Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2012, 21:48

Iskreno glupa vam je rasprava.

Jamie Sanderson ‏@YoungGunsBlog
Big week coming up for Arsenal. Places up for grabs. Club still after 1-2 more players. Expect some movement on players out, too.

;)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 12 avg 2012, 21:55

Onda se moja informacija veže uz tvoju :lol:

The French Media have reported that Rennes have accepted a bid from an English Club. Im not sure if there is any truth in this but if it is true, it surely has to be Arsenal or Spuds.

Kad skontam,koji če nam racku,SOng i onako nigdje ne ide..Danas na terenu dvije strašne postave još tu fale Sagna,Rosicky i Arteta,širina u ekipi nikad veča..

O utakmici nebi puno,lagani tempo,što reče onaj komentator sa sport kluba,kad god Arsenal pojača tempo postigne i gol :mrgreen:

I da,ne znam kako neko može kritikovati Gervinha,sve što smo uradili u drugom poluvremenu bilo je preko njega uz onaj Spartanski :mrgreen: (mislio sam de če izginuti) prodor Arshavina..

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 avg 2012, 23:00

šta bi dao da dođe neko u odbrani :mrgreen: . A sreda stvarno nam je prejaka, al baš je prejaka.
Ako ne bude povreda, sigurno će se igrat sa dvije formacije . što kaže komntator danas , šta skaut Sunderlanda sad da kaže kad je na poluvremenu izašla potpuno druga formacija :lol: .
Karling kup je naš, kažem vam 8-) :mrgreen:
Vođa zna.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 12 avg 2012, 23:46

Toliko spominjete Gervinha covjek bi pomislio da je bas kriticno odigrao. Bas naprotiv, jedna njegova vrlo dobra partija sa odlicnim prodorima i dominacijom na lijevom krilu. Prvi izbor za lijevu krilnu poziciju sljedece sezone ako nastavi sa dobrim partijama. Sigurno da ce mu tu uzimati mjesto Podolski, ali danas su jako dobro obojica odigrali u paru, pa bi rekao da ce rotacija biti najbitnij sljedece sezone. I danas sam primjetio da Podolski igrao tu 'false eleven' i dosta dobro bi mu lezala sljedece sezone to je sigurno.
Giroud odlican napadac kako u skok igri tako i sutem. Ovaj covjek me je poslije svake utakmice, bilo to za repku ili za bivsi klub, ostavio sa pozitivnim utiskom, isto tako i danas. Ako Wenger misli da ga igra kao drugog napadaca, da ulazi sa klupe grdno ce pogrijesiti. Ako ostane ista formacija nazalost tako ce i biti. Ako Van persie i dalje ima zelju da ide sto sam siguran da duboko u sebi i dalje to zadrzava, neka ide, jer ce tako ocistiti mjesto jednom vrsnom centarforu.
O Cazorli, mislim da su svi uvidjeli kakvog smo igraca dobili, i da ce nam se kako pas igra tako i skok igra dosta dosta popraviti, jer ovaj momak zna kako se igra tika taka uz odlicne centarsute i ubacaje sa kornera, uz koristenje i jedne i druge noge, sasvim svejedno. Veoma bitan aspekt Arsenalove igre u buducnosti, u tome sam siguran.
Victoria Concordia Crescit.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 23:48

Eh,ovako sto se tice pojacanja :
Cazorla-ja nmg da vjerujem da onakav igrac koji hladno igra s obje noge da se ne vidi sta je desnjak ili ljevak ne igra za repku,imam osjecaj da Xavi igra samo zato sto je iz Barcelone :lol:
Giroud-istina da je danas imao sansi,al meni se cini kao da se ne krece dovoljno dobro,nekako mi se cini statican,ako bude igrao na taj nacin onda ne moze biti zamjena za Robina,vec da bude 2.napadac
Poldi-hvalite ga dosta,jest da je dao 2 gola,ima prejak sut i sve to,al po meni nije za krila,pa on poluvrijeme citavo nije ni jednom probio po strani pa centrirao,on je meni za napadaca,i da bude zamjena za Robina koji je izgleda spakovao kofere,
dakle da nam Poldi bude spic,a Giroud zamjena,a da dovedemo jedno krilo i arshu prodat pod hitno
PS: nadam se da ce mi Giroud demantovat vec u sljedecoj utakmici al nije mi nikako zivahan ! :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 avg 2012, 23:50

