Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Pasha » 12 avg 2012, 19:40

Ovako ima sjedište u Sarajevu. a prodaje proizvode i u Zenici i u Tuzli, što znači da je nacionalna kompanija. kad budu živili od prodaje proizvoda samo u sarajevskom kantonu, možeš pričati o sarajevskoj firmi. tako isto i BSO.
a BH Telecom je naravno sarajevska firma. :mrgreen:
a što se tiče pomoći sa državnog nivoa, ne federalnog, objasnio sam ti u prvom djelu prošlog posta. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2012, 19:44

Sve jasno. Ali hajde mi reci sto nijedna privatna firma koja ima sjediste van Sarajeva ne pomogne? Samo kratko i jasno ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 avg 2012, 19:44

Bilo je sponzora koji su nudili saradnju prije zadnjeg E.P, ali nazalost se nije moglo dogovoriti sa pojedincima iz saveza..Ove godine je sve drugacije i dosta toga je se promjenilo.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 avg 2012, 19:46

pa ko je pitao da pomognu? je li imaš siguran podatak, da je neko odbio?

ako imaš, napiši ovdje i da ga stavimo na stup srama. ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2012, 19:48

Pa bolan Pasha, ti znas da ja prakticno nikada ne lupam i izmisljam. Necemo ga sad na stub srama, Ramazan je mubarek su dani :D :D

Nego ti ako Bog da kod novog nacelnika od oktobra pa cemo razmisliti i o toj Areni. Taman da me ugostis tamo 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 avg 2012, 19:55

koliko god naš načelinik radio grešaka, nešto sam skeptičan da će biti promjenjen. dok nisu počeli da rade nebuloze ovi koji su sad na vlasti na državnom nivou, još sam i mislio da će biti nešto. a sad kako vidim po raspoloženju građana ne piše im se dobro. jedino ako ovi moji se pravo ne izdignu. novi smo, možda nešto bude od nas. a ja nađem sponzore, ako ponovo formiraju ženske selekcije. :lol: :lol: :lol: :lol:

uglavnom, ode ja previše u politiku.

očekujem da ćemo sa ili bez pomoći novih sponzora vjerovatno biti prvi u grupi.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 12 avg 2012, 19:59

tko ce danas otici iz Bihaca i ponuditi pare KSBIH ,nitko ni iz jednog dijela Bih jer nitko neda para tek tako,oni oji imaju pare i neznaju da repka igra dok nedode tekma!! ako ti pare trebaju ides i trazis, sto Harun i ostali rade ali u Sarejevu jer su i oni u Sarajevu, jer su sve najvece kompanije sa sjedistem u Sa,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 avg 2012, 20:04

http://www.youtube.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedi pogledati.

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 12 avg 2012, 20:45

Ko o cemu,oni o sponzorima i fimama...valjda se o tome brine savez, a ne vi ,dragi forumasi...

Ima li kakvih novosti sto se tice nase reprezentacije. Sinoc sam cuo da me Mirza Teletovic bio u ugodnom drustvu,s nekim djevojkama u jednom sarajevskom lokalu..znaci da je Aco pustio igrace da ga "zadaju" prije kvalifikacija :D
Kindže, kindže...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2012, 20:59

Adibhf88 je napisao/la:Ko o cemu,oni o sponzorima i fimama...valjda se o tome brine savez, a ne vi ,dragi forumasi...

Ima li kakvih novosti sto se tice nase reprezentacije. Sinoc sam cuo da me Mirza Teletovic bio u ugodnom drustvu,s nekim djevojkama u jednom sarajevskom lokalu..znaci da je Aco pustio igrace da ga "zadaju" prije kvalifikacija :D
Mirza je oženjen čovjek,ne bi trebalo pisati takve stvari ako nisi 100% siguran.
Ustvari,koga briga,ne bi se o tome uopće trebalo pisati,nas ovdje valjda zanima Mirza kao košarkaš za sve ostale tu je
slika
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 12 avg 2012, 21:40

LBJ MVP je napisao/la: Mirza je oženjen čovjek,ne bi trebalo pisati takve stvari ako nisi 100% siguran.
Ustvari,koga briga,ne bi se o tome uopće trebalo pisati,nas ovdje valjda zanima Mirza kao košarkaš za sve ostale tu je
slika

:mrgreen: :mrgreen:

slazem se. nemojte bacati takve bombe po forumu

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 12 avg 2012, 21:56

Nisu uopste bombe, vec i ako je u drustvu djevojke/djevojaka bio..mozda u drustvu svoje supruge, mene kao navijac interesuje, koliko je to Aco dopustio nasim reprezentaticima da provode vremena vani. Koliko je strog i sl.

