BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 09 avg 2012, 15:25

Za meč Elf-a protiv Argentine pozvano je 6 naših igrača: Hummy, Schmelle, Bender, Gundo, Reus i Gotze. 8-)

______________________________________________________________________________________________

Malo slika s treninga:
slika
slika
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 avg 2012, 08:33

Išo malo gledat ove eventualne potove za izvlačenje za Lp jer me zanimalo kolike su šanse da bvb bude u 3. potu - NIKAKVE ili ti jako male! :(

Da vam bude lakše Bayernu prijeti ova skupina:

Bayern
Man City
Juve
PSG

DAS SEX! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2012, 10:37

Steta pa s vama ne mozemo u grupu, prolaz bi bio zagarantovan. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 avg 2012, 10:49

Hare_BvB je napisao/la:Steta pa s vama ne mozemo u grupu, prolaz bi bio zagarantovan. :lol:
malo si se precijenio! Vi bi nas upjeli dva puta dobiti, ali BvB skupinu za razliku od Bayerna nebi prošao skupinu. Mi bi ostale 4 pobjedili i sa 12 punkti prošli dalje! :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2012, 11:05

anton 1983 je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Steta pa s vama ne mozemo u grupu, prolaz bi bio zagarantovan. :lol:
malo si se precijenio! Vi bi nas upjeli dva puta dobiti, ali BvB skupinu za razliku od Bayerna nebi prošao skupinu. Mi bi ostale 4 pobjedili i sa 12 punkti prošli dalje! :mrgreen:
Valjda bi uspjeli dobiti jedan ghnoj doma. Ako nista, 100% bi nastavili takmicenje u EL. :lol:

Inace, volio bih da BVB upadne u najjacu mogucu grupu, ono alibija radi. :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 10 avg 2012, 11:07

Takvu skupinu bi lakše prošli od one koju "morate" proč.

bez obzira što dobijete, sramota je ak neprođete jer ipak ste "najbolji" švapski prvak u povijeti ;) 8-)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2012, 13:12

anton 1983 je napisao/la:bez obzira što dobijete, sramota je ak neprođete jer ipak ste "najbolji" švapski prvak u povijeti ;) 8-)
Ja sam nekako uvjeren da ce understatement spika proci i ove godine nekaznjeno. Bez obzira na grupu, ocekujem rutinsko ispadanje prije KO faze :lol: , a svapska javnost ce ponovo biti obmanjena. :lol:

Naravno, slatara ce ostati u Dortmundu, nakon sezone od 90+ punktica. :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2012, 13:15

Zar se već traži alibi za eventualni krah u CL kao i prošle godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2012, 13:19

Saurman je napisao/la:Zar se već traži alibi za eventualni krah u CL kao i prošle godine.
Naravski! :mrgreen:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 avg 2012, 13:27

Hare_BvB je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zar se već traži alibi za eventualni krah u CL kao i prošle godine.
Naravski! :mrgreen:
:lol: ,jbg mi se bar psihicki pripremimo,sto i nije tako lose(ako se to desi bude puno lakse),tako bi za bavarce bilo bolje da ocekuju sezonu bez ijednog trofeja,jer ce se nesto tako najvjerovatnije desiti OPET!! :lol:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 10 avg 2012, 13:33

smopiBVB je napisao/la: :lol: ,jbg mi se bar psihicki pripremimo,sto i nije tako lose(ako se to desi bude puno lakse),tako bi za bavarce bilo bolje da ocekuju sezonu bez ijednog trofeja,jer ce se nesto tako najvjerovatnije desiti OPET!! :lol:
Jakako. :mrgreen: Ja mislim da je nas drug @anton otisao korak dalje - on se pripremio na ostatak zivota bez trofeja. :lol: :lol:

Helem i ta se sezona blizi....Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus. :mrgreen: :lol:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 avg 2012, 13:38

@Hare
Ma borba za Evropu i to je to! :lol:

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 10 avg 2012, 14:16

Realno ja sam za , da se ponovi prosla sezona !
Nek imaju o cemu pricat (vice,vice,vice ) bavarci :lol: :lol: Ono da nam ladno mogu prebacit kako ne mozemo nista u Europi...a mi se samo nasmijesimo :mrgreen:

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 10 avg 2012, 16:17

Moja očekivanja za sezonu koja slijedi su: osvajači Superkupa, osvajači kupa, među prva dva u ligi (nikako treći), a da li prvi ili drugi zavisi od toga kako ćemo se nositi sa utakmicama u LP i dokle ćemo dogurat'.

(LP) Vjerujem minimalno među 16 bez obzira na jačinu/težinu grupe, a nakon toga zavisit' će od protivnika. Samo da se izbjegne Barca, a sa ostalim ćemo ukrstit' rogove pa ko koga. Ne vidim nikoga toliko jakog da bi se mi trebali bojat' nekoga u dvije utakmice (osim Barce). 8-)

(BL) Bayern meni lično nije ništa jači nego prošle sezone, osim što imaju malo jaču klupu i samim tim imat' će više problema. Ko smije stavit' Robbena ili Mullera na klupu, a vjerovatno će morat' nekad da je hoblaju. Jedva čekam da vidim kakva će Robben sranja pravit', kad ga Beljulji pošalje na klupu. :lol:

Mi imamo veoma široku i prije svega kvalitetnu klupu, posebno u veznom redu što defanzivnom što ofanzivnom. Znamo da igramo sa 2 zadnja vezna a tu imamo Kehla, Bendera, Gundogana i Leitnera koji u bilo kojoj međusobnoj kombinaciji djeluju fenomenalno. U ofazivnom veznom dijelu igramo sa 3 igrača a imamo recimo Gotzea, Kubu, Reusa, Grosskreutza, Perišića, Bittencourta itd. I više nego ubjedljivo. :mrgreen:
_________________________________________________________________________________________

