Samo je steta sto Bryant nece biti u mogucnosti osvojiti zlatnu medalju na SP.''Nemam pojma što se dogodilo, ali netko je Kobea gadno naljutio na poluvremenu. Vidio sam mu u očima tijekom drugog dijela da je ljut i da će biti svašta'', rekao je Kevin Durant...
OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
"My Favorite Ring is Always the Next One"
odronineno#4 je napisao/la: Duge godine patnje i gledanja kako dizu trofeje su ucinile svoje![]()
![]()
Neka, neka, pati jos malo![]()

sinoc sam za franciju navijao, sad moram za rusiju, ne znam dokle ce to ici

-
- Kontakt:
Nisi ti onda gledao sve utakmice USA, ukljucujuci i pripremne, i ove sa Litvom, Argentinom pa i Australijom na prvenstvu... Razlika nije objektivno mjerilo desavanja na terenu, jer su prelamali protivnike pred sami kraj utakmice, i onda se odlijepe na nerealnu razliku od 20 ili 30 koseva. Ne kazem da USA nije najbolja, jeste svakako, ali daleeeeko od toga da nisu ranjivi. Pokazalo se na prvenstvu da se i sa njima moze.likma23 je napisao/la:Vise nije pitanje je li USA prosao dalje, vec je pitanje s kolikom razlikom su pobjedili, +20 ilim+30.
Kobe mi je najdrazi igrac i neka ih je unistio![]()
Nece Spanci njima moci nista, ako jednog igraca ne ide u USA to se ne osjeti, jer ima tu igraca koji ce dati svoju kvotu koseva i igraca kojeg je stalo...
Oni igraju kako znaju tek kad vode 15tak razlike, a dok su u egalu, prica je sasvim drugacija, stisnu se guzovi svima... Protiv Australije samo je kraj utakmice bio onako njihov showtime, i tu su nabijali razliku..protiv Litvanije nisu ni uspjeli nabit nesto, kao i protiv Argentine u pripremama...itd... Dakle, uz malo (ili ako hoces vise) srece, jace reprezentacije ih mogu drzati u egalu do kraja utakmice (kao Litvanija), a onda se svasta moze desit, greska, neprecizan sut...gotovo... Spanci imaju potencijala sa visokim igracima da ih izdominiraju, i protiv njih sigurno USA nece imat ovoliko ofanzivnih skokova kao protiv Australije, gdje sam Love skace, ako se ne varam, 8 puta u napadu. Samo je pitanje koliko ce Spance sluzit vanjski sut...
Malo srece treba, ali nisu oni toliko nedodirljivi koliko se cini samo kad se rezultat pogleda...
Cestitam Rusima vec sada plasman u finale. Danas se pojavile spekulacije da Lakersi zele trade-ovati Gasola i ovaj ce pobudaliti i nece sutra moci odigrati utakmicu kako treba.

"My Favorite Ring is Always the Next One"

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- schweinsteiger
- Kontakt:
Pa nije toliko cudo sto Ameri prave razliku u trecoj ili "tek" u cetvrtoj cetvrtini.Oni u NBA igraju dosta fizicki zahtjevnije utakmice u kojima jos cetvrtina traje 12 minuta,jednostavno su fizicki spremniji,dok ostali igraci dahcu u zadnjoj cetvrtini protiv njih.
Kako se samo primjeti na brzini vracanja u odbranu u zadnjoj cetvrtini,Ameri "prelete" teren nazad.
I ne cudi me sto Amerikanci ovu reprezentaciju nazivaju LeBron-ovom,jer covjek u svakoj utakmici pravi razliku i drzi ekipu kad treba.Ono kad su SAD stale protiv Argentine prije Durant-ovog showa,LeBron je ubacio 6-7 poena i to itekako vaznih za SAD,a onda je Durantula proradio
i svaka cast za triple-double
ovo za LeBrona je pomalo i subjektivno,jer navijam za Heat,al' sta cu
Kako se samo primjeti na brzini vracanja u odbranu u zadnjoj cetvrtini,Ameri "prelete" teren nazad.
I ne cudi me sto Amerikanci ovu reprezentaciju nazivaju LeBron-ovom,jer covjek u svakoj utakmici pravi razliku i drzi ekipu kad treba.Ono kad su SAD stale protiv Argentine prije Durant-ovog showa,LeBron je ubacio 6-7 poena i to itekako vaznih za SAD,a onda je Durantula proradio

i svaka cast za triple-double

ovo za LeBrona je pomalo i subjektivno,jer navijam za Heat,al' sta cu

#miasanmia
Kobe Bryant vodi ovaj tim SAD-a !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ovo je Lebronov tim
apsolutno !alemsa je napisao/la:Ovo je Lebronov tim
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
alemsa je napisao/la:Ovo je Lebronov tim
Zar nije Rose-ov

nijeMaGiCa je napisao/la:alemsa je napisao/la:Ovo je Lebronov tim
Zar nije Rose-ov![]()
- delpiero20
- Kontakt:
Prije je Durantov
Tj Oklahoma drzi ovaj tim

Tj Oklahoma drzi ovaj tim
- majestic24
- Kontakt:
Dok je Kobe tu,ovo nije njegov tim.
Isto tako je i u Miamiju...to je Wade-ov tim
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Dok je Kobe tu,ovo nije njegov tim.
Ako je neki tim neciji, zar taj neko ne mora a priori da bude #1 igrac iliti MVP tog tima

Ja ne vidim da je to Wade u Miamiju ili Kobe u ovom DT9u.
- delpiero20
- Kontakt:
James je preuzeo u Miamiju sve, Wade je prihvatio ulogu drugog igraca i to se vidi...
- elninho_resTO
- Kontakt:
A dobro jel fkt mislite da ako bude potreban sut za pobjedu na ovom prvenstvu da ce lopta ici na Jamesa ? takva je postavka igre da svaki igrac na neki nacin vodi USA , pa tako i James naravno vise od ostalih , ali ako se dodje u situaciju da se crta neka akcija lopta ide pa jedno 50% Kobiju , 40% Antony ili Durant u zavisnosti od suterske forme u toj tekmi a tek nekih 10% nekom slobodnom igracu u najboljoj poziciji sto je opet tesko ocekivati da ce se desiti , moze se povuci opet velka rasprava oko ovoga ali James moze dominirati cjelu tekmu i drzati USA ali jednostavno nece dobiti taj zadnji sut 

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li realno da ova USA dodje u situaciju da zavisi od jednog suta kada u posljednjoj cetvrtini jedan igrac iskoci? Pretpostavke su ti ovo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ako ikad dodje ,mada su male sanse, do tog zadnjeg suta mislim da ce ga Durant uzeti. Jedino bi se mozda Kobe ljutio 

Thomas Müller - Fußballgott
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ajmo Rusi..
Bilo bi ekstra finale SAD i Rusija... 

Mens sana in corpore sano.
Kako je samo smotan ovaj komentator sa FTV-a. Jbo me svako, ako ja ne bih bolje prenosio.
Rusi poceli da pogadjaju ove dalekometne suteve, i zbog toga ovakva prednost.
Rusi poceli da pogadjaju ove dalekometne suteve, i zbog toga ovakva prednost.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.