RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 11 avg 2012, 04:55

http://www.freelivestations.com/2011/04 ... -1-tv.html" onclick="window.open(this.href);return false;

link za prenos ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 11 avg 2012, 09:48

Idemo ovo danas uzeti na iskustvo :mrgreen:
Sretno Rođeni!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 11 avg 2012, 10:34

Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 11 avg 2012, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 10:39

Bliss je napisao/la:Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
care,nema dogovora sa onima koji su te zatvarali.gubis rejting,ime,status,cuj pero pavlovic i lujo,,dva lokalna hostaplera da sredjuju sa velezom utakmice.ma bjezi ba tamo

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 11 avg 2012, 10:42

pozzz za mostarce danas nek pobijedi bolji navijacki
volio bi da to bude celik al i vi imate dobru elipu sve
u svemu bice dobra tekma i super je to da ste dobili
besplatne karte lijep potez uprava obje ekipe
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 11 avg 2012, 10:42

zodi36 je napisao/la:
Bliss je napisao/la:Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
care,nema dogovora sa onima koji su te zatvarali.gubis rejting,ime,status,cuj pero pavlovic i lujo,,dva lokalna hostaplera da sredjuju sa velezom utakmice.ma bjezi ba tamo
Jesi ti procitao sta sam ja napisao. Velez se dogovarao sa GOSK-om da spasi Slobodu, ali sta vam ja mogu kad ne vidite ispred sebe 2 metra. Ne znate ni citati. :roll:
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 10:46

ja ti kazem da sam u tim vodama malo vise nego ti,i da to nije istina,ali nebitno.to je tvoja strana price,ovo je moja i to je to.oticemo predaleko.kazem ti samo da spletom raznih okolnosti iza veleza je ostalo samo ime.sve snage treba usmjeriti prema tome da se to bar ime nesrozava,nek zivi.to vi navijaci mozete.manite prepucavanja kako ste klub,kako ste igrali ovo ono,od toga se nezivi.napravite one vrapcice bar kako treba,zaboravi na onu rugobu od stadiona (bb),ulazite u svoju dijecu i to je jedini uspjeh,jer kao grad koji nema razvijenu privredu i neradi dosta firmi nemozete se oslanjati na skupa pojacanja

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 avg 2012, 10:50

Bliss je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:
Jesi ti procitao sta sam ja napisao. Velez se dogovarao sa GOSK-om da spasi Slobodu, ali sta vam ja mogu kad ne vidite ispred sebe 2 metra. Ne znate ni citati. :roll:
Brate nemoras se nikome pravdati koga je bilo briga kad smo mi ispali u drugu ligu nikog zato nije briga ni nas za Slobodu ;) .
Samo jedan klub Velež Mostar

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 11:15

sloboda je sama sebi kriva za ispadanje.negovorimo ovde o tome.kazem samo netreba zaboraviti 90 -te.celik nije htio pustiti orasju,jer bi vi ispali.dobijali smo pare i iduce godine tri boda u orasju,ali smo izvjesili transparent-nedajte obraz,i nema tog igraca da je smio pustiti tu utakmicu,jer je glas robijasa vrlo bitan.kazem samo,puno se pricalo ranije o toj prodaji,poklonu ili sta li vec ne,i trebali ste to spreciti i nezaboraviti tako lako proslost

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 11:37

sta je ba ovo,nigdje forumasa.niste valjda zaposleni,ili ste krenuli malo na izlet,da vidite cari bosne i kamberovica polja.bujrum,dobro dosli i uzivajte,bodovi naravno ostaju nama

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 avg 2012, 11:54

Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 11:58

el-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.

FORZA VELEZ
care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi bolji

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2012, 12:01

zodi36 je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.

FORZA VELEZ
care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi bolji
Daleko vam je iz Zenice u travnik kod Harija ici :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 12:03

pile87 je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:

FORZA VELEZ
Daleko vam je iz Zenice u travnik kod Harija ici :lol:
dobro nisi rekao kod zelje ili mrkve :lol: vjeruj da su bolji kod beslica nego kod harija.objektivan sam majke mi

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2012, 12:05

zodi36 je napisao/la:dobro nisi rekao kod zelje ili mrkve :lol: vjeruj da su bolji kod beslica nego kod harija.objektivan sam majke mi
Jeo sam i kod Beslica stvar ukusa ali meni je Hari sinonim za cevape!

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 12:08

pile87 je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:dobro nisi rekao kod zelje ili mrkve :lol: vjeruj da su bolji kod beslica nego kod harija.objektivan sam majke mi
Jeo sam i kod Beslica stvar ukusa ali meni je Hari sinonim za cevape!
mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapa :lol: mozda mozes puno pojesti,ali brate nema cevapa nad beslicem,ali sto kazes stvar ukusa(bar smo se slozili da su bolji nego sarajevski) :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2012, 12:10

zodi36 je napisao/la:mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapa :lol: mozda mozes puno pojesti,ali brate nema cevapa nad beslicem,ali sto kazes stvar ukusa(bar smo se slozili da su bolji nego sarajevski) :lol:
To je zato sto vi kad dodjete u Sarajevo drzite se striktno glavnih ulica, ima i u Sarajevu dobrih cevapa zmaj u Hrasnom.

zodi36
Kontakt:

Post Postao/la zodi36 » 11 avg 2012, 12:12

pile87 je napisao/la:
zodi36 je napisao/la:mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapa :lol: mozda mozes puno pojesti,ali brate nema cevapa nad beslicem,ali sto kazes stvar ukusa(bar smo se slozili da su bolji nego sarajevski) :lol:
To je zato sto vi kad dodjete u Sarajevo drzite se striktno glavnih ulica, ima i u Sarajevu dobrih cevapa zmaj u Hrasnom.
heheheh,eto mi neznamo ni hodati ako negledamo pravo,ccccccc.znam ja drug kad je hrana u pitanju sve,pa mi rekose otidji u veneru pa u zmaj pa ovamo,pa onamo,ali nista od toga.kakav crni somun i cevapi,gdje to ide :lol:

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 11 avg 2012, 12:26

Brate pretvoriše nam temu u raspravu o ćevapima :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 avg 2012, 12:28

Zuja je napisao/la:Brate pretvoriše nam temu u raspravu o ćevapima :lol:
Ma nema veze hahah samo nek se ne svađaju do tad je sve dobro. :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.