Ma radi , evo ja slušam tu. Moraš instalirat plug-in i radi 100%.Luka je napisao/la:jel ima neko link bh radija koji prenos utkamice..ovaj gore sto je psotavio link taj ne radi...kad vi nas nam vec dajete podrsku na tribinama da i mi barem ovako preko radija hehe..puno srece u nastavku 2 pol..
NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dragon Town
pljuste prilike na podavali...pomozi boze

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
eto primismo baju 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
penal...astra1922 je napisao/la:eto primismo baju
jesmo losi u p.m
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
- edo_malesak
zar je to bitnomoranjak je napisao/la:penal...astra1922 je napisao/la:eto primismo baju
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Kakav li je penal samo bio da mi je da vidim!Prvo mi zaprijetimo vade loptu sa gol linije i njima penal posle toga odmah! hmm ajd mozda su u pravu
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa bitno je, pitaj Boga sta je sve sad dole, a kad su gostovali u gradaccu proslo kolo, 2 penala ne sudi..
otkud bas da mjesna zajednica ta bude u Premieri, vidis da se izvlace na sve nacine, i imaju nekog covjeka u savezu ili tako slicno
otkud bas da mjesna zajednica ta bude u Premieri, vidis da se izvlace na sve nacine, i imaju nekog covjeka u savezu ili tako slicno
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Domaćinski...kad nemogu oni moze penal...Gradacac je napisao/la:Kakav li je penal samo bio da mi je da vidim!
necu grijseiti duse mozda je i bio penal ali cisto sumnjam jbg drugu godinu su u PL stadion im oranica kod mene je kod komsije basca sa krompirom ravnija 

- edo_malesak
ocigledno da nasi nisu naucili osnove fudbala
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
Kaze novinar da se nasi nisu bunili za penal, tako da je izgleda bio cist.Ne treba se na to obazirat treba poceti nesto igrati momci sada moraju dati 150% kako bi izvukli povoljan rezultat.Imamo stvarno pretezak reaspored na startu,vjerujem da cemo doci do daha, tamo negdje oko 10 kola.
NAPRIJED ZMAJEVI!
NAPRIJED ZMAJEVI!
nebitno bio,nebio penal al ljudi mi jos nismo dali ni jednog gola a primili 4....Gradacac je napisao/la:necu grijseiti duse mozda je i bio penal ali cisto sumnjam jbg drugu godinu su u PL stadion im oranica kod mene je kod komsije basca sa krompirom ravnija

imal gdje jos koja radio stanica da prenosi danas ovo da slusam wmp mi je praistorijski 

- edo_malesak
http://tunein.com/tuner/?StationId=1765&# probaj ovakoGradacac je napisao/la:imal gdje jos koja radio stanica da prenosi danas ovo da slusam wmp mi je praistorijski
nece pa nece boze sacuvaj a da mi ne treba prokino bi on
nek je milanovic uso ,jeb ga on
slabo slabo....
daleko nas najbolji igrac kovacevic...izgleda da smo se samo branili... 

Jooj kako sam se nadao pred ovu sezonu evo konacno reko napravismo dobar posao sada cemo da igramo kako treba! A vidi te vi odo? Gosk? Pa ko da igram sa MC ili Barselonom! Sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.