Daj care gdje ja daleko 2 litra gorivapile87 je napisao/la:Daleko vam je iz Zenice u travnik kod Harija icizodi36 je napisao/la:care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi boljiel-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.
FORZA VELEZ

Sto se sarajevsih cevapa tice, to je izvikano, bolji su kod nas kod Beslica. Ako me pitas gdje sam bio, bio sam na Bas Carsiji kod Zelje, nisu losi, a kod Mrkve sam isto isao katastrofa. I bio sam kod golubova kod Ferhatovica cini mi se, isto tako nisu losi.
Ali Hari je zakon