Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Juvelandia
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 13:14

anton 1983 je napisao/la:ghnoooj!!!!!!!!!!!!!
sta je bilo, opet Drogba dade gol?? e jbga :cry:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 avg 2012, 13:15

Saurman je napisao/la:
Hypnose je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Udinese je dobio protivnika po mjeri šanse su možda i podjednake mada bi dao prednost Bragi portugalci igraju dosta čvrsto a i u napadu imaju igrače koji mogu iskoristi svaki kiks ionako klimave odbrane Udinesea.
Jedino sto je ovdje klimavo je tvoj mozak koji ocigledno nije u vinklu.....
Udinese ce da razbije Bragu koja ce da bude sparing partner i topovsko meso Djedici i drustvu....

Kao i prošle sezone kad je Roma trebala razbiti Slovan Bratislavu.
Samo cu reci Europa Liga........
Da je bilo za LP Roma bi ih satrala k'o FAP zabu..... Da se radi o LE onda bi Braga bila veliki favorit, jer to Italijani ne igraju ozbiljno za razliku od tvojih Svaba, al' posto je LP Udine ce razbiti Bragu.....

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 13:17

MaGiCa je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la: Rece lik sto navija za tri tima, jedan je u vlasnistvu pedofila a drugi dolazi iz grada Mafije gdje se igraci van terena redovno druze sa bosovima.De Santis je najbolje na snimku pokazao za kakvo smece od tima igra dok ga Lucarelli zeza da mu ode kladara. :D

Rece mi trol koji je promenio 15 nickova i koji se drzi izmisljene price k'o pijan plota, jer mu je lepo da veruje u to.
trolcina pokusava drugima da kaze da je trol, ooh the irony.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 avg 2012, 13:20

Juvelandia je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la: Rece lik sto navija za tri tima, jedan je u vlasnistvu pedofila a drugi dolazi iz grada Mafije gdje se igraci van terena redovno druze sa bosovima.De Santis je najbolje na snimku pokazao za kakvo smece od tima igra dok ga Lucarelli zeza da mu ode kladara. :D

Rece mi trol koji je promenio 15 nickova i koji se drzi izmisljene price k'o pijan plota, jer mu je lepo da veruje u to.
trolcina pokusava drugima da kaze da je trol, ooh the irony.
Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....
Navija on moj ti za 19 ekipa u Italiji, i to za svaku koja igra protiv Juveta...... Komplex ;) :o :!:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2012, 13:21

Stara narodna kod italijana kaže kad dobiješ po p*** u europa ligi reci da nas to takmičenje ne interesuje iako se čitavu sezonu borimo za isto.

:lol:

Mojne mi šuplje,..........
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 avg 2012, 13:25

Saurman je napisao/la:Stara narodna kod italijana kaže kad dobiješ po p*** u europa ligi reci da nas to takmičenje ne interesuje iako se čitavu sezonu borimo za isto.

:lol:

Mojne mi šuplje,..........
Jest jest, eno Inter, Roma i Napoli se citavu god. borili za to prestizno takmicenje...... :D :lol:

Nego smijes li jednu opkladu..... Ako ja dobijem da ti vise nikad nijedan post ne napises na ovom PDF-u, sto znaci ni na jednoj temi Serie A...... A ne moras napustati forum....
A ako ti dobijes ja napustam ovaj forum..... I vise nego realna opklada..... I nema novih nickova, jer ni tebe , a ni mene nije tesko prokuziti, a pogotovo tebe.....

EDIT Misu, sto si sad nestao, kad sam ti spomenuo okladu.....Oklada vrijedi do 14.10h jer od tad imam nekog posla pa necu biti ovdje do veceras....

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 10 avg 2012, 13:57

Vaslui - Inter
Lazio - Mura

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 avg 2012, 13:59

Vidal je napisao/la:Jedva si dočekao ovo. Pročitao si samo naslov i počeo sra.ti ko štuka. I normalno da zbog toga baljezgaš.

A što se tiče rupice. Normala je da je to tvoje prirodno stanište jer iz nje izlaziš samo kada treba ujesti.

Haj sad vozdrica :arrow:
Nista ja nisam procitao do carki na relaciji trolloko-Zeman. A to sto ti odmah naleces na mene sa licnim pristupom, vise govori o tebi no o meni. Dakle, rupa je rezervisana samo za tebe.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 avg 2012, 14:04

Hypnose je napisao/la: Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....
Navija on moj ti za 19 ekipa u Italiji, i to za svaku koja igra protiv Juveta...... Komplex ;) :o :!:

Realnost je da vas 4-5 ne popustate sa tim skenjavanjem foruma na bazi vaseg jednoumlja tj. maloumlja. Ali, to je to, nekome je forum mesto gde se raspravlja o necemu, a nekome je mesto gde se raspravlja sa nekim. Nemoguce je raspravati o necemu, jer vi zivite za to da se raspravljate sa nekim tj. sa svima ostalima. Zato trolujete teme o Interu, Milanu, Romi, repki, Serie A i sl., a posle kad budete permabanirani - pada prica o "progonu juventina".
Izaberite ulogu: ili zrtva ili predator. Ne moze i jedno i drugo.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 14:18

MaGiCa je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....

