takodjer prije sam standardno padao na posljednjem paruAdmir_Sa je napisao/la:ja ne pamtim lošiji period što se tice moje kladare, pa ja para nisam u stanju pogoditi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
takodjer prije sam standardno padao na posljednjem paruAdmir_Sa je napisao/la:ja ne pamtim lošiji period što se tice moje kladare, pa ja para nisam u stanju pogoditi
Admir_Sa je napisao/la:ja ne pamtim lošiji period što se tice moje kladare, pa ja para nisam u stanju pogoditi
Po Islamu se ne smijes kladiti nikako i nikad ne samo za Ramazan !!!!!!!!!!Viper je napisao/la:To je to kad se kladite za Ramazan
Znam, ali ako se nekad nikako ne smije onda je to za Ramazanlikusa je napisao/la:Po Islamu se ne smijes kladiti nikako i nikad ne samo za Ramazan !!!!!!!!!!Viper je napisao/la:To je to kad se kladite za Ramazan
Ja sam cekao Serenu V. da uzme 2. set i ona 2x servira za mec prvo pri rezultat 5:4 pa onda 6:5 i oba puta joj ova pravi brejk i normalno ona gubi set.Bradonja je napisao/la:te **** više
Ovaj giraldo nije normalan
Povede 5:4 u prvom setu i servira, izgubi set 5:7
u drugom povede 3:2 i servira i sad će ga izgubit 3:6
I pri 3:5 ima 0:30 da se vrati u meč i ne osvoji poen poslije toga.
I meni je, debili su igrali citavo drugo poluvrijeme sa igracem vise i ne mogu gola datitepsija je napisao/la:Ništa jučer,ne volim prijateljske inače.
Falio mi gol na utakmici Portugal-Panama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.