FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Runic 19 godina,grahovac 19 godina,subic 18 godina,dujakovic 20 godina jos dodajmo kunica 19 godina i predragovica.ma neprocjenjivo
- mahalac_SA
- Kontakt:
Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!

UEFA=MAFIA
Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
- mahalac_SA
- Kontakt:
To ti i govorim, na iskustvo probajteASUS je napisao/la:Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()

UEFA=MAFIA
-
- Kontakt:
Sandžaklije k'o sandžaklije...mahalac_SA je napisao/la:To ti i govorim, na iskustvo probajteASUS je napisao/la:Nama "čovjek" od cirka 70 god ne zabija golove!mahalac_SA je napisao/la:Drugi put pokušajte s nešto iskusnijim sastavom, možda dobijete, možda!!!![]()

- zasarajevo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da im sa igracem vise niste pritisak stvorili
Ili su oni fizicki bolji od vas ili ste vi toliko fizicki losi da oni izgledaju kao da su bolji od vas, ne znam. Al morali ste ih stjerati u sesnaesterac, ovako su vas razbili sa igracem manje 

UEFA=MAFIA
- mahalac_SA
- Kontakt:
Sandžaklije k'o sandžaklije...
[/quote]
Mojne tako oštro
biće bolje, biće biće... 

Mojne tako oštro

UEFA=MAFIA
ja vam dolazi u miru,bez provokacija!!Iako sam pitar iskreno v i sa igracem vise nista niste mogli napraviti.O golu-ne golu ne bih ipak je to zeljo...da ste ga vi zabili ono ne bi sudio sudija to sam napisao i na temi fkzeljo..sudija je bio tendezicozan sa prekrasajima i na kraju kad a sam vido vi 6 zutih a plavi 1 e nemoguce kao da ste vi njih marsali a ne oni vas..bas cudan kriterij..ipak je to željo..ne volim ni njih a iskreno ni vas al eto vam tamo pa se lizite i dalje plavcima,nas svakako vec mrzite..sto vam je Grahovac rezerva,decko extra igrac?KrUNIC SUPER!!
-
- Kontakt:
samo kamenjari ne mogu pricato o sovinizmu i necemu,a kga je ovaj sudac ostetio u prethodnim mecevima,ja koliko znam nama je dao crveni,ponistio sjajnu sansu za go,tako ja bojcevi mozda nam nekad i zabijete go :****ASUS je napisao/la:Sve u svemu nažalost ova liga jako brzo tone i tone.
Utakmica na TV ekranima i opet ista priča kao u zadnje 3, sa sudijom u glavnoj ulozi.
Čuić je očito odradio dobar posao za nekoga, jer priznati onakav gol je sramota. Masa izmišljenih faula oko šesnaesterca, naročito malog Subića. Čuić je za prošlu tekmu ova dva tima dobio 4 tekme suspenzije, sad će opet dobiti 4 suspenzije i onda opet po starom.
Komitet je stvarno unaprijedio ovu ligu, KAKO DA NE.
Sad samo čekam da vidim hoće li sad oni multikulti navijači opet dolaziti na temu i pričati o skandiranju, šovinizmu i drugim opasnim riječima.
Pokazali ste svoje pravo lice!
Prošli smo gostovanje kod najvećih krkana u ligi, prošle sezone divljački start Bešlije i par naših igrača sa ozbiljnijim povredama, evo sad onaj Jamak i još masa padova i simuliranja oko šesnaesterca što naravno prolazi. Dole se definitivno nemože igrati FUDBAL.
Mi sa 4-5 dječaka sa 18 godina na terenu, NEPROCJENJIVO!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Haj ne rise nakon današnje blamaže što se navijanja tiče najmanje što možeš uraditi je okaniti se predavanja i to još na njihovoj temi.old school je napisao/la:samo kamenjari ne mogu pricato o sovinizmu i necemu,a kga je ovaj sudac ostetio u prethodnim mecevima,ja koliko znam nama je dao crveni,ponistio sjajnu sansu za go,tako ja bojcevi mozda nam nekad i zabijete go :****ASUS je napisao/la:Sve u svemu nažalost ova liga jako brzo tone i tone.
Utakmica na TV ekranima i opet ista priča kao u zadnje 3, sa sudijom u glavnoj ulozi.
Čuić je očito odradio dobar posao za nekoga, jer priznati onakav gol je sramota. Masa izmišljenih faula oko šesnaesterca, naročito malog Subića. Čuić je za prošlu tekmu ova dva tima dobio 4 tekme suspenzije, sad će opet dobiti 4 suspenzije i onda opet po starom.
Sad samo čekam da vidim hoće li sad oni multikulti navijači opet dolaziti na temu i pričati o skandiranju, šovinizmu i drugim opasnim riječima.
Prošli smo gostovanje kod najvećih krkana u ligi, prošle sezone divljački start Bešlije i par naših igrača sa ozbiljnijim povredama, evo sad onaj Jamak i još masa padova i simuliranja oko šesnaesterca što naravno prolazi. Dole se definitivno nemože igrati FUDBAL.
-
- Kontakt:
hahahahaha evo i radeta padavicara priskace braci u pomoc,ko mi je nasao pricati o navijanju osobe koje su na turn offu svaku tekmuRade Paprica 9 je napisao/la:Haj ne rise nakon današnje blamaže što se navijanja tiče najmanje što možeš uraditi je okaniti se predavanja i to još na njihovoj temi.old school je napisao/la:samo kamenjari ne mogu pricato o sovinizmu i necemu,a kga je ovaj sudac ostetio u prethodnim mecevima,ja koliko znam nama je dao crveni,ponistio sjajnu sansu za go,tako ja bojcevi mozda nam nekad i zabijete go :****ASUS je napisao/la:Sve u svemu nažalost ova liga jako brzo tone i tone.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Da li je neko snimao utakmicu?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Nisam gledao tekmu, pa i ne mogu da dajem sud o "nepravilnostima", no, kada je gol u pitanju, tu nema dvojbe... Gol je cist kao suza. Na snimku koji postoji na 13toj sec se jasno vidi da je lopta iza gol linije.

Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
Zeljo nastavlja po starom,jedan gol razlike i malo pomoci sudije! 

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nadam se da ćete u 6. pokušaju nam konačno i zabiti jedan gol. I večeras smo igrali koliko nam je trebalo, kad smo ostali sa igračem manje pokazali smo svoju snagu kad nam golu niste pogledali.
5 in a row and still counting. So long!
5 in a row and still counting. So long!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Borac je los, gol nije bio, ja navijam za Sarajevo.
Kakav god da je komitet on nikako nije kriv sto se igra Borca zasniva na Krunicu. Pod hitno vam treba pravi napadac i kreator igre koji ce rasteretiti Krunica.
Kakav god da je komitet on nikako nije kriv sto se igra Borca zasniva na Krunicu. Pod hitno vam treba pravi napadac i kreator igre koji ce rasteretiti Krunica.
Zadnja izmjena: mireRN, dana/u 13 avg 2012, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pomocnik priznaje gol a ne glavni sudac.Samo se sjetite ovog prvenstva,kad je lopta bula pola metra u golu a nije gol priznat.Samo sto je na kraju tu najebao i onaj glavni sudac.Čuić vam nije nista kriv!!
Mogli ste do boda, ako ništa. Onaj ''gol'' vas je pravo zeznuo. Kako god, mogli ste otići neporaženi iz Sarajeva.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobra tekma,dosta sansi na obje strane,go je bio cist kao suza,ko god sta prica vidi se fino da je lopta presla liniju,i ne moze se nikako tvrditi suprotno.Borac je ustvari Krunic,da nije njega vi bi bili u rangu sa GOŠK-om.Sve u svemu zasluženo smo vas dernuli,igrali onoliko koliko nam je trebalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.