OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Brcko87 » 08 avg 2012, 21:40

Respect je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
Luka je napisao/la:Adanalić najavljuje promjene i pobjedu nad Olimpicom
Na današnjoj press-konferenciji upriličenoj u prostorijama OFK.Gradina na kojoj su prisustvovali direktor Ibro Ibrić, trener Samir Adanalić i veznjak Amir Hamzić, pred predstavnicima "sedme sile" trener Srebreničana ukratko se osvrnuo na duel s Goškom koji je okončan 1:1. - "Moram da kažem da smo protiv Goška bili bolji, imali više od igre, stvarali šanse, ali samo i jednu realizovali. U želji da zabijemo još jedan i da utakmicu mirno privedemo kraju, jedan nedostatak koncentracije koštao nas je gubitkom dva boda". Na snimku se jasno vidjelo kako je sudija Alečković propustio dosuditi penal nad Katanecom, čime je Gradina drastično oštećena, a hoće li se žaliti na pitanje novinara, odgovorio je direktor Ibro Ibrić: - "Mi smo u suštini zadovoljni suđenjem izuzev dvije situacije gdje smatramo da su trebala biti dosuđena dva penala, posebno onaj nad Katanecom, zbog čega ćemo uputiti prigovor Komitetu za normalizaciju. U najavi naredne utakmice protiv Olimpica, iskusni vezista i asistent iz prve utakmice Amir Hamzić je kazao: - " Mislim da se Olimpic neće braniti kao Gošk i da nam to odgovara. Kvalitetna su ekipa, ali bez obzira na to uz jednu angažovanu i odgovornu igru te uz podršku naših navijača, možemo doći do pobjede". Trener Adanalić je dodao: - Što se tiče sastava svakako da će biti promjena u ekipi jer neki igrači nisu adekvatno odgovorili zadaći. Moramo biti čvršći, agresivniji i borbeniji, te sa okomitim pasovima što češće dolaziti u priliku da zabijemo i ostvarimo pobjedu", rekao je za kraj "coach" Srebreničana.

To Gili.. :D Mislim da najviše on nije adekvatno odgovorio zadaći.On je sastavjao ekipu il je slušao instrukcije svog šefa Husarića. :D Nemogu igrat Džafa ,Brzi i Tosun zajedno u prvoj postavi.Njegov najveći problem je sto je on samo piun Ade Husare.Ovaj mu izdiktira prvi 11 sto moraju igrat a naravno u tih prvi 11 moraju bit svi Adini igrači.Kad pogledas formaciju nista nisčim. :D Nemislim da su to nekvalitetni igrači samo što nemogu svi zajedno igrat u prvoj postavi.
Ne ulazim u to da li se ko kome miješa u sastav. međutim ne vidim razlog zašto ova trojica igrača ne mogu igrat zajedno jer su džafić i husejnbašić krilni igrači a tosunović napadač.upravo takvi tipovi igrača i trebaju bit na krilnim pozicijama samo što je džafić to solidno radio dok je imao snage a husejnbašić nije odgovorio zadaći. formacija je uredu osim ako ne razumiješ formaciju 4-2-3-1 i kretanje krilnih igrača. po meni je tu trebo bit damir smajlovic u napadi ali eto nije bio fit a da je bio to bi bila sasvim druga prica jer i tosunovic je nedovoljno spreman mada znam momka da je gol-igrac.
razumijem ja formaciju 4-2-3-1.Neznam dal ti znas da je dzafa cista spica,ja neznam dal je on gdje prije igro krilnog igrača a i brzi je igrač koji je samo napadački orjentiran.Kod gilija nema dzafi mjesta u spicu pa ga stavi na krilo,ako nema na krilu stavi ga na neku trecu poziciju al adini igrači moraju igrat,nema veze sto ima npr 2 il 3 svoja igrača na istoj poziciji al gili mora za njih nac novu poziciju.;)
OFK Gradina Srebrenik

