NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
treba to sjebat sve ,samo kovacevic igra
-
- Kontakt:
Kovacevic nas spasava od pravog brodoloma.
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 12 avg 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
swe glumci i zvijezde...Gradacac je napisao/la:Jooj kako sam se nadao pred ovu sezonu evo konacno reko napravismo dobar posao sada cemo da igramo kako treba! A vidi te vi odo? Gosk? Pa ko da igram sa MC ili Barselonom! Sramota

momke treba podrzati ,ali brate sramota je da nam gabela napravi oko 50 prilika ,pa imamol ikako vezni red yebemu majku.pa sta ocekivati sada kada nam dode zeljo.mislim da smo malo u gabuli 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
protiv zelje je samo pitanje kolko ce bit komada u nasoj mreziGradacac je napisao/la:Jooj kako sam se nadao pred ovu sezonu evo konacno reko napravismo dobar posao sada cemo da igramo kako treba! A vidi te vi odo? Gosk? Pa ko da igram sa MC ili Barselonom! Sramota
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
nisamo care u GABULI MI SMO U GABELI PROSULI PODOVE KO POCETNICI SRAMOTA JEL ONI JEDU STA?
-
- Kontakt:
Sta se desava sa nasom ekipom ?????
treba ih hebat sve redom da bi se malo popravili...Bosanski zmaj je napisao/la:Sta se desava sa nasom ekipom ?????
-
- Moderator
- Kontakt:
Husic majstorastra1922 je napisao/la:momke treba podrzati ,ali brate sramota je da nam gabela napravi oko 50 prilika ,pa imamol ikako vezni red yebemu majku.pa sta ocekivati sada kada nam dode zeljo.mislim da smo malo u gabuli

šta bi vam Đelma značio

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ZNACI OPET PORED OVAKIVH POSTOVA IMAO SAM NADU, ZELJU, DA CE IZJEDNACITI ALI ONI KO MULIC STA JE OVO LJUDI JEL OVO NORMALNO? KO KOGA OVDJE ZAHEBAVA? EH OVO JE VEC PREVSE! MI MISLISI POBIJEDITI BORAC HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA
PA NE MOZEMO GOSK POBIJDITI MI BI POBIJEDILI BORAC
PA NE MOZEMO GOSK POBIJDITI MI BI POBIJEDILI BORAC
ne treba im jos nista jbt ,ako se ne budu kod kuce borili onda im treba
treba i vama kao i nama po jedno 4 takva igraca pa bi tek tada nesto nasim ekipama znacilo...Benjo_AFC86 je napisao/la:Husic majstorastra1922 je napisao/la:momke treba podrzati ,ali brate sramota je da nam gabela napravi oko 50 prilika ,pa imamol ikako vezni red yebemu majku.pa sta ocekivati sada kada nam dode zeljo.mislim da smo malo u gabuli![]()
šta bi vam Đelma značioisto koliko nama Husić sad !!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ne sikiraj se, tek je pocetakbondich je napisao/la:treba i vama kao i nama po jedno 4 takva igraca pa bi tek tada nesto nasim ekipama znacilo...Benjo_AFC86 je napisao/la:Husic majstorastra1922 je napisao/la:momke treba podrzati ,ali brate sramota je da nam gabela napravi oko 50 prilika ,pa imamol ikako vezni red yebemu majku.pa sta ocekivati sada kada nam dode zeljo.mislim da smo malo u gabuli![]()
šta bi vam Đelma značioisto koliko nama Husić sad !!!!

GOSK ima trenera dobrog, sigurno je taktiku napravio.. a i vasi su vjerovatno pomalo neuigrani Kuntic stalno rotira
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Nije katasrtofa izgubiti dvije vezane utakmice u gostima, nego sto u te dvije utakmice nismo sastavili kako treba jednu akciju.
Ja sam opet optimista i vjerujem da ce nasi vrlo brzo doci do sebe i biti u sredini tabele.
Naprijed Zvijezda!
Ja sam opet optimista i vjerujem da ce nasi vrlo brzo doci do sebe i biti u sredini tabele.
Naprijed Zvijezda!
Eh šta bi vi da vam nema Gradine i Radnika...igrali sledeće sezone Federalnu ligu.. 

OFK Gradina Srebrenik
meni je najgore to ce se sad nasi mnogi nasladivati ovim losim rezultatima,ko ce ih trpit
...mislim da je ovim porazom nasa ekipa pokazala da ce ove godine njihov plafon biti 8-12 mjesto.ja sam iskreno razocaran jer sam vjerovao da imamo dobru ekipu... A KUNTICU PORUCUJEM DA OPET SAKRIVA EKIPU OD NAS NEKA TRENIRA PO SELIMA I NEKA ISTO TAKO SA SELIMA IGRA PRIJATELJSKE UTAKMICE. bolje bi mu bilo da je odigrao koju jacu prijateljsku utakmicu mozda bi vidio gdje skripi a ne pobjedivati srbijanske nizeligase minimalnim rezultatom.mislim da ako sada ne dobiju zelju kuntic moze pakovati kofere

