Taj tkz. vozd je uocio Vrsajevica kao potencijalnog reprezentativca dok je za vas bio samo jos jedan propali igrac u HNL

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Brz i fizicki spreman igrac nikad nije propali igracbavarian_bk je napisao/la:@gringobih
Taj tkz. vozd je uocio Vrsajevica kao potencijalnog reprezentativca dok je za vas bio samo jos jedan propali igrac u HNL
Mozda ti ime Tino razjasni odkud i kakobavarian_bk je napisao/la:Zasto je onda 90% foruma ismijavalo i Vrsajevica i Susica kada je izasla informacija da ce ovaj dobiti poziv za Vels ? A i dobio bi ga da nema problema sa vizom
Koliko si gledao njegovih utakmica pa to mozes tvrditi? Sve oko 2-3 ne vazi.Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Gledao sam ga dok je igrao u mladoj reprezentaciji, par puta za Celik i sinoc. Znaci ne mnogo, ali uvijek mi je se cinio kao limitiran igrac i njegova karijera isto tako pokazuje da nije neki igrac. Niko se rado ne vraca u Premijer Ligu BiH, a on je to morao. I onda ga je doveo Hajduk koji nema za "kruha".AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko si gledao njegovih utakmica pa to mozes tvrditi? Sve oko 2-3 ne vazi.Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Taj Hajduk koji nema za "kruha" umalo da iznenadi Inter u sred Milana..Cartman je napisao/la:Gledao sam ga dok je igrao u mladoj reprezentaciji, par puta za Celik i sinoc. Znaci ne mnogo, ali uvijek mi je se cinio kao limitiran igrac i njegova karijera isto tako pokazuje da nije neki igrac. Niko se rado ne vraca u Premijer Ligu BiH, a on je to morao. I onda ga je doveo Hajduk koji nema za "kruha".AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko si gledao njegovih utakmica pa to mozes tvrditi? Sve oko 2-3 ne vazi.Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Govorio sam da je kloc i prije i poslje.emir79 je napisao/la:Najbolji su mi ovi,sto sad lizu ono sto su ......................
Kad je Pape stavio Vrsajevica na spisak i uputio poziv,ovdje se pisale bajke,kako Vrsajevic nema veze,a Pape,naravno i dalje neznanko.Sta bi odjednom? Vrsajevic sad dobar ili sta? Sta je pljuvaci,hajte ba odlucite se vec jednom sta hocete. O Majko cirkusa,pa ovo ni Ciro ne radja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A hvala Bogu mi imamo brzih igrača na pretek, pa se lahko možemo odreći Vrsajevica..Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Pa upravo sam ovo i napisao u svom prethodnom postu na ovoj temi.emir79 je napisao/la:Najbolji su mi ovi,sto sad lizu ono sto su ......................
Kad je Pape stavio Vrsajevica na spisak i uputio poziv,ovdje se pisale bajke,kako Vrsajevic nema veze,a Pape,naravno i dalje neznanko.Sta bi odjednom? Vrsajevic sad dobar ili sta? Sta je pljuvaci,hajte ba odlucite se vec jednom sta hocete. O Majko cirkusa,pa ovo ni Ciro ne radja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako ces se tome cuditi???vendeta87 je napisao/la:Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.
Zaobidji mebagrcavi je napisao/la:Gringo naporan si.Idi ispred saveza sačekaj Sušića i istresi svoje frustracije koje imaš.Usro si svaku temu na ovom pdf
Pa zar je opet tog nesposobnog celu pozvao?!vendeta87 je napisao/la:Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.
Po meni je zvanje Damira Vrančića dobro samo radi Marija, ne znam koliko ljudi kod nas znaju, al on je bio jedan od najboljih igrača Njemačke U-19 reprezentacije i proricana mu je velika karijera, ipak, zapeo je na prelazu u seniore, al sada se polako diže, odabrao je extra klub za razvoj, redovno igra i ako ovako nastavi/ a papci iz našeg saveza to prepoznaju/ on je sigurno budući stalni član naše repke, drago mi je da ga je krenulo.noah je napisao/la:Pa zar je opet tog nesposobnog celu pozvao?!vendeta87 je napisao/la:Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.ja sam bio ubjedjen da je mladjeg vrancica dodao na spisak!
evo i ja pratim dao 2 gola danas Mario.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 46 gostiju.