jel bilo navijaca ??Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik
Uz općinu sad se možemo zahvaliti i sudijama. Pa ljudi em smo novi u ligi, em igramo na tuđem stadionu. U 90'+ čist penal nedosuđen, što ćete moći vidjeti i na snimku. Ali kako je tako je, nemamo stadiona i svi će nas zezati ovako.
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ovo da je vas stadion ja mislim sigurnig sest bodova a ovako ako nastavite i citavu sezonu u gostima tesko do opstanka, al sretno do kraja mislio sam da ce te dati go kad ovi dobise crveni al eto bit ce boljeBenjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik
Uz općinu sad se možemo zahvaliti i sudijama. Pa ljudi em smo novi u ligi, em igramo na tuđem stadionu. U 90'+ čist penal nedosuđen, što ćete moći vidjeti i na snimku. Ali kako je tako je, nemamo stadiona i svi će nas zezati ovako.
Mladi ste, nije praksa da se u 90+ sudi penal, šteta.Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
jedno 2000blue815 je napisao/la:jel bilo navijaca ??Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Brate, smiješno mi je kad se to kaže. Znači samo u 45' se poštuju pravila, a u 90+ može biti i ragbi meč?! jel se to u 90+ ne poštuju pravila i ne dosuđuju penali ako jesu?England je napisao/la:Mladi ste, nije praksa da se u 90+ sudi penal, šteta.Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik
a ovaj je bio 100%, vidjeti ćeš na snimku
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Navijači odradili i drugo gostovanje, slijedi narednih 28. Next stop : KOŠEVO!
Možemo biti zadovoljni, dva boda iz prve dvije utakmice na strani.. i pozz za našu dragu općinu, čujem tribina se počinje graditi ovih dana, ili sutra.. ne znam tako pričaju
Možemo biti zadovoljni, dva boda iz prve dvije utakmice na strani.. i pozz za našu dragu općinu, čujem tribina se počinje graditi ovih dana, ili sutra.. ne znam tako pričaju

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Koliko para toliko muzike, mislite da ce vas neko drzat u ligi i da se vucarate po tudjim stadionima, uvijek je se hebavo onaj koji ce najmanje ujest...
Na uefinim prvenstvima lopta predje i gol liniju pa nije go a kamoli kod nas da bude ili nebude penal
Na uefinim prvenstvima lopta predje i gol liniju pa nije go a kamoli kod nas da bude ili nebude penal
- gradinaARNEL
- Kontakt:
a sta cemo Benjo , Gradina je ipak mali klub iz malog gradaBenjo_AFC86 je napisao/la:Brate, smiješno mi je kad se to kaže. Znači samo u 45' se poštuju pravila, a u 90+ može biti i ragbi meč?! jel se to u 90+ ne poštuju pravila i ne dosuđuju penali ako jesu?England je napisao/la:Mladi ste, nije praksa da se u 90+ sudi penal, šteta.Benjo_AFC86 je napisao/la:Gradina 1-1 Olimpik
a ovaj je bio 100%, vidjeti ćeš na snimku
nesmijemo mi pobjediti Olimpik iz velikog Sarajeva
al nema veze vazno je da smo ih stegnuli u 2.poluvremenu i eto njima Evropa nek idu al na ovakav nacin dobijat bodove smijesno
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
neznam sta da kazem za danasnju utakmicu.igra se poravila to stoji.ali mislim da je utakmica izgubljena odlukom trenera da izvadi hamzu a turbica ostavi cijelu utakmicu,koji je svojim neznanjem u zadnjih 10 minuta doprinio da gradina ne pobijedi.posjeta dobra solidna za nase lige.uglavnom mislim da ce se gradina boriti za opstanak ali ce opstati jer ima i losijih ekipa u ligi.sretno u nastavku 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Potpisujem.astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem za danasnju utakmicu.igra se poravila to stoji.ali mislim da je utakmica izgubljena odlukom trenera da izvadi hamzu a turbica ostavi cijelu utakmicu,koji je svojim neznanjem u zadnjih 10 minuta doprinio da gradina ne pobijedi.posjeta dobra solidna za nase lige.uglavnom mislim da ce se gradina boriti za opstanak ali ce opstati jer ima i losijih ekipa u ligi.sretno u nastavku

Džafa igračina.

