Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bavarian_bk
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bavarian_bk » 10 avg 2012, 11:26

@gringobih

Taj tkz. vozd je uocio Vrsajevica kao potencijalnog reprezentativca dok je za vas bio samo jos jedan propali igrac u HNL ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 avg 2012, 11:37

bavarian_bk je napisao/la:@gringobih

Taj tkz. vozd je uocio Vrsajevica kao potencijalnog reprezentativca dok je za vas bio samo jos jedan propali igrac u HNL ;)
Brz i fizicki spreman igrac nikad nije propali igrac ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 avg 2012, 11:49

Zasto je onda 90% foruma ismijavalo i Vrsajevica i Susica kada je izasla informacija da ce ovaj dobiti poziv za Vels ? A i dobio bi ga da nema problema sa vizom ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 10 avg 2012, 11:51

bavarian_bk je napisao/la:Zasto je onda 90% foruma ismijavalo i Vrsajevica i Susica kada je izasla informacija da ce ovaj dobiti poziv za Vels ? A i dobio bi ga da nema problema sa vizom ;)
Mozda ti ime Tino razjasni odkud i kako ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2012, 12:31

Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2012, 14:34

Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Koliko si gledao njegovih utakmica pa to mozes tvrditi? Sve oko 2-3 ne vazi.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 avg 2012, 16:22

AllGunsBlazing je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Vrsajevic je nikakav igrac. Brz i to je to. Hvala Bogu pa nije izvadio vizu.
Gledao sam ga dok je igrao u mladoj reprezentaciji, par puta za Celik i sinoc. Znaci ne mnogo, ali uvijek mi je se cinio kao limitiran igrac i njegova karijera isto tako pokazuje da nije neki igrac. Niko se rado ne vraca u Premijer Ligu BiH, a on je to morao. I onda ga je doveo Hajduk koji nema za "kruha".

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 11 avg 2012, 01:45

Cartman je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Gledao sam ga dok je igrao u mladoj reprezentaciji, par puta za Celik i sinoc. Znaci ne mnogo, ali uvijek mi je se cinio kao limitiran igrac i njegova karijera isto tako pokazuje da nije neki igrac. Niko se rado ne vraca u Premijer Ligu BiH, a on je to morao. I onda ga je doveo Hajduk koji nema za "kruha".
Taj Hajduk koji nema za "kruha" umalo da iznenadi Inter u sred Milana.. ;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 avg 2012, 03:42

Najbolji su mi ovi,sto sad lizu ono sto su ......................

Kad je Pape stavio Vrsajevica na spisak i uputio poziv,ovdje se pisale bajke,kako Vrsajevic nema veze,a Pape,naravno i dalje neznanko.Sta bi odjednom? Vrsajevic sad dobar ili sta? Sta je pljuvaci,hajte ba odlucite se vec jednom sta hocete. O Majko cirkusa,pa ovo ni Ciro ne radja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 avg 2012, 12:30

emir79 je napisao/la:Najbolji su mi ovi,sto sad lizu ono sto su ......................

Kad je Pape stavio Vrsajevica na spisak i uputio poziv,ovdje se pisale bajke,kako Vrsajevic nema veze,a Pape,naravno i dalje neznanko.Sta bi odjednom? Vrsajevic sad dobar ili sta? Sta je pljuvaci,hajte ba odlucite se vec jednom sta hocete. O Majko cirkusa,pa ovo ni Ciro ne radja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Govorio sam da je kloc i prije i poslje. :D

Ali neki vide slucajan rezultat Hajduka u Milanu, i odma misle da je Vrsajevic neki igrac. Da je Inter imao ozbiljan pristup i da su u takmicarskoj formi, razbili bi ih kako god hoce. Isto ko sto su ih u Splitu pobjedili 3:0 bez problema.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 avg 2012, 12:32

nadam se da ce Galesic (Beerschot) uskoro dobit poziv !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 11 avg 2012, 15:01

A hvala Bogu mi imamo brzih igrača na pretek, pa se lahko možemo odreći Vrsajevica..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 avg 2012, 15:08

emir79 je napisao/la:Najbolji su mi ovi,sto sad lizu ono sto su ......................

Pa upravo sam ovo i napisao u svom prethodnom postu na ovoj temi.

Čini se da je pojedincima bitno samo da pljuju i kritikuju, pa nije bitno za šta.

Ovdje su, dakako, bili u odličnoj poziciji. Da ga je pozvao bilo bi: Šta će on, kloc, veze nema...što su pojedinci i govorili kada je Avdija uvršten na spisak. Isti oni pojedinci koji sada Safeta proglašavaju neznalicom zato što ga nije pozvao.

Jednostavno, bitno je izgleda samo da se nešto negativno napiše, da se kuka, negoduje, pljuje... :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 avg 2012, 16:02

Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 11 avg 2012, 16:37

vendeta87 je napisao/la:Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.
Kako ces se tome cuditi???

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 avg 2012, 17:14

Gringo naporan si.Idi ispred saveza sačekaj Sušića i istresi svoje frustracije koje imaš.Usro si svaku temu na ovom pdf :roll:
DRUG NEBI TI PUNCA

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 11 avg 2012, 17:30

Treba kontaktirati mladog Gorana Jozinovića iz Hajduka. Sinoć je odigrao briljantnu utakmicu protiv Intera, ima 21 godinu, igra lijevog beka, poziciju na kojoj smo deficitarni. Igrao za U-21 Hrvatske, a rođen je u Zenici. U reprezentaciji Hrvatske već imaju Strinića, koji će biti standardan još dugo, tek mu je 25 godina.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 11 avg 2012, 17:47

bagrcavi je napisao/la:Gringo naporan si.Idi ispred saveza sačekaj Sušića i istresi svoje frustracije koje imaš.Usro si svaku temu na ovom pdf :roll:
Zaobidji me ;)

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 11 avg 2012, 17:57

vendeta87 je napisao/la:Evo pratim pocetak cvajte, i cudim se kako Pape nije pokusao da pozove Vrancica maldjeg koji igra na istoj poziciji kao brat al cini se da je kvalitetniji igrac.
Pa zar je opet tog nesposobnog celu pozvao?! :o ja sam bio ubjedjen da je mladjeg vrancica dodao na spisak!

evo i ja pratim dao 2 gola danas Mario.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 11 avg 2012, 18:33

noah je napisao/la:
Pa zar je opet tog nesposobnog celu pozvao?! :o ja sam bio ubjedjen da je mladjeg vrancica dodao na spisak!

evo i ja pratim dao 2 gola danas Mario.
Po meni je zvanje Damira Vrančića dobro samo radi Marija, ne znam koliko ljudi kod nas znaju, al on je bio jedan od najboljih igrača Njemačke U-19 reprezentacije i proricana mu je velika karijera, ipak, zapeo je na prelazu u seniore, al sada se polako diže, odabrao je extra klub za razvoj, redovno igra i ako ovako nastavi/ a papci iz našeg saveza to prepoznaju/ on je sigurno budući stalni član naše repke, drago mi je da ga je krenulo.
p.s. naši zapadni susjedi ga odmah svojataju i u svojim medijima izvještavaju da je dao dva gola, oni za razliku od nas, ništa ne prepuštaju slučaju, zovu, probaju, vežu za svoju repku, pa ako šta od njih bude dobro i jest/npr.Slišković, Bodul, Maglica...)
Zadnja izmjena: ovisnik, dana/u 11 avg 2012, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], haklamas, invincible1921, Micron, RacioEmocionalan, soko i 29 gostiju.