Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Zenichanin
- Kontakt:
Re: Arsenal
odvali vam čovjek prečku

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Gervinho 4 : 0
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Izgleda da ce dobiti zadnjih 10 minuta da se pozravi sa navijacima...farewell Arsenal fansfrankqqqqq je napisao/la:Šta ga ima pokazivati kad su ga naveli kao izmjenu. Ući će uskoro umjesto Poldija.neo je napisao/la:Jel' kamera pokazala RvP na klupi ? Jedini on nije usao u igru od ovih igraca...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
dali mu kapitensku.
Wengeru sto malca izbaci.
Wengeru sto malca izbaci.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Pa on i jeste vas kapiten 
"It's one of premier league's oldest lessons .
- vedofeelgood
- Kontakt:
Naš nego ciji drugi 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Uletio je umjesto Poldija oko 70 min,valjda je za toliko spremanneo je napisao/la:Jel' kamera pokazala RvP na klupi ? Jedini on nije usao u igru od ovih igraca...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Jao RVP-a kako se kreće, kao da igra 300 minuta, a ne 10 jbt ...nigdje veze, totalno nezainteresovan.
Gervinho
Gervinho

Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 12 avg 2012, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
mandraX je napisao/la:Jao RVP-a kako se kreće, kao da igra 300 minuta, a ne 10 jbt ...nigdje veze, totalno nezainteresovan.
ako ce vako igrat sljedece sezone,dajte 20 M i bye bye
- frankqqqqq
- Kontakt:
Transfer mu je u glavi očito, treba ga što prije prodati..mandraX je napisao/la:Jao RVP-a kako se kreće, kao da igra 300 minuta, a ne 10 jbt ...nigdje veze, totalno nezainteresovan.
Evo i publika ga je pozdravilafrankqqqqq je napisao/la:Transfer mu je u glavi očito, treba ga što prije prodati..mandraX je napisao/la:Jao RVP-a kako se kreće, kao da igra 300 minuta, a ne 10 jbt ...nigdje veze, totalno nezainteresovan.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Vjerovatno i zadnji pozdrav od navijača ArsenalamandraX je napisao/la:Evo i publika ga je pozdravilafrankqqqqq je napisao/la:Transfer mu je u glavi očito, treba ga što prije prodati..mandraX je napisao/la:Jao RVP-a kako se kreće, kao da igra 300 minuta, a ne 10 jbt ...nigdje veze, totalno nezainteresovan..
Kad će dočekat' ovakav pozdrav kao Lucas od navijača Kolna?frankqqqqq je napisao/la: Vjerovatno i zadnji pozdrav od navijača Arsenala
- Zenichanin
- Kontakt:
jao Poldi-a
cijene ga navijaci i to puno
cijene ga navijaci i to puno
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Sta vi mislite hocel Arshavin ostat,ja mislim da ce ga AW ostaviti,i da planira poldija koristi kao SS ili napadaca,tako da ce lijeva krila bit Gerv/Arsha a desna Walcott/OX ?
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne znam, vjerujmandraX je napisao/la:Kad će dočekat' ovakav pozdrav kao Lucas od navijača Kolna?frankqqqqq je napisao/la: Vjerovatno i zadnji pozdrav od navijača Arsenala
RVP is like an ex who cheated
on you. You'd take her back
because she's extremely hot
but you wouldn't trust her
fully again
U drugom poluvremenu nista posebno. Veliki broj izmjena doprinio je tome da tempo splasne do minimalca. Igraci su bukvalno presetali cijelo drugo poluvrijeme. Mi smo postigli gol preko Gervinha, koji je i pored toga dokazao da niej u formi i da jos mora raditi. RvP se vjerovatno oprostio od Arsenala sa ovom utakmicom, ali ipak postoje sanse da ostane. Ja bih volio da do toga dodje samo ako ce produziti ugovor, u protivnom nista. Arshavin podsjetio na one dane kada je tek dosao u Arsenal, dok je Chamak potpuno izgubljen na terenu. Mislim da je on sljedeci na izlaznim vratima i da bi mogao otici vec na zimu, ako ne ode sada.
Sve u svemu, odlicno odradjena generalka i sada se 100% skoncentrisati na EPL. U prvom kolu igramo protiv Suthamptona i ocekujem da u prvenstvo krenemo pobjedom.
Sve u svemu, odlicno odradjena generalka i sada se 100% skoncentrisati na EPL. U prvom kolu igramo protiv Suthamptona i ocekujem da u prvenstvo krenemo pobjedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.