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Slažem se, Turba je dvije ''usrao''astra1922 je napisao/la:neznam sta da kazem za danasnju utakmicu.igra se poravila to stoji.ali mislim da je utakmica izgubljena odlukom trenera da izvadi hamzu a turbica ostavi cijelu utakmicu,koji je svojim neznanjem u zadnjih 10 minuta doprinio da gradina ne pobijedi.posjeta dobra solidna za nase lige.uglavnom mislim da ce se gradina boriti za opstanak ali ce opstati jer ima i losijih ekipa u ligi.sretno u nastavku

hvala astra, i sretno i vama

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ehh treba bit realan borit cemo se za opstanak..ali brate savic je promijenio tok utakmice zatvrili su krila u 2 pol ne bas psove al bolje neg u prvom..nisam razumio adranalica njemu pored nsoa na krilima i po strani ljudi prave akcije i milion put u provom pol ljudi naprave viska po strani il nasi nisu tu popunjeni..a on nista trebao je odmah savica ,nakon 20 min ige uvest...opeE mi djeluje ivse ofanzivno ,tako da savica treba zauzet mjesto gdje ope igra,jer mi imamo ofanzivni igraca ordagic,dzafa,turba i smaja su igrali ofanzivno i ispadali su..UZ ONAKVO 2 POLUVRIJEME MI SE IMAMO NADAT CEMU,STO SE TICE GRADINE ISKRENO PISEM..NADIGRAL ISU NAS U PRVOM POL I SAMO SE BOGU MOZEMO ZAHVALJIVAT STO NISU DALI JOS KOJI GOL..AL U 2 POL SMO MI NJIH RASULI I PO MENI SAVIC JE IGRAC KOJI JE PROMIJENIO TOK UTKAMICE I BORBENI ORDAGIC SAMO MALI SE TREBA PRIJE RJESAVAT LOPTE,A STO SE TICE DZAFE IGRACINA ...I SVI SOTALI U 2 POL SU ODIGRALI NA NIVOU SEM TURBE KOJI ISHITRENO DJELUJE BET RAZMISLJANJA SAMO DA BI NABIT IZ PRVE..IDEMO MOMCI DALJE IMATE KVALITETA,OLIPIK JE JEDNA OD NAJBOLJIH EKIPA U LIGI,VI STE DANAS POKAZALI DA MOZETE..HVAL ASTRA NA ISKRENOSTI TO SU PRAVI FORUMASI..SRETNO I VAMA...
MOdric..MOdric..MOdric..
-
- Moderator
- Kontakt:
Svakako da možemo biti optimiste , s obzirom da smo dominirali i ispravili neke greške u 2 poluvremenu, protiv najjače gostujuće ekipe, i popravili se u odnosu na tekmu protiv GOŠK-a.
Ali činjenica je da igramo utakmice u gostima, i onda se ne možete žaliti na igrače, koji su prisiljeni da utakmice igraju na strani. Znači da dobro rade svoj posao, koliko toliko s obzirom na to..
2 boda iz 2 utakmice na strani, budimo zadovoljni
Ako općina na krene praviti tribinu do utakmice sa Veležom, ja se ne nadam opstanku.
Sad nam dolaze ekipe iz ''gornjeg dijela'' tabele, u Gradačac naravno.
Ali činjenica je da igramo utakmice u gostima, i onda se ne možete žaliti na igrače, koji su prisiljeni da utakmice igraju na strani. Znači da dobro rade svoj posao, koliko toliko s obzirom na to..
2 boda iz 2 utakmice na strani, budimo zadovoljni

