NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

AboveTheLaw
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la AboveTheLaw » 12 avg 2012, 18:22

Moze vas preko 200 komotno .. 250-300 sigurno.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 12 avg 2012, 18:25

Kapellen je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
AboveTheLaw je napisao/la:Evo ovaj dio tribine je za goste.
slika
Hvala care, to je ulaz A ja mislim. Ima dosta mjesta, inače koliko je ulaz ?

Kolko care moze tu stat ljudi?
192 stolice..:)na ovih 6 redova a kako vidim ima jos 7 il 8 redova bez stolica.Moze sigurno se natrpat preko 400navijača. :D
OFK Gradina Srebrenik

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 avg 2012, 18:40

192 stolice za sjedenje, i jos 6 redova ispod...sto znaci jos recimo 192 komotna mjesta za sjedenje al bez stolica....a ako se uzme u obzir da vecina navijaca koji dodju da navijaju nece sjedit...racunaj da tu moze da stane nekih 250-300 ljudi na donjem djelu tribine...ako bi i na onom djelu gdje su stolice umjesto da sjede...stojali...moze se nagurat oko 500-600 ljudi ako se dodaju i one stepenice....ali eto ono ako ces realno...koliko bi moglo stat ljudi i da komotno sjede i gledaju utakmicu....oko 450...sto je i za Premijer ligu dovoljno kad je rijec o gostujucim navijacima, a kamoli za ovu nasu ligu gdje samo dodju gostujuci navijaci kada igras sa komsijama...

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 avg 2012, 19:55

Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

poslije Slobode izgleda ovako:
NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - FK Krajina 1
FK Krajsnik - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - FK Buducnost 1
FK Gorazde - NK Bratstvo x
NK Jedinstvo - NK Bratstvo bi mogo bit prvi poraz...al mozda i x
NK Bratstvo - NK Bosna 1
NK Podgrmec - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - NK Capljina 1
NK Troglav - NK Bratstvo x 2
NK Bratstvo - HNK Branitelj 1
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL
NK Bratstvo - NK Vitez 1

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 12 avg 2012, 20:11

Ma što ti dvoznaci na strani kad igrate.. to su čiste dvice, previše si pesimistično napisao. Svih 15 utakmica ćete pobjediti ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 avg 2012, 20:31

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma što ti dvoznaci na strani kad igrate.. to su čiste dvice, previše si pesimistično napisao. Svih 15 utakmica ćete pobjediti ;)
Ja znam da smo uz Gradinu bili najbolji tim jeseni prosle sezone...zadrzali smo najvaznije igrace, a oni koji su otisli nisu ostetili ekipu a zamjenjeni su dobrim pojacanjima, tako da neznam zbog cega nebi bio optimista...

A sto se tice ekipa protiv kojih igramo u gostima u ovoj polusezoni, 3 tima su novajlije u ovoj ligi i nisu pokazale nista posebno u prvom kolu, Krajsnik je slabiji nego prosle sezone a uzeli smo im bod kako se sjecam, a Iskra eto jedva 1:0 protiv Banovica....

Nego kako ide Gradini...2 kola kod kuce 2 boda?!?!?!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 12 avg 2012, 21:22

Prva liga FBiH - 1. kolo, Lukavac

Radnički - Bratstvo 0 : 0

Trener Muslimović nezadovoljan bodom
Bratstvo je u utakmici prvog kola Prve lige gostovalo u Lukavcu kod ekipe Radničkog i ostalo neporaženo. Susret je završio 0:0, što je možda i najpravedniji rezultat s obzirom na prikazano.
Susret je otvoren oprezno sa obje strane, tako da prvih pola sata igre protiče u nezanimljivoj igri. Tek u zadnjih 15-ak minuta prvog dijela domaći kreću nešto agilnije što je rezultiralo sa nekoliko poluprilika ali dalje od raspoloženog golmana Šabića nisu mogli.
Domaći su u prvom poluvremenu pogodili i stativu, tačnije golman Šabić je dobro intervenisao nakon šuta bivšeg igrača Bratstva, Hadžića.

U drugi dio obje ekipe ulaze dosta angažovanije. Domaći su zaprijetili sa nekoliko dobtih akcija, da bi ih presjekla odlična šansa Mujkića u iz 51. minute.

Samo minut kasnije poklon penal za domaćine. Jedna bezazlena situacija, Hadžić je gradio loptu ispred gola Bratstva, naslonio se na kapitena Šušu, pao, a na opšte iznenađenje svih na stadionu, sudija Zrnić je pokazao na bijelu tačku.

Sportska pravda je zadovoljena, nakon što je junak utakmice, Šabić uhvatio šut Trumića.

Nakon propuštene velike prilike, domaći su nestali sa terena a zaigrala je samo jedna ekipa - Bratstvo. Prvi je zaprijetio Šako, pogodivši spoljni dio mreže golmana Lugavića.