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 09 avg 2012, 01:09

onda ti ocito nisi pratio premijer ligu i nastupe dzafica u velezu,celiku,sarajevu,slobodi i mladoj reprezentaciji jer momak je igrao uglavnom na krilnim pozicijama. ja mislim da trener razmislja svojom glavom jer bice trener dok ima rezultata. ne znam zasto smajlovic nije stisnuo zube i poceo utakmicu jer gradina bi sigurno dobila s njim,tosunovic je po meni dobar igrac ali jos nije potpuno spreman isto kao i dzafic.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 01:18

Respect je napisao/la:onda ti ocito nisi pratio premijer ligu i nastupe dzafica u velezu,celiku,sarajevu,slobodi i mladoj reprezentaciji jer momak je igrao uglavnom na krilnim pozicijama. ja mislim da trener razmislja svojom glavom jer bice trener dok ima rezultata. ne znam zasto smajlovic nije stisnuo zube i poceo utakmicu jer gradina bi sigurno dobila s njim,tosunovic je po meni dobar igrac ali jos nije potpuno spreman isto kao i dzafic.
hajd mozda si u pravu za Dzafica.. :) Znam dok je bio u Gradini da je bio cista spica i sto sam gledo tekmi u ostalim ekipama vidio sam da je cistu spicu igro.Moguce da si upravu jer ga nisam toliko pratio u ostalim ekipama.Moje misljenje da je previse ofanzivna ekipa s njim Brzim i Tosunovicem..To mog misljenja je i vecina koji su gledali utakmice Gradine u tom sastavu.Bit ce trener dok slusa nadredjene.. :) Protiv Olimpika ce Smajlovic u prvu a Tosun na klupu. :)
OFK Gradina Srebrenik

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 09 avg 2012, 12:13

U najavi naredne utakmice protiv Olimpica, iskusni vezista i asistent iz prve utakmice Amir Hamzić je kazao:

"Mislim da se Olimpic neće braniti kao Gošk i da nam to odgovara. Kvalitetna su ekipa, ali bez obzira na to uz jednu angažovanu i odgovornu igru te uz podršku naših navijača, možemo doći do pobjede".

Ovo je smijesna izjava Hamzica. Pa GOSK je dosao nadigravati se. Lavovi su protiv Gradine igrali s dva napadaca moj Hamzicu, ako se ne sjecas to su bili Jusufbasic i Milinkovic.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 13:01

Skaut1 je napisao/la:U najavi naredne utakmice protiv Olimpica, iskusni vezista i asistent iz prve utakmice Amir Hamzić je kazao:

"Mislim da se Olimpic neće braniti kao Gošk i da nam to odgovara. Kvalitetna su ekipa, ali bez obzira na to uz jednu angažovanu i odgovornu igru te uz podršku naših navijača, možemo doći do pobjede".

Ovo je smijesna izjava Hamzica. Pa GOSK je dosao nadigravati se. Lavovi su protiv Gradine igrali s dva napadaca moj Hamzicu, ako se ne sjecas to su bili Jusufbasic i Milinkovic.
Toliko su se nadigravali da su uputila dva udarca prema golu.:)
OFK Gradina Srebrenik

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 09 avg 2012, 14:09

Skaut1 je napisao/la:U najavi naredne utakmice protiv Olimpica, iskusni vezista i asistent iz prve utakmice Amir Hamzić je kazao:

To je isto kad bi ja kazao kako je Gradina igrala s tri špica, Tosunovićem-Džafićem i Husejnbašićem, ali nije jer je samo Tosunović klasična špica. Milinković je bio jedina špica a Jusufbašić iza njega, iako je Milinković proveo više u svom kaznenom prostoru na defanzivnim skokovima nego u protivničkom.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 09 avg 2012, 14:24

Brcko87 je napisao/la:

Bez 7 igraca igrali i napali vas s dva spica to je cinjenica!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 14:59

Skaut1 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

"NAPALI" .. :)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 avg 2012, 17:15

http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivesic-i ... dinu/85704" onclick="window.open(this.href);return false;
Znal ko kakav je ovaj novi?? :)
OFK Gradina Srebrenik