Ako općina na krene praviti tribinu do utakmice sa Veležom, ja se ne nadam opstanku.
Sad nam dolaze ekipe iz ''gornjeg dijela'' tabele, u Gradačac naravno.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Turba daleko najlošiji. Ja ne znam šta oni rade na treningu, jer on ne zna niti šutnut loptu kako treba a Boga mi niti dodat'. Takođe i Katanec je rupa najveća. Ko li njega dovede u Gradinu? On ne bi im'o mjesta niti u Bukoviku.
Jučer su Džafić, Zoletić i Savić bili baš dobri dok su ostali bili srednja žalost.
Imali smo mi loptu i inicijativu, ali sve je to bilo jalovo bez pravih prilika. Teško će bit' sad protiv Sarajeva i sve ispod 3 komada u našoj mreži bi bilo iznenađenje, osim ako Gilas-Boas (Gili) nije naučio nešto iz ove dvije utakmice. Mada teško, a ABD bit' će sve bolje kad zaigramo na našem stadionu u Srebreniku.
Šta je sa Tosunovićem? Zašto ga nije bilo u ekipi?
P.S. Dobar stadion u Gradačcu i veoma gostoljubivi ljudi, redari i ostali. Svaka čast!

Jučer su Džafić, Zoletić i Savić bili baš dobri dok su ostali bili srednja žalost.
Imali smo mi loptu i inicijativu, ali sve je to bilo jalovo bez pravih prilika. Teško će bit' sad protiv Sarajeva i sve ispod 3 komada u našoj mreži bi bilo iznenađenje, osim ako Gilas-Boas (Gili) nije naučio nešto iz ove dvije utakmice. Mada teško, a ABD bit' će sve bolje kad zaigramo na našem stadionu u Srebreniku.
P.S. Dobar stadion u Gradačcu i veoma gostoljubivi ljudi, redari i ostali. Svaka čast!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
-
- Moderator
- Kontakt:
Zaboravio si Ordagića spomenutiSemir bvb je napisao/la:Turba daleko najlošiji. Ja ne znam šta oni rade na treningu, jer on ne zna niti šutnut loptu kako treba a Boga mi niti dodat'. Takođe i Katanec je rupa najveća. Ko li njega dovede u Gradinu? On ne bi im'o mjesta niti u Bukoviku.![]()

A to za stadion, on ako ne bude gotov do oktobra nema od tog ništa. Posle oktobra zima, šta možeš praviti zimi !? do marta ništa, a tad počinje liga. Tako da..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Zvijezda kada je usla u PL igrala je dvije domacinske u Orasju i uzela je 6 bodova,stadion ako nije pocet raditi nece sigurno biti gotov ove godine,ne ide to tako brzo,kako ce izgledati,plan,dozvole,ko je izvodac,ko placa,navedite malo da se informisem,juce ste dobro igrali steta sto ne pobijediste,nemojte se puno osvrtati na nedosudene penale bit ce toga jos to je realnost nasega fudbala,nas su valjali dvije godine,nadam se da cete i vi opstati,pozz iz Gradacca
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala na "podršci"Dzin je napisao/la:Zvijezda kada je usla u PL igrala je dvije domacinske u Orasju i uzela je 6 bodova,stadion ako nije pocet raditi nece sigurno biti gotov ove godine,ne ide to tako brzo,kako ce izgledati,plan,dozvole,ko je izvodac,ko placa,navedite malo da se informisem,juce ste dobro igrali steta sto ne pobijediste,nemojte se puno osvrtati na nedosudene penale bit ce toga jos to je realnost nasega fudbala,nas su valjali dvije godine,nadam se da cete i vi opstati,pozz iz Gradacca

A nažalost ne možemo te informisati o gore navedenom, jer o tome niko ništa ne zna

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SiggySinatra
- Kontakt:
Mogu li molim vas dobit objasnjenje kako ste vi to *ebali Slobodu ?
-
- Moderator
- Kontakt:
O tome na nekom navijačkom forumuSiggySinatra je napisao/la:Mogu li molim vas dobit objasnjenje kako ste vi to *ebali Slobodu ?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SiggySinatra
- Kontakt:
Onda se izvinjavam na ometanju ugledna gospodo..Benjo_AFC86 je napisao/la:O tome na nekom navijačkom forumuSiggySinatra je napisao/la:Mogu li molim vas dobit objasnjenje kako ste vi to *ebali Slobodu ?