Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Big week coming up for Arsenal. Places up for grabs. Club still after 1-2 more players. Expect some movement on players out, too.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
I ja se nadam da grijesim,al cini mi se da je danas previse hodao po terenu,slabo vrsi pritisak,ja bi najsretniji bio kad bi on bio bolji i od Robina i od sviju,al eto ostaje da se vidinedim1993 je napisao/la:Giroud je pokazo klasu danas pa ti pričaj šta hoćeš, par lopti je namjestio za gol šansu, i imo nekoliko dobrih gol šansi, čisto nedostatak sreće je bio. Klasičan napadač.
Izvini drug ali grijesis za Girouda. Onaj aspekt i radius kretanja jednog centarfora je vise nego odlican. Dosta jak u duelima, takodjer nije sebican ni malo, cak danas je pokusao namjestiti par lopti primjerice Cazorli nakon cega je odbranjen sut. Pa cak bi rekao da je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu, uz Cazorlu, iako nije dao gol. Staticniji je bio Van Persie od njega, ako cemo realno, i to ne govorim u ovoj prijateljskoj nego i prosle sezone. Siguran sam da ce te demantovati u sljedecim utakmicamaarminarsenal je napisao/la:Eh,ovako sto se tice pojacanja :
Cazorla-ja nmg da vjerujem da onakav igrac koji hladno igra s obje noge da se ne vidi sta je desnjak ili ljevak ne igra za repku,imam osjecaj da Xavi igra samo zato sto je iz Barcelone![]()
Giroud-istina da je danas imao sansi,al meni se cini kao da se ne krece dovoljno dobro,nekako mi se cini statican,ako bude igrao na taj nacin onda ne moze biti zamjena za Robina,vec da bude 2.napadac
Poldi-hvalite ga dosta,jest da je dao 2 gola,ima prejak sut i sve to,al po meni nije za krila,pa on poluvrijeme citavo nije ni jednom probio po strani pa centrirao,on je meni za napadaca,i da bude zamjena za Robina koji je izgleda spakovao kofere,
dakle da nam Poldi bude spic,a Giroud zamjena,a da dovedemo jedno krilo i arshu prodat pod hitno
PS: nadam se da ce mi Giroud demantovat vec u sljedecoj utakmici al nije mi nikako zivahan !
Ma joj,ma kako nije,Persika je stalno vrsio pritisak i dosta trcao,ovaj mi je danas puno hodao,mozda je nespreman pa se nije htio forsiratHighburyHigh je napisao/la:
Izvini drug ali grijesis za Girouda. Onaj aspekt i radius kretanja jednog centarfora je vise nego odlican. Dosta jak u duelima, takodjer nije sebican ni malo, cak danas je pokusao namjestiti par lopti primjerice Cazorli nakon cega je odbranjen sut. Pa cak bi rekao da je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu, uz Cazorlu, iako nije dao gol. Staticniji je bio Van Persie od njega, ako cemo realno, i to ne govorim u ovoj prijateljskoj nego i prosle sezone. Siguran sam da ce te demantovati u sljedecim utakmicama
Pa dobro eto vidjecemo,daBogda on najbolji bio haha,navijam ja da bude po vasem haha,a za Poldija mislim da se slazete sa mnom !frankqqqqq je napisao/la:arminarsenal - jesil ti gledao istu utakmicu kao i mi? kako svi drugačije vide onda
Daj nemojte molim vas trazit Persiju zamjerke u igri,on je najbolji igrac Arsenala u prosloj sezoni i vrhunski napadac,a sad to sto je on ispao picka to je nesto drugo,budite realni !!AllGunsBlazing je napisao/la:Nema tu sta statican ili ne, covjek je kralj sesnesterca, i bolje to nego kao Robin koji se vrati po loptu pa onda nema nikog u spicu ili Chamakh koji hoda nesto po krilima i sredini a nigdje ga u 16 metara. Giroud se izvrsno otkrivao i odlicne je prilike imao, bice on najbolje pojacanje. Sa Gervinhom krilo bolje izgleda nego sa Walcottom ili pak Podolskim, samo da jos malo samopouzdanja dobije.
Niko to ne demantuje, vrsni napadac. Ali svakom se moze naci zamjerke u igri cak i Ronaldu i Messiju. To je normalno u ovom sportu. Takodjer ako ce ga sputavati cinjenica da ga kojim slucajom Wenger nije pustio iz Arsenala a da je on zahtjevao, onda neka ide. Stvari su se promijenile dosta od njegove objave na stranici. Nijedan igrac nije veci od ovog tima. Putnici uvijek napustaju brod dok ce taj brod i dalje ploviti.arminarsenal je napisao/la: Daj nemojte molim vas trazit Persiju zamjerke u igri,on je najbolji igrac Arsenala u prosloj sezoni i vrhunski napadac,a sad to sto je on ispao picka to je nesto drugo,budite realni !!
Pa naravno,ako nece produzit,ne treba nam i ovu zadnju godinu,puno veci su odlazili,a mi sve veci postajaliHighburyHigh je napisao/la:
Niko to ne demantuje, vrsni napadac. Ali svakom se moze naci zamjerke u igri cak i Ronaldu i Messiju. To je normalno u ovom sportu. Takodjer ako ce ga sputavati cinjenica da ga kojim slucajom Wenger nije pustio iz Arsenala a da je on zahtjevao, onda neka ide. Stvari su se promijenile dosta od njegove objave na stranici. Nijedan igrac nije veci od ovog tima. Putnici uvijek napustaju brod dok ce taj brod i dalje ploviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.