NK Vitez

nkvitez
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la nkvitez » 09 jul 2012, 07:25

badblueboylivno je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Na prozivci su se pojavili stari igraci: Filip Perkovic(golmani)
Ovaj bi momak trebao u Livno, dovodi ga novi trener. Čujem da je odličan.

ma Fico je odlican :) cini mi se da je izabran za najperspektivnijeg golmana u SBK-u.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 13 jul 2012, 16:33

U nedjelju u Fojnici prva provjera za nogometase Viteza :)

Nk Vitez-Nk Travnik

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 jul 2012, 16:49

Prijateljska utakmica između Viteza i Travnika odigrana je u nedjelju, u Fojnici. Vitežani su slavili pobjedu rezultatom 2:0 (1:0), a strijelci su bili Vidović i Mišić.

Prvo poluvrijeme za Vitez odigrali su igrači koji su bili standardni tijekom protekle sezone, a u drugom dijelu priliku su dobili novi igrači u sastavu Viteza, kao i oni koji su tijekom protekle sezone imali manju minutažu, te dio juniora.

Tokom cijelog susreta nogometaši Viteza bili su bolji takmac i apsolutno zasluženo slavili pobjedu. Vitežani su uz veći posjed lopte imali i više izglednih prilika za postizanje pogotka, što je nakon utakmice izmamilo osmijeh na lica stručnog stožera NK „Vitez“.

"Igrači koji su nam se priključili na ovogodišnjim pripremama su apsolutno zadovoljili. Dakle, što se tiče igračkih kvaliteta novih igrača ja sam iznimno zadovoljan i vjerujem da mogu podići našu igru na viši nivo, a samim time i pojačati konkurenciju u našem sastavu. Naravno, preostaje vidjeti hoće li ovi igrači postići dogovor s upravom našega kluba, a vjerujem kako ćemo tijekom tjedna koji je pred nama imati jasniju sliku o kadru s kojim ulazimo u narednu sezonu“, izjavio je Valentin Plavčić, trener prve momčadi Viteza.

Danas su nogometaši Viteza dobili slobodan dan, a već u srijedu ili četvrtak očekuje ih novi prijateljski ogled. Naredni tjedan će biti radnog kapaciteta, gdje će se raditi na jačanju snage, a u međuvremenu i odigrati turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.

Vrijedi istaknuti kako je od prošlogodišnjeg sastava u Vitezu ostala većina igrača, a klub su za sada napustili Badrov (GOŠK), Tabakovic(Travnik),Perkovic(Troglav),Kušljić (nepoznato), Jurić (nepoznato). Svi vrijedno rade, a svakako raduje i izniman angažman mladih igrača Jurčevića, Grebenara, Frljića...među kojima se posebno izdvajaju oporavljeni Šantić i vrlo perspektivni Livančić.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 16 jul 2012, 17:49

Zar nije i Livaja otisao???Je li vam iko dosao?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 jul 2012, 18:03

HzSM je napisao/la:Zar nije i Livaja otisao???Je li vam iko dosao?

bio otisao i nije uspio valjda dogovoriti se oko financija i vratio se ovdje :) ma doslo ih je dosta,dobri su svi pa tko ostane napisat cu,da ne nabrajam ovako :D

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 16 jul 2012, 18:07

nkvitez je napisao/la:

bio otisao i nije uspio valjda dogovoriti se oko financija i vratio se ovdje :) ma doslo ih je dosta,dobri su svi pa tko ostane napisat cu,da ne nabrajam ovako :D
Ima li iko od poznatijih?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 16 jul 2012, 21:34

HzSM je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:

Ima li iko od poznatijih?

ma ekipa je ostala ista tj.kostur tima to je najbitnije,obrana je uigrana svi su ostali,vezni red samo badrov otisao(doduse njeg ce tesko tko zamijeniti al dobrih je momaka doslo iz celika,ima neki kapiten izlazne generacije juniora dobar je mali igra zadnjeg veznog.),napad otisao kusljic (koji i nije nesto,dobar je ali ima i boljih).uglavnom ovi sto su dosli dobri su svi,pa sad koga ce ostavit neznam :D steta sto je kafadar otisao jer bi se moglo daleko ove sezone ali u ovoj situaciji tesko :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jul 2012, 16:22

Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.

U subotu, 21.7. igraju NK „Jardol" – NK „Bosna" Visoko u 16,30 sati, a u 18,30 sati igraju NK „Vitez" i NK „Iskra" Bugojno.

U nedjelju, 22. srpnja u 16,30 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 18,30 sati finale.

U jutarnjim terminima tijekom subote i nedjelje, od 9,00 do 13,00 sati, igraju se utakmice Framini dječje lige.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 19 jul 2012, 16:30

nkvitez je napisao/la:Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.

U subotu, 21.7. igraju NK „Jardol" – NK „Bosna" Visoko u 16,30 sati, a u 18,30 sati igraju NK „Vitez" i NK „Iskra" Bugojno.

