______________________________________________________________________________________________
Malo slika s treninga:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

malo si se precijenio! Vi bi nas upjeli dva puta dobiti, ali BvB skupinu za razliku od Bayerna nebi prošao skupinu. Mi bi ostale 4 pobjedili i sa 12 punkti prošli dalje!Hare_BvB je napisao/la:Steta pa s vama ne mozemo u grupu, prolaz bi bio zagarantovan.
Valjda bi uspjeli dobiti jedan ghnoj doma. Ako nista, 100% bi nastavili takmicenje u EL.anton 1983 je napisao/la:malo si se precijenio! Vi bi nas upjeli dva puta dobiti, ali BvB skupinu za razliku od Bayerna nebi prošao skupinu. Mi bi ostale 4 pobjedili i sa 12 punkti prošli dalje!Hare_BvB je napisao/la:Steta pa s vama ne mozemo u grupu, prolaz bi bio zagarantovan.
Ja sam nekako uvjeren da ce understatement spika proci i ove godine nekaznjeno. Bez obzira na grupu, ocekujem rutinsko ispadanje prije KO fazeanton 1983 je napisao/la:bez obzira što dobijete, sramota je ak neprođete jer ipak ste "najbolji" švapski prvak u povijeti![]()
Naravski!Saurman je napisao/la:Zar se već traži alibi za eventualni krah u CL kao i prošle godine.
Hare_BvB je napisao/la:Naravski!Saurman je napisao/la:Zar se već traži alibi za eventualni krah u CL kao i prošle godine.
Jakako.smopiBVB je napisao/la:,jbg mi se bar psihicki pripremimo,sto i nije tako lose(ako se to desi bude puno lakse),tako bi za bavarce bilo bolje da ocekuju sezonu bez ijednog trofeja,jer ce se nesto tako najvjerovatnije desiti OPET!!
realno.Hare_BvB je napisao/la:Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus.
Seceru,neiskustvo igraca BvB-a je to sto je presudilo da tako brzo ispadnu u LP prosle sezone,mozda ce i ove!Tim se jos uvijek gradi(pogotovo psihicki),tako da i ne cudi taj rezultat!secer je napisao/la:realno.Hare_BvB je napisao/la:Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus.
klub za kojeg su grcki, francuski i drugorazredni engleski klubovi supersile, ne treba da se nada necemu vecem.
trebalo bi dosta toga da se poklopi(poklopilo se i prosle sezone pa nist), pa da dortmund prodje grupnu fazu lige prvaka. majku mu, protiv vas bi i tesaloniki bio favorit.
u ligi je slicna situacija. za konkurenta imate bayern kojeg vodi demode trener koji je otjeran iz madrida nakon sto je ´osvojio´ lp, tj. klub u cijim redovima igraju dva najprecjenjenija svapska igraca.
no, nebitno. ako dortmund pukom srecom i prezimi u lp(to bi bilo isto kao kada bi najsporiji bosanac u 10 uzastopnih utrka stukao husu bolta), onda pusi u prvenstvu i kupu.
HzBvB je napisao/la:Realno ja sam za , da se ponovi prosla sezona !
Nek imaju o cemu pricat (vice,vice,vice ) bavarci![]()
Ono da nam ladno mogu prebacit kako ne mozemo nista u Europi...a mi se samo nasmijesimo
Upravo tako,mada bi bilo fino razguliti ih 6. put za redomkraljttbvb je napisao/la:HzBvB je napisao/la:Realno ja sam za , da se ponovi prosla sezona !
Nek imaju o cemu pricat (vice,vice,vice ) bavarci![]()
Ono da nam ladno mogu prebacit kako ne mozemo nista u Europi...a mi se samo nasmijesimo
Da su prosle godina sa nama igrali u Superkupu, bili bi 4 puta vice, a ne samo 3![]()
Ako ovu pripremnu utakmicu u nedjelju i izgubimo, opet se ne treba sekirati. I prosle godine smo poceli porazom u Superkupu, a na kraju obaranje rekorda...
smopiBVB je napisao/la:Seceru,neiskustvo igraca BvB-a je to sto je presudilo da tako brzo ispadnu u LP prosle sezone,mozda ce i ove!Tim se jos uvijek gradi(pogotovo psihicki),tako da i ne cudi taj rezultat!secer je napisao/la:realno.Hare_BvB je napisao/la:Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus.
klub za kojeg su grcki, francuski i drugorazredni engleski klubovi supersile, ne treba da se nada necemu vecem.
trebalo bi dosta toga da se poklopi(poklopilo se i prosle sezone pa nist), pa da dortmund prodje grupnu fazu lige prvaka. majku mu, protiv vas bi i tesaloniki bio favorit.
u ligi je slicna situacija. za konkurenta imate bayern kojeg vodi demode trener koji je otjeran iz madrida nakon sto je ´osvojio´ lp, tj. klub u cijim redovima igraju dva najprecjenjenija svapska igraca.
no, nebitno. ako dortmund pukom srecom i prezimi u lp(to bi bilo isto kao kada bi najsporiji bosanac u 10 uzastopnih utrka stukao husu bolta), onda pusi u prvenstvu i kupu.
Samo mislim da su to neophodno iskustvo itekako brzo stekli u BL,valjda nema prave konkurencije ili sta vec...![]()
p.s.Zasto svi bavarci vise vode brigu i pricaju o BvB-u nego o bayi,neki strah??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.