badblueboylivno je napisao/la:Ovaj bi momak trebao u Livno, dovodi ga novi trener. Čujem da je odličan.nkvitez je napisao/la:Na prozivci su se pojavili stari igraci: Filip Perkovic(golmani)
ma Fico je odlican

badblueboylivno je napisao/la:Ovaj bi momak trebao u Livno, dovodi ga novi trener. Čujem da je odličan.nkvitez je napisao/la:Na prozivci su se pojavili stari igraci: Filip Perkovic(golmani)
HzSM je napisao/la:Zar nije i Livaja otisao???Je li vam iko dosao?
Ima li iko od poznatijih?nkvitez je napisao/la:HzSM je napisao/la:Zar nije i Livaja otisao???Je li vam iko dosao?
bio otisao i nije uspio valjda dogovoriti se oko financija i vratio se ovdjema doslo ih je dosta,dobri su svi pa tko ostane napisat cu,da ne nabrajam ovako
HzSM je napisao/la:Ima li iko od poznatijih?nkvitez je napisao/la:HzSM je napisao/la:Zar nije i Livaja otisao???Je li vam iko dosao?
bio otisao i nije uspio valjda dogovoriti se oko financija i vratio se ovdjema doslo ih je dosta,dobri su svi pa tko ostane napisat cu,da ne nabrajam ovako
Zar se ove sedmice ne igraju utakmice turnira "Galib Mujičić" ?nkvitez je napisao/la:Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.
U subotu, 21.7. igraju NK „Jardol" – NK „Bosna" Visoko u 16,30 sati, a u 18,30 sati igraju NK „Vitez" i NK „Iskra" Bugojno.
U nedjelju, 22. srpnja u 16,30 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 18,30 sati finale.
U jutarnjim terminima tijekom subote i nedjelje, od 9,00 do 13,00 sati, igraju se utakmice Framini dječje lige.
GK1996 je napisao/la:Zar se ove sedmice ne igraju utakmice turnira "Galib Mujičić" ?nkvitez je napisao/la:Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.
U subotu, 21.7. igraju NK „Jardol" – NK „Bosna" Visoko u 16,30 sati, a u 18,30 sati igraju NK „Vitez" i NK „Iskra" Bugojno.
U nedjelju, 22. srpnja u 16,30 sati igra se utakmica za treće mjesto, a u 18,30 sati finale.
U jutarnjim terminima tijekom subote i nedjelje, od 9,00 do 13,00 sati, igraju se utakmice Framini dječje lige.
Ja sam negdje procitao,da na turniru igraju NK Vitez,FK Rudar Kakanj,NK Travnik i FK Čelik ?
nkvitez je napisao/la:GK1996 je napisao/la:Zar se ove sedmice ne igraju utakmice turnira "Galib Mujičić" ?nkvitez je napisao/la:Ovoga vikenda igra se turnir u Jardolu, gdje će uz Vitez i domaćina Jardol nastupiti Bosna iz Visokog i Iskra iz Bugojna.
Ja sam negdje procitao,da na turniru igraju NK Vitez,FK Rudar Kakanj,NK Travnik i FK Čelik ?
igra se za vikend i taj turnir,samo sto umjesto nas igra Fk Vitez
a mi igramo ovaj turnir
Pa mi koga god da vam posaljemo gore postane golgeternkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4-1 Nk Bosna Visoko
Strijelci:Haris Dilaver(3),Dario Pranjkovic(1).
flash je napisao/la:Pa mi koga god da vam posaljemo gore postane golgeternkvitez je napisao/la:Nk Vitez 4-1 Nk Bosna Visoko
Strijelci:Haris Dilaver(3),Dario Pranjkovic(1).Ne znam do cega je al kod nas ti isti igraci meda ne mogu a kod vas dominiraju.Mozda zrak
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.