LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

BIHfan
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la BIHfan » 10 avg 2012, 17:27

Lakers Dwight Howard
Nuggets Andre Iguodala
76ers Andrew Bynum, Jason Richardson
Magic* Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless
* Magic also receive:
* Future first-round pick from Philadelphia (with some protection, likely through the Lottery)

* 2014 first-round pick from Denver (lower of Nuggets' two first-rounders that year; Denver also has New York's first-round pick from the Carmelo Anthony deal)

* 2017 first-round pick from the Lakers

Cista kradja Lakersa, tolko o vasem pljuvanju onog Kupchaka. Frajer vam sastavi ekipu samo takvu.
Magic polako postaje najgluplja fransiza u NBA, ovaj paket im ne donosi nikakvu buducnost samo ce biti dugo godina dno lige. Evo Hornetsi su samo 1 godinu bili dno i vec ove godine su ekipa sa potencijalom da bude dinastija, Denver je trejdao Mela i ostao epika koja se moze boriti na zapadu za naslov (nemojte me napadat, mogu biti u skoroj buducnosti novi Dallas) , Orlando dobio da ne kazem sta Ramazan je. Kako samo glup trejd. Znaci Rocketsi ti daju paket koji se ne odbija, imas sve sto ti treba, plus bi im uvalio jedan od ruznih ugovora Hede Turkoglua (Richardson je 10x puta trenutno korisniji), al ne opet su udovoljili mazici Dwightu i nisu mu okrenuli ledja. Taj trejd sa Houstonom bi samo Magic profitirao i samo bi magic bio zadovoljan, ovako Howard je zadovoljan i Magic je zadovoljan (samo kreten moze biti zadovoljan ovim).

Kupili ste sledece 2-3 godine status favorita, al kad odu Kobe i Nash veslat ce vas Howard isto kao i Magic. Pa ce se saga samo nastavit. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 avg 2012, 17:30

Je li to mi nismo dobili Duhona i ovog Clarka?
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 avg 2012, 17:41

neno#4 je napisao/la:Je li to mi nismo dobili Duhona i ovog Clarka?
Nigdje ne pise da ste ih dobili... :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2012, 17:44

NEZALAGANJE je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Je li to mi nismo dobili Duhona i ovog Clarka?
Nigdje ne pise da ste ih dobili... :?

The Lakers also will acquire Earl Clark and Chris Duhon, a **** told ESPN The Magazine's Chris Broussard. Draft picks the Magic will receive are Nuggets (2014), 76ers (2015) and Lakers (2017).

Ovo je sa ESPN-a... :?

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 avg 2012, 17:45

RT @SpearsNBAYahoo: Lakers expected to get Chris Duhon and Earl Clark in Dwight Howard deal, too, **** tells Y! Magic to land 2nd rd picks.

Tako Wojo napisa.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 avg 2012, 17:59

Ovo sto sam ja postavio je sa nba.com zvanicno, sad ne znam kome vjerovati nba.com ili tom sa twittera?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 avg 2012, 18:04

BIHfan je napisao/la:Uzivat ce te mozda 2 godine i onda ce vas Howard poceti silovati kao i "svoj" Magic.
Mah sto je najgore ako ove sezone ni Lakersi ne osvoje, Howard vjerovatno nece potpisati produzenje, jer ni Howard ni Bynum nisu produzili ugovore, te je moguce da obojica budu slobodni agenti sljedece ljeto :lol: . Medjutim dobra stvar je sto ce Lakersi moci njega da unovce ako ne bude htio ostati te ce sigurno znalacki to iskoristiti a ne kao Orlando koji je dobio rac za najboljeg centra lige.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 avg 2012, 18:05

BIHfan je napisao/la:Ovo sto sam ja postavio je sa nba.com zvanicno, sad ne znam kome vjerovati nba.com ili tom sa twittera?

Ja mislim da jos nista nije zvanicno potpisano tako da svi oni nagadjaju,odnosno imaju neke svoje izvore...treba jos sacekati.

