jbo te Criscita su maltene pokupili kao mafiozu i Maurija i sta bi na kraju?? pa nista, ne igraju u Juventusu brate dragi.juventus 0244 je napisao/la:don_burza
I to je misterija, Cricito, Palacio, Ranokia, Mauri odjednom kao nisu bili privođeni nemaju ništa sa namještanjem, iako imaju slike sa mafijom![]()
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Znamo bolje od tebe, pa koliko god da znamo...ElLoco7 je napisao/la:a vi sve znate, u sve ste upuceni, i imate sve dokaze..
Jeli se to poistovjecujes sa Zemanom? Mrzis sve sto ima veze sa Juventusom, jos ako " budemo" igrali kao prosle sezone ( sjetim se cetvorke iz Torina) svatim da vam nije lahko

Nadam se boljem rezultatu Rome u Torinu sa malo manje razilke...iskreno ti kazem

The Old Lady is back on TOP...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Vučića je prošle sezona za 180 minuta na Juventus Areni primila 7 komada, baš se dobro okotila. 

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
oni to brzo s uma smetnu pa im moras opet napominjati i objasnjavati. Ocekujem da se niz nastavi, aBdGaziHusrevbeg je napisao/la:Vučića je prošle sezona za 180 minuta na Juventus Areni primila 7 komada, baš se dobro okotila.

Lich je to objasnio sa ona 4 prsta

- IlPrincipe
- Kontakt:
Juvelandia je napisao/la:jbo te Criscita su maltene pokupili kao mafiozu i Maurija i sta bi na kraju?? pa nista, ne igraju u Juventusu brate dragi.juventus 0244 je napisao/la:don_burza
I to je misterija, Cricito, Palacio, Ranokia, Mauri odjednom kao nisu bili privođeni nemaju ništa sa namještanjem, iako imaju slike sa mafijom![]()

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mauri nikada nije igrao u Juventusu.
Koncentriši se na svoj klub, svima će biti bolje.
Koncentriši se na svoj klub, svima će biti bolje.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- anton 1983
- Kontakt:
Da li si ti vidio moje pitanje? jel ja pričam o kazni ili o nevinosti? Mene BK koliko je ko dobio kazne, meni je bitno nabiti na nos ljagu kakvu taj klub zaslužuje. U Hrvatskoj za ubojstvo dobiš 3 godine zatvora u Americi te siluju prije neg ideš na stolicu da se pržiš - kazna je nebitna u ovom slučaju nego je poanta da je nadalina mutila jaja!juventus 0244 je napisao/la:@anton
Normalno da je nevin, jer evo danas po optuznicama neki su radili i gore stvari i nisu izbaceni iz lige, evo primjera Siene, pa kojoj je Conte osuđen znači Corobbio priznao namještanje utakmica i Siena ne ide van iz lige (da stvar bude gora Carobbio dobije 4 mjeseca koji je namjestio utakmicu, dok Conte dobije 10 zbog toga što je na osnovu iskaza jednog čovjeka znao za namještanje, a nije prijavio), a Juventus nije nijednu utakmicu namjestio (tako stoji u presudi) i izbačen. Pa ti procjeni, jer pošteno...
Zato te pitam ponovo:
anton 1983 je napisao/la: Zar vi svi Juventini tako slijepo vjerujete da je Juve po svim tim optužbama nevin i da su vas bez veze hitili u drugu ligu?
Što među vama nema niti jedan jedini realan navijač koji vidi preko brda? Zar ste svi Saruman?![]()
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Apsolutno da.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
-
- Kontakt:
Nakon sezone 1979./1980., utvrđeno je namještanje utakmica kod Milana i Lazija, te su i jedan i drugi klub kažnjeni ispadanjem u drugu ligu. Milan se ipak vratio u elitno društvo godinu nakon, ali tada doživio nevjerojatnu sramotu kad su igrom pali opet u drugu ligu. Ko o čemu,**** o poštenju..IlPrincipe je napisao/la:![]()
![]()
![]()
O ovome vam govorim, Criscito i Mauri su igrali u Juventusu
tako da već su tamo naučili neke stvari. Ko god dođe ili ode iz Juventusa je obični ljagator.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- anton 1983
- Kontakt:
ALI ZAŠTO?!?!?!?!? Zar vi nevidite da Juve **** činjenica što i susjedu krava nije umrla, a ne to što je njegova krava umrla?Oxygen je napisao/la:Apsolutno da.

