Google Earth je snimio odozgo, pa ako ne vjeruješ svojim očima, googlaj...ASUS je napisao/la:Ovde se naš razgovor završava.Rade Paprica 9 je napisao/la:
Stojim, a evo i zašo. http://shrani.si/f/L/Mq/2ctDofhk/cisti-gol.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Kad je Gradina TUkla Zelju,97 jel tako,onih jos par godina poslije samo tukla ali po nogama.Kad ste zadnji put bili domacini,koliko jeono bio razultat podsjeti me jel ono bilo 5 ili 6 komada.Ne valja vam Osimova liga,ali valjale su vam one seljacke ,kad ste mogli dolazit do izrazaja.Kad je onaj vas levat iz Srebrenika bio u izvrsnom odboru saveza i kad ste kontali da Sarajevo i Zeljo nikad se oporavit nece poslije rata.STBoys je napisao/la:Pogledaj malo strmufu unazad kad je tvog zelju Gradina tukla,pa onda mozes da se javis,pusti ovu Osimovu ligu u kojoj se zna kraj.Neutralan88 je napisao/la:STBoys je napisao/la:Fakat ste mi sad najmrzi klub,kad otimate pred kamerama kako ce biiti kad moja Gradina dodje,bruka !
na šta je liga spala, Gradina u BH telecom ligi![]()
jos da bude derby za prvaka Gradina protiv GOŠKA ludnica ima da bude 20 navijaca na trebinama![]()
![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Lopta je pla gdje je pala iskreno nit sam ja mogo vidit s tribine mozda je sudija mogo i vidjet.I da je pala na liniju,il da je usla opet je go pa prosetajte.Nadam se da ce opet onaj kreten Šipovac organizovat pres konferenciju da nam kaze koju pametnu !
svoj ti pos'o !
Je..bemo,karamo,pet godina Borca tog,Lešinari sad pušite,je..baćemo i dalje...
-
- Kontakt:
Ja mislim da su to skandirali lesinari.Zel je napisao/la:Blueone je napisao/la:Dobro vecer radni i neradni narode.
Vidim , ne moze covjek otici ni na tekmu a da se ne nakoti raznoraznih kriticara, nakaza, mutanata, bezlicnih tvorevina pa da prosipaju svoje prokletstvo zivota na temi o nasem velikanu.
Iskreno igra je mogla biti i bolja, al valjda je pocetak sezone pa se i te kako osjeti.
3 boda su 3 boda , trebali smo na vrijeme uvaliti i drugi go, pa da ne strepi covjek do zadnje sekunde.al opet, trebali smo a nismo.
O incidentu ne bih pricao, skandiranja tipa ubij ovog ili ubij onog osudjujem, cijeli sektor na jugu oko mene uglavnom nije navijao ubij ubij i tako to, sugerirali smo i ostalim da to ne cine, sva sreca sve je trajalo 5- 6 sek.
Opet ponavljam sa lica mjesta , veliki dio raje , nije skandirao to.
Mislim oni su poznati po tom

"JOŠ OD 1926"
V STBoys haj vozdra
25.03.00. FK Gradina Srebrenik - FK Željezničar 2:6
25.03.00. FK Gradina Srebrenik - FK Željezničar 2:6
VOLIM TE ZELJO
- Neutralan88
- Kontakt:
odakle je ovaj klub Gradina
stvarno imena su vrh Gradina jel to bolnica neka predstavlja vas

stvarno imena su vrh Gradina jel to bolnica neka predstavlja vas

[/quote]Ti si onaj što se konama s Hadisona duboko uvlačiš u pakaš, pa si sada došao ovdje da brineš brigu za svoju Gradinu.
Ne moraš brinuti mnogo, dobit ćete 3 komada, bez pomoći sudija. Je l' dure?[/quote]
Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.

Naravno Gradina pa Sarajevo da nebi trebao za vas... Da ne tusimo dalje kad cijela drzava zna kako stvari stoje,vozdrica.
A ovi kao ovaj iz Srebrenika sto navija za gradinu i sarajevo. Pa sta da kazem o tim ljudima sto vole po 2-3 kluba...Pa to vam govori o karakteru covjeka jer takvi nemaju obraza i prodali bi sve zivo samo da je njima dobro.
Jos koja godina dominacije i sami ce pokleknuti pred plavim gigantom i ima da ustaju na spomen imena voljenog nam kluba.
Jos koja godina dominacije i sami ce pokleknuti pred plavim gigantom i ima da ustaju na spomen imena voljenog nam kluba.
Zadnja izmjena: admirone, dana/u 12 avg 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
pozitivna stvar je sto se izmedju zeljeznicara i borca stvorilo bas opasno rivalstvo 