"Well, it looks like Superman has found a home. I wish nothing but the best for Big Bynum. I hope he follows what was a great season last year with an even better one next year. I know LA is excited about the deal and rightfully so. The Lakers landed a piece that will hopefully carry the franchise long after I'm gone. I have spoken to Dwight Howard already and we are locked and loaded to bring back the title. Wow, what a summer Jimmy and Mitch have had so far. Unreal! I'm focused on our semifinal game vs Argentina but I had to pause for a few to send you my thoughts, in case you were curious.." -Kobe Bryant 8-)

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 10 avg 2012, 20:17

eh bice zanimljiva sezona sad...ali mislim da lakersi opet ne mogu preko OKC...i nadam se da ce Howardova ledja biti u redu...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 avg 2012, 20:57

cista kradja svaka cast :)...definitivno Lakersi ne mogu dostici nivo drugih ekipa da dozive smjenu generacije i uvjek se nadje nacina da se napravi neki trade koji je nerealan...u najmanju ruku Lakersi su trebali izgubiti i Gasola u ovom tradu i to bi vec bilo realno..ali ovako su napraivli ekipu da dvije godine moze uzeti titule...ali opet kazem bolje Lakersi nego Miami da uzima u svakom slucaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 avg 2012, 21:01

slika

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 avg 2012, 21:02

BIHfan je napisao/la: Cista kradja Lakersa, tolko o vasem pljuvanju onog Kupchaka. Frajer vam sastavi ekipu samo takvu.
Magic polako postaje najgluplja fransiza u NBA, ovaj paket im ne donosi nikakvu buducnost samo ce biti dugo godina dno lige. Evo Hornetsi su samo 1 godinu bili dno i vec ove godine su ekipa sa potencijalom da bude dinastija, Denver je trejdao Mela i ostao epika koja se moze boriti na zapadu za naslov (nemojte me napadat, mogu biti u skoroj buducnosti novi Dallas) , Orlando dobio da ne kazem sta Ramazan je. Kako samo glup trejd. Znaci Rocketsi ti daju paket koji se ne odbija, imas sve sto ti treba, plus bi im uvalio jedan od ruznih ugovora Hede Turkoglua (Richardson je 10x puta trenutno korisniji), al ne opet su udovoljili mazici Dwightu i nisu mu okrenuli ledja. Taj trejd sa Houstonom bi samo Magic profitirao i samo bi magic bio zadovoljan, ovako Howard je zadovoljan i Magic je zadovoljan (samo kreten moze biti zadovoljan ovim).

Kupili ste sledece 2-3 godine status favorita, al kad odu Kobe i Nash veslat ce vas Howard isto kao i Magic. Pa ce se saga samo nastavit. :roll:
Pa to i jeste plan da se za sljedece dvije godine sastavi sampionski tim a sumnjam da ce nas Howard veslat jer za dvije godine ugovore isticu Gasolu, Bryantu i Peace-u. Ako dovedemo adekvatne zamjene Howard ce ostat ako ne on ode, vrlo jednostavno racunica. Valjda ce Mitch ponovo iskombinirat nesto kad dodje vrijeme za to, ja uostalom nikad nisam pljuvao po njemu, covjek godinama radi dobar posao. Covjek je za manje od godinu dana sastavio dva dobra trade-a ali to internet huligani nevide.

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 10 avg 2012, 21:45

Ja stvarno ne vidim o kakvoj se to prevelikoj krađi radi za LA!?!? Ok, ako ovo uspije, Orlando će dobiti jedan veliki kur.ac, međutim LA skoro pa ništa nije na dobitku, po meni su DH i Drew tu negdje, možda mala prednost za DH-a zbog odbrane, ali je Drew bolji leđima, sve ima svoje. Orlando jeste popušio foru, ali je morao popušiti, jer je morao igrati kako DH svira, džaba.. LA gubi jednog od dvojice najboljih centara lige, a dobija drugog, tu prevelike krađe nema. Bit' ćemo bolji to stoji, međutim tu će razliku ja mislim Nash praviti, a ne DH, al' vidjećemo šta će biti. Procentualno, sa ovom razmjenom bolji smo možda, ali možda 10-15% i to zbog zatvaranja reketa DH, što Drew nije htio/znao/mogao raditi. Howard nije sigurno bolji u mjeri 1 naprema 2, tj. Gasol i Drew za njega, sasvim normalan trade, Drew plus pikovi za DH-a, priča o krađi, bar po meni je preteška konstatacija.
Nama je Željo svetinja jedina.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 10 avg 2012, 22:58

Baynum je pravi centar , visinom , tehnikom , Howard je rupa sa slobodnih :roll: , ali on je puno bolji u defanzivi i zato je i doveden i ako je Drew mladji dosta i perspektivniji.

Znaci dali smo 1 draft 2017 i time ostajemo bez drafta narednih 5 godina :roll:
McRiberts i Eyenga out , Clark i Duhon in, McRoberts ionako nebi dobio minutazu osim u blowout situacijama,Duhon je nekad znao solidno igrati , ako nista bolju odbranu od Blake-a sto je bitnije .

btw. Koliko kosta Delfino ? posto nam je ostao min. MLE ;)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 10 avg 2012, 23:00

Jodie Meeks potpisao za Lakerse!!