Pa čim se vi pucate da morete biti takvi slijepci? Pa niste vi Talijani da imate isti mentalitet kao oni! Vo ste izabrali Juve zbog nogometa i to je OK, ali niste vi krivi niti ste znali da je klub okružen mafijom!
Ja recimo navijam za Bayern radi nogometa, ali taj klub ili ti navijači na stadionu su postale **** i gloryhunteri te šminkica + tetkice + turisti. mene to nedira jer ja nenavijam zbog toga za njega niti živim u Njemačkoj da bi me kao navijača diralo to što mi neki bFb-ovac to nabija na nos - TO nije moj problem!
Dal bi ja volio da je to malo drugačije zbog atmosfere na stadionu? da bi, ali zbog toga nepatim, za razliku od vas koji silno bježite od toga za ŠTO navijate!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Za sve se navija, Juventus se voli...možda je to odgovor?
Juventus je poseban klub.
Juventus nije samo fudbalski klub, to je način shvatanja života i znaju to oni kojima je Juve u srcu. Ja nikog ne znam ko navija za Juve, a da je "normalan". To su sve fanatici, ne možeš objasniti, taj klub se voli i samo voli, a kako neće kad ti vidš jednon ADP, Bonipetija, Scireu, simbole kluba i shvatiš šta je taj klub, osjetiš tu povezanost koju nema nijedan drugi klub na svijetu. Sve nepravde i tragedije, samo još više to potaknu, a kod nas je toga bilo i previše.
Evo, mi iz BiH i iz regiona smo najbolji primjer, kolika je ta ljubav, mada nemamo ništa zajedničko što se kaže sa Italijom. Juve je najvoljeniji klub na svijetu, uz Liverpool recimo, to su fanatici i to je istinska ljubav...
Ostali nas mrze, razumljivo zašto. Isto je i sa Bayernom.
KOnkretno, što se tiče ovog pitanja:
Ili su svi krivi ili nije niko, reče Moggi, šta je slagao? Nepravdu ne prihvatamo, pogotovo kad se neki nakon toga kite tuđim perjem. Inter i Milan su mafijaški klubovi isto koliko Juventus, ako nas već tako etiketirate, ali oni su prošli neokrznuti i još pričaju o nekom poštenju. Fuj..
Praljavih stavri ima u svim ligama i klubovima svijeta i oko toga nema polemike, to su životna pravila. Na putu do uspjeha samo najjači opstaju i nema potreba oko toga polemisati.

