Idemo još jedan,pa da se odem rahat onako prezadovoljan i ponosan ispružit i malo qlirat.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Oxygen je napisao/la:Tužno od moderacije, očekivano svakako.
uh suti dobro je , prosle sezone je malo srao taj na slici kao sto Gazi rece, ali eto i on je dosao sad na svoje, uprava radi lavovski posao
Nema potrebe za repliciranjem, bila je konstatacija.Monolog je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Tužno od moderacije, očekivano svakako.![]()
Jes', u pravu si. Sudija dao crveni Pandevu zbog psovke, ja dao crveni Haretu zbog vrijeđanja. Razlika?
Gledao sam dok Pandev nije dobio crvenichi3llo je napisao/la:Na prste se moze izbrojat' kolko su puta presli centar. Jasta smo ja bolji. Gledas li ti utakmicu?DonVito je napisao/la:Juventus je duplo bolja ekipa od Napolija.
Bolji![]()
penal + 3 crvena i jedva do pobj. u 120 min..
Sad sam klon, fino.. zalis se na mene, gdje sam provacirao, samo komentarisem stanje, fakatEvo, ovaj Don Vito, vjerovatno neki klon, provocira sve vrijeme, niko ništa.
Tebi ću odgovoriti, jer sam s tobom uvijek imao korektan odnos. Nemoj o kloniranju, nema potrebe. Na ovoj temi imaš milion klonova, a ostavljam ih na životu. Zašto? Druga stvar, @hare tjera sa teme i kad mu se obriše post, nekome (u ovom slučaju meni) govori da je kreten. Jah, eto baš je to nepravedno. U pravu ste.Federer je napisao/la:@Monolog
A nije fkt, ovo je nepravedno, ništa od ovoga ne bi bilo da ovoga trolanja nije.
Evo, ovaj Don Vito, vjerovatno neki klon, provocira sve vrijeme, niko ništa.
Imali su tri suta, iz tri kontre, tri puta kad su presli centar, to se na prste moze izbrojat, ili tebi fali koji?DonVito je napisao/la: Gledao sam dok Pandev nije dobio crvenista da gledam, kradju.. eto vam kanta
Čuj na prste, pa Napoli imao duplo vise suteva u 1p. sta drugo ocekivati od simpatizera Juvea da kaze..
Sve si rekao, na iskustvo.. ne treba daljechi3llo je napisao/la:Imali su tri suta, iz tri kontre, tri puta kad su presli centar, to se na prste moze izbrojat, ili tebi fali koji?DonVito je napisao/la: Gledao sam dok Pandev nije dobio crvenista da gledam, kradju.. eto vam kanta
Čuj na prste, pa Napoli imao duplo vise suteva u 1p. sta drugo ocekivati od simpatizera Juvea da kaze..
Današnja pobjeda smećara bi im bila najveći uspjeh u životu, forumašima hejterima naravno, pogotovo bubuljičarima.pinturicchio30 je napisao/la:Ma slusacemo mi aBd ovakve price od ovih istih jadnika citavu sezonu, a bgm i mnogo narednih. Vratice se sad u svoje rupice. Zna se ko je gazda u Italiji i ko ce da ih ka*ra ubuduce. Ovo ce im biti jedina utjeha, njihovo isfrustrirano "pljuvanje". Jedino im to i preostaje.
Ovaj je došao sa očitom namjerom da provocira, naši to baš i ne rade na drugim temama. Uglavnom je to kad počne neka rasprava ,tipa ove i onda se izgubi kontrola i banove dobiju.Tebi ću odgovoriti, jer sam s tobom uvijek imao korektan odnos. Nemoj o kloniranju, nema potrebe. Na ovoj temi imaš milion klonova, a ostavljam ih na životu. Zašto?
Neko ih drugi treba tjerati, ne? Na vrijeme.Druga stvar, @hare tjera sa teme i kad mu se obriše post, nekome (u ovom slučaju meni) govori da je kreten. Jah, eto baš je to nepravedno. U pravu ste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.