gleda li ko ovdje utakmicu il onako samo sere....penal cisto kao suza, ako oni nije penal stvarno ne znam sta je, Vucinic dosao prije do lopte, zadrzao bi je u svom posjedu, lik ga pokupio s ledja i po nekim ekspertima ovdje to nije penal-zanimljivo.... crveni zunige cist kao suza, namjerno udario lika kad je lopta vec davno prosla, ove mesare iz napulja treba jos i kazniti novcano za ove grubosti..svaki faul je bio cist od onih sviranih za Juve, jedino na Zunigi nije svirano,a to je diskutabilno jer se vidi da Pirlo sklanja ruke...pa bolan u jednom napadu skrises Djovinka, Markizija i Vidala i nesto se bune...vise ciganske ekipe dugo nisam vidio, postovao sam ih prije ovog meca kao ekipu ali ovo sto igraju je ciganski..ne mozes na svaki nacin , po svaku cijenu doc do trofeja ako je neko bolji
a crveni Pandeva sam objasnio na temi serije A, nisam za to da se igraci kaznjavaju na taj nacin, ali pravila su pravila, znas ih niko te ne tjera da ih krsis. neka pravila u fudbalu su glupa ali ipak su pravila kojih se mora pridrzavati.
nevjerovatno je fkt kolikim ocima mrznje ljudi gledaju Juventus, oni svi faulovi su bili za kartona, i svaki prekrsaj je bio ocigledan, onaj Zuniga je toliki cigan da je to nevjerovatno, pravila su takva kakva jesu, mnogima se neka pravila ne svidjaju pa ih ne krse, zasto bi se to Pandevu tolerisalo...Salihovic dobije 4 utakmice suspenzije za prigovor,Lulic, pa Drogba itd itd ni to se meni nije svidjelo, ali sta ces takva su pravila, znas ih i pridrzavaj ih se...
ps TRPAAAJJJJJJJ