Giroud je pokazo klasu danas pa ti pričaj šta hoćeš, par lopti je namjestio za gol šansu, i imo nekoliko dobrih gol šansi, čisto nedostatak sreće je bio. Klasičan napadač.
Vođa zna.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 23:54

nedim1993 je napisao/la:Giroud je pokazo klasu danas pa ti pričaj šta hoćeš, par lopti je namjestio za gol šansu, i imo nekoliko dobrih gol šansi, čisto nedostatak sreće je bio. Klasičan napadač.
I ja se nadam da grijesim,al cini mi se da je danas previse hodao po terenu,slabo vrsi pritisak,ja bi najsretniji bio kad bi on bio bolji i od Robina i od sviju,al eto ostaje da se vidi :D

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 12 avg 2012, 23:54

arminarsenal je napisao/la:Eh,ovako sto se tice pojacanja :
Cazorla-ja nmg da vjerujem da onakav igrac koji hladno igra s obje noge da se ne vidi sta je desnjak ili ljevak ne igra za repku,imam osjecaj da Xavi igra samo zato sto je iz Barcelone :lol:
Giroud-istina da je danas imao sansi,al meni se cini kao da se ne krece dovoljno dobro,nekako mi se cini statican,ako bude igrao na taj nacin onda ne moze biti zamjena za Robina,vec da bude 2.napadac
Poldi-hvalite ga dosta,jest da je dao 2 gola,ima prejak sut i sve to,al po meni nije za krila,pa on poluvrijeme citavo nije ni jednom probio po strani pa centrirao,on je meni za napadaca,i da bude zamjena za Robina koji je izgleda spakovao kofere,
dakle da nam Poldi bude spic,a Giroud zamjena,a da dovedemo jedno krilo i arshu prodat pod hitno
PS: nadam se da ce mi Giroud demantovat vec u sljedecoj utakmici al nije mi nikako zivahan ! :mrgreen:
Izvini drug ali grijesis za Girouda. Onaj aspekt i radius kretanja jednog centarfora je vise nego odlican. Dosta jak u duelima, takodjer nije sebican ni malo, cak danas je pokusao namjestiti par lopti primjerice Cazorli nakon cega je odbranjen sut. Pa cak bi rekao da je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu, uz Cazorlu, iako nije dao gol. Staticniji je bio Van Persie od njega, ako cemo realno, i to ne govorim u ovoj prijateljskoj nego i prosle sezone. Siguran sam da ce te demantovati u sljedecim utakmicama :)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 23:58

HighburyHigh je napisao/la:
Izvini drug ali grijesis za Girouda. Onaj aspekt i radius kretanja jednog centarfora je vise nego odlican. Dosta jak u duelima, takodjer nije sebican ni malo, cak danas je pokusao namjestiti par lopti primjerice Cazorli nakon cega je odbranjen sut. Pa cak bi rekao da je bio najbolji igrac u prvom poluvremenu, uz Cazorlu, iako nije dao gol. Staticniji je bio Van Persie od njega, ako cemo realno, i to ne govorim u ovoj prijateljskoj nego i prosle sezone. Siguran sam da ce te demantovati u sljedecim utakmicama :)
Ma joj,ma kako nije,Persika je stalno vrsio pritisak i dosta trcao,ovaj mi je danas puno hodao,mozda je nespreman pa se nije htio forsirat :mrgreen: al eto ostaje da se vidi!
A Robin je danas svima pokazao da odlazi ;)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 avg 2012, 23:59

arminarsenal - jesil ti gledao istu utakmicu kao i mi? kako svi drugačije vide onda :?