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 09 avg 2012, 21:05

Brcko87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ivesic-i ... dinu/85704
Znal ko kakav je ovaj novi?? :)
gomilanje igrača na poziciji zadnjeg veznog, mada Ivešić može igrati i prednjeg, međutim ja ga znam kao zadnjeg, po meni nije vam bio potreban jer su već tu Ordagić, Jugo i Salibašić, te i Zoletić i Muminović kojima je prirodna pozicija zadnji vezni

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 avg 2012, 10:37

Šta znači onaj natpis na vašoj tribini "HUSIĆ N.1"

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 avg 2012, 12:43

seven je napisao/la:Šta znači onaj natpis na vašoj tribini "HUSIĆ N.1"
to je bilo protiv zvijezda na utakmici,bio igrac husic igrao za gradinu al nije edin husic..Sigurno neki mu rodjak okacio to. :D
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 avg 2012, 17:23

Skaut1 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:

I mi smo igrali bez 7 igrača, isto tako. A u njih su od tih 7, samo dva da kažem standardna a ostali su ''sitni'' kao što mi je igrač GOŠK-a rekao.. tako da ne pravite se previše i ne ciljajte na to, ako ćemo tako evo..

Igrali smo bez stopera, tj dva vezna su zauzela to mjesto.

Sledeći igrači nisu bili spremni 100%: Damir Smajlović, Malik Smajlović, Adnan Zukić, Emir Alić, Damir Muratović, Nikola Mikelini. Taletnovani juniori Vejzović i Andrić koji su dobivali minutažu u prvom timu prošle sezone takođe nisu igrali.. Zoletić i Muminović su igrali stopere.

Jel smo kvit sad? :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 avg 2012, 09:54

Gradina - Olimpik

Subota, 17:00h.

Polazak navijača oko 15:30h. Skup ispred opštine.

PS: U rad puštena i Officijelna stranica Gradine
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 11 avg 2012, 14:41

Bit ce pravo teska utakmica...

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 11 avg 2012, 17:40

21´ FK Gradina S. - FK Olimpic 0 : 1
36´ dzafic 1-1
Zadnja izmjena: blue815, dana/u 11 avg 2012, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 11 avg 2012, 17:49

1 : 1
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 11 avg 2012, 20:01

Gradina - Olimpic 1:1

Ponovo nas sudije uništiše crveni karton tj.drugi žuti je trebao dobiti igrač s brojem 2 mislim da je to bio Sead Bučan,a kasnije čist penal nije sviran rukom je igrao Škaljić il' Regoje nisam dobro vidio.Gradina dobro igrala puno bolje nego protiv GOŠK-a.Ordagić ponovo odličan.Olimpic poveo iz polušanse Smajić odlično probio lijevu stranu Gradine prizemno centrirao lopta se odbila do Muharemovića koji postiže gol za 0:1.Gradina izjednačila isto iz polu šanse jedna duga lopta pritisak Smajlovića na golmana Hamzića koji loše ispucava loptu,lopta dolazi do Džafića koji s nekih 20,22 metra šalje loptu u gol.Gradina u 2.polv bila bolja nisu iskoristili igrača više.Olimpic dobar u prvom poluvremenu poveli al nakon primljenog gola veoma loši.Sudije su im pomogle jer je igrač s brojem 2 trebao dobiti crveni karton,a onda ih Jakupović poštedio i penala.Gradina još jednom pokazala svoje neiskustvo morala je pobijediti ali ...
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 11 avg 2012, 20:05

Nije loše.Danas smo zaslužili sva 3 boda al eto...Raduje činjenica da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje.
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 avg 2012, 20:08

Gradina 1-1 Olimpik

Uz općinu sad se možemo zahvaliti i sudijama. Pa ljudi em smo novi u ligi, em igramo na tuđem stadionu. U 90'+ čist penal nedosuđen, što ćete moći vidjeti i na snimku. Ali kako je tako je, nemamo stadiona i svi će nas zezati ovako.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 3 gosta.