jedna utakmica i to protiv tima u rangu championshipa nije razlog da očekuješ titulu, teško da će se to desiti.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
drzi me taj optimizam da je dizemo uskoro po 19. put al nisam govorio nista do nocas,zivi bili pa vidjeliCarlo je napisao/la:jedna utakmica i to protiv tima u rangu championshipa nije razlog da očekuješ titulu, teško da će se to desiti.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja nikad cuo za ovaj Gomel do sad nisam, ne znam zasto vas je ova pobjeda ovoliko nafurala...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Pobijedili Gomela i raduju se, jos i govore kako ce uzeti titulu.
Eto, to ja ne volim kod nekih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
A za koga ti navijas ?M4kaveli je napisao/la:Pobijedili Gomela i raduju se, jos i govore kako ce uzeti titulu.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Čovjek je rekao uskoro to znači ove sezone,sljedeće ili one tamo ili one tamo tamo. 

You'll never walk alone.
Fino, mnogo bolje nego u prvoj utakmici. Pretpostavljam da je ovo, manje-vise, prvi tim za narednu sezonu. Umjesto Shelveya ce upasti Allen, a Downinga mozda zamjeni novo krilo. Najbitnije je uigravanje. Sto vise utakmica ovih 8-9 igraca budu zajedno igrali, to bolje za za kasnije utakmice.

Ovo sam cekao.

Ovo sam cekao.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Za Barcelonu. I ne znam zasto to pitas ?
Bas me zanima da li ce se i @fera ovako furati ili ce pisati realno kao i prije ove tekme.
Bas me zanima da li ce se i @fera ovako furati ili ce pisati realno kao i prije ove tekme.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ne znam zašto ovakvim postovima navlačiš provokatore u temu, taman se smirilo, ne trebaju ti ovakvi postovi, polako, ovo je samo Gomel.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Carlo je napisao/la:Eziz Allamov @Ezizallamov
Brendan Rodgers confirms that Liverpool have agreed a fee for Joe Allen.
fake, nije to allengaston je napisao/la:@JoeAOfficial
Long day today which finished with watching Liverpool at Anfield have my medical with #LFC tomorrow.
welcome)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0289_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kako da ne

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nece ni doci,znas da ih je prosli cetvrtak bilo hrpaMarcusLFC je napisao/la:Ne znam zašto ovakvim postovima navlačiš provokatore u temu, taman se smirilo, ne trebaju ti ovakvi postovi, polako, ovo je samo Gomel.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
i da ljudi svi se nadaju nekoj borbi za ostanak a ja za prvaka i mene se kritikuje?

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ne razumijem onda kakve veze ima radovanje nas, navijaca Liverpoola, sa tobom i ne vidim razlog da ti iznosis svoje misljenje o tome.M4kaveli je napisao/la:Za Barcelonu. I ne znam zasto to pitas ?
Izvoli http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=69&t=1057, hvala, dovidjenja.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Liverpool nije primio gola 291 minutu, Carragher odigrao 701. utakmicu za Liverpool, Gerard zabio 150. gol za Liverpool, Allen prešao u Liverpool ... To je moj komentar noćas. Primjeti se ogromna razlika u treningu od 7 dana. Utakmica Gomel-Liverpool i Liverpool-Gomel se uopšte ne može porediti.
Dosta za noćas, hvala im na prelijepoj noći. Sutra ako Bog da Zetu izvući i to je to.
Statistika:
šutevi u okvir gola 9:2;
šutevi pored gola 6:5;
korneri 10:3;
ofsajdi 8:1.
Nigdje ne mogu da nađem posjed lopte.
Dosta za noćas, hvala im na prelijepoj noći. Sutra ako Bog da Zetu izvući i to je to.
Statistika:

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
jeste BR potvrdio, ali to nije official acc od allena, nije verifikovan tj. nema plavu kvaku pored imena i prezimena na profilu.gaston je napisao/la:http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0289_n.jpg
kako da nea i Rodgers je potvrdio
@rizo:
Anfield Index @AnfieldIndex
#LFC 3 Gomel 0 via @guardian Possession%: 73-27 | Shots: 16-9 | On Target: 8-2 | Corners: 10-3 | Offside: 8-1 #fb
Anfield Index @AnfieldIndex
#LFC 3 Gomel 0 via @BBCSport Possession%: 67-33 | Shots: 16-7 | On target: 10-3 | Corners: 10-3 #fb
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
67%-33%Henderson je napisao/la:Liverpool nije primio gola 291 minutu, Carragher odigrao 701. utakmicu za Liverpool, Gerard zabio 150. gol za Liverpool, Allen prešao u Liverpool ... To je moj komentar noćas. Primjeti se ogromna razlika u treningu od 7 dana. Utakmica Gomel-Liverpool i Liverpool-Gomel se uopšte ne može porediti.
Statistika:
Nad nama nebo ima da gori!
- reds_forever
- Kontakt:
Moze li neko postaviti golove
Unaprijed hvala 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znaci Allen ce od sutra i zvanicno postati Liverpoolovo novo pojacanje. Sto se tice utakmice, vidio prva dva gola i dalje nisam bio u mogucnosti da gledam. Ako neko ima H.L bio bih mu zahvalan. Drago mi je sto se nismo mucili protiv slabog protivnika, a jos mi je draze kada sam vidio kako Rodgers 'baca' na Rafu. 

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hvala @Liverpool F.C. Glen još jednom pokazuje kakvu ljevicu imam. Odmah se sjetim onog gola za Portsmouth. 

Turkey Bursaspor
Romania Dinamo București
Netherlands Feyenoord
Portugal Marítimo
Austria Rapid Wien
Poland Legia Warsaw
Russia Dynamo Moscow
Serbia Red Star Belgrade
Moldova Sheriff Tiraspol
Russia Anzhi Makhachkala
Hungary Debrecen
Greece Atromitos
Scotland Heart of Midlothian
Scotland Motherwell
Denmark Midtjylland
Belgium Lokeren
Switzerland Luzern
Czech Republic Slovan Liberec
Sweden AIK
Denmark Horsens
Poland Śląsk Wrocław
Finland HJK
Norway Tromsø
Lithuania Ekranas
Norway Molde
Hungary Videoton
Luxembourg F91 Dudelange
Azerbaijan Neftchi Baku
Georgia Dila Gori
Slovenia Mura 05
Montenegro Zeta
Nemoj samo ove 3 ekipe, svi ostali mogu doći. Bila bi šteta igrati neku veliku utakmicu pred WBA i City.
Romania Dinamo București
Netherlands Feyenoord
Portugal Marítimo
Austria Rapid Wien
Poland Legia Warsaw
Russia Dynamo Moscow
Serbia Red Star Belgrade
Moldova Sheriff Tiraspol
Russia Anzhi Makhachkala
Hungary Debrecen
Greece Atromitos
Scotland Heart of Midlothian
Scotland Motherwell
Denmark Midtjylland
Belgium Lokeren
Switzerland Luzern
Czech Republic Slovan Liberec
Sweden AIK
Denmark Horsens
Poland Śląsk Wrocław
Finland HJK
Norway Tromsø
Lithuania Ekranas
Norway Molde
Hungary Videoton
Luxembourg F91 Dudelange
Azerbaijan Neftchi Baku
Georgia Dila Gori
Slovenia Mura 05
Montenegro Zeta
Nemoj samo ove 3 ekipe, svi ostali mogu doći. Bila bi šteta igrati neku veliku utakmicu pred WBA i City.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.