FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

-Barcelona-
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la -Barcelona- » 30 sep 2009, 11:18

joj jeste dosadni s tim vise :!:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:20

Stole iz Bora je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Dobro reci kako hoces svedno mije ,znam da ti nisi ugalvnom ,a to nakraju ni nerazumjem nija ni ti :lol: :lol: ebiga neznam sta zelis reci sa tim sisarkama :lol: :lol: bezzz stvarno,de mi prevedi :?:
Ja nisam obisao Spaniju iskreno. Bio sam samo u Barceloni i Granadi i to je to. Znam da ih u Granadi ne mrze nego je cak suprotno a to je ipak ANdaluzija.
Izgleda da nisi gledao Nadrealiste pa ti nije poznata hobotnica sa sisarikama .. ;)
Granada da. :lol: :lol: ok uvelicao sam al je sigurno 70% odbijem 10% par epizoda jesam ebg

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 11:20

don Ciro je napisao/la:Dobro reci kako hoces svedno mije ,znam da ti nisi ugalvnom ,a to nakraju ni nerazumjem nija ni ti :lol: :lol: ebiga neznam sta zelis reci sa tim sisarkama :lol: :lol: bezzz stvarno,de mi prevedi :?:
Ja nisam obisao Spaniju iskreno. Bio sam samo u Barceloni i Granadi i to je to. Znam da ih u Granadi ne mrze nego je cak suprotno a to je ipak ANdaluzija.
Izgleda da nisi gledao Nadrealiste pa ti nije poznata hobotnica sa sisarikama .. ;)
bila je 7 kilo teska...hahaha gdje me nadje...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 11:22

sociedadu nije za nista trebalo a realu za titulu i igrali su na aneoti i na kraju utakmice cjeli je stadion vikao barca barca kao znak podrske da barca osvoji ali sta ja vama govorim kada ste tada imali 10 godina jbte ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:28

CRNI_SA je napisao/la:sociedadu nije za nista trebalo a realu za titulu i igrali su na aneoti i na kraju utakmice cjeli je stadion vikao barca barca kao znak podrske da barca osvoji ali sta ja vama govorim kada ste tada imali 10 godina jbte ;)
Kad je to bilo jesi ti imao 45-50 :?: :?: :lol: :lol: hvala na inforamciji :lol:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 11:31

ciro molio bih te da **** sa ove teme jer dodjes vamo samo da provociras idi na temu reala i tamo se glupiraj ;)
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 11:31

CRNI_SA je napisao/la:sociedadu nije za nista trebalo a realu za titulu i igrali su na aneoti i na kraju utakmice cjeli je stadion vikao barca barca kao znak podrske da barca osvoji ali sta ja vama govorim kada ste tada imali 10 godina jbte ;)
pa siris dezinformacije, Real nije slavio 2:0 - to je bilo na Bernabeu - na Anoeti je Real slavio 1:2 - i to je bilo 2006/07

Iste te sezone Real je pobjedio Zaragozu, a Barca je igrala 2:2 protiv Espanyola od kojeg su primili go u zadnjim minutama - naravno, svi se sjecamo pogotka Messija na toj utakmici koji je slavio nakon sto je loptu GURNUO RUKOM U MREZU! :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 11:34

jeste bilo je 1-2 jbga ne sjecam se dobro rezultata znam da je real zabio 2 komada u pamcenju mi ostalo to navijanje na kraju tekme barca barca :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:35

CRNI_SA je napisao/la:ciro molio bih te da **** sa ove teme jer dodjes vamo samo da provociras idi na temu reala i tamo se glupiraj ;)
neprovociram nista to svacas kao provakaciju,ti si reko da smo mi imali 10g,ok ako si ti tada imao onda 45-50 neznam,jeli tako o nije???samo kazem fino sta se odma ljutis :roll: :roll: izvini ako sam te uvredio nesto,ja se izvinjavam ako je tako

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 11:37

CRNI_SA je napisao/la:jeste bilo je 1-2 jbga ne sjecam se dobro rezultata znam da je real zabio 2 komada u pamcenju mi ostalo to navijanje na kraju tekme barca barca :D
pa kazes da su se borili za naslov, a ta utakmica se igrala u prvom ili pocetkom drugog mjeseca :?
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:38

RuudVanGoal je napisao/la:
pa siris dezinformacije, Real nije slavio 2:0 - to je bilo na Bernabeu - na Anoeti je Real slavio 1:2 - i to je bilo 2006/07

Iste te sezone Real je pobjedio Zaragozu, a Barca je igrala 2:2 protiv Espanyola od kojeg su primili go u zadnjim minutama - naravno, svi se sjecamo pogotka Messija na toj utakmici koji je slavio nakon sto je loptu GURNUO RUKOM U MREZU! :mrgreen:
Gdje je Sociedad sada u LA SEGUNDA :lol: :lol: de nemojte i drugo razredne ekipe sada spominjat da navijaju za BARCU :lol: :lol: smijesno

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 sep 2009, 11:39

RuudVanGoal je napisao/la:pa siris dezinformacije, Real nije slavio 2:0 - to je bilo na Bernabeu - na Anoeti je Real slavio 1:2 - i to je bilo 2006/07