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
GOŠK slavio u Gabeli
Drugo gostovanje i drugi poraz Zvijezde
Iako se navijači Zvijezde, uglavnom, po dobrom sjećaju prethodnih gostovanja u Gabeli, danas je njihov klub poražen od GOŠK-a.
Zvijezdi je raspored donio nikad teži početak prvenstva. Izabranici Zorana Kuntića prva dva meča gostuju, a zatim dočekuju Željezničar na Banja Ilidži. Očito da se u Gradačacu uključio alarm za uzbunu, jer Zvijezda je u prva dva gostovanja upisala dva poraza.
Prvi u Banjoj Luci s 3:0 od Borca, a danas je od igrača u crveno-bijelim dresovima uspješniji bio GOŠK.
Sjetit će se Zvijezdini navijači da su u Gabeli prije nekoliko sezona slavili plasman u Premijer ligu nakon pobjede nad GOŠK-om, a sada, u rangu najboljih bh. klubova, domaćin se nije dao iznenaditi.
Prvu priliku na utakmici je imao Žderić, no nije pogodio. U drugom je dijelu isti igrač spasio svoju momčad, jer je s gol-linije izbacio loptu i spasio čist gol Gradačačana. U 60. minuti GOŠK je stigao do vodstva. Jusufbašić je poentirao s bijele tačke za slavlje domaćih.
Imao je GOŠK dvije kolosalne šanse da udvostruči prednost, no ostalo je 1:0. Gabeljani su trenutno na četiri boda. U prošlom su kolu uzeli bod baš u Gradačcu, ali tada protiv Gradine iz Srebrenika.
Drugo gostovanje i drugi poraz Zvijezde
Iako se navijači Zvijezde, uglavnom, po dobrom sjećaju prethodnih gostovanja u Gabeli, danas je njihov klub poražen od GOŠK-a.
Zvijezdi je raspored donio nikad teži početak prvenstva. Izabranici Zorana Kuntića prva dva meča gostuju, a zatim dočekuju Željezničar na Banja Ilidži. Očito da se u Gradačacu uključio alarm za uzbunu, jer Zvijezda je u prva dva gostovanja upisala dva poraza.
Prvi u Banjoj Luci s 3:0 od Borca, a danas je od igrača u crveno-bijelim dresovima uspješniji bio GOŠK.
Sjetit će se Zvijezdini navijači da su u Gabeli prije nekoliko sezona slavili plasman u Premijer ligu nakon pobjede nad GOŠK-om, a sada, u rangu najboljih bh. klubova, domaćin se nije dao iznenaditi.
Prvu priliku na utakmici je imao Žderić, no nije pogodio. U drugom je dijelu isti igrač spasio svoju momčad, jer je s gol-linije izbacio loptu i spasio čist gol Gradačačana. U 60. minuti GOŠK je stigao do vodstva. Jusufbašić je poentirao s bijele tačke za slavlje domaćih.
Imao je GOŠK dvije kolosalne šanse da udvostruči prednost, no ostalo je 1:0. Gabeljani su trenutno na četiri boda. U prošlom su kolu uzeli bod baš u Gradačcu, ali tada protiv Gradine iz Srebrenika.
CISTO SUMNJAM DA CE ON TE POESLJE ZELJE DOBIT NOGU... IMA TU PEŠTALIĆ IZA NJEGA... bilo kao bilo ovo je sramtno da u 2 kola gola nisamo dali a da smo primili 4astra1922 je napisao/la:meni je najgore to ce se sad nasi mnogi nasladivati ovim losim rezultatima,ko ce ih trpit...mislim da je ovim porazom nasa ekipa pokazala da ce ove godine njihov plafon biti 8-12 mjesto.ja sam iskreno razocaran jer sam vjerovao da imamo dobru ekipu... A KUNTICU PORUCUJEM DA OPET SAKRIVA EKIPU OD NAS NEKA TRENIRA PO SELIMA I NEKA ISTO TAKO SA SELIMA IGRA PRIJATELJSKE UTAKMICE. bolje bi mu bilo da je odigrao koju jacu prijateljsku utakmicu mozda bi vidio gdje skripi a ne pobjedivati srbijanske nizeligase minimalnim rezultatom.mislim da ako sada ne dobiju zelju kuntic moze pakovati kofere
veliki sam optimista sto se tice zvijezde al mislim da smo mi daleko od nereisenog rezultata sa zeljom poraz nam ne gine sa ovokvom igromastra1922 je napisao/la:meni je najgore to ce se sad nasi mnogi nasladivati ovim losim rezultatima,ko ce ih trpit...mislim da je ovim porazom nasa ekipa pokazala da ce ove godine njihov plafon biti 8-12 mjesto.ja sam iskreno razocaran jer sam vjerovao da imamo dobru ekipu... A KUNTICU PORUCUJEM DA OPET SAKRIVA EKIPU OD NAS NEKA TRENIRA PO SELIMA I NEKA ISTO TAKO SA SELIMA IGRA PRIJATELJSKE UTAKMICE. bolje bi mu bilo da je odigrao koju jacu prijateljsku utakmicu mozda bi vidio gdje skripi a ne pobjedivati srbijanske nizeligase minimalnim rezultatom.mislim da ako sada ne dobiju zelju kuntic moze pakovati kofere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.