Juventus je poseban klub.
Juventus nije samo fudbalski klub, to je način shvatanja života i znaju to oni kojima je Juve u srcu. Ja nikog ne znam ko navija za Juve, a da je "normalan". To su sve fanatici, ne možeš objasniti, taj klub se voli i samo voli, a kako neće kad ti vidš jednon ADP, Bonipetija, Scireu, simbole kluba i shvatiš šta je taj klub, osjetiš tu povezanost koju nema nijedan drugi klub na svijetu. Sve nepravde i tragedije, samo još više to potaknu, a kod nas je toga bilo i previše.
Evo, mi iz BiH i iz regiona smo najbolji primjer, kolika je ta ljubav, mada nemamo ništa zajedničko što se kaže sa Italijom. Juve je najvoljeniji klub na svijetu, uz Liverpool recimo, to su fanatici i to je istinska ljubav...
Ostali nas mrze, razumljivo zašto. Isto je i sa Bayernom.
KOnkretno, što se tiče ovog pitanja:
Čvrsto vjerujemo da nismo ništa radili što nisu i drugi i da smo zbog toga kažnjeni. A šta je to, nego nepravda, koju nećemo prihvatiti ili bi tebi svejedno bilo da se Bayern nađe u istoj situaciji, naspram Schalkea, BVB-a?Zar vi svi Juventini tako slijepo vjerujete da je Juve po svim tim optužbama nevin i da su vas bez veze hitili u drugu ligu?
Ili su svi krivi ili nije niko, reče Moggi, šta je slagao? Nepravdu ne prihvatamo, pogotovo kad se neki nakon toga kite tuđim perjem. Inter i Milan su mafijaški klubovi isto koliko Juventus, ako nas već tako etiketirate, ali oni su prošli neokrznuti i još pričaju o nekom poštenju. Fuj..
Praljavih stavri ima u svim ligama i klubovima svijeta i oko toga nema polemike, to su životna pravila. Na putu do uspjeha samo najjači opstaju i nema potreba oko toga polemisati.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- anton 1983
- Kontakt:
MA NEEEEEEE!!!Federer je napisao/la:
Čvrsto vjerujemo da nismo ništa radili što nisu i drugi i da smo zbog toga kažnjeni. A šta je to, nego nepravda, koju nećemo prihvatiti ili bi tebi svejedno bilo da se Bayern nađe u istoj situaciji, naspram Schalkea, BVB-a? .
Pa to ti ja govorim. nije bitno ako dvoje krade pa se jednog treba ubiti! Nego se svakog treba ubiti, a ako neko izmakne kazni to niej tvoj problem, bitno je samo da se nevinog nekažnjava a Juve nije nevin.
Druga je stvar što ste cigani bez oproštenja, pa oćete da kao u Zagorju i SUSJEDU KRAVA krepa ako je i vaša krepala.
Pa zato vas i treba staviti na stup srama!
Juve nije ni kriv naspram ostalih, ako ćemo tom analogijom i ona je meni mnogo relevantnija u ovome slučaju, jer se drugi isključivo pozivaju na čast i poštenje i kite se tuđim perjem. Ono što je potpuno jasno, da je taj proces bio usmjeren samo i isključivo protiv Juventusa. Bilo je svega, biće svega uvijek, ali treba razjasniti stvari.Juve nije nevin.
Kontakti sa sudijama su bili, ništa konkretno nije dokazano, meni to i nije toliko ozbiiljno, obzirom da se pokazalo da su svi to radili i to se radilo i prije 50 godina, 40 i budi siguran, radiće se se uvijek.
Ako mene pitaš, Juventus, Inter, Milan ne doživljavam kao mafijaške klubove, jer po prirodi stvari je tamo to normalno da tako stvari funkcionišu, samo što se kod nas previše morališe. Fazon je što smo samo mi dobili tu neku etiketu i sad nas svi pljuju, a to nećemo tek tako gledati. Ili svi ili niko...
Istina će se znati.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- anton 1983
- Kontakt:
Nećemo, jer nepostoji nasprsam ostalih, nego samo zakon kojeg je Juve prekršio.Federer je napisao/la:
Juve nije ni kriv naspram ostalih, .
Znači ti navijaš za KRIMINALAN klub, ali te **** što po TVOJEM KRIMINALNIJI od njega nisu najbeali. no to nepobija činjenicu da je Juve i dalje kriminalan klub!