Real NIJE pobjedio Zaragozu nego je igrao 2:2 kao i Barsa s tim da je dva puta stizao prednost zaragoze. Barsa i real su imali po 72 boda prije tog kola (Real imao bolju gol razliku) a Sevilla 70 pa je i ona bila u igri za titulu ali je odigrala nerjeseno na gostovanju. Raul Tamudo je bio strijelac dva gola na Nou Campu i to prvi za vodstvo a drugi za izjednacenje i titulu Realu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 11:41

don Ciro je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:

Gdje je Sociedad sada u LA SEGUNDA :lol: :lol: de nemojte i drugo razredne ekipe sada spominjat da navijaju za BARCU :lol: :lol: smijesno
Nizerazredni tim koji ima 2 titule prvaka prvaka spanije :)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:41

RuudVanGoal je napisao/la:pa siris dezinformacije, Real nije slavio 2:0 - to je bilo na Bernabeu - na Anoeti je Real slavio 1:2 - i to je bilo 2006/07

Real NIJE pobjedio Zaragozu nego je igrao 2:2 kao i Barsa s tim da je dva puta stizao prednost zaragoze. Barsa i real su imali po 72 boda prije tog kola (Real imao bolju gol razliku) a Sevilla 70 pa je i ona bila u igri za titulu ali je odigrala nerjeseno na gostovanju. Raul Tamudo je bio strijelac dva gola na Nou Campu i to prvi za vodstvo a drugi za izjednacenje i titulu Realu.
Da 2-2 RUD VAN GOL zabio 2 gola.....Real je imao bolji duel od BARCE 2-0 i 3-3 ,gol razlika se u Spaniji negleda nakraju --------duel medjusobni

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 11:43

i 2 kupa kralja :D vratit ce se oni ove sezone jer zasluzuju to
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:44

U ovom trenutku su nizerazredni i tesko ce se vratit Ekonomsko stanje im je skroz lose, Notinghem F,je u Engleskoj niizerazreda ekipa dok Arenal i Celzi su vrh zar ne?o cemo reci da su oni klasa ispred njih,historija im je dobra,al se nisu drzali historije i nema ih nigde kao ni Sociedada vise

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 sep 2009, 11:45

na ovo temi ne zna se ko pije a ko plaća.....je** lud zbunjenog :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 30 sep 2009, 11:47

Da se ne lažemo...Pratim rivalstvo između Barce i Reala od kraja 80-ih godina...Pošto spadam u ovu stariju raju (34) imao sam vremena da iščitam dosta toga oko tog rivalstva!Iskreno Španija i Italija su za mene uvijek bile najače lige na svijetu i gotivio sam te stilove igre-španska lepršavost i talijanska taktika!Ja za Barcu ne navijam,nego ja Barcu volim...Real ne mrzim i to da odmah raščistimo...Uvijek sam znao primiti habanje na svoj račun kad pobijedi Real,a isto tako habao sam svoje drugove frankovce kad Real izgubi...Bilo je tu habanja na relaciji Zamorano-Romario, Kluivert-Raul,Rivaldo-Zidane,Hiero-Abelardo,...pa do ovih novijih ...Real će vazda imati taj problem kraljevskog i jedno vrijeme fašističkog kluba...Iz tog vremena Real je pobrao negativne strane i to se danas reflektira i u sadašnjosti!S druge strane,Barci je problem predstavljalo odvajanje Ktalonije od Španije i tako da su na osnovu toga pobrali negativnosti!Međutim kako je vrijeme prolazilo u Španiji su se javljali slični politički stavovi kao i oni u Kataloniji.Nije se to javljalo zato što neko mrzi Madrid,nego čisto iz razloga finansija...Madrid vuče velike svote novca sebi,tako da ostali nemaju tolike mogućnosti da napreduju... Međutim,Katalonija se danas posvetila više sebi nego Madridu,uveli su neke zakone u bankama koji omogućavaju da novac ostaje kod njih a ne da odlazi u Madrid. To je na kraju i fer i pošteno.Tako danas i ostali dijelovi Španije kao npr.Baskija su krenuli putem što jače financijske samostalnosti!Ne bih ja rekao kao što neki kažu da Real mrze ovi ili oni...Real jednostavno je kraljevski klub i tako funkcioniše godinama...Real ima to teško breme prošlosti i to se ne zaboravlja!I da sumiram....Real voli pola grada,a Barcu cijela Katalonija!!!Barca je danas klub koji svi moraju respektovati i reći da je klub koji igra najljepši i najbolji fudbal!Barca je danas klub koji ima najveći broj registrovanih članova!!!Vamos Barca
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 sep 2009, 11:47

Mirza_Hordas je napisao/la:na ovo temi ne zna se ko pije a ko plaća.....je** lud zbunjenog :mrgreen:
Barca casti, :lol: :lol: sve placeno spominje se i SOCIEDAD cak u crtama zadnjim :roll:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 11:48

don Ciro je napisao/la:U ovom trenutku su nizerazredni i tesko ce se vratit Ekonomsko stanje im je skroz lose, Notinghem F,je u Engleskoj niizerazreda ekipa dok Arenal i Celzi su vrh zar ne?o cemo reci da su oni klasa ispred njih,historija im je dobra,al se nisu drzali historije i nema ih nigde kao ni Sociedada vise
ja ne mogu da vjerujem da si uspio arsenala i chelsea svrstat u isti kos...

arsenal je tata i notingem forestu, a pogotovo chelseau.

edit: a sad ozbiljno. realovci **** sa teme. i prekinimo raspravu o stvarima nevezanim za Barcu :!:
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 30 sep 2009, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo, Simi i 10 gostiju.