RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
Vi kad krenete sa naprdivanjem, prdite do kraja. Istina je da u odnosima RA i Manijaka, mnogo više grešaka ima RA. I to se ne moze poreći. Razlog je jasan, Velež od 92ge nema pravo na gubitak boda na domaćem terenu, od 92ge bori se za svoj opstanak, ali ne na tabeli nego inače opstanak kao kluba. Živi u mnogo agresivnijem i zahtjevnijem okruzenju. I te greške nam godinama opraštaju HZ i Manijaci. Imaju i oni svojih grešaka, ne kazem. Ali mislim da je konačno ova smjena generacija u RA privedena kraju, da je opstanak kluba završen i da su konačno sposobni primiti na pravi način druge navijačke grupe. U ovom slučaju HZ i Manijake. Pred kraj prošle sezone položili su na Škriparima, Fukarama, Vulturesima, HZ, a ove na Robijašima. I ne tražim od vas lizanje sa protivničkim grupama, nego SAMO dobar prijem. HZ, Manijaci i Vulturesi više cijene prijem nego lizanje. Sutra sam siguran da će biti sve ok. Sjetite se samo prije mjesec dana prijema HZ u Sarajevu??? Odličan, izuzev isfrustriranih Pitara sa Istoka, koji su Pitari samo zato sto nema danas onih pravih starih na Koševu. Znači, takav treba biti. U nedelju čemo svi vidjeti kakav domačin ne treba biti. Sve u svemu, treba iči naprijed radi BiH fudbala i nas samih. A ne da danima nakon Želje i Sarajeva, veliki dio nas starijih treba zvati danima telefonima poznanike iz Sarajeva i sredjivati stvari na papanski način, zbog par napusenih likova koji za sobom povlače grupu. Toliko, izvinite na opširnosti.
A ti moderatoru Eagles, soli nekom drugom pamet o istoriji, historiji i povijesti. Sve što me zanima o Zrinjskom, saznam kad nekoga upitam. A vjeruj mi, jos nikoga nisam nikad nista pitao. I nemam namjeru.
Mostar u srcu, Velež do groba
A ti moderatoru Eagles, soli nekom drugom pamet o istoriji, historiji i povijesti. Sve što me zanima o Zrinjskom, saznam kad nekoga upitam. A vjeruj mi, jos nikoga nisam nikad nista pitao. I nemam namjeru.
- jedna si jedina
- Kontakt:
rekao si sve ko što jest i ovu raspravu je besmisleno više voditi, a ti eagles kući pa bajke pričajvfc1922 je napisao/la:Vi kad krenete sa naprdivanjem, prdite do kraja. Istina je da u odnosima RA i Manijaka, mnogo više grešaka ima RA. I to se ne moze poreći. Razlog je jasan, Velež od 92ge nema pravo na gubitak boda na domaćem terenu, od 92ge bori se za svoj opstanak, ali ne na tabeli nego inače opstanak kao kluba. Živi u mnogo agresivnijem i zahtjevnijem okruzenju. I te greške nam godinama opraštaju HZ i Manijaci. Imaju i oni svojih grešaka, ne kazem. Ali mislim da je konačno ova smjena generacija u RA privedena kraju, da je opstanak kluba završen i da su konačno sposobni primiti na pravi način druge navijačke grupe. U ovom slučaju HZ i Manijake. Pred kraj prošle sezone položili su na Škriparima, Fukarama, Vulturesima, HZ, a ove na Robijašima. I ne tražim od vas lizanje sa protivničkim grupama, nego SAMO dobar prijem. HZ, Manijaci i Vulturesi više cijene prijem nego lizanje. Sutra sam siguran da će biti sve ok. Sjetite se samo prije mjesec dana prijema HZ u Sarajevu??? Odličan, izuzev isfrustriranih Pitara sa Istoka, koji su Pitari samo zato sto nema danas onih pravih starih na Koševu. Znači, takav treba biti. U nedelju čemo svi vidjeti kakav domačin ne treba biti. Sve u svemu, treba iči naprijed radi BiH fudbala i nas samih. A ne da danima nakon Želje i Sarajeva, veliki dio nas starijih treba zvati danima telefonima poznanike iz Sarajeva i sredjivati stvari na papanski način, zbog par napusenih likova koji za sobom povlače grupu. Toliko, izvinite na opširnosti.
