslov da su navijači Želje skandirali, to mi je malo previše.JA SAM NAVIJAČ ŽELJE I NISAM SKANDIRALA! LJUDI OKO MENE NA TRIBINI NISU SKANDIRALI! Sve što se desi na Grbavici diže se na kub, ali valjda je to normalno.Od navijača Željezničara se očekuje da budu primjer za fer i sportsko navijanje. A vi Banjalučani, umjesto što ovdje likujete i dokazujete da smo svi isti,pometite svoju avliju! NISMO ISTI I NIKAD NEĆEMO BITI !!!!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.