link za prenos

care,nema dogovora sa onima koji su te zatvarali.gubis rejting,ime,status,cuj pero pavlovic i lujo,,dva lokalna hostaplera da sredjuju sa velezom utakmice.ma bjezi ba tamoBliss je napisao/la:Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
Jesi ti procitao sta sam ja napisao. Velez se dogovarao sa GOSK-om da spasi Slobodu, ali sta vam ja mogu kad ne vidite ispred sebe 2 metra. Ne znate ni citati.zodi36 je napisao/la:care,nema dogovora sa onima koji su te zatvarali.gubis rejting,ime,status,cuj pero pavlovic i lujo,,dva lokalna hostaplera da sredjuju sa velezom utakmice.ma bjezi ba tamoBliss je napisao/la:Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
Brate nemoras se nikome pravdati koga je bilo briga kad smo mi ispali u drugu ligu nikog zato nije briga ni nas za SloboduBliss je napisao/la:Jesi ti procitao sta sam ja napisao. Velez se dogovarao sa GOSK-om da spasi Slobodu, ali sta vam ja mogu kad ne vidite ispred sebe 2 metra. Ne znate ni citati.zodi36 je napisao/la:care,nema dogovora sa onima koji su te zatvarali.gubis rejting,ime,status,cuj pero pavlovic i lujo,,dva lokalna hostaplera da sredjuju sa velezom utakmice.ma bjezi ba tamoBliss je napisao/la:Vidim mnogo vas ser.e za GOSK pa cu ja vama ovdje da kazem sta se tu dogodilo i kako je Velez u svemu tome najmanji krivac. Sloboda, Velez i GOSK su se dogovorili medjusobno da izbace Slaviju, tako sto ce Sloboda uzeti bodove GOSK-u, Velez ce vratiti ta tri boda GOSK-u, ali se racunalo na to da Sloboda nece izgubiti sa 2 razlike od Slavije i Ibrakovic je uvjeravao da nema teorije da izgube, ali eto... Sastanak je bio izmedju predsjednika GOSK-a, Ibrakovica i direktora Veleza u Gabeli pred utakmicu GOSK - Sloboda. Velez i GOSK su svoj dio ispunili, Sloboda je zakazala i samim tim i ispala. Znaci nista Velez nije prodavao na stetu Slobode. Tuzlaci su sami krivi za svoju sudbinu. Tanovic i Ibrakovic su jako dobri prijatelji i sve je uradjeno u dogovoru, ali vi ste svi naivni(ili ste djeca) pa nemate pojma koje se sve malverzacije rade u drzavi, pa samim tim i u PL. Pamet u glavu.
care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi boljiel-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.
FORZA VELEZ
Daleko vam je iz Zenice u travnik kod Harija icizodi36 je napisao/la:care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi boljiel-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.
FORZA VELEZ
dobro nisi rekao kod zelje ili mrkvepile87 je napisao/la:Daleko vam je iz Zenice u travnik kod Harija icizodi36 je napisao/la:care svaka cast.malo objektivnosti nam svima treba i da gradimo drugarske odnose.ako mislim dolaziti na tekmu ako hoces da ti na pp ostavim broj telefona da te odvedem na najbolje cevape i drzavi,da se rijesis onog petomana iz blagaja(dole sam jeo cevape,katastrofa ziva) i poslije na kahvu drugarski pa nek pobjedi boljiel-fighter je napisao/la:Celik ove sezone ima odlicnu ekipu i nebi me cudilo da vodjeni Jagodicem zavrse veoma visoko na tabeli. Jedino ih zeza napad, jer imaju problem sa realizacijom kao i mi prosle sezone. Od momaka danas ocekujem da daju sve od sebe, da se bore, a rezultat nije bitan. Naravno da bi mi bilo drago da se oz Zenice vratimo sa bodom ili mozda pobjedom, ali sumnjam da ce do toga doci. Ocekujem jednu lijepu utakmicu u okvirima fair playa, pa neka pobijedi bolji.
FORZA VELEZ
Jeo sam i kod Beslica stvar ukusa ali meni je Hari sinonim za cevape!zodi36 je napisao/la:dobro nisi rekao kod zelje ili mrkvevjeruj da su bolji kod beslica nego kod harija.objektivan sam majke mi
mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapapile87 je napisao/la:Jeo sam i kod Beslica stvar ukusa ali meni je Hari sinonim za cevape!zodi36 je napisao/la:dobro nisi rekao kod zelje ili mrkvevjeruj da su bolji kod beslica nego kod harija.objektivan sam majke mi
To je zato sto vi kad dodjete u Sarajevo drzite se striktno glavnih ulica, ima i u Sarajevu dobrih cevapa zmaj u Hrasnom.zodi36 je napisao/la:mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapamozda mozes puno pojesti,ali brate nema cevapa nad beslicem,ali sto kazes stvar ukusa(bar smo se slozili da su bolji nego sarajevski)
heheheh,eto mi neznamo ni hodati ako negledamo pravo,ccccccc.znam ja drug kad je hrana u pitanju sve,pa mi rekose otidji u veneru pa u zmaj pa ovamo,pa onamo,ali nista od toga.kakav crni somun i cevapi,gdje to idepile87 je napisao/la:To je zato sto vi kad dodjete u Sarajevo drzite se striktno glavnih ulica, ima i u Sarajevu dobrih cevapa zmaj u Hrasnom.zodi36 je napisao/la:mozda jest sinonim zato sto mozes naruciti 20 cevapamozda mozes puno pojesti,ali brate nema cevapa nad beslicem,ali sto kazes stvar ukusa(bar smo se slozili da su bolji nego sarajevski)
Ma nema veze hahah samo nek se ne svađaju do tad je sve dobro.Zuja je napisao/la:Brate pretvoriše nam temu u raspravu o ćevapima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.