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 avg 2012, 00:00

frankqqqqq je napisao/la:arminarsenal - jesil ti gledao istu utakmicu kao i mi? kako svi drugačije vide onda :?
Pa dobro eto vidjecemo,daBogda on najbolji bio haha,navijam ja da bude po vasem haha,a za Poldija mislim da se slazete sa mnom !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 avg 2012, 00:01

Nema tu sta statican ili ne, covjek je kralj sesnesterca, i bolje to nego kao Robin koji se vrati po loptu pa onda nema nikog u spicu ili Chamakh koji hoda nesto po krilima i sredini a nigdje ga u 16 metara. Giroud se izvrsno otkrivao i odlicne je prilike imao, bice on najbolje pojacanje. Sa Gervinhom krilo bolje izgleda nego sa Walcottom ili pak Podolskim, samo da jos malo samopouzdanja dobije.
Celik!3,2,2.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 avg 2012, 00:05

AllGunsBlazing je napisao/la:Nema tu sta statican ili ne, covjek je kralj sesnesterca, i bolje to nego kao Robin koji se vrati po loptu pa onda nema nikog u spicu ili Chamakh koji hoda nesto po krilima i sredini a nigdje ga u 16 metara. Giroud se izvrsno otkrivao i odlicne je prilike imao, bice on najbolje pojacanje. Sa Gervinhom krilo bolje izgleda nego sa Walcottom ili pak Podolskim, samo da jos malo samopouzdanja dobije.
Daj nemojte molim vas trazit Persiju zamjerke u igri,on je najbolji igrac Arsenala u prosloj sezoni i vrhunski napadac,a sad to sto je on ispao picka to je nesto drugo,budite realni !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 avg 2012, 00:08

Armine prijateljska je utakmica nema potrebe za vršenjem pritiska :mrgreen: .
Fino su igrali , pojačanja se pokazala. Moćno izgledamo. Amin, konačno.
Vođa zna.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 13 avg 2012, 00:13

arminarsenal je napisao/la: Daj nemojte molim vas trazit Persiju zamjerke u igri,on je najbolji igrac Arsenala u prosloj sezoni i vrhunski napadac,a sad to sto je on ispao picka to je nesto drugo,budite realni !!
Niko to ne demantuje, vrsni napadac. Ali svakom se moze naci zamjerke u igri cak i Ronaldu i Messiju. To je normalno u ovom sportu. Takodjer ako ce ga sputavati cinjenica da ga kojim slucajom Wenger nije pustio iz Arsenala a da je on zahtjevao, onda neka ide. Stvari su se promijenile dosta od njegove objave na stranici. Nijedan igrac nije veci od ovog tima. Putnici uvijek napustaju brod dok ce taj brod i dalje ploviti. :)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 avg 2012, 00:14

HighburyHigh je napisao/la:
Niko to ne demantuje, vrsni napadac. Ali svakom se moze naci zamjerke u igri cak i Ronaldu i Messiju. To je normalno u ovom sportu. Takodjer ako ce ga sputavati cinjenica da ga kojim slucajom Wenger nije pustio iz Arsenala a da je on zahtjevao, onda neka ide. Stvari su se promijenile dosta od njegove objave na stranici. Nijedan igrac nije veci od ovog tima. Putnici uvijek napustaju brod dok ce taj brod i dalje ploviti. :)
Pa naravno,ako nece produzit,ne treba nam i ovu zadnju godinu,puno veci su odlazili,a mi sve veci postajali :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 avg 2012, 00:17

Pa ima Robin zamjerki, samo kazem razliku izmedju njeg i Girouda. Cinjenica je da Robin nikad niej bio spic, nikad nije bio spreman preuzati glavnu ulogu u vrhu, on je trebao nekog, i svaka njemu cast za golove, ali previse puta nije bilo nikog da napadne loptu u 16 metara, previse puta se izvlacio.
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 avg 2012, 00:20

Pa nece valjda ici ko muha bez glave za loptom bog'te :lol:

Cazorla i Song - Najbolji na sredi po poluvremenima 8-)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 13 avg 2012, 00:24

Jeste primijetili kolko je sreda zatvorena kad je Song ušo? Mi bez njega ne možemo!
Vođa zna.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 13 avg 2012, 00:24

A sta kazete za Poldija,ja napisah da nije za krila nikako !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.