neno#4 je napisao/la:Umor jeste ucinio svoje, ali smo tako odigrali da je za nepovjerovati. Oni koji su bili na utakmici vidjeli su ko je unio preokret na teren. To je Marko Vukovic i sto je najcudnije dijete koje nije bilo planirano da igra uopce. Pogodio je super bitnu tricu, odigrao pozrtvovano u odbrani, isceprkao par lopti, povezao nase redove. Ja ne znam kako danas Neno nije isamar'o Vrapca. Dijete je danas odigralo svoju neku utakmicu, u nekom svijetu, ja sam Ginobili, zvijezda radim sta hocu. Razumijem da su Selimovici krivi za ovo, ali u reprezentaciji danas da ovako nikome ne das loptu je sramotno. Mene bi iskreno bilo sram pogledati suigrace kojima danas nisam zelio dati pas u kontri, na otvorenom sutu za tri, u reketu.
Buza na kraju rijesio utakmicu i donio nam pobjedu. Jusuf je imao puno problema sa njihovim centrom koji je odigrao odlicno kao i cijela ekipa Holandije. Ono sto sam ja dosada gledao igraju najljepsu kosarku, bez peglanja lopte, bez glumljenja zvijezda ili nesto slicno. Imali su jucer dan odmora, ali nasi su danas iscupali ovo. Kad smo gubili 32:20 stali smo u zonu koja nas je vratila u utakmicu. Tu smo ukrali par lopti, istrcali kontri i vratili se u mec. Poslije se i publika probudila.
respect prema tebi , ali fakat , i ja da nemam 2 male djece mozda bi isao , ali nema me ima 2-3 god

, pored olimpiskog finala ti gledas juniore Bosne

, to je strast prema kosarci