Istinski suter za klupe i pravi back up za Mambu. Mitch odjednom danas poludio, navodno cuva jos pola MLE za Kenyona Martina. Uglavnom jos nije kraj dolascima. GO LAKERS!!
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 11 avg 2012, 00:12

Kobe Bryant je napisao/la:Baynum je pravi centar , visinom , tehnikom , Howard je rupa sa slobodnih :roll: , ali on je puno bolji u defanzivi i zato je i doveden i ako je Drew mladji dosta i perspektivniji.

Znaci dali smo 1 draft 2017 i time ostajemo bez drafta narednih 5 godina :roll:
McRiberts i Eyenga out , Clark i Duhon in, McRoberts ionako nebi dobio minutazu osim u blowout situacijama,Duhon je nekad znao solidno igrati , ako nista bolju odbranu od Blake-a sto je bitnije .

btw. Koliko kosta Delfino ? posto nam je ostao min. MLE ;)
Upravo to i govorim, nikakva krađa se nije desila, već jednostavno dali odličnog centra za malo boljeg i to je to. Ovo sa Meeksom mi se sviđa, jer KB bi sad mogao fino odmarati, iako ni Meeks nije neki ekstra igrač ili šuter, al' poslužit' će. O Martinu ne smijem ni razmišljati :D
Nama je Željo svetinja jedina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2012, 00:13

Ka prvo hvala Bynumu za sve sto je ucinio za Lakerse i zelim mu srecu u nastavku karijere i iskreno se nadam da ce ga povrede zaobici i da ce u 76ersima igrati zapazenu ulogu.
Takodjer svaka cast Kupchaku za sve sto je uradio u ovoj pauzi i za to mu skidam kapu, ali ja cu LICNO i dalje svakog clana Lakersa kritikovati ukoliko mislim da nesta nije uredu, a i dalje mislim da je prosla sezona sto se svega tice bila kriminalna, jer u sportu postoji samo DANAS I SUTRA, a nikog ne interesuje sta si uradio u proslosti. Jedan Del Bosque nakon dvije titule LP-a dobije otkaz sto se nije slozio sa predsjednikom kluba, jedan Ancelotti nakon duple krune dobije otkaz jer je narednu sezonu zabrljao itd itd., a ove se posebno odnosi na @neno#4 u @balona i nadam se da znate sta sam htio reci. Ja ovu ekipu volim bez obzira na sve i nisam za njih poceo navijati zbog Bryanta i za njih cu navijati dok sam ziv.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2012, 00:53

Moze li mi neko reci je li vet-minimum za sve ekipe isti ili se razlikuje ? Meeks je potpisao ugovor na dvije godine u iznosu od 3 miliona $ s tim da je druga godina team-option.
Zvanicna konferencija za medije zakazana je u 2 h po nasem vremenu i Howard ce biti zvanicno predstavljen.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 avg 2012, 01:09

@amerosm, tebi tvoj drug ne zamjera nista, nego te mnogo postuje. Ti si meni glavni izvor informacija vezano za Lakerse i ja sam tebi na tome zahvalan. Posto rijetko kada citam strane medije, osim sportanda.

Cekaj, zar se ovdje nije pisalo da se Endi sprda sa Lakersima i da mu ne mogu nista :lol: :lol:
Fino sam govorio niko se nece s tim klubom sprdati. Pa ni Kobe to ne bi smio.
Meni je Endija zao, jedan od najdrazih igraca. Toliko talentovan, a toliki propuh u glavi. Samo da popravi odbranu i bio bi nezaustavljiv. Onako sve sto postigne u napadu vecinom prospe na drugom kraju terena.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2012, 01:25

Kobe on Dwight: "The team is his. It should be his."

Neko vec priprema teren nakon njegovog odlaska. Ne mogu da vjerujem da je ovo izjavio nakon utakmice protiv Argentine. Lijepo je danas biti navijac Lakersa.
Nadam se da ce dr. Buss dozivjeti da mu Lakersi se izjednace sa Celticsima ili ih cak prestignu, jer covjek ima zdrastvenih problema i stalno se nalazi u bolnici na pretragma.

PS: Ko bi rekao da cemo nakon onog mail-a prije 8 mjeseci imati jos jacu ekipu. Jedva cekam utakmicu sa Dallasom da vidim facu Cubana...

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.