To i jest moć jednog trenera, da ne gleda igrače po imenu i cijeni nego po radu na treninguDoKlE_ViShe je napisao/la: ma brate kod reala se nista ne zna pelegrini rotira opasno nikoga ne stedi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
To i jest moć jednog trenera, da ne gleda igrače po imenu i cijeni nego po radu na treninguDoKlE_ViShe je napisao/la: ma brate kod reala se nista ne zna pelegrini rotira opasno nikoga ne stedi
ma raul je specijalac za ligu prvaka - vjerovatno ce igratimirzza je napisao/la:znam, sad ga je rotiro protiv viljareala, kontam da ce poceti sutraDoKlE_ViShe je napisao/la:ma brate kod reala se nista ne zna pelegrini rotira opasno nikoga ne stedimirzza je napisao/la:jel igra raul sutra zna li se?
Lass nije uvrsten u sastav - al sva sreca da jest Ramos, koji se izgleda oporavio.. umjesto lassa ce igrati gago ili gutimiky_hz je napisao/la:Trener madridskog Reala Manuel Pellegrini neće moći računati na važnog igrača vezne linije Lassanu Diarru u susretu Lige prvaka protiv Olympiquea u srijedu...
kako ćemo bez Lassa sad ozbiljnije shvatam ovu utakmicuRuudVanGoal je napisao/la:Lass nije uvrsten u sastav - al sva sreca da jest Ramos, koji se izgleda oporavio.. umjesto lassa ce igrati gago ili gutimiky_hz je napisao/la:Trener madridskog Reala Manuel Pellegrini neće moći računati na važnog igrača vezne linije Lassanu Diarru u susretu Lige prvaka protiv Olympiquea u srijedu...
nije prvi put da igramo bez njega, a osim toga, Guti ga sasvim pristojno moze zamjeniti, bas kao i Gago23 KING JAMES je napisao/la:kako ćemo bez Lassa sad ozbiljnije shvatam ovu utakmicuRuudVanGoal je napisao/la:Lass nije uvrsten u sastav - al sva sreca da jest Ramos, koji se izgleda oporavio.. umjesto lassa ce igrati gago ili gutimiky_hz je napisao/la:Trener madridskog Reala Manuel Pellegrini neće moći računati na važnog igrača vezne linije Lassanu Diarru u susretu Lige prvaka protiv Olympiquea u srijedu...
Napustice na zimu on i Drenthe,ovi nam kvare igru,a Drnethe sramoti Real,nako ko krmak udari covjeka i 4mjeseca,Jedan TANARIFE gubi jednog od svoji najbolji igraca na tako dug period mala ekipa tesko je njima naci sada zamjenu.sramota neka ga je.nije nista do sada pokazao u REALU a imao je puno prilike obodvojica gledo sam puno utakmica nista slabo,nega nedje drugo prave karijeru kao Cambiaso i drugi koji su uspijeli,u Realu im neide,jesu talentovani al nije REAL MADRID za njihRuudVanGoal je napisao/la:Sto ste svi skocili na Gaga?![]()
Covjek da nema pojma napustio bi Real ovo ljeto
ti fkt mjesas slovadon Ciro je napisao/la:Napustice na zimu on i Drenthe,ovi nam kvare igru,a Drnethe sramoti Real,nako ko krmak udari covjeka i 4mjeseca,Jedan TANARIFE gubi jednog od svoji najbolji igraca na tako dug period mala ekipa tesko je njima naci sada zamjenu.sramota neka ga je.nije nista do sada pokazao u REALU a imao je puno prilike obodvojica gledo sam puno utakmica nista slabo,nega nedje drugo prave karijeru kao Cambiaso i drugi koji su uspijeli,u Realu im neide,jesu talentovani al nije REAL MADRID za njihRuudVanGoal je napisao/la:Sto ste svi skocili na Gaga?![]()
Covjek da nema pojma napustio bi Real ovo ljeto
Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Nemoj te samo GAGA,kakav novi Redondo
on moze da igra u
Genovi,Deportivu i takvim ekipama......ne samo GAGO,bolji je MUHAMEDOU da igra nego ovaj