U nedjelju, 22. srpnja u 16,30 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 18,30 sati finale.

U jutarnjim terminima tijekom subote i nedjelje, od 9,00 do 13,00 sati, igraju se utakmice Framini dječje lige.
Zar se ove sedmice ne igraju utakmice turnira "Galib Mujičić" ?
Ja sam negdje procitao,da na turniru igraju NK Vitez,FK Rudar Kakanj,NK Travnik i FK Čelik ? :)
Rudar Kakanj !!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 19 jul 2012, 16:48

GK1996 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.

Ja sam negdje procitao,da na turniru igraju NK Vitez,FK Rudar Kakanj,NK Travnik i FK Čelik ? :)

igra se za vikend i taj turnir,samo sto umjesto nas igra Fk Vitez :)
a mi igramo ovaj turnir :P

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 19 jul 2012, 21:03

nkvitez je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:

igra se za vikend i taj turnir,samo sto umjesto nas igra Fk Vitez :)
a mi igramo ovaj turnir :P

Ahaa..hvala na informaciji,nisam znao da postoje 2 Viteza :D
Rudar Kakanj !!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 21 jul 2012, 13:25

Na turniru sad za vikend u subotu igraju svi novi igraci koji su dosli na probu i neki juniori da se vidi njihovo stanje.u ned bi trebali igrati prvotimci da se uigraju za srijede malo. Srijeda 25.6. nogometasi Viteza putuju u Banja luku na prijateljsku utakmicu s Borcem!

Fk Borac Banja Luka-Nk Vitez

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 26 jul 2012, 20:02

Fk Borac Banja Luka 1-0 Nk Vitez

vrlo dobra utakmica viteza na gradskom stadionu u banja luci protiv prve ekipe borca! obrana i vezni red su dobri bili,napad lose skroz.treba nam dobar napadac jbg :)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 08 avg 2012, 13:41

Prijateljske utakmice ovih priprema:

Nk Travnik 0-2 Nk Vitez

Fk Borac Banja Luka 1-0 Nk Vitez

Nk Busovaca 0-2 Nk Vitez

Nk Vitez 3-0 Fk Mladost Kakanj

Nk Rijeka 0-2 Nk Vitez

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 10 avg 2012, 12:59

Ovoga vikenda započinje nova sezona Prve nogometne lige F BiH. Nogometaši Viteza, pod vodstvom trenera Valentina Plavčića, odradili su odlične pripreme i s optimizmom čekaju početak sezone.

U prvom kolu, koje se igra u subotu, 11. kolovoza, NK "Vitez" dočekuje sastav NK "Bosna" iz Visokog. Susret se igra na Gradskom stadionu u Vitezu, s početkom u 17,30 sati.

Nakon što su tijekom priprema pobjeđivali, ali i gubili od nekih premijerligaških ekipa (Vitez-Travnik 2:0, Borac-Vitez 1:0), Vitežani su proteklog vikenda u završnoj pripremnoj utakmici nadigrali i uvjerljivo svladali Mladost iz Kaknja, rezultatom 3:0.

Vitežani su se predstavili dobrom igrom i sasvim sigurno najavili još jednu uspješnu sezonu.

Na koncu, ne preostaje nam nista drugo nego pozvati vas na subotnju utakmicu kako bismo zajedno bodrili naše nogometaše i pomogli im da na najbolji mogući način otvore novu sezonu.

Vidimo se na tribinama...:)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 12 avg 2012, 13:43

Nk Vitez 4-1 Nk Bosna Visoko

Strijelci:Haris Dilaver(3),Dario Pranjkovic(1). :D

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 12 avg 2012, 14:26

nkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4-1 Nk Bosna Visoko

Pa mi koga god da vam posaljemo gore postane golgeter ;) Ne znam do cega je al kod nas ti isti igraci meda ne mogu a kod vas dominiraju.Mozda zrak :?: :idea:
Nema vise :P

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 12 avg 2012, 14:28

flash je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4-1 Nk Bosna Visoko

Pa mi koga god da vam posaljemo gore postane golgeter ;) Ne znam do cega je al kod nas ti isti igraci meda ne mogu a kod vas dominiraju.Mozda zrak :?: :idea:

haha neznam druze :D prvo smriko pa sad ovaj,vidjet cemo ga kasnije kakav ce biti tek je prvo kolo :)) al odigrao je dobro jucer.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 12 avg 2012, 14:30

Kakve su vam ambicije ove godine? Jel opet zlatna sredina ili ce te pokusati ulazak u Premier ligu? Nekako sticem dojam da vas toliko ne interesuje Premier liga jer cim se priblizite prvom odma uslijede neki nelogicni rezultati.
Nema vise :P

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 12 avg 2012, 19:00

neznam nista.vlatko je izgleda opet poceo davat pare za klub,ako je htjednu mogu s lakocom uci.znas i sam da je financijski covijek jak a sad jedini problem je sto nema potporu zasad drugih jakih privatnika :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.