- TheManiacs
- Kontakt:
Potpis ovom postu! Aaa moderator,ne psuje se,nije skrenulo se sa teme,Postujemo pravila foruma,ti nam sad ne trebas..jedna si jedina je napisao/la:vfc1922 je napisao/la:Vi kad krenete sa naprdivanjem, prdite do kraja. Istina je da u odnosima RA i Manijaka, mnogo više grešaka ima RA. I to se ne moze poreći. Razlog je jasan, Velež od 92ge nema pravo na gubitak boda na domaćem terenu, od 92ge bori se za svoj opstanak, ali ne na tabeli nego inače opstanak kao kluba. Živi u mnogo agresivnijem i zahtjevnijem okruzenju. I te greške nam godinama opraštaju HZ i Manijaci. Imaju i oni svojih grešaka, ne kazem. Ali mislim da je konačno ova smjena generacija u RA privedena kraju, da je opstanak kluba završen i da su konačno sposobni primiti na pravi način druge navijačke grupe. U ovom slučaju HZ i Manijake. Pred kraj prošle sezone položili su na Škriparima, Fukarama, Vulturesima, HZ, a ove na Robijašima. I ne tražim od vas lizanje sa protivničkim grupama, nego SAMO dobar prijem. HZ, Manijaci i Vulturesi više cijene prijem nego lizanje. Sutra sam siguran da će biti sve ok. Sjetite se samo prije mjesec dana prijema HZ u Sarajevu??? Odličan, izuzev isfrustriranih Pitara sa Istoka, koji su Pitari samo zato sto nema danas onih pravih starih na Koševu. Znači, takav treba biti. U nedelju čemo svi vidjeti kakav domačin ne treba biti. Sve u svemu, treba iči naprijed radi BiH fudbala i nas samih. A ne da danima nakon Želje i Sarajeva, veliki dio nas starijih treba zvati danima telefonima poznanike iz Sarajeva i sredjivati stvari na papanski način, zbog par napusenih likova koji za sobom povlače grupu. Toliko, izvinite na opširnosti.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Et' samo da kažem da se ne slažem s tobom u svemu pogotovo oko tih kao naših grešaka koje nam opraštaju Horde Zla i Manijaci.Još ću samo na ovu tvoju konstataciju dodativfc1922 je napisao/la:Vi kad krenete sa naprdivanjem, prdite do kraja. Istina je da u odnosima RA i Manijaka, mnogo više grešaka ima RA. I to se ne moze poreći. Razlog je jasan, Velež od 92ge nema pravo na gubitak boda na domaćem terenu, od 92ge bori se za svoj opstanak, ali ne na tabeli nego inače opstanak kao kluba. Živi u mnogo agresivnijem i zahtjevnijem okruzenju. I te greške nam godinama opraštaju HZ i Manijaci. Imaju i oni svojih grešaka, ne kazem. Ali mislim da je konačno ova smjena generacija u RA privedena kraju, da je opstanak kluba završen i da su konačno sposobni primiti na pravi način druge navijačke grupe. U ovom slučaju HZ i Manijake. Pred kraj prošle sezone položili su na Škriparima, Fukarama, Vulturesima, HZ, a ove na Robijašima. I ne tražim od vas lizanje sa protivničkim grupama, nego SAMO dobar prijem. HZ, Manijaci i Vulturesi više cijene prijem nego lizanje. Sutra sam siguran da će biti sve ok. Sjetite se samo prije mjesec dana prijema HZ u Sarajevu??? Odličan, izuzev isfrustriranih Pitara sa Istoka, koji su Pitari samo zato sto nema danas onih pravih starih na Koševu. Znači, takav treba biti. U nedelju čemo svi vidjeti kakav domačin ne treba biti. Sve u svemu, treba iči naprijed radi BiH fudbala i nas samih. A ne da danima nakon Želje i Sarajeva, veliki dio nas starijih treba zvati danima telefonima poznanike iz Sarajeva i sredjivati stvari na papanski način, zbog par napusenih likova koji za sobom povlače grupu. Toliko, izvinite na opširnosti.

Ja bih ovim putem zamolio Manijake da nam oproste opet !

