Mora da im je to De Opićentis rekao da traze.Ludnica od kluba, nek stave one maske sto su Inleru "metnulI" na glavu i sakriju sramotu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne mora značiti, ovo je bila ipak utakmica za trofej zato su i morali igrati najbolji, baš bi bezveze bilo da smo im i danas poklonili trofej kao onaj u maju.Oxygen je napisao/la:Što se tiče LB-a.
Ako on dođe, to znači da smo pretrpani na veznim pozicijama, a s obzirom da sam siguran da Conte ozbiljno računa na Padoina i Giacka na CM-u, Pepea, Islu i ostale, danas sam postao svjestan da će Marrone i Pogba dosta mečeva odgledati sa tribina.
Šteta je velika, iako mi kažemo, imamo dosta takmičenja, ne znam, malo je da takva 2 dragulja odigraju 7-8 mečeva u godini jer sumnjam da će dobiti više.
Kada postoji ovakva količina mržnje na forumu, isto kao da jeste.AllAbout je napisao/la:kao da je liga prvaka osvojena
Vama da je i ovo bilo bi i veće slavljeAllAbout je napisao/la:kao da je liga prvaka osvojena
slazem se, Roma to najbolje zna ocjenit, kako "osvojit LP" tako i primit cetvorkuAllAbout je napisao/la:kao da je liga prvaka osvojena
AllAbout je napisao/la:kao da je liga prvaka osvojena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.