A Vermez kaže kako smo dali maximum....

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Hoćemo biti nosioci?underPFC je napisao/la:Zato bi mi mogli pravit turu u Podgoricu...Sigurno jedan od najlakših rivala,očekivao sam da će sarajlije dobit...
A Vermez kaže kako smo dali maximum....
Ok, imali ste šansi, malo sam se pogrešno izraziounderPFC je napisao/la:Onda nismo gledali istu tekmu,doduše bio sam na tribini pa i nisam svaki detalj mogao odgledati,ali i na osnovu ove reportaže na SOSu jutros ne bih se baš složio.
underPFC je napisao/la:Šta je to AEL konkretno uradio izuzev gola koji je stigao kao poklon naše odbrane i još jene šanse koja je takođe stigla kao Lazarov poklon???
I nije poenta u tome,niko ne spori da je AEL zasluženo prošao,ali isto tako kao što i sam kažeš zahvaljujući prevashodno katastrofalnoj odbrani u obe tekme.
A anortozis i apoel jesu li oni?sasagmp je napisao/la:Nosioci smo.
Ovaj put ce ici bez njih,barem sto se tice nasDANTES je napisao/la:A anortozis i apoel jesu li oni?sasagmp je napisao/la:Nosioci smo.![]()
Oće nas nešto kiprani, pa ko zna.....
Sve sem ovog anžija je šašaunderPFC je napisao/la:Mogući protivnici Partizana u 4. kolu su: Vaslui,Atromitos,Anži,Tromso,Neftchi.
Nadam se samo da nam neće pasti ovaj Anži,jer smo onda završili sa Evropom. Bilo bi dobro dobiti ove grke ili Neftchi,drugi najteži rival je ovaj Vaslui,bez obzira što zadnjih godina Partizan ima uspeha u duelima sa rumunima....
Groningen ne može biti skandinavska ekipa pa da ga hebes... Je li ono Tromso okadio Zvezdu one godine kad su ovi dobili Romu u Bgd....underPFC je napisao/la:Mogu slobodno reći dobro smo prošli u žrebu,iako ekipa Tromsoa sasvim sigurno posedujem određen kvalitet i neće biti nimalo lako proći ih.... Treba utakmicu a i protivnika shvatiti ozbiljno i ne dozvoliti im da dišu u prvoj tekmi,pokušati dati gol na strani i sa što boljim rezultatom odigrati revanš....
Ni malo mi se ne sviđaju ove poslednje izjave Vermezovića,previše pesimizma i nekog neverovatnog kukavičluka,nisam na to navikao od njega,tim pre što je itekako imao uspeha u Evropi sa PFC.
Dakle Hammarby,Đurgarden,Groningem.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.