''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Ma j.....i MI i RA vas ba,vi fol nesto,pa vi ste bolan onu grupu RA na Bajramskom turniru napali njih 15-tak,a vas 100-tinjak na tribini,ljudi jedva pobjegli na nasu tribinu i poslije turnira uhvatili nekoliko RA i bacili im tene u Miljacku,vi ste bas olicenje postenja i junastva...,a zadnji derbi na Grbavici prolazimo ja i jaran pored strojorada,ide frajer bez navijackih obiljezja,prilazi sa strane i hinjski udara jarana i bjezi prema kaficu punom manijaka,ja trcim za njim kad prema meni stampedo 40-50 ljudi,ja ne bjezim(kad sam budala),sreca uletise specijalci na 5 metara od mene i manijaka i pocese udarat i vas i nas dvojicu,i vi mi kao ne bi napali 20 na 4,i ne bi puno vam je 4-tvorica,prpa guzi,nego vi napadate 50 na 2! I vi nasli nesto pricat ma MRS P....!domorocki je napisao/la:nikad nismo bili dobri sa ra.i prije rata i poslije.to kad smo vam razbili buseve,prvo gostovanje poslije rata,a vi pjevali hej sloveni na grbavici gdje nam je petokraka glave dosla.i opet mi parole pisali za podrsku velezu,pa nam vi prijateljski vratite-kamenjem!lizite se vi sa poganima pitarskim,j.... i vas i komsije nase,nista vam pomoci nece.s navijackog aspekta,ultrasi si su godinama ispred vas,nikad nece napasti 20 na 4,ko vi i vasi drugovi sa sjevera.satro navijaci.tako da vi balavurdijo-jedna si jedina-nemoj pricati gluposti,nisi kompetentan,jer ne znas ili zaboravljas neke stvari,doduse malo stariji znaju o cemu pricam!
Aaaa ti si taj pa sto odmah ne rece, vidi se na tebi neka hrabrost i ovako ne internetu ispricat cu ti jednu pricu od neki dan tridesetak Hz napalo cetvoricu momaka na Skenderiji i to mladjih momaka od 17-18 godina RASJERAO IH TAKSISTA SA PAJSEROM! E plakao sam od smjeha!Toliko o vasoj hrabrosti, **** taksista da znasaki-HZ je napisao/la:
Ma j.....i MI i RA vas ba,vi fol nesto,pa vi ste bolan onu grupu RA na Bajramskom turniru napali njih 15-tak,a vas 100-tinjak na tribini,ljudi jedva pobjegli na nasu tribinu i poslije turnira uhvatili nekoliko RA i bacili im tene u Miljacku,vi ste bas olicenje postenja i junastva...,a zadnji derbi na Grbavici prolazimo ja i jaran pored strojorada,ide frajer bez navijackih obiljezja,prilazi sa strane i hinjski udara jarana i bjezi prema kaficu punom manijaka,ja trcim za njim kad prema meni stampedo 40-50 ljudi,ja ne bjezim(kad sam budala),sreca uletise specijalci na 5 metara od mene i manijaka i pocese udarat i vas i nas dvojicu,i vi mi kao ne bi napali 20 na 4,i ne bi puno vam je 4-tvorica,prpa guzi,nego vi napadate 50 na 2! I vi nasli nesto pricat ma MRS P....!

Sto se tice RA jedan objektiva momak je sve rekao, a ne place niko i ni za cim samo kako posijes tako i nikne!
I ovdje se zakuhalo a u p.m umjesto da pricamo svi kako Velez .Borac Sarajevo Zeljo Siroki Brijeg dobro igraju mi seremo jedni po drugima e takvi smo mi nikad nam sranja dovoljno samo daj jos jos da seremo jedni po drugima e dokle vise 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
PA VAMA JE IZGLEDA SVE DRAZE OD VIJESTI DANA :
Dragi navijači, još jedan zajednički projekat je pred nama. Naime, od narednog četvrtka, u redovnom terminu od 19:30 sati, s emitovanjem počinje TV emisija “Rođeni, Rođeni”, posvećena isključivo našem klubu.
Zajednički je to projekat našeg medijskog partnera i sponzora Radio Televizije Mostar i našeg kluba, a sadržaj će biti posvećen dešavanjima u i oko kluba, sadržavaće analizu prethodne utakmice, ekskluzivne snimke svih pogodaka i najinteresantnijih detalja, razgovore sa stručnim štabom, igračima, te članovima Upravnog odbora kluba.
Gost prve emisije, koja je na programu u četvrtak (1.oktobar) u 19:30 sati, biće predsjednik Fudbalskog Kluba Velež Šefkija Vila.
Naravno, ovdje se nećemo zaustaviti, novi projekti su pred nama... Do tada, uživajte svakog četvrtka, u 19:30, ekskluzivno na programu RTVMO, u emisiji “Rođeni, Rođeni”!