Nisam nista lose mislio,niti "vezao" za Mirzu, cak naprotiv. Nek bude sa svojom suprugom, u to ne ulazim,ali ako je utakmica za 3 dana,neko da bude vani oko 01:00 ne znam koliko je OK...
Kindže, kindže...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2012, 22:42

neno#4 što nisi reko Harunu, ako već nije imo gdje da dođe nama, naš načelnik bi pristao na sve, siguran sam da bi sve troškove utakmice snosili naši. Znaš ko bi se još uz opštinu uključio sigurno :mrgreen:
Al niste mislili, kad može Veležu praviti stadion koda ne bi dao šta i repci da su tražili, bi sigurno :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2012, 23:09

legenda reala je napisao/la:neno#4 što nisi reko Harunu, ako već nije imo gdje da dođe nama, naš načelnik bi pristao na sve, siguran sam da bi sve troškove utakmice snosili naši. Znaš ko bi se još uz opštinu uključio sigurno :mrgreen:
Al niste mislili, kad može Veležu praviti stadion koda ne bi dao šta i repci da su tražili, bi sigurno :P
Kako mislis da ja obicni navijac tako lako mogu razgovarati sa generalnim sekretarom :? :? :?
Ja sto ovih informacija dobijem to sve bude iz druge ruke :roll: :roll:

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2012, 23:12

neno#4 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:neno#4 što nisi reko Harunu, ako već nije imo gdje da dođe nama, naš načelnik bi pristao na sve, siguran sam da bi sve troškove utakmice snosili naši. Znaš ko bi se još uz opštinu uključio sigurno :mrgreen:
Kako mislis da ja obicni navijac tako lako mogu razgovarati sa generalnim sekretarom :? :? :?
E izvini ja mislio ti neki bitan faktor u savezu, ja tebe zamišljam da si pravi neno :roll: :roll:
Al nije loš ovaj moj prijedlog, siguran sam :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2012, 23:18

legenda reala je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
E izvini ja mislio ti neki bitan faktor u savezu, ja tebe zamišljam da si pravi neno :roll: :roll:
Al nije loš ovaj moj prijedlog, siguran sam :P
Pa ja moj legenda...Prijedlog je fin, ali pod uslovom da gazda uleti i odradi posao 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 avg 2012, 23:23

Iz Opstine Tuzla izdali saopstenje gdje stoji da KS BIH nije nikada im poslao zahtjev za utakmice repke BiH u Mejdanu ! Oni kazu da ako KS BIH posalje zahtjev za igranje meca u Tuzli,taj ce zahtjev biti odobren..

Ko je sad upravu ??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 avg 2012, 23:25

neno#4 je napisao/la:
Pa ja moj legenda...Prijedlog je fin, ali pod uslovom da gazda uleti i odradi posao 8-) 8-)
Ja bi stavio ruku u vatru za njega i načelnika 8-)
Samo da je Harun bio pametan i na vrijeme došao i porazgovarao ili da je poslao dopis , mjesto što se molio Tuzli/Jasminu, sigurno ga ne bi odbili ;) Mogo je neke slabije utakmice/protivnike, a dobro bi prošo, oni bi snosili troškove organizacije, savez bi zaradio od karti 8-)

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 13 avg 2012, 00:16

harry_90 je napisao/la:Iz Opstine Tuzla izdali saopstenje gdje stoji da KS BIH nije nikada im poslao zahtjev za utakmice repke BiH u Mejdanu ! Oni kazu da ako KS BIH posalje zahtjev za igranje meca u Tuzli,taj ce zahtjev biti odobren..

Ko je sad upravu ??
Harun se nece vise ni oglasiti povodom toga,reci ce poceli kvalifikacije u Sarajevu,tu cemo ih i zavrsiti....siguran sam da postoji mnogo drugih problema oko organizacije utakmice u TZ. Kao npr. sto je Harun rekao "Koševi"....a do koševa,ima sigurno jos 1000 stvari....

zao mi je sto nece biti u TZ, bilo je divno biti dio ovoga: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kindže, kindže...

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 13 avg 2012, 00:51

lumani je napisao/la:
Sanikidze,Pachulia,Markoishvili su im najopasniji,stim sto imaju jos 3,4 dosta solidna igraca.
No i pored toga, BIH je favorit ove grupe,sto su same pripreme i pokazale!!

Na papiru mi nemamo nista bolju ekipu od njih (ako su u najjacem sastavu), a kako izgledamo na terenu u ozbiljnim utakmicama ubrzo cemo se uvjeriti. Istina je da smo dobro izgledali u pripremnim utakmicama, ali to su samo pripremne utakmice.

Ovdje je jako bitno da zavrsimo na prvoj poziciji, sto bi nam moglo donijeti laksi zrijeb na EP. Losa stvar je to sto s Gruzijom prvu igramo ovdje, pa i kakvu god razliku napravimo (ako dobijemo), oni tamo mogu stici. Ulazu dosta u kosarku, vole taj sport, par utakmica sto sam gledao iz prethodnih sezona atmosfera je fantasticna.. bojim se da ce im i sudije pripomoci ako bude trebalo.

Razmisljam malo o Kuzmicu, i mozda je dobra stvar sto je otisao, ovako bi samo uzimao minute Nurkicu (a zbog viska igraca Nurkic bi cesto i na tribinama presjedio), a igrac koji s 22 godine jos nije napravio nista u karijeri mislim da i ne zasluzuje biti ispred potencijala kakav je Nurkic, a bio bi vjerovatno da je ostao.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.