OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Kadeti Gradine nakon 45. minuta susreta gube od Olimpika sa visokih 5-0.
Nastupaju sa 11 rezervnih igrača, zbog problema sa registracijom i nekog Comet sistema.
Nastupaju sa 11 rezervnih igrača, zbog problema sa registracijom i nekog Comet sistema.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
To se opet trazi razlog zbog cega gube 

-
- Moderator
- Kontakt:
Kadeti ionako nisu ni u pola dobri, kao sto su juniori..zuka_TM je napisao/la:To se opet trazi razlog zbog cega gube
jos ovo, cak mislim da nemaju ni rezervnog igraca:D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Utakmica između kadeta Gradine i Olimpika je prekinuta.
Kadeti plavih su ostali sa samo 6 igrača na terenu (povrede). Samo jedna izmjena napravljena.
Kadeti plavih su ostali sa samo 6 igrača na terenu (povrede). Samo jedna izmjena napravljena.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bruke!!Benjo_AFC86 je napisao/la:Utakmica između kadeta Gradine i Olimpika je prekinuta.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Kontakt:
Kod kojeg rezultata je prekinuto?
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam vjeruj. Bilo je 5-0 na poluvremenu.ivan.balic je napisao/la:Kod kojeg rezultata je prekinuto?
Samo 12 igrača otišlo (prva postava + klupa) , radi registracija.. nekakav sistem nisu prošli šta znam.
Ova generacija kadeta je loša stvarno. Uvijek smo imali dobar omladinski pogon, juniori su dosta bolji za razliku od kadeta

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam vjeruj. Bilo je 5-0 na poluvremenu.ivan.balic je napisao/la:Kod kojeg rezultata je prekinuto?
Samo 12 igrača otišlo (prva postava + klupa) , radi registracija.. nekakav sistem nisu prošli šta znam.
Ova generacija kadeta je loša stvarno. Uvijek smo imali dobar omladinski pogon, juniori su dosta bolji za razliku od kadeta
Evo znam ja. Sad sam se raspitao. Bilo je 8:0 i onda su se jedan po jedan igrač Gradine počeli valjati i kao povrijeđeni. Inače, delegat je prije utakmice sa terena sa zagrijavanja odstranio pet igrača Gradine, jer nisu imali valjane papire.
Bruka!!!
Skontali bolje napustit da se registruje 3-0 nego izgubit 10-0.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ne znam vjeruj. Bilo je 5-0 na poluvremenu.ivan.balic je napisao/la:Kod kojeg rezultata je prekinuto?

OFK Gradina Srebrenik
Trebali ste dobro razmisliti je li ovo liga za vas.
-
- Moderator
- Kontakt:
papir je napisao/la:Trebali ste dobro razmisliti je li ovo liga za vas.

Šta ćeš reći za GOŠK-a onda i njihove kadete?
Znam da su nam juniori koliko toliko dobri, za sredine tabele.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
aa sto nije ?? kad moze jedan GOSK iz vukejebiine igrat..moze i Gradina koja je bila prije 8,9 godina standardan premijer ligas !!!papir je napisao/la:Trebali ste dobro razmisliti je li ovo liga za vas.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma bravoblue815 je napisao/la:aa sto nije ?? kad moze jedan GOSK iz vukejebiine igrat..moze i Gradina koja je bila prije 8,9 godina standardan premijer ligas !!!papir je napisao/la:Trebali ste dobro razmisliti je li ovo liga za vas.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.
-
- Moderator
- Kontakt:
šta izlazili sa terena? o čemu pričaš majstorepapir je napisao/la:Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.

problemi sa comet sistemom nekakvim kao sto ti napisah.. aj brini se za svoj klub ne moras za nas

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:šta izlazili sa terena? o čemu pričaš majstorepapir je napisao/la:Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.![]()
![]()
problemi sa comet sistemom nekakvim kao sto ti napisah.. aj brini se za svoj klub ne moras za nas
Pozdrav idem na tekmu. Idem tu preko puta gledati osvajača duple krune. Smiješni ste.
papir je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:šta izlazili sa terena? o čemu pričaš majstorepapir je napisao/la:Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.![]()
![]()
Pozdrav idem na tekmu. Idem tu preko puta gledati osvajača duple krune. Smiješni ste.
Zadnja izmjena: blue815, dana/u 12 avg 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tek je sezona počela..Gradina ima dobru omladinsku školu..uvijek imala..To će pokazat i ova sezona..papir je napisao/la:Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.
OFK Gradina Srebrenik
potpisujemBrcko87 je napisao/la:Tek je sezona počela..Gradina ima dobru omladinsku školu..uvijek imala..To će pokazat i ova sezona..papir je napisao/la:Izgleda da ste našli dobre uzore u sastavu iz Gabele. Čuj izlazili sa terena. To ni GOŠK ne radi da se razumijemo.

Bogami dvije domace utakmice 2 boda,lose do bola,grcevita borba za opstanak jbg.Jos stace biti kad dodju,siroki zrinjski sarajevo zeljo celik itd,bogami slabo.Sretno zelim gradini u nastavku.
Trenutno korisnika/ca: Skojevska, tuzlanskinacin i 7 gostiju.