Can je stroj.

@secko
Si vidio oluje kad Zuce stisnu gas?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Opet problemi za Bayern sto se poverda tice, mada mislim da kod Neuera nije nista strasno i da ce biti spreman za kup utakmicu narednog Ponedeljka.Nationaltorwart Manuel Neuer (26) hat aus dem Spiel eine Verletzung davon getragen, zog sich eine Beckenkammprellung zu. Neuer zu BILD: „Ich habe das Länderspiel schon abgesagt.“ Am Mittwoch spielt die Nationalmannschaft in Frankfurt gegen Argentinien.
Ma iskoristio priliku da malo odmori.amerosm je napisao/la: Opet problemi za Bayern sto se poverda tice, mada mislim da kod Neuera nije nista strasno i da ce biti spreman za kup utakmicu narednog Ponedeljka.
Ti, kriticaru jedan.proFCB je napisao/la:SVAKA NAM CAST!!!
Protiv Regensburga.anelbavarac je napisao/la:Protiv koga igramo u kupu?
Cim Dortmund ne uzme trofej odmah je nebitan.HzBvB je napisao/la:Da sam znao da ce vas ovaj trofej ovoliko razveseliti i ja bi navijao za Bayern ....
Ako nista skinuli otjerali ste maler
Prije utakmice sam rekao da je nebitan...mozes slobodno potrazit moje postove na temi BvB-a !moustapha je napisao/la:Cim Dortmund ne uzme trofej odmah je nebitan.HzBvB je napisao/la:Da sam znao da ce vas ovaj trofej ovoliko razveseliti i ja bi navijao za Bayern ....
Ako nista skinuli otjerali ste maler![]()
Joj dobri su mi ovi navijaci Dortmunda sa pricama o trofejima, ponasaju se kao da Bayernove vitrine nisu pune istih.
HzBvB je napisao/la:Prije utakmice sam rekao da je nebitan...mozes slobodno potrazit moje postove na temi BvB-a !moustapha je napisao/la:Cim Dortmund ne uzme trofej odmah je nebitan.HzBvB je napisao/la:Da sam znao da ce vas ovaj trofej ovoliko razveseliti i ja bi navijao za Bayern ....
Ako nista skinuli otjerali ste maler![]()
Joj dobri su mi ovi navijaci Dortmunda sa pricama o trofejima, ponasaju se kao da Bayernove vitrine nisu pune istih.
Kakav je ovo trofej , moze se "dignut" njemcima opet za 2 godine da ga ukinu...
Ako se ne varam jedno vrijeme se ova utakmica odigravala kao "Nezvanicni superkup",zadnje dvije godine stavili pehar i eto...
A neki "bolid" vas je ovo poredio sam Engleskim superkupom koji je isto od "prosle godine" uveden ....2-3 godine upsss zaboravi onih 100 prvih![]()
Izvini, fulo sam temu.secer je napisao/la:khm, khm![]()
mozel neko nazvat radoncica i reci mu da nasljednik azire kasikare ceka ko zapeta puska![]()
ne rekoh li da je krosko debo za kompletnih 90 minuta![]()
al, u prvih 45 je bio veltklase. kakav svajn i kaki qrcevi.
ostali? sa da pricam o ostalimasve dobro, sve za pet.
jao, domuz se poso nadigravat(domuzici, imte mahanje)steta sto bay ne iskoristi one silne sanse. bila bi petica na poluvremenu.
u drugom pv im prepustis teren i ostavis ih u nadi da mogu nesto ako napanukak ce se samo zayebat.
jedva cekam prvu ligasku tekmu protiv kloccove skalamerije, osim ako se-ronja hupp ne us-ere i umjesto mandze dominatora ubaci mrtvog gomeza
ps.
NYKnicks Fan, nemoj mi dortmundove statistike na bayernovoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.