Realnost je da vas 4-5 ne popustate sa tim skenjavanjem foruma na bazi vaseg jednoumlja tj. maloumlja. Ali, to je to, nekome je forum mesto gde se raspravlja o necemu, a nekome je mesto gde se raspravlja sa nekim. Nemoguce je raspravati o necemu, jer vi zivite za to da se raspravljate sa nekim tj. sa svima ostalima. Zato trolujete teme o Interu, Milanu, Romi, repki, Serie A i sl., a posle kad budete permabanirani - pada prica o "progonu juventina".
Izaberite ulogu: ili zrtva ili predator. Ne moze i jedno i drugo.
ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.
Tvoje jednoumlje je mrznja prema Juventusu i vjecito podjebavanje sto ti prolazi bez bana, jer brate dragi kako da te banuju kad onda pravis citavu dramu kako napustas forumu bla bla bla, da bi te ista ta mrznja prema Juventusu vratila da malo zatrolas kao danas kad se desi nestoo sto ide na stetu Juventusa a sam klub nema veze s tim.Ti si textbook trol.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 avg 2012, 14:25

Juvelandia je napisao/la: ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.
Tvoje jednoumlje je mrznja prema Juventusu i vjecito podjebavanje sto ti prolazi bez bana, jer brate dragi kako da te banuju kad onda pravis citavu dramu kako napustas forumu bla bla bla, da bi te ista ta mrznja prema Juventusu vratila da malo zatrolas kao danas kad se desi nestoo sto ide na stetu Juventusa a sam klub nema veze s tim.Ti si textbook trol.
U redu je trolloko. Vidim kako stvari stoje. Ja sam trol, vi zrtve, ja bezobraznik i nolifer, vi mucenici i trudbenici...
A sad te molim fino da mi nikad vise ne repliciras, ne obratis mi se, ne citiras me. Ja cu se isto tako postaviti prema vama.
Isto se odnosi i na ostatak ekipe. I njih bih zamolio da slede ovaj dil.
Pa da vidimo da li je problem u meni ili u vama. ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 14:28

MaGiCa je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la: ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.
U redu je trolloko. Vidim kako stvari stoje. Ja sam trol, vi zrtve, ja bezobraznik i nolifer, vi mucenici i trudbenici...
A sad te molim fino da mi nikad vise ne repliciras, ne obratis mi se, ne citiras me. Ja cu se isto tako postaviti prema vama.
Isto se odnosi i na ostatak ekipe. I njih bih zamolio da slede ovaj dil.
Pa da vidimo da li je problem u meni ili u vama. ;)
ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 10 avg 2012, 14:30

Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao... :mrgreen:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 avg 2012, 14:32

Juvelandia je napisao/la: ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.
Onda nemoj da se zalis na druge, kad tako razmisljas. To samo pokazuje da si zagovornik jednoumlja tj. maloumlja, cim verujes da su drugi ljudi podmukli jer ne dele tvoje stavove. Sto se mene tice, ovo je poslednji post upucen tebi i zamolio bih te da me ne konstatujes na ovom forumu. Hvala.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 14:33

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao... :mrgreen:
cim sam vidio da citira zlatnu kantu i dijeli njegovo misljenje sve mi je bilo jasno. :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 10 avg 2012, 14:35

Zamolio bih vas da vase licne prepirke nastavite putem PP-a :mrgreen:

Inace, strasno ste dosadni s tim :lol:

p.s Udinese ce abd. ispasti 8-)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 avg 2012, 14:35

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao... :mrgreen:
Pre ce biti da to vazi za tebe. Pardon - ti si smor bio i ostao od prve registracije ovde.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 10 avg 2012, 14:35

MaGiCa je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la: ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.
Onda nemoj da se zalis na druge, kad tako razmisljas. To samo pokazuje da si zagovornik jednoumlja tj. maloumlja, cim verujes da su drugi ljudi podmukli jer ne dele tvoje stavove. Sto se mene tice, ovo je poslednji post upucen tebi i zamolio bih te da me ne konstatujes na ovom forumu. Hvala.
da, podmuklo vrijedjas ljude i podjebajes ocekujuci njihovu rekaciju, bilo da se radi o "njemcima" ili navijacima Juventusa, te dvije grupe smaras odkad si dosao na forum.I to sve podmuklo bez direktnog obracanja kako ne bi dobio ban, skuzio sam te davno.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 10 avg 2012, 14:38

MaGiCa je napisao/la:
Pre ce biti da to vazi za tebe. Pardon - ti si smor bio i ostao od prve registracije ovde.
Budi ljubazan i uvaži prijedlog koji si sam predložio. Ovako samo ispadaš lažov. :lol:
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 10 avg 2012, 15:12

MaGiCa je napisao/la:
Zeman je napisao/la: jesi to gledao uživo?
Ja jesam Juventusove štele, a za tebe nisam siguran :lol:

Juventusove stele jedino nisu videli Sasa Matic, Stevie Wonder i Ray Charles. ;)
Ovo nije provokacija?

Ajd' ti meni reci sad koje si ti to stele Juventusa vidio?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.