NASTAVITE VI SA SVOJIM DJECIJIM KOMENTARIMA .....a to sto je napravljena i Velezova TV emisija to nije vazno
Dragi navijači, još jedan zajednički projekat je pred nama. Naime, od narednog četvrtka, u redovnom terminu od 19:30 sati, s emitovanjem počinje TV emisija “Rođeni, Rođeni”, posvećena isključivo našem klubu.
Zajednički je to projekat našeg medijskog partnera i sponzora Radio Televizije Mostar i našeg kluba, a sadržaj će biti posvećen dešavanjima u i oko kluba, sadržavaće analizu prethodne utakmice, ekskluzivne snimke svih pogodaka i najinteresantnijih detalja, razgovore sa stručnim štabom, igračima, te članovima Upravnog odbora kluba.
Gost prve emisije, koja je na programu u četvrtak (1.oktobar) u 19:30 sati, biće predsjednik Fudbalskog Kluba Velež Šefkija Vila.
Naravno, ovdje se nećemo zaustaviti, novi projekti su pred nama... Do tada, uživajte svakog četvrtka, u 19:30, ekskluzivno na programu RTVMO, u emisiji “Rođeni, Rođeni”!
NASTAVITE VI SA SVOJIM DJECIJIM KOMENTARIMA .....a to sto je napravljena i Velezova TV emisija to nije vazno

takodje ste poznati i po tome sto vadite nozeve,i otalo!!! i po gradu hvaatate djecu ito na tramvajskim stanicam i uzimate SABANSKE salove....kao i to da napadate 20 na jedan....i sad se cudis sto i mi to radimo????ma daj...... sorry za offf AL OVI STRUMFOVI,MEDVJEDI ILI STA VEC NISU.....fakat poslije svakog poraza skretnicara dosadjuju i spamaju po forumu,...ev sad dosli i na velezovu temu...ccccJoinUnion je napisao/la:Aaaa ti si taj pa sto odmah ne rece, vidi se na tebi neka hrabrost i ovako ne internetu ispricat cu ti jednu pricu od neki dan tridesetak Hz napalo cetvoricu momaka na Skenderiji i to mladjih momaka od 17-18 godina RASJERAO IH TAKSISTA SA PAJSEROM! E plakao sam od smjeha!Toliko o vasoj hrabrosti, **** taksista da znasaki-HZ je napisao/la:
Ma j.....i MI i RA vas ba,vi fol nesto,pa vi ste bolan onu grupu RA na Bajramskom turniru napali njih 15-tak,a vas 100-tinjak na tribini,ljudi jedva pobjegli na nasu tribinu i poslije turnira uhvatili nekoliko RA i bacili im tene u Miljacku,vi ste bas olicenje postenja i junastva...,a zadnji derbi na Grbavici prolazimo ja i jaran pored strojorada,ide frajer bez navijackih obiljezja,prilazi sa strane i hinjski udara jarana i bjezi prema kaficu punom manijaka,ja trcim za njim kad prema meni stampedo 40-50 ljudi,ja ne bjezim(kad sam budala),sreca uletise specijalci na 5 metara od mene i manijaka i pocese udarat i vas i nas dvojicu,i vi mi kao ne bi napali 20 na 4,i ne bi puno vam je 4-tvorica,prpa guzi,nego vi napadate 50 na 2! I vi nasli nesto pricat ma MRS P....!![]()
Sto se tice RA jedan objektiva momak je sve rekao, a ne place niko i ni za cim samo kako posijes tako i nikne!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ooo pa ti si znaci jedna od p....koja napada u coporu dva covjeka,sto to meni govoris da se vidi na meni neka hrabrost,kad si i sam vidio da nisam bjezao,mada sam trebao,a ti si pokazao kakav si junak taj dan,a kad si hrabar sto se nisi zaletio da pomognes toj 4-vorici,nesmijes kad nema copora. A sto se tice taksiste,pa svaki taksista u SA je ludji i opasniji od ijednog TimijevcaJoinUnion je napisao/la:Aaaa ti si taj pa sto odmah ne rece, vidi se na tebi neka hrabrost i ovako ne internetu ispricat cu ti jednu pricu od neki dan tridesetak Hz napalo cetvoricu momaka na Skenderiji i to mladjih momaka od 17-18 godina RASJERAO IH TAKSISTA SA PAJSEROM! E plakao sam od smjeha!Toliko o vasoj hrabrosti, **** taksista da znasaki-HZ je napisao/la:
Ma j.....i MI i RA vas ba,vi fol nesto,pa vi ste bolan onu grupu RA na Bajramskom turniru napali njih 15-tak,a vas 100-tinjak na tribini,ljudi jedva pobjegli na nasu tribinu i poslije turnira uhvatili nekoliko RA i bacili im tene u Miljacku,vi ste bas olicenje postenja i junastva...,a zadnji derbi na Grbavici prolazimo ja i jaran pored strojorada,ide frajer bez navijackih obiljezja,prilazi sa strane i hinjski udara jarana i bjezi prema kaficu punom manijaka,ja trcim za njim kad prema meni stampedo 40-50 ljudi,ja ne bjezim(kad sam budala),sreca uletise specijalci na 5 metara od mene i manijaka i pocese udarat i vas i nas dvojicu,i vi mi kao ne bi napali 20 na 4,i ne bi puno vam je 4-tvorica,prpa guzi,nego vi napadate 50 na 2! I vi nasli nesto pricat ma MRS P....!![]()

P.S. Sretno VELEZ,natrpajte Selju!