Tvoji su nam stavovi i razmišljanja inače jako bitni i uzimamo ih kao model.
Ne pokušavaj nas ubijediti u nešto, svakako imaš dovoljno istomišljenika ovdje.
Ne pokušavaj nas ubijediti u nešto, svakako imaš dovoljno istomišljenika ovdje.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ja navijam za najljepši klub na svijetu, čije ime Stara dama sve govori i budli najljepše emocije, sa čime se ništa na svijetu ne može porediti i ja se ponosim tim.
O kriminalu sam rekao, toga ima bilo gdje. Ne mislim da je Bayern pošteniji, koliko su puta samo imali sudisjku pomoć, kao i svaki veliki tim.
Samo problem Talijana je što imaju tri giganta, što druge lige nemaju i onda se koriste svim i svačim u borbi za prevlast, pa i te prljave stvari isplivaju na površinu i potencira se ta neka priča. Normalno je da se velikima pomaže, jbg.
Ne može jedan zakon za Juve, drugi za ostale, o tom se radi.
Ne mogu dvsotruki aršini biti. Znate se pozivat na sudsku presudu, kao Juve je osuđen i sve to, ali pitanje je da li je pravda zaista slijepa, mislim retoričko pitanje...jbo to...
O kriminalu sam rekao, toga ima bilo gdje. Ne mislim da je Bayern pošteniji, koliko su puta samo imali sudisjku pomoć, kao i svaki veliki tim.
Samo problem Talijana je što imaju tri giganta, što druge lige nemaju i onda se koriste svim i svačim u borbi za prevlast, pa i te prljave stvari isplivaju na površinu i potencira se ta neka priča. Normalno je da se velikima pomaže, jbg.
Zakon treba biti jednak za sve, to je neki smisao mislim. Nije ga prekršio, ako ga i ostli nisu prekršili, a nisu izgleda, čim im se nije sudilo.Nećemo, jer nepostoji nasprsam ostalih, nego samo zakon kojeg je Juve prekršio.
Ne može jedan zakon za Juve, drugi za ostale, o tom se radi.
Ne mogu dvsotruki aršini biti. Znate se pozivat na sudsku presudu, kao Juve je osuđen i sve to, ali pitanje je da li je pravda zaista slijepa, mislim retoričko pitanje...jbo to...
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivane formacije za današnje finale, prema Gazzetti

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Po tvojoj logici Juve je jednako kriminalan koliko je Bayern nacisticki klub, pola navijaca Bayerna su potomci nacista i onih sto su ih podrzavali, lako se da uplest u takvo kolo, fasisticke naravi koje ti ovdje tako hladno dijelis i nazivas Juve kriminalnim klubom.Obicni si latentni provokator.anton 1983 je napisao/la:Nećemo, jer nepostoji nasprsam ostalih, nego samo zakon kojeg je Juve prekršio.Federer je napisao/la:
Juve nije ni kriv naspram ostalih, .
Znači ti navijaš za KRIMINALAN klub, ali te **** što po TVOJEM KRIMINALNIJI od njega nisu najbeali. no to nepobija činjenicu da je Juve i dalje kriminalan klub!

Ex-Siena defender Emanuele Pesoli has chained himself to the front of the FIGC headquarters and started a hunger strike after his ban in the betting scandal.
The player was suspended for three years for sporting fraud after the Disciplinary Commission gave its verdicts on Friday.
This morning, Pesoli began a high-profile protest against the decision and is demanding a face-to-face confrontation with his accusers, Filippo Carobbio and Carlo Gervasoni.
Pesoli chained himself to the gates outside the Federation headquarters in Rome and announced the start of a hunger strike.
“I want a confrontation in the courts on this injustice so I can defend myself properly,” said the 32-year-old.
“My only mistake was answering that damn phone call when they asked me to sell the game. But I said no! I am innocent and I will prove it.
“This is a strong protest, but they are ruining my life for something I didn’t do. Before I am forced to give up football, I want to fight with all my strength.
“I will wait here for someone from the FIGC, hopefully President Giancarlo Abete.”
He was punished as part of the same evidence used to ban ex-Siena Coach Antonio Conte for 10 months and his assistant Angelo Alessio for eight months.
Those accused in the betting trial have complained they are not allowed to question the whistleblowers in court.
The appeals process begins on August 20.
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.