sta je bilo, opet Drogba dade gol?? e jbgaanton 1983 je napisao/la:ghnoooj!!!!!!!!!!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sta je bilo, opet Drogba dade gol?? e jbgaanton 1983 je napisao/la:ghnoooj!!!!!!!!!!!!!
Samo cu reci Europa Liga........Saurman je napisao/la:Hypnose je napisao/la:Jedino sto je ovdje klimavo je tvoj mozak koji ocigledno nije u vinklu.....Saurman je napisao/la:Udinese je dobio protivnika po mjeri šanse su možda i podjednake mada bi dao prednost Bragi portugalci igraju dosta čvrsto a i u napadu imaju igrače koji mogu iskoristi svaki kiks ionako klimave odbrane Udinesea.
Udinese ce da razbije Bragu koja ce da bude sparing partner i topovsko meso Djedici i drustvu....
Kao i prošle sezone kad je Roma trebala razbiti Slovan Bratislavu.
trolcina pokusava drugima da kaze da je trol, ooh the irony.MaGiCa je napisao/la:Juvelandia je napisao/la: Rece lik sto navija za tri tima, jedan je u vlasnistvu pedofila a drugi dolazi iz grada Mafije gdje se igraci van terena redovno druze sa bosovima.De Santis je najbolje na snimku pokazao za kakvo smece od tima igra dok ga Lucarelli zeza da mu ode kladara.
Rece mi trol koji je promenio 15 nickova i koji se drzi izmisljene price k'o pijan plota, jer mu je lepo da veruje u to.
Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....Juvelandia je napisao/la:trolcina pokusava drugima da kaze da je trol, ooh the irony.MaGiCa je napisao/la:Juvelandia je napisao/la: Rece lik sto navija za tri tima, jedan je u vlasnistvu pedofila a drugi dolazi iz grada Mafije gdje se igraci van terena redovno druze sa bosovima.De Santis je najbolje na snimku pokazao za kakvo smece od tima igra dok ga Lucarelli zeza da mu ode kladara.
Rece mi trol koji je promenio 15 nickova i koji se drzi izmisljene price k'o pijan plota, jer mu je lepo da veruje u to.
Jest jest, eno Inter, Roma i Napoli se citavu god. borili za to prestizno takmicenje......Saurman je napisao/la:Stara narodna kod italijana kaže kad dobiješ po p*** u europa ligi reci da nas to takmičenje ne interesuje iako se čitavu sezonu borimo za isto.
![]()
Mojne mi šuplje,..........
Nista ja nisam procitao do carki na relaciji trolloko-Zeman. A to sto ti odmah naleces na mene sa licnim pristupom, vise govori o tebi no o meni. Dakle, rupa je rezervisana samo za tebe.Vidal je napisao/la:Jedva si dočekao ovo. Pročitao si samo naslov i počeo sra.ti ko štuka. I normalno da zbog toga baljezgaš.
A što se tiče rupice. Normala je da je to tvoje prirodno stanište jer iz nje izlaziš samo kada treba ujesti.
Haj sad vozdrica
Hypnose je napisao/la: Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....
Navija on moj ti za 19 ekipa u Italiji, i to za svaku koja igra protiv Juveta...... Komplex![]()
![]()
ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.MaGiCa je napisao/la:Hypnose je napisao/la: Sissoko, popusti se kacigasa, jer on sam sebi pokusava da dokaze da nije trol, a realnost je posve drugacija....
Navija on moj ti za 19 ekipa u Italiji, i to za svaku koja igra protiv Juveta...... Komplex![]()
![]()
Realnost je da vas 4-5 ne popustate sa tim skenjavanjem foruma na bazi vaseg jednoumlja tj. maloumlja. Ali, to je to, nekome je forum mesto gde se raspravlja o necemu, a nekome je mesto gde se raspravlja sa nekim. Nemoguce je raspravati o necemu, jer vi zivite za to da se raspravljate sa nekim tj. sa svima ostalima. Zato trolujete teme o Interu, Milanu, Romi, repki, Serie A i sl., a posle kad budete permabanirani - pada prica o "progonu juventina".