naravno znas i sam da se salimdon Ciro je napisao/la:Dobro sada ok kako sam napisao razumjes glavnom.negledam jaje dlaku.lose brate lose sa Gagom,platili su ga skoram oko 20 mill eura,a Higuana 10-11 mill eura,a jedan je makar uspio nesto,ne samo sto zabija golove,vec se vidi da je puno napradovao i jos napreduje u stilu igre i kontrole lopte vide se svaki put sve vise,dok Gaga sto sam vidio je klepanje i gubljenje lopte na svojoj polovici,na MARCI su radili statistiku i najvise je izgubio loptu na Realovoj polovici,lose,nezna lopte prenijeti na protivnicu polovicu,tesko je sa Xabijom naci idealong,mozda ni netrebaju igrat tako cesto sa skoram 2 zadnja vezna ,jest da je Xabi malo ofazivni al je jak,cita igru protivnika,dobar pregled igre i jedan je od najbolji igraca na Svijetu na svojoj poziciji i svi ga hvale,hvala Bogu da imamo sada jednog takvog igraca na sredini koji moze puno da pomagne KAKI-RONALDI.to je bio dobar potez FLORENTINA PEREZA --kum-EL PATE-GODFATHER
Eh da je Redondo kako bi to duet bio sa XABIJOM,o MAKALELACRuudVanGoal je napisao/la:naravno znas i sam da se salimdon Ciro je napisao/la:Dobro sada ok kako sam napisao razumjes glavnom.negledam jaje dlaku.lose brate lose sa Gagom,platili su ga skoram oko 20 mill eura,a Higuana 10-11 mill eura,a jedan je makar uspio nesto,ne samo sto zabija golove,vec se vidi da je puno napradovao i jos napreduje u stilu igre i kontrole lopte vide se svaki put sve vise,dok Gaga sto sam vidio je klepanje i gubljenje lopte na svojoj polovici,na MARCI su radili statistiku i najvise je izgubio loptu na Realovoj polovici,lose,nezna lopte prenijeti na protivnicu polovicu,tesko je sa Xabijom naci idealong,mozda ni netrebaju igrat tako cesto sa skoram 2 zadnja vezna ,jest da je Xabi malo ofazivni al je jak,cita igru protivnika,dobar pregled igre i jedan je od najbolji igraca na Svijetu na svojoj poziciji i svi ga hvale,hvala Bogu da imamo sada jednog takvog igraca na sredini koji moze puno da pomagne KAKI-RONALDI.to je bio dobar potez FLORENTINA PEREZA --kum-EL PATE-GODFATHER![]()
Higuain je placen 13 miliona eura i navodno su morali doplatiti €4 miliona za koje se kasnijeispostavilo da su zavrsili u dzepovima Predraga Mijatovica i Ramona Calderona... ne znam za tu statistiku - ali to je nemoguce... Gago je destruktivac igre, on nije ko Xabi Alonso da radi dva posla odjednom... Gago je kao Lass i Momo i njegov zadatak nije de prenosi loptu preko sredine, nego da sprijecava napade a sve lopte koje dobije oko sredine on salje na bekove ili Xabiju odnosno Kaki
Momo je najbolji defanzivni veznjak kojeg imamodon Ciro je napisao/la:Eh da je Redondo kako bi to duet bio sa XABIJOM,o MAKALELACRuudVanGoal je napisao/la:naravno znas i sam da se salimdon Ciro je napisao/la:Dobro sada ok kako sam napisao razumjes glavnom.negledam jaje dlaku.lose brate lose sa Gagom,platili su ga skoram oko 20 mill eura,a Higuana 10-11 mill eura,a jedan je makar uspio nesto,ne samo sto zabija golove,vec se vidi da je puno napradovao i jos napreduje u stilu igre i kontrole lopte vide se svaki put sve vise,dok Gaga sto sam vidio je klepanje i gubljenje lopte na svojoj polovici,na MARCI su radili statistiku i najvise je izgubio loptu na Realovoj polovici,lose,nezna lopte prenijeti na protivnicu polovicu,tesko je sa Xabijom naci idealong,mozda ni netrebaju igrat tako cesto sa skoram 2 zadnja vezna ,jest da je Xabi malo ofazivni al je jak,cita igru protivnika,dobar pregled igre i jedan je od najbolji igraca na Svijetu na svojoj poziciji i svi ga hvale,hvala Bogu da imamo sada jednog takvog igraca na sredini koji moze puno da pomagne KAKI-RONALDI.to je bio dobar potez FLORENTINA PEREZA --kum-EL PATE-GODFATHER![]()
