koja dva???astra1922 je napisao/la:sutra ipak oslabljeni ,dva igraca iz prve postave ne igraju u gabeli.ali se nadam da ce momci koji dobiju priliku igrati, na najbolji nacin iskoristiti ukazano povjerenje...
vidim na onom drugom pomocnom nesto se poslo raditi.dovlaci se rizla i pokosita je trava preko cijelog onog terena.kako cujem izgleda da ce uskoro i masine stici,mislim red bi brate i bio![]()
SRETNO ZVIJEZDO SUTRA I OBRADUJTE NAS....1-3
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Jedan je Emir Halilović, a drugi...bondich je napisao/la:koja dva???astra1922 je napisao/la:sutra ipak oslabljeni ,dva igraca iz prve postave ne igraju u gabeli.ali se nadam da ce momci koji dobiju priliku igrati, na najbolji nacin iskoristiti ukazano povjerenje...
vidim na onom drugom pomocnom nesto se poslo raditi.dovlaci se rizla i pokosita je trava preko cijelog onog terena.kako cujem izgleda da ce uskoro i masine stici,mislim red bi brate i bio![]()
povrede kao i prosle sezone...sony_91 je napisao/la:Jedan je Emir Halilović, a drugi...bondich je napisao/la:koja dva???astra1922 je napisao/la:sutra ipak oslabljeni ,dva igraca iz prve postave ne igraju u gabeli.ali se nadam da ce momci koji dobiju priliku igrati, na najbolji nacin iskoristiti ukazano povjerenje...

-
- Kontakt:
SRETNO ZMAJEVI I DA NAM SE VRATITE SA TRI BODA!
danas utakmica koja ce dati odgovore na mnoga pitanja.idemo malo prognozirati,ja bi bio zadovoljan sa bodom ali imam neki feeling da danas trica stize u gradacac. 1-2 ili 1-3
.vjerujem da cemo imati sve uslove za igru evo nije ni previse vruce gosk je kulturna ekipa tako da se nadam da ce sve proci u najboljem redu.malo smo desetkovani ali imamo siroku klupu i vjerujem u ove momke koji danas istrcu da ce dati sve od sebe 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
koji je taj drugi sem Halilovića sto je povrijedjen????nadam se da nije nista ozbiljno
dobro je i gosk ima nekih izostanaka a i onaj bekic vec dugo nema pravih utakmica tako da mislim da je van forme.nama izgleda fali i mujo al na toj poziciji imamo bar tri igraca koji ga mogu lagano zamijeniti .jos jedno poluvrijeme i pocinje 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pokosita,ha ha,pokosena nepismeniastra1922 je napisao/la:sutra ipak oslabljeni ,dva igraca iz prve postave ne igraju u gabeli.ali se nadam da ce momci koji dobiju priliku igrati, na najbolji nacin iskoristiti ukazano povjerenje...

hocel se uskoro pocet sta radit masine,ravnanje terena itd???Dzin je napisao/la:Pokosita,ha ha,pokosena nepismeniastra1922 je napisao/la:sutra ipak oslabljeni ,dva igraca iz prve postave ne igraju u gabeli.ali se nadam da ce momci koji dobiju priliku igrati, na najbolji nacin iskoristiti ukazano povjerenje...
Danas je za nas jako bitna utakmica pobjeda ili neriješeno nam donosi atmosveru i pun stadion sledeće kolo protiv Željezničara a poraz nas dovodi u tešku situaciju. Valjda bude dobro suđenje al Lujo i Pero će sve poduzet da bodovi ostanu u Gabeli ali nadam se barem bodu......SRETNO ZMAJEVI
ma dzaba njima i od sudija ako nasi navale ha yaZmajjj je napisao/la:Danas je za nas jako bitna utakmica pobjeda ili neriješeno nam donosi atmosveru i pun stadion sledeće kolo protiv Željezničara a poraz nas dovodi u tešku situaciju. Valjda bude dobro suđenje al Lujo i Pero će sve poduzet da bodovi ostanu u Gabeli ali nadam se barem bodu......SRETNO ZMAJEVI
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Čuj ovog reportera iz Gabele, Pandža je igrač Dinama kao što je Bekić kod GOŠK-a

Dragon Town
I igrali su godinama u 1lfbihzmaj_Bosne je napisao/la:Čuj ovog reportera iz Gabele, Pandža je igrač Dinama kao što je Bekić kod GOŠK-a![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Tačnije dvije godineemir_dj je napisao/la:I igrali su godinama u 1lfbihzmaj_Bosne je napisao/la:Čuj ovog reportera iz Gabele, Pandža je igrač Dinama kao što je Bekić kod GOŠK-a![]()

Dragon Town
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima li negdje prenos opširniji nego na ss.ba, gdje slušate to? 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
bh radio 1Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li negdje prenos opširniji nego na ss.ba, gdje slušate to?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
evo ovdje možeš naći bh radio 1 : http://www.radioteka.org/Benjo_AFC86 je napisao/la:Ima li negdje prenos opširniji nego na ss.ba, gdje slušate to?
Dragon Town
vidim bogdanovic je umjesto jusica.zasad dobro cuva onog kosarkasa
.prvo poluvrijeme je gotovo ,gosk ima vise posjed lopte mislim da nam to pase i da mozemo preko neke kontre doci do gola.samo hrabro zmajevi,hocemo pobjedu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel ima neko link bh radija koji prenos utkamice..ovaj gore sto je psotavio link taj ne radi...kad vi nas nam vec dajete podrsku na tribinama da i mi barem ovako preko radija hehe..puno srece u nastavku 2 pol..
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 12 avg 2012, 18:04, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..
sada ce gosk svim silama u napad tu vidim sansu za golastra1922 je napisao/la:vidim bogdanovic je umjesto jusica.zasad dobro cuva onog kosarkasa.prvo poluvrijeme je gotovo ,gosk ima vise posjed lopte mislim da nam to pase i da mozemo preko neke kontre doci do gola.samo hrabro zmajevi,hocemo pobjedu
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.