Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ubismo nogama.golden je napisao/la:Toooooooooooooooooooo![]()
Napoli je obična prosječna ekipa,kad im ode Kavani a hoće,biće u rangu sa Katanijom,interom,Barijem i sl.
Zamisli onda sta ce vam Katanija raditi sa 11 igracagolden je napisao/la:Toooooooooooooooooooo![]()
Napoli je obična prosječna ekipa,kad im ode Kavani a hoće,biće u rangu sa Katanijom,interom,Barijem i sl.
Isto kao i Napoli.... Profamfat ga......Napoli je napisao/la:Zamisli onda sta ce vam Katanija raditi sa 11 igracagolden je napisao/la:Toooooooooooooooooooo![]()
Alo, Farca, Uefacelona, u redu je.DonVito je napisao/la:Bilo bi fino kad bi ovaj amater svaku tekmu sudiju Juventusu, da moze uzeli bi ga da im sudi i u LP, treba ga drzati pod okom tokom sezone..
Ovo nije vise ni sumnjivo, ovo je jadno..
Pravda za Napoli
Pandev je smorio oko običnog ofsajda.
Juventus je duplo bolja ekipa od Napolija.
Na prste se moze izbrojat' kolko su puta presli centar. Jasta smo ja bolji. Gledas li ti utakmicu?DonVito je napisao/la:Juventus je duplo bolja ekipa od Napolija.
Bolji![]()
penal + 3 crvena i jedva do pobj. u 120 min..
Ja. Zato ćeš sad od kretena biti počašćen sa jednom sedmicom. A od ostalih Juventina očekujem da kažu kako si bez razloga banovan i kako svi imamo nešto protiv Juventusa. Provokaciju u vezi kluba ne brišem, al' kada se drugom forumašu obratiš sa "bježi sa ove teme, jer nemaš ništa pametno reći", to sa osmijehom brišem.harebianconero je napisao/la:Koji ovo kreten briše moj odgovor na provokacije, a ne briše postove od provokatora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.