Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Ekipa, zanima me jedna stvar.
Kakve su cijene ulaznica kod vas, ono, cijena za tribinu, za pokrivenu tribinu, za beton, ovo ono?
Hvala unaprijed.
Kakve su cijene ulaznica kod vas, ono, cijena za tribinu, za pokrivenu tribinu, za beton, ovo ono?
Hvala unaprijed.
Hayley <3
Kod nas u Banovićima ti je 3KM nebitno da li za zapad (natkrivena) ili istok (nenatkrivena), samo što istok zjapi prazan 95% sezone jer tu idu gostujući navijači kojih dođe jako malo za sezonu. Dakle, 3KM nebitno na kojoj tribini, ali mi idemo na ovu natkrivenu mislim na domaće navijače obezbijedimo se u slučaju nevremena i slično. 

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aha.
Asevi kod nas, u uz Foču najnerazvijenojoj općini u državi, uz ogromnu nezaposlenost u općini, uz stadion bez centimetra krova i bez iti jedne jedine stolice i bez poštenih pristupnih stepenica, stavili kartu 5 KM.
Meni i bratu ulaz na utakmicu 10 KM. Evo im kuratz, tekma se gleda s ograde pored dvotračne ceste.
Asevi kod nas, u uz Foču najnerazvijenojoj općini u državi, uz ogromnu nezaposlenost u općini, uz stadion bez centimetra krova i bez iti jedne jedine stolice i bez poštenih pristupnih stepenica, stavili kartu 5 KM.
Meni i bratu ulaz na utakmicu 10 KM. Evo im kuratz, tekma se gleda s ograde pored dvotračne ceste.

Hayley <3
Čuj 5KM, pa kako ih nije stid. Hajde da su napravili neku tribinu da izgleda ljudski, postavili stolice, krov, nego za ono traže 5KM, dat im samo 5 kur.eva ništa drugo. Pametna ti je ta, ostade ti cener u džepu ako ikako možeš gledati odakle drugo, nije cener malo kod nas jbg.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ono, nema osnove za 5 KM. Jedva čekam vidjeti koliki će biti odziv, odnosno da li će svijet, u ovakvim vremenima kakva jesu (kod nas najgora u državi, plaće su zbog nepostojanja kantonalne vlade kasnile ihihi) pristati tek tako dati 5 KM za nešto što, realno gledano, ne vrijedi toliko.
Hayley <3
U Bihacu je bilo prosle godine 2KM ulaz, nebitno na koju se tribinu islo, nesto sad govore da ce biti 3KM...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.
Sezonska je 50 KM (slobodan izbor tribine).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Piih nisi nimalo finharry_90 je napisao/la: Legenda reala im je vodja pa ti vidi sad s kim imas posla

VEČERAS SRCEM DO POBJEDE!
-
- Kontakt:
U Gračanici ulaz 5 KM , cijelu sezonu, po meni nerealna cijena, kad vidim u Bihacu 2-3 marke i kod još nekih jbg stvarno onda nije fer al et.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Kod nas je tako bilo u Premijer ligiZoom088 je napisao/la:U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.

Istok: 3
Zapad: 5
Godisnja: 50
1947!
U visokom je proslu sezonu bilo 2 km... Mislim da ce i ovu 

U Vitezu je ulaz 3km 

- bosnacazin
- Kontakt:
proslih sezona cijena ulaznica u Cazinu je bila 3 KM,i to za ovu jednu tribinu koju imamo.Gostujuci navijaci nisu organizovano dolazili osim ovih iz Kladuse i Bihaca i za njih je bio ogradjen prostor na kraju tribine.ove sezone se uvode i neke polusezonske ulaznice po cijeni od 30 KM,sto mi nikako nije logicno jer maksmimalno 8 utakmica * 3 KM =24 KM
jedino ako nisu poskupili ulaz ili zele da to bude nesto kao donacija klubu.

Bezobrazno skupo, čuj 5KM! I zašto bi neko platio godišnju 50KM kad može gledat 15 utakmica na istoku za 45Zoom088 je napisao/la:U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.

