FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Sutra svi na stadion da se proslavi pobjeda protiv Bajerna..pradon .Reala..pardon Sarajeva.. 

Mens sana in corpore sano.
- Crni gavran
- Kontakt:
Sve je to u redu Djole, ali oni imaju Huseinovica, da li si realno razmisljao o tom detalju 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Naravno..ali jedan igrač,ma kakv bio ne čini tim..a uostalom nije MesiCrni gavran je napisao/la:Sve je to u redu Djole, ali oni imaju Huseinovica, da li si realno razmisljao o tom detalju

isto ti dođe pa i oni su divovidjoleprijedor je napisao/la:Sutra svi na stadion da se proslavi pobjeda protiv Bajerna..pradon .Reala..pardon Sarajeva..

- djoleprijedor
- Kontakt:
To ti ja pričamLesnar je napisao/la:isto ti dođe pa i oni su divovidjoleprijedor je napisao/la:Sutra svi na stadion da se proslavi pobjeda protiv Bajerna..pradon .Reala..pardon Sarajeva..

- Жика Павловић
- Kontakt:
' Гавране, ' се ' ", " " " $ % у ? сурову "...Crni gavran je napisao/la:Sve je to u redu Djole, ali oni imaju Huseinovica, da li si realno razmisljao o tom detalju

- kupus army
- Kontakt:
Iskren@ Jel ti druze vidis da je taj tvoj Handzic propo ko zeton,pa 3 godine samo ide niz brdo.Sledece se zone ide on u Vrbanjusu.Ti se kao predstavljas kao navijac Sarajeva,a ovdje prizeljkujes neke pobjede Rudara,kako te nije stid?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Za Sarajevo za Horde Zla eto nas sutraaaaa !!
trpamo vas do krajaaaa

trpamo vas do krajaaaa

Svi na stadion! 

Zbog tebe se sinoć pilo... 
Već se cuga po klupama, svi na stadion!

Već se cuga po klupama, svi na stadion!

- djoleprijedor
- Kontakt:
Lijep dan,lijepo vrijeme ,svi uslovi za pobbjedu nad Sarajevom

- Drina Jedina
- Kontakt:
Iskren je napisao/la:Naravno pobjeda nego sta ..Po jedan gol od bivseg Zeljovca ROVCANINA i jedan gol od bivseg pitara HANDZICA ...Ostalo sto udje dobro je -)ZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza jošSretno !!
ti si jedna obična sarajevska ****, učini uslugu čovječanstvu i ubi se odmah. ****
Ljubav za tebe mjere nema !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala vam što ste nas dotukli.
Hvala,cao 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kako napisem tako i stoji iza toga eto ga djole trica budite ponosni igrali ste s evropsko ekipom ja volim samo SARAJEVOOOOOvecaveca je napisao/la:Spasavamo sezonu s vama ima tri komada hladno da primitedjaba vam tribina i sve
ja volim samo tebe Sarajevo!U nedelju ce te da vidite kako igraju evropsko ekipe na terenu!

djoleprijedor je napisao/la:Sutra svi na stadion da se proslavi pobjeda protiv Bajerna..pradon .Reala..pardon Sarajeva..
E pa misevi uvali vam Bajern pardon Real pardon Sarajevo 3 komada. Dakle za vas smo i dalje divovi. Sto je najsmejsnije, ovo vam je bila najbolja sansa u narednih 20 godina da nas uzmete. Vasa sreca pa su nam igraci umorni i razocarani inace bi zavrsilo dvocifreno.Lesnar je napisao/la: isto ti dođe pa i oni su divovi
Ovo vam je bila kazna sto niste htjeli odgoditi tekmu. Koji ste vi samo pacovi.
A i Celik je za vas bar Juventus tako da se ne trebate porediti ni sa njima.
-
- Kontakt:

Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Volio bih da nam netko iz Prijedora onako posteno opise danasnju utakmicu,jel to bilo akcija neki,ili samo individualni kvaliteti igraca Sarajeva?Sretno u nastavku ipak smo mi divovi 

-
- Kontakt:
ZlatnaDolina je napisao/la:Sretno u nedjelju Prijedorčani, razvalite ih u svakom smislu, vidite da neznaju gdje se nalaze, boli guza jošSretno !!

Doduše drot je, njemu ne treba zamjeriti puno. Ono znaš.... drot.....
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
Navikli su oni da protiv nas nema veselja za njih,evo 4-rta godina kako nas nisu uzeli u Prijedoru sto se tice lige
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".