Izaberite ulogu: ili zrtva ili predator. Ne moze i jedno i drugo.
U redu je trolloko. Vidim kako stvari stoje. Ja sam trol, vi zrtve, ja bezobraznik i nolifer, vi mucenici i trudbenici...Juvelandia je napisao/la: ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.
Tvoje jednoumlje je mrznja prema Juventusu i vjecito podjebavanje sto ti prolazi bez bana, jer brate dragi kako da te banuju kad onda pravis citavu dramu kako napustas forumu bla bla bla, da bi te ista ta mrznja prema Juventusu vratila da malo zatrolas kao danas kad se desi nestoo sto ide na stetu Juventusa a sam klub nema veze s tim.Ti si textbook trol.
ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.MaGiCa je napisao/la:U redu je trolloko. Vidim kako stvari stoje. Ja sam trol, vi zrtve, ja bezobraznik i nolifer, vi mucenici i trudbenici...Juvelandia je napisao/la: ti zivis u forumskom svijetu tj.na ovom si forumu i dalje da popljujes Juventus i kad dobijes odgovor nazivas nekog trolovima.Problem je kod tebe da ti je mrznja veca od ljubavi prema tvoja tri kluba.
Tvoje jednoumlje je mrznja prema Juventusu i vjecito podjebavanje sto ti prolazi bez bana, jer brate dragi kako da te banuju kad onda pravis citavu dramu kako napustas forumu bla bla bla, da bi te ista ta mrznja prema Juventusu vratila da malo zatrolas kao danas kad se desi nestoo sto ide na stetu Juventusa a sam klub nema veze s tim.Ti si textbook trol.
A sad te molim fino da mi nikad vise ne repliciras, ne obratis mi se, ne citiras me. Ja cu se isto tako postaviti prema vama.
Isto se odnosi i na ostatak ekipe. I njih bih zamolio da slede ovaj dil.
Pa da vidimo da li je problem u meni ili u vama.
Onda nemoj da se zalis na druge, kad tako razmisljas. To samo pokazuje da si zagovornik jednoumlja tj. maloumlja, cim verujes da su drugi ljudi podmukli jer ne dele tvoje stavove. Sto se mene tice, ovo je poslednji post upucen tebi i zamolio bih te da me ne konstatujes na ovom forumu. Hvala.Juvelandia je napisao/la: ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.
cim sam vidio da citira zlatnu kantu i dijeli njegovo misljenje sve mi je bilo jasno.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao...
Pre ce biti da to vazi za tebe. Pardon - ti si smor bio i ostao od prve registracije ovde.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao...
da, podmuklo vrijedjas ljude i podjebajes ocekujuci njihovu rekaciju, bilo da se radi o "njemcima" ili navijacima Juventusa, te dvije grupe smaras odkad si dosao na forum.I to sve podmuklo bez direktnog obracanja kako ne bi dobio ban, skuzio sam te davno.MaGiCa je napisao/la:Onda nemoj da se zalis na druge, kad tako razmisljas. To samo pokazuje da si zagovornik jednoumlja tj. maloumlja, cim verujes da su drugi ljudi podmukli jer ne dele tvoje stavove. Sto se mene tice, ovo je poslednji post upucen tebi i zamolio bih te da me ne konstatujes na ovom forumu. Hvala.Juvelandia je napisao/la: ma kad god ti spomenes Juventus ja cu se javit jer znam da si podmukao.
Budi ljubazan i uvaži prijedlog koji si sam predložio. Ovako samo ispadaš lažov.MaGiCa je napisao/la:Pre ce biti da to vazi za tebe. Pardon - ti si smor bio i ostao od prve registracije ovde.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pusti ga, ba, u posljednje vrijeme je postao pravi smor. Nije sezone ni počela, a već se uzmuhao...
Ovo nije provokacija?MaGiCa je napisao/la:Zeman je napisao/la: jesi to gledao uživo?
Ja jesam Juventusove štele, a za tebe nisam siguran
Juventusove stele jedino nisu videli Sasa Matic, Stevie Wonder i Ray Charles.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.