haha uredu, sad mi je jasno u cemu je problem... ovdje se to desi mi smo krivi, savezi su krivi, Osim je kriv itd. negdje drugdje se desi 10000 primjera i gorih od ovih i na vecim takmicenjima nego je nasa mizerna liga sudija je kriv, sudija koji je svjetski kalibar na najvecim takmicenjima pogrijesi, uredu jbga pogrijesio, kod nas se to desi, to je skandal, kao da su kod nas sudije svjetske klase koji sude u nasoj fildzan ligi pa je to ne moguce da se desi, kakvih je bilo sudijskih lakrdija ovo jos i ide na bolje...veteran 1987 je napisao/la:E vidis u tom i jeste problem.nedaTM je napisao/la:u cemu je problem? ako je bio gol bio je, ako nije pala je na liniju, a sudija je svirao da je gol? jel to prvi put da se desava? nije lopta bila metar ispred linije a on svirao gol, koji ti je qrac?? na europskom lopta udje 2 metra u gol a stoji sudija na dva metra od gola i ne vidi da je gol, jel to znaci da je namjerno nije htio svirati? da je zato kriva ekipa koja je primila gol a sudija nije svirao? ajde mali ohladi malo, spamas i trolas temu, a vrtimo se u krug...ASUS je napisao/la:Ko ima oči taj može vidjeti da je lopta pala NA LINIJU, sve ostale priče kako je bio gol, kako je zamalo gol, kako se nije moglo vidjeti su smješne.
Čak i komentator je skontao da je lopta na liniji, čak i pomoćni nije mahao ka centru!
Nemojte biti smješni sa izjavama nisam vidio ili bio je gol.
Obicno lopta udje u gol i sudija ga neprizna.
Vrlo rijetko ili skoro nikad lopta neudje u gol tj padne na liniju a sudija ga prizna. To se desava samo vama i Cuicu
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...
ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...
ni porediti se ne moze
Imate brojnost,rezultate kluba ali vam ovo ne treba.
LP
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...

ali hajde, bili ste bolji i pobjedili mada je tekma jako smrdila na X jer ni jedni ni drugi nisu nesto aman zaman, ocekivao sam vise.
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje

Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...

LP
Antolovic i Bekric najbolji. Bogi napravio 2 greske koje su mogle biti kobne za nas. Nermine vec kad nekog opalis, onda ga opali kako treba, crveni ces dobiti kako god da ga okrenes.
Sto se tice skandiranja bilo je, i je.be mi se sta ostali misle. Idemo dalje.
Sto se tice skandiranja bilo je, i je.be mi se sta ostali misle. Idemo dalje.

NO PYRO NO PARTY
- mahalac_SA
- Kontakt:
samosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...![]()
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje![]()
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...ni porediti se ne moze
LP

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Ma boli me k. ko care a ko dont care, ali sebe brukateBuu je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
Mene boli sto mom klubu ovo nebi bilo svirano, ni pod razno.O onom drugom zutom za igraca Borca necu ni pricati.Frajer njega guzicom i ledjima odgurno i ufatio se za facu, ovom ruke rasirene i drugi zuti...![]()
Ono skandiranje mi ne ide u glavu.Jedna "ozbiljna" navijacka skupina ne bi smjela skandirati "ubi ubi srbina".I kod nas je bilo na sjeveru protiv Borca skandiranja kad su specijalci ubili Lesinare na jugu, ali se broj ljudi koji su to uradili mogao izbrojati na prste jedne ruke i odma je vođa utišao te kretene ali ovo je bilo povedeno navijanje![]()
Isto tako je.bavanje majke sudiji pjevajuci "sudija je.bemo ti mater" kao i pjevanje "je.bemo vam mater u pi.cku" mi je dno dna.I mi psujemo, manje više psujemo protivnicki grad, klub ili nesto tipa "je.bace vas horde zla" ali psovanje majki ...ni porediti se ne moze
LP
Svi su protiv vas a vi ste najbolji i najveci. Vi ste divovisamosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
LP

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Paranoja je napisao/la:Svi su protiv vas a vi ste najbolji i najveci. Vi ste divovisamosarajvo je napisao/la:Go nije bio, jer je mozda 70% lopte preslo liniju ali hajd, neka vam ga je dosudio, i trebo je.
LP
De sad.
Komsija je dobronamjerno sugeriso, nie mislio nista lose.
Mada se sad dize prasina, ne potrebno, prenapuhano
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Rutina je vama kada glavni intervenise i kada Tomislav Cuic vidi cist gol koji pola nacije nije vidilo.To vam je rutina?
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
-
- Kontakt:
Ko god je poveo skandiranje i skandirao nek se u misju rupu zavuce jer je ono bilo dno dna a ne nesto cime se treba ponositi, a Želji takvi i tako nešto sigurno ne treba !!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, bablaz1, GIBRA, Levin, MukiBek, zastitaIdentiteta i 67 gostiju.