Loša odluka uprave,po meni.Posjeta je ionako bila loša, kako li će biti tek sada.
Lijepi moj istok
Dobro si primjetio...slaba posjeta bila ionako. Radnicki gotovo da niko nije ni gledao jer svi vole otici gledati derbije tipa "bikodze - babice" itd...E pa kad za te derbije mogu placati 3 KM, zasto ne bi za zapad na Josiku mogli 5 (a imaju i one po 3).studeni je napisao/la:Bezobrazno skupo, čuj 5KM! I zašto bi neko platio godišnju 50KM kad može gledat 15 utakmica na istoku za 45Zoom088 je napisao/la:U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.
Sezonska je 50 KM (slobodan izbor tribine).![]()
Loša odluka uprave,po meni.Posjeta je ionako bila loša, kako li će biti tek sada.
Lijepi moj istok
Polugodisnja ulaznica prosle sezone je bila 35 KM a donatorska 100. Prodato je dosta tih ulaznica, ljudima koji vole i podrzavaju klub. I ove godine isto tako. Nije to za one koji ce doci i lijeciti frustracije na tribinama nego za za one koji zele dobro klubu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čekaj, u drugoj ligi vam je polugodišnja bila 35 KM?
Kod nas bila 10 KM. Godišnja.
Ljudi baš bili zadovoljni tim potezom, sad pi'zde jer nema (još) godišnjih za ovu sezonu.
Kod nas bila 10 KM. Godišnja.

Hayley <3
Sve to stoji ali s obzirom na ekonomsku situaciju i rang takmičenja,rekao bih da je mnogo. Još kad vidimo da se već u prvom kolu dogovaraju rezultati, dosta ljudi ostaće kući. A i sam zapad nije natkriven,nepruža mnogo više nego istok, na kojem sam utakmice gledao od kraja 80ih.Zoom088 je napisao/la:Dobro si primjetio...slaba posjeta bila ionako. Radnicki gotovo da niko nije ni gledao jer svi vole otici gledati derbije tipa "bikodze - babice" itd...E pa kad za te derbije mogu placati 3 KM, zasto ne bi za zapad na Josiku mogli 5 (a imaju i one po 3).studeni je napisao/la:Bezobrazno skupo, čuj 5KM! I zašto bi neko platio godišnju 50KM kad može gledat 15 utakmica na istoku za 45Zoom088 je napisao/la:U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.
Lijepi moj istok
Polugodisnja ulaznica prosle sezone je bila 35 KM a donatorska 100. Prodato je dosta tih ulaznica, ljudima koji vole i podrzavaju klub. I ove godine isto tako. Nije to za one koji ce doci i lijeciti frustracije na tribinama nego za za one koji zele dobro klubu.
Nadam se da će se više lukavčana sjetiti da ekipa igra pa da dođu na Jošik. Momci to zaslužuju!
Pa bilo bi i kod nas tako u Premijer ligi.Ljumani_Banovici je napisao/la:Kod nas je tako bilo u Premijer ligiZoom088 je napisao/la:U Lukavcu je ulaz 3 KM (Istok, Sjever i Jug) i 5 KM za Zapad.
![]()
Istok: 3
Zapad: 5
Godisnja: 50
U Lukavcu su te cijene 10 godina vec ( i dok smo igrali premier i 2. sjever )
inace ?
Da, 35 KM bila polugodisnja karta s tim sto je to ustvari bila i donatorska karta za izgradnju/obnovu tribine Zapad.badblueboylivno je napisao/la:Čekaj, u drugoj ligi vam je polugodišnja bila 35 KM?
Kod nas bila 10 KM. Godišnja.Ljudi baš bili zadovoljni tim potezom, sad pi'zde jer nema (još) godišnjih za ovu sezonu.
Tribina je bila oronula, napravljena od drveta 1998. godine i bila je van upotrebe 3-4 godine. Prosle godine je uspjesno renovinarana (betonirana), postavljeno je oko 700 stolica, napravljen wc...

http://www.nsfbih.ba/stranica/prva-liga-fbih" onclick="window.open(this.href);return false;badblueboylivno je napisao/la:Ne, bar zasad.bosnacazin je napisao/la:sad kad se uvede ovaj COMET sistem,hocel' zapisnici s utakmica biti dostupni na stranici saveza?Znali neko?
kliknes na rezultat i imas zapisnik sa svake utakmice!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.