Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2012, 01:28

Konfucije je napisao/la:#RVP is officially a #MUFC player. Successful talks were finalised late this evening and the medical date is confirmed!

Jedi kaku. :evil:
I tako od "najvećeg" kapitena, od čovjeka koji je reko da u Arsenalu završava karijeru, koji je rekao da nema teoretske šanse da pređe u neki engleski klub dobismo najvećeg šupka i izdajicu u povijesti Arsenala.

Ako je ovo istina, ne želim više dok sam živ čut za to smeće od čovjeka.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 12 avg 2012, 01:33

Marsal je napisao/la:
Konfucije je napisao/la:#RVP is officially a #MUFC player. Successful talks were finalised late this evening and the medical date is confirmed!

I tako od "najvećeg" kapitena, od čovjeka koji je reko da u Arsenalu završava karijeru, koji je rekao da nema teoretske šanse da pređe u neki engleski klub dobismo najvećeg šupka i izdajicu u povijesti Arsenala.

Ako je ovo istina, ne želim više dok sam živ čut za to smeće od čovjeka.
Kakva ce pussy ispasti.Znaci za njega ce Fabregas biti Tony Adamas i Henry ujednom.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 01:35

Igras u veleklubu i ujedno navijas za taj klub,i ti predjes u drugi,necu nikad shvatit,al nikad,stavljam sebe u njegovu situaciju i nije mi jasno kako moze otici u klub za koji ce redovno igrat protiv "voljenog" kluba,koji licemjer od covjeka,olos i klosar sto je uvijek i bio,to je u dusi i ostao,lazno se promijenio,LOPOV !

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2012, 01:37

Nasri će za van Pussya biti kao transfer Bobby Piresa iz Arsenala u Villareall. :)

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 01:39

Pa ljudi shvatite ga,covjek se zasitio,osvojio s Arsenalom sve sto se moze osvojiti tako da nema vise motivacije :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 avg 2012, 01:39

Polako momci, nije jos nista zvanicno. Mislim da ce jos to potrajat, mozda cak do zadnjeg dana transferskog roka. A neki mediji tvrde da ce RVP sutra igrat za Arsenal, to je valjda novi selektor Holandije izjavio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2012, 01:40

arminarsenal je napisao/la:Pa ljudi shvatite ga,covjek se zasitio,osvojio s Arsenalom sve sto se moze osvojiti tako da nema vise motivacije :lol:
Mogu shvatit i shvatio sam da ide jer smo kao neambiciozni i shvatam da želi ici u inostrani klub, ali u manure? :roll: Hah...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 avg 2012, 01:42

Odlazak Van Pussya u United biti ce izdaja stoljeca ona dva cigana od Nasrija i Fabregasa bice male mace u usporedbi sa ovim ceribasom. Poslije Totenhema United je zadnji klub u koji igrac treba da ode iz Arsenala.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 12 avg 2012, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 avg 2012, 01:42

izvor??

ako je ovo istina, onda je usro i sefa i stancu...

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 01:43

Marsal je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Pa ljudi shvatite ga,covjek se zasitio,osvojio s Arsenalom sve sto se moze osvojiti tako da nema vise motivacije :lol:
Mogu shvatit i shvatio sam da ide jer smo kao neambiciozni i shvatam da želi ici u inostrani klub, ali u manure? :roll: Hah...
E nasao je kad ce ici zbog "neambicioznosti" bas u onom prijelaznom roku kad je svaki navijac ostao sokiranim obavljenim poslom bar za sad! ...sokiran u pozitivnom smislu !

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 avg 2012, 01:44

Cartman je napisao/la:Polako momci, nije jos nista zvanicno. Mislim da ce jos to potrajat, mozda cak do zadnjeg dana transferskog roka. A neki mediji tvrde da ce RVP sutra igrat za Arsenal, to je valjda novi selektor Holandije izjavio.
Ma nek nije zvanično, mater mu yebem jer je pi.čk.urina. Eto dosad sam se sve sudržavao, ali sad mi je sve živce popio. Govedo jedne, da samo više hoće otići pa makar i u manure.

Dabogda se sad povredio ko što je milion puta dosad. :evil:

I dabogda ga Bouchra ostavila mamu mu yebem, klub je stao iza njega kad je 15 dana u zatvoru bio i on u manure prelazi.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 avg 2012, 01:45

Pa ne zeli lik da vjecito bude 3 ili 4 u ligi...simple as that...zeli i neki trofej ;)

Inace, ne moze ni otici u neki drugi klub vani KADA GA NIKO NE ZELI ili ne moze prisutiti...

Hahah je be te sve po spisku "ocu" pa kako mozete tako prema njemu ? :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 12 avg 2012, 01:46

Marsal je napisao/la:
I dabogda ga Bouchra ostavila mamu mu yebem, klub je stao iza njega kad je 15 dana u zatvoru bio i on u manure prelazi.
Pa sta ti ja kazem,nije on ono sto se pretvara,nema trunku lojalnosti u sebi,nek se zahvali Wengeru sto ga je smirio koliko toliko,kolko je klosar karijera bi mu propala !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 avg 2012, 01:47

Glupan ej potpisivao ugovor kad je igrao 10 utakmica po sezoni, sto ti je pohlepa jednu i po sezonu od njih 7 odigrao kao vrhunski igrac i odma bi da ide. KAd su otisli napadaci koje je on zamjenio tada mu nije smetalo sto se ne dovode pojacanja umjesto istih i tada smo ocigledno ispunjavali ambicije.

Konfucije
Kontakt:

Post Postao/la Konfucije » 12 avg 2012, 01:51

Imamo Podolskog i Girouda.Okrenuti se prvenstvu,maksimalno se posvetiti na to da ce otici.Ako ostane onda ga staviti na klupu da bude 3 napadac,iza Girouda i Chamaka.Pa kad bude grij'o klupu Chamaku onda ga nece htjeti ni holandski NEC Neijmengen.

Ostali ber Bergkampa,nismo propali,ostali bez Viere,Wiltora,Piresa,Henrya,Fabregasa,Nasrija pa smo opet opstali.
Jedi vnago,nisi veci od kluba,pa pa...
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2012, 01:52

Sto se nervirate dzaba? On je za mene umro cim je objavio ono na svom sajtu.
Celik!3,2,2.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 12 avg 2012, 01:53

Davno je proslo vrijeme kad su igraci igrali iz ljubavi lojalnosti kada su postovali klub u kojem igraju .Sad su sve vise i vise igraci obicni glumci interesdžije interesuje ih slava njih ko pojedinca a ne klub.Fudbal je sve vise biznis, marketnig a u biznisu nema osjecaja a ovi moderni igraci se samo tome prilagodavaju i glume zvijezde. Boli njih briga za klub i oni su se toliko umislili da u njihovom svijetu nepostoji rijec sramota izdaja boli njih briga za sve jednostavno.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 01:54

AllGunsBlazing je napisao/la:Sto se nervirate dzaba? On je za mene umro cim je objavio ono na svom sajtu.
Nisam u toku sta je objavio na svom sajtu :?:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 12 avg 2012, 01:54

Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 avg 2012, 01:56

BigBigBang je napisao/la:Odlazak u klub sa periferije je veleizdaja nezapamcena u historiji Arsenala, za ovog su cak i klauni Fabregas i Nasri simbol odanosti.
:lol: :lol: :lol:

Sto je najgore, ja bih najvise volio da RvP ostane u Arsenalu pa da vidim kako ga velicate kada opet bude najbolji igrac Arsenala i donese vam 4 poziciju :lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.