Higuain je placen 13 miliona eura i navodno su morali doplatiti €4 miliona za koje se kasnijeispostavilo da su zavrsili u dzepovima Predraga Mijatovica i Ramona Calderona... ne znam za tu statistiku - ali to je nemoguce... Gago je destruktivac igre, on nije ko Xabi Alonso da radi dva posla odjednom... Gago je kao Lass i Momo i njegov zadatak nije de prenosi loptu preko sredine, nego da sprijecava napade a sve lopte koje dobije oko sredine on salje na bekove ili Xabiju odnosno Kaki![]()
ma i MOMO vise presjece lopti ovaj ni to nezna nekad mu se potrefi,al MOMO nezna pogotovo nista sa loptom kao panj je kad je dobije izgubi se cesto na Bernabeu
Mozda je to Gagodon Ciro je napisao/la:Veliki dio svoje karijere je F.Hiero igrao na poziciji zadnjeg od 20-26,7 god tako da je zabio puno golova u preko 100 golova, cak preko cak je jednu sezonu na poziciji zadnjeg veznog uspio da u PRIMERA D zabije 19 golova ,tukao slobodne,sutao iz igre kad ima priliku i glavom,nemore se reci koje najbolji zadnji vezni.al Redondo je odigrao strasno svoj period bio je osa i sto se tice kontrole,presjecanja sve je imao,nedostaje tako,a i Makalelac nova histrija,naice neko opet
nije tamo je bilo nerijeseno znam da je DROGBA tada dao gol iz slobdnog Casillasu,i Beckham prvi gol oficalni iz slobdnog u REALU mislim da je bilo 2-2 ili 3-3 tako nesto znam da je nerijesno ako se ipak nevaram,nadam se pobjedi samo vaceras nije bitno kakva,al da se zabije na vrijeme 1 gol onda imaju da padajuRuudVanGoal je napisao/la:Mozda je to Gagodon Ciro je napisao/la:Veliki dio svoje karijere je F.Hiero igrao na poziciji zadnjeg od 20-26,7 god tako da je zabio puno golova u preko 100 golova, cak preko cak je jednu sezonu na poziciji zadnjeg veznog uspio da u PRIMERA D zabije 19 golova ,tukao slobodne,sutao iz igre kad ima priliku i glavom,nemore se reci koje najbolji zadnji vezni.al Redondo je odigrao strasno svoj period bio je osa i sto se tice kontrole,presjecanja sve je imao,nedostaje tako,a i Makalelac nova histrija,naice neko opet![]()
Veceras protiv Marseillea. Utakmica visikog rizika - dolazi preko 3000 navijaca Marseillea na Bernabeu - vise sam pojasnio na temi Marseillea. U zadnje dvije utakmice Lige Prvaka smo ih pobjedili i kod kuce i u gostima (4:2 i 1:2)
SUS ÚLTIMOS ENFRENTAMIENTOSdon Ciro je napisao/la:nije tamo je bilo nerijeseno znam da je DROGBA tada dao gol iz slobdnog Casillasu,i Beckham prvi gol oficalni iz slobdnog u REALU mislim da je bilo 2-2 ili 3-3 tako nesto znam da je nerijesno ako se ipak nevaram,nadam se pobjedi samo vaceras nije bitno kakva,al da se zabije na vrijeme 1 gol onda imaju da padajuRuudVanGoal je napisao/la:Mozda je to Gagodon Ciro je napisao/la:Veliki dio svoje karijere je F.Hiero igrao na poziciji zadnjeg od 20-26,7 god tako da je zabio puno golova u preko 100 golova, cak preko cak je jednu sezonu na poziciji zadnjeg veznog uspio da u PRIMERA D zabije 19 golova ,tukao slobodne,sutao iz igre kad ima priliku i glavom,nemore se reci koje najbolji zadnji vezni.al Redondo je odigrao strasno svoj period bio je osa i sto se tice kontrole,presjecanja sve je imao,nedostaje tako,a i Makalelac nova histrija,naice neko opet![]()
Veceras protiv Marseillea. Utakmica visikog rizika - dolazi preko 3000 navijaca Marseillea na Bernabeu - vise sam pojasnio na temi Marseillea. U zadnje dvije utakmice Lige Prvaka smo ih pobjedili i kod kuce i u gostima (4:2 i 1:2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.