FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 09 avg 2012, 22:26

Zato bi mi mogli pravit turu u Podgoricu... :) Sigurno jedan od najlakših rivala,očekivao sam da će sarajlije dobit...

A Vermez kaže kako smo dali maximum.... :(
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 avg 2012, 00:04

underPFC je napisao/la:Zato bi mi mogli pravit turu u Podgoricu... :) Sigurno jedan od najlakših rivala,očekivao sam da će sarajlije dobit...

A Vermez kaže kako smo dali maximum.... :(
Hoćemo biti nosioci?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 avg 2012, 00:07

Nosioci smo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 avg 2012, 00:10

underPFC je napisao/la:Onda nismo gledali istu tekmu,doduše bio sam na tribini pa i nisam svaki detalj mogao odgledati,ali i na osnovu ove reportaže na SOSu jutros ne bih se baš složio.
Ok, imali ste šansi, malo sam se pogrešno izrazio :mrgreen: . onaj šut saše markovića iz prvog poluvremena, šansa šćepovića kad je golman kiprana uz pomoć stative, bila je i šansa lazara kad je jako loše odreagovao, ali je to premalo s obzirom na to da ste bili favoriti, da ste ganjali rezultat i da ste čitav sat imali igrača više u polju.

underPFC je napisao/la:Šta je to AEL konkretno uradio izuzev gola koji je stigao kao poklon naše odbrane i još jene šanse koja je takođe stigla kao Lazarov poklon???

I nije poenta u tome,niko ne spori da je AEL zasluženo prošao,ali isto tako kao što i sam kažeš zahvaljujući prevashodno katastrofalnoj odbrani u obe tekme.

Šta je uradio? Pa jel vas stisnuo na vašoj polovini u prvih pola sata, potpuno vas je iznenadio, niste ništa mogli. Imali su nekih polušansi u tom periodu i bio je onaj napad kad je onaj ganac sam izašao pred stojkovića. Dali su gol u može se reći, ranoj fazi meča, nakon toga im je isključen igrač. šta je trebalo, da i u takvoj situaciji nešto pokušavaju ozbiljnije? da ne zaboravim, i sa igračem manje, su odlično stajali na terenu, jako disciplinovano u odbrani.

Što se tiče odbrane, slaže se sa tobom. Kiprani su oba gola dali nakon velikih grešaka u odbrani.

p.s.
Srećno sutra u žrijebu.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 10 avg 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 avg 2012, 00:15

sasagmp je napisao/la:Nosioci smo.
A anortozis i apoel jesu li oni? :mrgreen:
Oće nas nešto kiprani, pa ko zna.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 10 avg 2012, 00:19

Kada će biti poznate one grupe za izvlačenje ili ih neće uopće biti (mislim da hoće jer je previše timova)?

Partizan je nositelj, barem prema Wikipediji, no tek četvrti iznad crte. Zvezda nije nositelj.
Zeta, Mura, Neftchi, Dudelange, Ekranas, Helsinki sigurno najlakši protivnici.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 avg 2012, 00:24

DANTES je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Nosioci smo.
A anortozis i apoel jesu li oni? :mrgreen:
Oće nas nešto kiprani, pa ko zna.....
Ovaj put ce ici bez njih,barem sto se tice nas :mrgreen:

Apoel je nosioc,dok je Anortozis ispao danas.

Evo tabele nosioca/nenosioca.

slika

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 10 avg 2012, 00:36

zeta bi bila najbolja.pa oni protiv sarajeva tri sanse stvore u dvije utakmice.ne znaju na koji gol napadaju

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 avg 2012, 02:12

Mothervel najbolja opcija, pored njih Serif i Slask i ovih zadnjih 5.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 avg 2012, 11:10

Mogući protivnici Partizana u 4. kolu su: Vaslui,Atromitos,Anži,Tromso,Neftchi.

Nadam se samo da nam neće pasti ovaj Anži,jer smo onda završili sa Evropom. Bilo bi dobro dobiti ove grke ili Neftchi,drugi najteži rival je ovaj Vaslui,bez obzira što zadnjih godina Partizan ima uspeha u duelima sa rumunima....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 10 avg 2012, 11:46

underPFC je napisao/la:Mogući protivnici Partizana u 4. kolu su: Vaslui,Atromitos,Anži,Tromso,Neftchi.

Nadam se samo da nam neće pasti ovaj Anži,jer smo onda završili sa Evropom. Bilo bi dobro dobiti ove grke ili Neftchi,drugi najteži rival je ovaj Vaslui,bez obzira što zadnjih godina Partizan ima uspeha u duelima sa rumunima....
Sve sem ovog anžija je šaša
"Indija,Pakistan..."

