FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
ako neko ima kakve informacije ... neka podjeli sa ostalima!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imate u Avazu danasnjem misljenje Jovica o Zeti i o situaciji kakva je bila, te zali sto nije odgodio Celik...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam vidio na onom OVI stream na facebooku, jucer, odnosno sinoc su napisali, sutra prenosimo rudar sarajevo, ostanite uz nas, pa eto i vi ostanite uz njih i vidite ima li i sta:Dazizmpj je napisao/la:ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
edit :
OVI stream
Prije 14 h
Obavjestavamo sve clanove nase fb stranice da cemo sutra raditi stream utakmice Rudar - Sarajevo.
Stoga, ostanite uz nas!
Sviđa mi se · · Podijeli
15 ljudi se ovo sviđa
Za zivot cijeli!
buraz znam za ovo ....ali oni se oslanjaju an mojutv .....a na tom kanalu jos nema nisa, nikakve obavjesti ....ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja sam vidio na onom OVI stream na facebooku, jucer, odnosno sinoc su napisali, sutra prenosimo rudar sarajevo, ostanite uz nas, pa eto i vi ostanite uz njih i vidite ima li i sta:Dazizmpj je napisao/la:ljudi izgleda nema prenosa ...nema nigdje nikakve najave .....
edit :
OVI stream
Prije 14 h
Obavjestavamo sve clanove nase fb stranice da cemo sutra raditi stream utakmice Rudar - Sarajevo.
Stoga, ostanite uz nas!
Sviđa mi se · · Podijeli
15 ljudi se ovo sviđa
bice mozda na kraju izvinjavamo se ....nema stream jer niko ne radi prenos ...
u svakom slucaju hvala velika
Ovom smecaru Kurtovicu popularno nazvan teleca glava treba muda odrati.On je indirektni krivac za ispadanje od Zete,jer u tim danima umjesto da je sva pozornost bila usmjerena ka Podgorici i utakmici oni su trazili ukradeni pecat.
Muriju mu na ledja nakaciti.
Ali i kad razmislim nesto,ima bas onu govedju glavu,mog'o bi biti glavna marketinska akvizija za Podravkin gulas.Zamislite onu glavu na onoj ambalazi,pa k'o ne bi kupio?
Muriju mu na ledja nakaciti.
Ali i kad razmislim nesto,ima bas onu govedju glavu,mog'o bi biti glavna marketinska akvizija za Podravkin gulas.Zamislite onu glavu na onoj ambalazi,pa k'o ne bi kupio?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Danas sam vjerovao u pozitivan rezultat,al sad vidim da izgleda nece igrati ni Sesar a ni Sunjevaric,malo sam se zabrinuo al ajd..Comor sam danas drzi vezni red
valjda bude neka promjena formacije,mislim da bi mogao i ovaj Nuhanovic dobiti priliku,mozda cak i da pocne utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako imaju imalo stida, pobjediće sa juniorima.miky_hz je napisao/la:Danas sam vjerovao u pozitivan rezultat,al sad vidim da izgleda nece igrati ni Sesar a ni Sunjevaric,malo sam se zabrinuo al ajd..Comor sam danas drzi vezni redvaljda bude neka promjena formacije,mislim da bi mogao i ovaj Nuhanovic dobiti priliku,mozda cak i da pocne utakmicu
U novi boj...
joj sto podmladak olesi Rudar 8:0 kad bi DIVOVI postigli pola ucinka podmladka 
definitivno nema prenosa!!!! A ZNAO SAM TO 
- Evolution87
- Kontakt:
tako da nema nista od prenosaOVI stream
Moja TV je otkazala prijenos ovog meca, tako da smo iznevjereni i onemugecni raditi stream. Izvinjavamo se svim posjetiteljima na najavama, koje smo uradili, jos jednom ponavljam: Moja TV je otkazala prijenos
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.........BEEELLLLLIIIIIIII............0:1
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Uf kakav je ovo sastav ljudi dragi
lijepo sto vodimo bez Sesara i bez Saida...takodjer Comor neigra iako nam nisu na raspologanjaju 2 standardna zadnja vezna,izgleda da nemamo zadnjeg veznog na ovoj utakmici
Bandovic,Tatomirovic,Torlak,Dupovac,Belosevic,Zlatkovic,Gujic,Nuhanovic,Karamatic,Suljic,Hadzic
Bog te vidio,kako li ovo stoji formacijski....
Bandovic,Tatomirovic,Torlak,Dupovac,Belosevic,Zlatkovic,Gujic,Nuhanovic,Karamatic,Suljic,Hadzic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Moram reci da mi se zaista svidja ova ekipa, nez kakav je Nuhanovic, mozda je trebao i ovog malog sto je dosao iz Rusije staviti, da vidimo kakav je i on...HVALA BOGU pa ne igra Comor...miky_hz je napisao/la:Uf kakav je ovo sastav ljudi dragilijepo sto vodimo bez Sesara i bez Saida...takodjer Comor neigra iako nam nisu na raspologanjaju 2 standardna zadnja vezna,izgleda da nemamo zadnjeg veznog na ovoj utakmici
![]()
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
pa gdje je bio ovaj slobodnjak u cetvrtak....cccccc.....necu da izgovaram bilo kakve hipoteticke teze..ali imali smo ona dva slobodnjaka pred kraj tekme u PG a beli napustio teren mnogo ranije...mozda bi bilo nidje veze....mozda i ne...haj sad...bilo proslo..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ja mislim da igramo 4-2-3-1 ili nešto jako slično tome 
Bandović na golu, lijevo beli, desno Ivan, štoperi Torlak i Dupovac, Zlatković lijevo krilo, Suljić desno, Karaatić iza Hadžića,Hadžić sam gore i dva zadnja vezna Gujić i Nuhanovic
Bandović na golu, lijevo beli, desno Ivan, štoperi Torlak i Dupovac, Zlatković lijevo krilo, Suljić desno, Karaatić iza Hadžića,Hadžić sam gore i dva zadnja vezna Gujić i Nuhanovic
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Beli je zadobio laksu povredu ako si malo bolje pratio utakmicu.socrates je napisao/la:pa gdje je bio ovaj slobodnjak u cetvrtak....cccccc.....necu da izgovaram bilo kakve hipoteticke teze..ali imali smo ona dva slobodnjaka pred kraj tekme u PG a beli napustio teren mnogo ranije...mozda bi bilo nidje veze....mozda i ne...haj sad...bilo proslo..
Kod nas tacno treba nekog izdegeneciti za ovo ponasanja na terenu indolentno i nezainteresovano....ovo je bruka, pa kako smo ovako jadni i bijedni da nemoze krenuti pravim put.
Ma nezna Jovic drugacije igrati nego na kontre,hebla ga one i njegovo zatvaranje
Sad se molit da Said odigra kakvu carlamu nebil uzeli
Sad se molit da Said odigra kakvu carlamu nebil uzeli
- Evolution87
- Kontakt:
Pu je.bem ti 45 minut

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, TETRAPAK, Varijantas8 i 40 gostiju.