napuni do vrhaaki-HZ je napisao/la:ooo pa ti si znaci jedna od p....koja napada u coporu dva covjeka,sto to meni govoris da se vidi na meni neka hrabrost,kad si i sam vidio da nisam bjezao,mada sam trebao,a ti si pokazao kakav si junak taj dan,a kad si hrabar sto se nisi zaletio da pomognes toj 4-vorici,nesmijes kad nema copora. A sto se tice taksiste,pa svaki taksista u SA je ludji i opasniji od ijednog TimijevcaJoinUnion je napisao/la:Aaaa ti si taj pa sto odmah ne rece, vidi se na tebi neka hrabrost i ovako ne internetu ispricat cu ti jednu pricu od neki dan tridesetak Hz napalo cetvoricu momaka na Skenderiji i to mladjih momaka od 17-18 godina RASJERAO IH TAKSISTA SA PAJSEROM! E plakao sam od smjeha!Toliko o vasoj hrabrosti, **** taksista da znasaki-HZ je napisao/la:
Sto se tice RA jedan objektiva momak je sve rekao, a ne place niko i ni za cim samo kako posijes tako i nikne!![]()
P.S. Sretno VELEZ,natrpajte Selju!

Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Danas ocekujem glat pobjedu 3-0 i onda aBd u nedelju na nasem stadionu razvalit i hinjski na terenu i nultrase na tribinama 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
SINOC ODRADJENA- NOVA RED ARMY PJESMA -. "TVOJ DRES I MOJA KRV"..
ne znam kako da je postavim na ovaj forum
al vjerujem da ce vrlo brzo biti dostupna i na ovom forumu..
DRAMA DOBRA STVAR..
ne znam kako da je postavim na ovaj forum
al vjerujem da ce vrlo brzo biti dostupna i na ovom forumu..
DRAMA DOBRA STVAR..

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
dan je čudo ....ljepota ...nadam se da će tribine biti dobro ispunjene bez obzira sto je radni dan , i da cemo u pravom navijackom dekoru i ambijentu pobjediti nase sportske rivale sa Grbavice ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
bice gusto bice 0 2
poruka ovom join
union-u..
stara izreka kaze: ko tebe hljebom i ti njemu uzvrati istom mjerom
ko tebe kamenom i ti njega kamenom takodjer-
jer neispravno je na kamen uzvracat hljebom zar ne??
ti bi meni se cini volio da se svako ravna po vasoj/tvojoj volji ili ceifu?
nerealan si i subjektivan lik neki.. :ugeek:
postujem cinjenicu da ste dobro nastradali(prvenstveno od murije)
ali trebao bi i ti postovati cinjenicu da ste u dobroj mjeri svemu onom doprinjeli i vi sami..
slupali ste nakon samo dva tri kamena -pola triibine,
pa zamisli samo vasu reakciju da vam neko grbavicu pocne razvaljivati??
mislili ste da ste mudonje i to ste zeljeli pokazati(kapa dole)..
a poslije ste po novinama cvilili skoro pa svaki dan nekim izvjestajima<(
)..
popusili ste(prvenstveno od murije) degenek nevidjeni
a od nas ne znam realno gledano nakon npr bajramskog turnira, razvaljivanja stadiona??
sta ste mogli ocekivati?! hljeb mozda?!