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 10 avg 2012, 14:11

Dobar zreb za nas, ionako nam leze ovi skandinavci, a i Tromzo je posle 17 odigranih kola na 9. poziciji, donji deo tabele i to verovatno nije taj tim koji se plasirao u Evropu. A i trenutno su u ocajnoj seriji rezultata tako da se moze reci da nam se posrecilo.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 avg 2012, 14:19

Samo bez potcenjivanja.....taj stav nam se obio i protiv Aela i protiv mnogo mnogo klubova.

Znajuci nas,nema te ekipe u kvalifikacijama sa kojom se necemo muciti(tu ne racunam Zetu i slicne nazovi klubove).

U drugom kolu su izbacili Ljubljansku Olimpiju(0-0 u SLO,1-0 u Norveskoj posle produzetaka).

U trecem Metalurg iz Donjecka (1-1 u NOR,0-1 na strani).

Samo oprezno i maximalno "napaljeno" i bice to kako treba.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 avg 2012, 14:30

Trebali bi proći ove Norvežane...nadam se :x :evil: Leže nam Skandinavci..ali poslije Šamroka i AEL-a više mi ništa nije sigurno :oops: Nadam se da možemo preskočiti ovu prepreku..a ako prođemo u grupu pod hitno dovesti kvalitetnog štopera i napadača ukoliko želimo da se ne obrukamo u grupnoj fazi..ali poznajući Đuru mafijaša sumnjam u to :evil: :roll: Jedva čekam da ode iz Partizana!!!
Mens sana in corpore sano.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 avg 2012, 20:45

Mogu slobodno reći dobro smo prošli u žrebu,iako ekipa Tromsoa sasvim sigurno posedujem određen kvalitet i neće biti nimalo lako proći ih.... Treba utakmicu a i protivnika shvatiti ozbiljno i ne dozvoliti im da dišu u prvoj tekmi,pokušati dati gol na strani i sa što boljim rezultatom odigrati revanš....

Ni malo mi se ne sviđaju ove poslednje izjave Vermezovića,previše pesimizma i nekog neverovatnog kukavičluka,nisam na to navikao od njega,tim pre što je itekako imao uspeha u Evropi sa PFC.

Dakle Hammarby,Đurgarden,Groningem....... :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 avg 2012, 22:19

underPFC je napisao/la:Mogu slobodno reći dobro smo prošli u žrebu,iako ekipa Tromsoa sasvim sigurno posedujem određen kvalitet i neće biti nimalo lako proći ih.... Treba utakmicu a i protivnika shvatiti ozbiljno i ne dozvoliti im da dišu u prvoj tekmi,pokušati dati gol na strani i sa što boljim rezultatom odigrati revanš....

Ni malo mi se ne sviđaju ove poslednje izjave Vermezovića,previše pesimizma i nekog neverovatnog kukavičluka,nisam na to navikao od njega,tim pre što je itekako imao uspeha u Evropi sa PFC.

Dakle Hammarby,Đurgarden,Groningem....... :)
Groningen ne može biti skandinavska ekipa pa da ga hebes... Je li ono Tromso okadio Zvezdu one godine kad su ovi dobili Romu u Bgd....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 avg 2012, 22:34

Jeste 3:1 smo izgubili.
Tesko cu prezaliti sto nisam isao na to gostovanje,jer severni pol mora da se dozivi. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 10 avg 2012, 22:38

Vjerujem da će tradiconalne klupske boje Tromsa izazvati simpatije kod publike
slika

Partizan bi ovo trebao proći,nema nekih poznatih imena u ekipi,vezni igrač koji igra i za reprezentaciju Norveške Ruben Jenssen i češki napadač Ondrašek se ističu kvalitetom,ostalo sve poprilično tanko,jedva su izbacili slovensku Olimpiju pa onda priredili iznenađenje izbacivanjem Metalurga,čudno da iako u prvenstvu uglavnom pobjeđuju kod kuće a u gostima gube redovno u evropi su do sada bolje igrali u gostima.
Partizan je favorit bez ikakve dvojbe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 10 avg 2012, 22:59

Jel ima igdje cijela utakmica Partizan-AEL na netu?

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 11 avg 2012, 21:53

Ovaj Tromso je trkački vrlo jak i mislim da im je to najjači adut. Kao i svi Skandinavci sa tehnikom su na "vi".
Sjećam se kad su prije par godina igrali protiv Belupa u Europskoj Ligi, kako su momci trčali, kao navijeni.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.