Bratstvo je zagospodarilo terenom u zadnjih pola sata, što je rezultiralo sa nekoliko odličnih prilika. Pokušao je Mahović, ali samo do domaćeg golmana. Šako i Diabang su unijeli dosta svježine u ekipu Bratstva ali i problema domaćoj odbrani. Najbolju priliku je propustio Mujkić kada se našao oči u oči sa domaćim golmanom Lugavićem ali šut je bio sve samo ne dobar.

Nakon toga u prilici je bio i Diabang ali umjesto šuta, pokušao je asistirati, što je bila pogrešna procjena. Jednu sumnjivu situaciju pomoćnik Čaušević je signalizirao kao ofsajd. U akciji je bio Mujkić, postigao je i gol, koji je na intervenciju pomoćnika, poništen.

Na kraju je završilo 0:0. Vjerovatno bi prije utakmice u taboru gračanlija pristali na bod, ali nakon odigrane utakmice i prikazanog na terenu, dojma smo da je Bratstvo sa malo više hrabrosti ali i koncetracije u odsudnim trenucima, veoma lahko moglo i do sva tri boda na otvaranju prvenstva.
Bkc

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2012, 21:33

Muslimovic vam znaci trener ?... cestitke na osvojenom bodu u Lukavcu, jer ipak je to kantonalni derbi ..eh sad ne znam koliko ste zadovoljni sa tim, ali ako Muslimovic nije, onda vjerovatno nije ni dio navijaca zadovoljan
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 avg 2012, 21:35

Cestitke Bratstvu na bodu, ali sto ovaj BKC portal moze lupati, to jos nisam vidio, bljak.

Evo priprema se video-izjava Muslimovica gdje konstatuje da je prezadovoljan bodom.

I penal nije poklonjen nego je cist sto ce se moci vidjeti na snimku koji dolazi uskoro.

Veliki pozdrav Gracanlijama i nadam se da cete ovoga puta uzvratiti gostoprimstvo.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 12 avg 2012, 21:47

Kako se zovu navijači Brastva?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 12 avg 2012, 21:50

Tuzla950 je napisao/la:Kako se zovu navijači Brastva?
Marokanci :lol:

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 12 avg 2012, 21:54

SaltCityAttack je napisao/la:Muslimovic vam znaci trener ?... cestitke na osvojenom bodu u Lukavcu, jer ipak je to kantonalni derbi ..eh sad ne znam koliko ste zadovoljni sa tim, ali ako Muslimovic nije, onda vjerovatno nije ni dio navijaca zadovoljan
Jeste Nusret Muslimovic, ma ja nešto i ne vjerujem da je on ne zadovoljan bodom, ipak svaki bod u gostima je bit i vazan i treba bit zadovoljan mozda je malo ljut sto smo mogli do sva tri boda ali eto..

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 12 avg 2012, 22:13

Zoom088 je napisao/la:Cestitke Bratstvu na bodu, ali sto ovaj BKC portal moze lupati, to jos nisam vidio, bljak.

Evo priprema se video-izjava Muslimovica gdje konstatuje da je prezadovoljan bodom.

I penal nije poklonjen nego je cist sto ce se moci vidjeti na snimku koji dolazi uskoro.

Veliki pozdrav Gracanlijama i nadam se da cete ovoga puta uzvratiti gostoprimstvo.
Bio sam na utakmici.Niti jedan igrac Bratstva se nije bunio nakon dosudjenog penala.Sudjenje je bilo vrhunsko,sudiji sve pohvale.Na tribinama bilo blizu 2 000 gledalaca,te oko 250-300 SIOUXa.Kvalitet utakmice i nije bio na zavidnom nivou.Ekipa Bratstva je za nijansu fizicki spremnija sto se vidjelo pred kraj meca kada je ekipa Bratstva i bila najagilnija .Sve u svemu.mozda i najrealniji ihod meca.
BosnaE

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 12 avg 2012, 23:05

Bunio se malo Pantic kod penala (zato je i dobio zuti karton).

Sve u svemu, drago mi je sto je konacno jedna utakmica izmedju ova dva kluba protekla fer i korektno i bez ijednog incidenta.

Veliki broj Gracanlija je bio na tribinama i niko im nije nista rekao, a takodjer i na terenu je bilo sve sportski.

Lijepo je to, lijepo...
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 12 avg 2012, 23:36

Zoom088 je napisao/la:Bunio se malo Pantic kod penala (zato je i dobio zuti karton).

Sve u svemu, drago mi je sto je konacno jedna utakmica izmedju ova dva kluba protekla fer i korektno i bez ijednog incidenta.

Veliki broj Gracanlija je bio na tribinama i niko im nije nista rekao, a takodjer i na terenu je bilo sve sportski.

