Ekiamypitar je napisao/la:**** domaca publika u Prijedoru sve po spisku Jovicu, daj nam Saida, zasto smo karte platili.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ekiamypitar je napisao/la:**** domaca publika u Prijedoru sve po spisku Jovicu, daj nam Saida, zasto smo karte platili.![]()
da je bogdo samo 5Vlado PD je napisao/la:Il se meni čini il oni ima višak kilograma, nekako mi izgleda kao da ima bar 5 kila viška?
The Game je napisao/la:da je bogdo samo 5Vlado PD je napisao/la:Il se meni čini il oni ima višak kilograma, nekako mi izgleda kao da ima bar 5 kila viška?
Hvala na lijepim željama gavrane brate nisam bio na internetu cijeli dan hamanCrni gavran je napisao/la:Pa ma.jko moja ko vama onda igra, pravo je cudo kako ste u vrhu, kakve vas sve nedace prate. Respektmiky_hz je napisao/la:Hocemo ako se expresno vrati iz Srbije,i ponovo potpise za Sarajevo u toku danasnjeg danaCrni gavran je napisao/la:Pozdrav za tebe sekac buraz , u Prijedoru bi trebali da pobijedite, samo umjesto Hadzica stavite Haskica, ili obadvojicu u spic , ne moze Hadzija sam
P.S.zabijo je nama Rudar i po 5 komada,sjetit se samo kupa od prosle godine
samosarajvo je napisao/la:Jel bilo nasih navijaca u Prijedoru?
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 61 gost.