stara izreka kaze: ko tebe hljebom i ti njemu uzvrati istom mjerom
ko tebe kamenom i ti njega kamenom takodjer-
jer neispravno je na kamen uzvracat hljebom zar ne??
ti bi meni se cini volio da se svako ravna po vasoj/tvojoj volji ili ceifu?
nerealan si i subjektivan lik neki.. :ugeek:
postujem cinjenicu da ste dobro nastradali(prvenstveno od murije)
ali trebao bi i ti postovati cinjenicu da ste u dobroj mjeri svemu onom doprinjeli i vi sami..
slupali ste nakon samo dva tri kamena -pola triibine,
pa zamisli samo vasu reakciju da vam neko grbavicu pocne razvaljivati??
mislili ste da ste mudonje i to ste zeljeli pokazati(kapa dole)..
a poslije ste po novinama cvilili skoro pa svaki dan nekim izvjestajima<(

popusili ste(prvenstveno od murije) degenek nevidjeni
a od nas ne znam realno gledano nakon npr bajramskog turnira, razvaljivanja stadiona??
sta ste mogli ocekivati?! hljeb mozda?!
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
2 prijateljska kluba i mnogo puta dokazano prijateljstvo navijaca ne treba prekidati,
vi ste isli sa nama pod bijeli brijeg mi sa vama u kakanj a ovi pitari samo mogu sanjati da ce nas velez namupmati
vi ste isli sa nama pod bijeli brijeg mi sa vama u kakanj a ovi pitari samo mogu sanjati da ce nas velez namupmati
Cuva Bog Zelju svog!
Jest majstore slazem se, ali ste danas mogli poslati navijače, a ne ove seljačine. Tu ću biti kratak. Primljeni ok, usli na tribinu, niko im nista, i poceli ostatku stadiona skandirati da su us.ta.ške pič.ke !!! Naravno, ostatak stadiona im je samo odgovorio aplauzom. Znači, kad dodju u rajvosa mogu samo izmisliti nekakav nedostatak prijema ili nesto slicno. Ali, eto vremena se mjenjaju. Heh. Sto se tekme tiče..mirzza je napisao/la:2 prijateljska kluba i mnogo puta dokazano prijateljstvo navijaca ne treba prekidati,
Zasluzeno i gotovo. Ova igra se igra da se postigne gol, Velež to nije uspio mada je imao tri zicera iz filmova.. Čola, Mrkva, Jugo. Uz slabo sudjenje Bjelice, sve ostalo osim jedne Zeljine prečke u početku, je za zaborav.
Ma dobro to za Manijake. Ponijelo ih malo na pocetku. I oni su majstore nesto kao i mi. Naucili gdje god odu da ih gadja kamenjem i staro i mlado. Sve sto ima snage da nosi i baci kamen. hehehe.
Za igru se slazem. Najbolji igrac Veleza, danas Cocalic iz Zelje. hehe... Kako udara glavom one svoje u odbrani, to je nevjerovatno. Pukao Mesica, ja mislio ode Mesic, vec mu se djenaza klanja....
I jos mi je nesto ostavilo dubok utisak danas...a to je ljudi moje da u repertoaru ove dvije navijacke grupe imaju dvije pjesme....Manijaci pjevaju nesto kao nema veze ako ne bude titula, a RA pjeva nema veze koja si liga....Hahahahhah zona sumraka..ma mamu im hebem nisu ni jedni ni drugi zasluzili ovakve ekipe, nego puno puno bolje...A manijaci danas mogu biti zadovoljniji jer se ispred njih dogodio ocigledan penal, i bar znaju gdje im sada idu novci iz uprave.....Bolje u sudacki savez, nego u njihove djepove....Pozzz svima.....Naprijed Miske, naprijed Dzeko.....
Za igru se slazem. Najbolji igrac Veleza, danas Cocalic iz Zelje. hehe... Kako udara glavom one svoje u odbrani, to je nevjerovatno. Pukao Mesica, ja mislio ode Mesic, vec mu se djenaza klanja....
I jos mi je nesto ostavilo dubok utisak danas...a to je ljudi moje da u repertoaru ove dvije navijacke grupe imaju dvije pjesme....Manijaci pjevaju nesto kao nema veze ako ne bude titula, a RA pjeva nema veze koja si liga....Hahahahhah zona sumraka..ma mamu im hebem nisu ni jedni ni drugi zasluzili ovakve ekipe, nego puno puno bolje...A manijaci danas mogu biti zadovoljniji jer se ispred njih dogodio ocigledan penal, i bar znaju gdje im sada idu novci iz uprave.....Bolje u sudacki savez, nego u njihove djepove....Pozzz svima.....Naprijed Miske, naprijed Dzeko.....
sanse su i dalje 50-50 po meni, dosta dobra tekma, bar koliko sam cuo
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.