Sad protiv Bayerna očekujem ovaj sastav: Weidenfeller - Piszczek, Subotić, Hummels, Schmelzer - Gundogan, Kehl - Kuba, Reus, Grosskreutz - Lewandowski

Gotze neće igrat' od početka, jer Kuba igra odlično i zašto mijenjat' nešto što funkcioniše. Gotzeu će trebat' malo vremena i nekoliko dobro odigranih utakmica, da bi on prije svega dobio samopouzdanja a tek onda će da briljira. :mrgreen: Grosskreutz ist gesetzt zbog već poznatih kvaliteta posebno istaknutih protiv Bayerna.

P.S. Evo čitam da će Bender na operaciju prepona u ponedeljak. Doktor je rekao da će na prvi nastup moći računat' 4 sedmice nakon operativnog zahvata. :( Jest čovjek postao baksuz. :twisted:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 10 avg 2012, 16:18

Hare_BvB je napisao/la:Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus.
realno.
klub za kojeg su grcki, francuski i drugorazredni engleski klubovi supersile, ne treba da se nada necemu vecem.
trebalo bi dosta toga da se poklopi(poklopilo se i prosle sezone pa nist), pa da dortmund prodje grupnu fazu lige prvaka. majku mu, protiv vas bi i tesaloniki bio favorit.
u ligi je slicna situacija. za konkurenta imate bayern kojeg vodi demode trener koji je otjeran iz madrida nakon sto je ´osvojio´ lp, tj. klub u cijim redovima igraju dva najprecjenjenija svapska igraca.
no, nebitno. ako dortmund pukom srecom i prezimi u lp(to bi bilo isto kao kada bi najsporiji bosanac u 10 uzastopnih utrka stukao husu bolta), onda pusi u prvenstvu i kupu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 avg 2012, 16:45

secer je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Ocekivanja?...Hmm....Mene bi zadovoljio plasman u TOP 3 BuLi, sve ostalo je bonus.
realno.
klub za kojeg su grcki, francuski i drugorazredni engleski klubovi supersile, ne treba da se nada necemu vecem.
trebalo bi dosta toga da se poklopi(poklopilo se i prosle sezone pa nist), pa da dortmund prodje grupnu fazu lige prvaka. majku mu, protiv vas bi i tesaloniki bio favorit.
u ligi je slicna situacija. za konkurenta imate bayern kojeg vodi demode trener koji je otjeran iz madrida nakon sto je ´osvojio´ lp, tj. klub u cijim redovima igraju dva najprecjenjenija svapska igraca.
no, nebitno. ako dortmund pukom srecom i prezimi u lp(to bi bilo isto kao kada bi najsporiji bosanac u 10 uzastopnih utrka stukao husu bolta), onda pusi u prvenstvu i kupu.
Seceru,neiskustvo igraca BvB-a je to sto je presudilo da tako brzo ispadnu u LP prosle sezone,mozda ce i ove!Tim se jos uvijek gradi(pogotovo psihicki),tako da i ne cudi taj rezultat!
Samo mislim da su to neophodno iskustvo itekako brzo stekli u BL,valjda nema prave konkurencije ili sta vec... :lol:
p.s.Zasto svi bavarci vise vode brigu i pricaju o BvB-u nego o bayi,neki strah?? :lol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 10 avg 2012, 18:10

HzBvB je napisao/la:Realno ja sam za , da se ponovi prosla sezona !
Nek imaju o cemu pricat (vice,vice,vice ) bavarci :lol: :lol: Ono da nam ladno mogu prebacit kako ne mozemo nista u Europi...a mi se samo nasmijesimo :mrgreen:

Da su prosle godina sa nama igrali u Superkupu, bili bi 4 puta vice, a ne samo 3 8-)

Ako ovu pripremnu utakmicu u nedjelju i izgubimo, opet se ne treba sekirati. I prosle godine smo poceli porazom u Superkupu, a na kraju obaranje rekorda...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 avg 2012, 19:50

kraljttbvb je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Realno ja sam za , da se ponovi prosla sezona !

Da su prosle godina sa nama igrali u Superkupu, bili bi 4 puta vice, a ne samo 3 8-)

Ako ovu pripremnu utakmicu u nedjelju i izgubimo, opet se ne treba sekirati. I prosle godine smo poceli porazom u Superkupu, a na kraju obaranje rekorda...
Upravo tako,mada bi bilo fino razguliti ih 6. put za redom :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2012, 20:37

smopiBVB je napisao/la:
secer je napisao/la:
realno.
Seceru,neiskustvo igraca BvB-a je to sto je presudilo da tako brzo ispadnu u LP prosle sezone,mozda ce i ove!Tim se jos uvijek gradi(pogotovo psihicki),tako da i ne cudi taj rezultat!
Samo mislim da su to neophodno iskustvo itekako brzo stekli u BL,valjda nema prave konkurencije ili sta vec... :lol:
p.s.Zasto svi bavarci vise vode brigu i pricaju o BvB-u nego o bayi,neki strah?? :lol:

Kakvo ti iskustvo treba protiv amatera iz Grčke i Francuske ili prosječnih engleza. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 10 avg 2012, 22:55

@Saurman
BvB se 5 puta za redom poigrava sa finalistom LP(koji su do finala suvereno dosli),e pa sad ti skontaj koje iskustvo!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.