Lijepo je to, lijepo...
Pa svima nama bi bilo lijepo da dodjemo u razne gradove i sportski odgledamo utakmice....nikomnisu smetali Siouxi prije 2 god...al smeta kad se podju pojedinci pretvarat u divljake...cast izuzetcima.. Al tako to biva...radi jednog koji je papak i napravi sranje svi se gledaju lose....jer svi dodju kao grupa navijaca...

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 avg 2012, 08:45

PlavoZuti je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma što ti dvoznaci na strani kad igrate.. to su čiste dvice, previše si pesimistično napisao. Svih 15 utakmica ćete pobjediti ;)
Ja znam da smo uz Gradinu bili najbolji tim jeseni prosle sezone...zadrzali smo najvaznije igrace, a oni koji su otisli nisu ostetili ekipu a zamjenjeni su dobrim pojacanjima, tako da neznam zbog cega nebi bio optimista...

A sto se tice ekipa protiv kojih igramo u gostima u ovoj polusezoni, 3 tima su novajlije u ovoj ligi i nisu pokazale nista posebno u prvom kolu, Krajsnik je slabiji nego prosle sezone a uzeli smo im bod kako se sjecam, a Iskra eto jedva 1:0 protiv Banovica....

Nego kako ide Gradini...2 kola kod kuce 2 boda?!?!?!
Niko nije rekao da niste bili najbolji tim pored nas.. ali ovo što si napisao je sve osim realno.

Pusti ti Gradinu, ovde se ne radi o nama. Ima ta tema, ali kad si već spomenuo. ..

Da , 2 boda iz 2 utakmice na STRANI, na tudem terenu. Protiv jednog Olimpika koji je bio najbolja gostujuca ekipa prosle sezone.. ;) ;) ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 13 avg 2012, 11:33

PlavoZuti je napisao/la:Znaci prvo kolo smo odigrali 0:0 u Lukavcu...ja mislim da ako pobjedimo Slobodu, mogli bi napravit jednu finu seriju rezultata...mislim da smo dovoljno jaki da neizgubimo bod kod kuce osim eto mozda protiv Slobode...i mislim da smo dovoljno jaki da nas neporaze u gostima timovi poput Krajsnika, Gorazda, novajlija Podgrmeca i Troglava. Iskra je dobra ali mislim da se moze dobit bod na 0:0...NK Jedinstvo je izgledalo dobro protiv ekipe Troglava koja nije pokazala puno u pripremnom periodu. Ako bi moro izdvojit ekipe od kojih mozemo izgubit u gostima u prvoj polusezoni...to su Iskra, Jedinstvo i Rudar...

NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - NK Bosna 1
FK Rudar - NK Bratstvo sigurno poraz za nas... osim ako do tad Kakanjci neodustanu od PL
NK Bratstvo - NK Vitez 1
Jesi ti siguran da vi igrate 1. ligu FBiH,ovakav optimizam jos nisam vidio. :lol: :lol: :lol:
Na kraju ce kao i protiv Iskre sva gostovanja zavrsiti minimalnim porazom,a snovi o bodu ili cak tri ce ostati samo san.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 avg 2012, 12:00

Ma druze ne osvrci se na ovo gore sto je on napisao, svako zeli bodove u gostima ali nije lako doci do njih.. mozda sa ovim ekipama koje su novajlije izvuce se X ili ili 2 a ovo ostalo su porazi..

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 avg 2012, 22:29

HzSM je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:
NK Iskra - NK Bratstvo X
NK Bratstvo - NK Bosna 1
NK Bratstvo - NK Vitez 1
Jesi ti siguran da vi igrate 1. ligu FBiH,ovakav optimizam jos nisam vidio. :lol: :lol: :lol:
Na kraju ce kao i protiv Iskre sva gostovanja zavrsiti minimalnim porazom,a snovi o bodu ili cak tri ce ostati samo san.
Mishure...pogledaj nase rezultate u prosloj sezoni protiv istih ekipa u gostovanjima...sacuvali smo ekipu i cak smo i jaci...a te ekipe kod kojih PREDPOSTAVLJAM da bi mogli uzet bodove u gostima nisu se pojacale il su ekipe koje su tek usle u ligu i neznam puno o njima al neocekujem da su se puno pojacale s'obzirom na konkurenciju za potragu igraca u svojim regijama...U SM ce tesko neki igrac doci prije Jedinstva...u Troglav ce rijetko ko doci pored Sirokog, Goska, Capljine...Iskra nije jaka jer je jedvaaaaaaa izvukla pobjedu protiv Buducnosti...a Gorazde je pred raspadanjem kako se prica...i zbog cega nebi bio optimista...izvukli smo bod kod Radnickog iz Lukavca..

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 13 avg 2012, 23:46

sretno Bratstvo u subotu !
ne sumnjam da ce te upisati sva tri boda.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.